Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

Bu arada dikkatimi çekti. Kim test yapacaksa yada regl günü geldiyse yok oluyorsempatiksalakcinni Callcenter nerdesinnnnnnnnnnnnnnnklava:klava:

ayyyy hadiii yaaaaa:CüvCüv: hamişşşş mi varrrrrr opuyorumnanaktan

kızlar benim regl gecıktı ya 10 gun bıldığımız hamılelık belırtılerını yaşıyordum mıdem bulanıyordu, başım donuyordu,goguslerım sısmıştı vs.regl oldum hepsı gectı demekkı psıkolojıkmış hepsı bunu anladım regl oldum rahatladım şuan tatılde gıbı hıssedıyorum kendımı.maraton başlıycak bı kaç gun sonra offfsempatiksalakcinni

Hayırlısı be cnmmm boshayallersmile

Bal, tarçın, çörekotununu adetinin 2. gününden 12. gününe kadar yeyin diyorlar. Ben ne kadar yedim hatırlamıyorum. Burda da var onun bölümü bakabilirsin. Bende yiyorum bu ayda bakalım. Benim hahvalar ısınana kadar çalşasım yok pek ama bilemiyorum. Sinüzütümde var soğuklarda hep azdı.şakkıdı

Şimdi kimler regl oldu kimler beklemede kafam karıştı benimakannehir:bbo:

kızlar selam anca fırsat buldum işimden nabersiniz?ben beklemedeyim ama karnım ağrıyo pek umutlu değilim yani hiç bi belirtim de yok sadece biraz psikolojim kötü ama adet öncesi illa ki olur bende..

selam arkadaşlar: bugün aşırı yoğun bir gün: akşamda mesaideydim: yeni nefes alabildim: hasta olacak gibi değilim: ama test yaptım sabah 4 te hehe ama negatif: 3 gün geçmiş oldu: tık yok: ama hasta olucam dün bayağı ağrıyordu karnım, kasığım: hamile değilmişim gibi geliyor şu testi her yaptığımda canım sıkılıyor.

kızlar yaaa ben sayfayı değiştirip geri gelmeden yeni mesajlar yüklenmiyo bana sizde de ööle mi oluyo?bıktım artık bi ileri bi geri yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…