- Konu Sahibi CallCenter
-
- #1.661
call center pozıtıfı buldu dr attı kendını galıba cal center kızzzzzz nerdesın sen
kızlar benim regl gecıktı ya 10 gun bıldığımız hamılelık belırtılerını yaşıyordum mıdem bulanıyordu, başım donuyordu,goguslerım sısmıştı vs.regl oldum hepsı gectı demekkı psıkolojıkmış hepsı bunu anladım regl oldum rahatladım şuan tatılde gıbı hıssedıyorum kendımı.maraton başlıycak bı kaç gun sonra offfsempatiksalakcinni
yaptım canım kuru akşam yedım.adet donemı boyuncamı yıycem,ondan sonra pekı bırakcakmıyım.incirin de içine ceviz koyup yıyorum.dun annemle buyuk bır kavanoz cevız kırdık akşm bu ay teşkılat kalabalık on hazırlıkları yapyrz :dance:
Şimdi kimler regl oldu kimler beklemede kafam karıştı benimakannehir:bbo:
kızlar selam anca fırsat buldum işimden nabersiniz?ben beklemedeyim ama karnım ağrıyo pek umutlu değilim yani hiç bi belirtim de yok sadece biraz psikolojim kötü ama adet öncesi illa ki olur bende..
call center pozıtıfı buldu dr attı kendını galıba cal center kızzzzzz nerdesın sen
Günaydın öğrendiğime göre erkek bebekler daha geç belli oluyormuş testte
Bu arada dün yaptım sonuç negatif ama hala umutluyum neticede 4 gün vardı adetimea.s
Bu arada dikkatimi çekti. Kim test yapacaksa yada regl günü geldiyse yok oluyorsempatiksalakcinni Callcenter nerdesinnnnnnnnnnnnnnnklava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?