Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

canım bende bir değişiklik yok bakalım: bir an önce olacaksam olayım istiyorum: regylim düzensiz benim bazen bu yüzden bu kadar geçkti galiba:3 gün geçti: bazıları 5 gün kala öğrenmiş: acelem yok: hep beraber bu ay dolu dolu hazırlanmamız lazım.. moralleri yüksek tutup: birbirimize destek olalım.

mektubum bal çörek otu tarçını karıştır dedı uyguladm dun akşm yıyorum artık bu ay sıkı çalşcaz başka yolu yokk

olsun sende yıne umıdımız var dur bakalım regl olursan ozamn senı katarız

inş hayırlısı olur Yarabbim :sağlıklı sıhhatli olsunda: çok yoğunum bu aralar canım: fırsat buldukça girip okuyorum: Valla belirsizlik daha kötü ya: dün gidicektim kan testi vermeye son anda vazgeçtim: bekliycem eninde sonunda belli olacak: bir idrar testim daha var: dün iki tane almıştım: sabahta onu yapıyım diyorum

mektubum bal çörek otu tarçını karıştır dedı uyguladm dun akşm yıyorum artık bu ay sıkı çalşcaz başka yolu yokk

evet bende yemiştim: tarcın,susam birde balı karıştırıyordum: eşimede keçiboynuzu kürü aldım balla karıştırıp aç karna sabah, yatmadan önce akşam veriyorum.
bazende keçiboynuzu kaynatıp suyunu içiriyorum.

slm kızlarrrrrr formu takip edip baştan beri okuyorum. bu sabırsız bekleyişe sizlerle devam etmek istedim. bende bebek istiyorum. bu 2. ayım. hayırlısıyla bekletmeden gelsin meleklerimiz... bu arada hepiniz çok tatlısınız...zemuszemus

hoşgeldın canım bizler çok heycanlıyız ve sabırsızlıkla bebişlerımızı beklıyoruz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…