Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

günaydın kızlar!bıdık 35 hoşgeldin aramıza benim test günüme az kaldı ama en ufak bi belirtim yok hayırlısı napak...

Son düzenleme:
inş.pozıtıfı gorursun kaçıncı ayınız

bana sordun sanırım daha ilk denememiz ... acemiyim yani..:)ama daha önce de belirtmiştim 1 tane boş gebelik geçirdim ben 3 4 ay kadar önce korunuyoduk şimdiye kadar da o yüzden biliyorum ki 2 çizgiyi görmek güzel ama sonucu önemli aslında...hayırlısı:) fisfisfis

gecmiş olsun canım.evt bende ondan korkuyorum benımde bebgım karnımda oldu 3 aylık.hayırlısı olsun.bızım bu ay 3.ayımız olcak

gecmiş olsun canım.evt bende ondan korkuyorum benımde bebgım karnımda oldu 3 aylık.hayırlısı olsun.bızım bu ay 3.ayımız olcak

sana da geçmiş olsun canım.insan kötü bişey yaşayınca nedense hep öyle olacakmış gibi hissediyo ama ben ilk gebeliğimden kendime göre dersler çıkardım o zaman annemlere falan söylemiştim kayınvalideme falan ama 2.aydan sonra kürtaj olunca kendi stresin yetmiyomuş gibi bi de millete dert anlatmaya çalışıyosun o yüzden şimdi ağzım mühürlü dünyanın binbir türlü hali var gene heyecanlanıyorum ama ilkindeki saf hallerim yok daha bilinçliyim hem o zaman acaba vakit doğru mu falan diye düşünüyodum şimdi eminim herşeyin hayırlısı yaşımız da geçiyo ama napak:)şimdi daha olgun bakıyorum olaylara...hemen velveleye vermiyorum ortalığı:)olgunlaştım ister istemez...bazen düşünüyorum hayırlı evlat olsun da vakti zamanını Rabbim en güzel şekilde kararlaştırır... öptm cnm...a.s.

Geçmiş Olsun Canım: Kesinlikle canım tecrübeler bizi olgunlaştırıyor: aslında hemen büyüklere söylemememiz lazım söylediğin gibi ama dayanamıyoruz: buna dikkat etmemiz lazım evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…