- Konu Sahibi CallCenter
-
- #1.701
günaydın kızlar!bıdık 35 hoşgeldin aramıza
günaydın kızlar!bıdık 35 hoşgeldin aramıza benim test günüme az kaldı ama en ufak bi belirtim yokhayırlısı napak...[/QUOTE
nzm test yapacaksın
günaydın kızlar!bıdık 35 hoşgeldin aramıza benim test günüme az kaldı ama en ufak bi belirtim yokhayırlısı napak...[/QUOTE
nzm test yapacaksın
cuma ya da ctesi yani o zaman adetimden geçmiş olacak yarın adet olmayı bekliyorum tatlım...
inş.pozıtıfı gorursun kaçıncı ayınız
bana sordun sanırım daha ilk denememiz ... acemiyim yani..:)ama daha önce de belirtmiştim 1 tane boş gebelik geçirdim ben 3 4 ay kadar önce korunuyoduk şimdiye kadar da o yüzden biliyorum ki 2 çizgiyi görmek güzel ama sonucu önemli aslında...hayırlısı:) fisfisfis
gecmiş olsun canım.evt bende ondan korkuyorum benımde bebgım karnımda oldu 3 aylık.hayırlısı olsun.bızım bu ay 3.ayımız olcak
orda olan yookkk muuuuu???
sana da geçmiş olsun canım.insan kötü bişey yaşayınca nedense hep öyle olacakmış gibi hissediyo ama ben ilk gebeliğimden kendime göre dersler çıkardım o zaman annemlere falan söylemiştim kayınvalideme falan ama 2.aydan sonra kürtaj olunca kendi stresin yetmiyomuş gibi bi de millete dert anlatmaya çalışıyosun o yüzden şimdi ağzım mühürlü dünyanın binbir türlü hali var gene heyecanlanıyorum ama ilkindeki saf hallerim yok daha bilinçliyim hem o zaman acaba vakit doğru mu falan diye düşünüyodum şimdi eminim herşeyin hayırlısı yaşımız da geçiyo ama napak:)şimdi daha olgun bakıyorum olaylara...hemen velveleye vermiyorum ortalığı:)olgunlaştım ister istemez...bazen düşünüyorum hayırlı evlat olsun da vakti zamanını Rabbim en güzel şekilde kararlaştırır... öptm cnm...a.s.
call center test yaptın mı tatlım?
evet sabah yaptım negatif: hastada olmadım..
call center test zamanları kayboluyor ne oldu acaba :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?