Sivilceli Ciltler sivilce derdim / hayıt tohumu

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.519
2.970
333
Merhaba arkadaşlar. Derdime geçmeden önce yoneticilerden ricam lütfen konum bir süre taşımasın çünkü oralarda cevap yazan olmuyor :/
Derdime gelince Allah daha büyük dert vermesin ama bu sivilcelerden bıktım usandim kızlar. Kaç yaşına gelmişim hala çıkıyor. Doktora gittim, ilaç verdi yine çıktı. Doğum kontrol hapı kullandım kanama yaptı doktor yasakladı. Son çarem hormonal kaynaklı olduğunu düşündüğüm için hayıt tohumu kullanicam. Hayıt tohumu kullanıp da sivilce derdinden kurtulan oldu mu? Ayrıca tam olarak nasıl kullanılır? Bir yerde ezilerek kullanılır diyor başka bir yerde tohumu kaynatın diyor. Sivilceler için nasıl kullanmalıyım bilen varsa bunu da yazabilir mi Allah rızası için. Şimdiden teşekkürler

Ya sizden bişey rica ettim niye biraz bekletmediniz sanki. Herkesin derdi koca ve kayinvalide olmak zorunda mı? Ne kadar Anlayışsizsiniz yaa yazıklar olsun !!!

In de aztèque
Sonum o olacak galiba. Ama aylarca sivilceli gezmek korkutuyor beni
Ben kullandim, hic sivilce cikmadi, sadece yuzun ellerin dudaklarin ve gozlerin kuruyo. Sadece dedigime bakma, hepsinede dikkat etmek lazim tabi. Cokmu sivilceleri' var?

In de aztèque

Ben kullandim, hic sivilce cikmadi, sadece yuzun ellerin dudaklarin ve gozlerin kuruyo. Sadece dedigime bakma, hepsinede dikkat etmek lazim tabi. Cokmu sivilceleri' var?
Nasıl çıkmadı canım yaa? Bazılarında kusma yapmiyormus valla şaşırıyorum doğrusu. Ben yıllar önce kullanmıştım çok çıkmıştı. Benim şu anda aktif olan dört beş sivilcem var irili ufaklı. Biraz da sivilce izi var . Peki üç tane sorum var canım cevaplarsan sevinirim.
Roaccutane kullanmadan önce cildin çok mu sivilceli idi?
Roaccutane kullanırken bir bakım uyguladın mi cildine yani bu yüzden mi kusma olmadı?
Kaç sene önce kullandin?
Su an cildin nasıl sivilce var mı?

Uc s
Uc sene oldu kullanali, simdi geri cikmaya basladi ama baska sebebten dolayi... Bende kist cikti ve doktor menopos ignesi vurdu ve sivilce cikmaya basladi baya. Bundan once arada tek tuk cikiyodu. Kusma yapmasin diye hic bisey yapmadim ben, ama kucuk dozda kullandim. Sivilcemde cok vardi, oyle yuzun heryerinde degil ama baya vardi

Anladım canım geçmiş olsun inşallah bir daha kullamana gerek kalmaz

Hiç bey fayda etmeyenler var da sivilcelere.her cilt frkli olduğunda her ürün herkese yaramıyor. MesEla bb krem cilt tonikleri ne varsa denedim.ama bakın elmayı rendele içine 1 2 damla limon sık sivvilcelrri bir kaç gün yok ediyor.haftada 1 uygula bundan herkes memnun

Avon ürünleri mesela bana hiç fayda etmedi daha da beter etti.cildine uygun bi nemlendirici bul ve al kozmetikten.ılık suyla yıka cildini ve kremini sur.düzenli olarak temiz tut buda bi sonuç veriyor.gülsuyu ve pamukla temizle cildini o da olmadı faydali

hayıt iyi geliyormuş canım
bende hapını kullanıyorum
hiç sivilcem yok

Hayır tohumunu nasıl kullanıyorsunuz cildinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…