arkadaşalr bn İMEX diye bı krem kullanıyorum dr. 2 sene öncevermişti bn bıttıkçe alıyorum 20ytl eczanelerde karneye yazılmıyo kremın rengı fondeten gibi sivilcenın ustune dokunun yeter akşam yuzmu yıkar yıkamaz suruyorum sıvılceyı kurutuyo ve çabuk geçmesını sağlıyo hatta bn makyaj yapmadan önce sivilce yerlerıme pudra falan zarar vermesın önce krem surpu sonra makyaj yapırum istersenız deneyın derım diğer sayfaları okumadım kullanan varmı bilmıyorum
mrb kızlar, ben bu sabah önerilerinizi okuyarak imex sabun, bebanthene plus aldım.. kullanıcamn bakalım...
şimdi sizden hem güneş kremi hem nemlendirici olarak kullanacağım krem tavsiyeleri istiyorum...
(eczacı sebamed baby olabilir dedi ama...???
evet canım bir kitapta okumuştum kızıldereliler yağlı cilt için kutsanmış cilt diyorlarmış lakin otuzuma kadar çok çektim
ben size akne ve lekeler için ideal marka krem var sabunu ile birlikte satılmakta.Suriyeden getirtiliyor.Buradan da temin edbilirsiniz.Ben size yardımcı olurum ürünü bulmak için.Kesinlikle iddia ediyorum(çünkükullandım)Piyasadaki en etkili leke giderici kremdir.Hem de öyle çok pahalı da değil.Akşamları yüzünüzü ideal sabun ile yıkayıp kuruladıktan sonra sürüyorsunuz.sabah kalkınca yüzünüzü tekrar sabun ile yıkayıpkuruluyor.daha sonra evde hangi nemlendirici kreminiz varsa farketmez onu sürüyorsunuz.İşlem bu kadar . 1 hafta bu işlemi uygularsanız hemen sonucu farkedeceksiniz.mutlaka denemenizi tavsiye ederim.İdeal krem sadece gece sürülür.bunuda not edeyim.Sağlıklıgünler........
gizemcim ben zoretanin kullanıyorum da 15 gün oldu yanıyo suratım bu seba med 28 verdi dr ama yapış yapış sanki parlıyor sivilceleri artırmaz mı birde benim dudak üstü yani bıyık kısmı çok terliyor güneş kremi gidiyordur bi çözüm varmı teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?