arkadasım sen izlr içinmi kullanıyosun madecassolu izlerınemi iyi geldi acaba bılgı verrsen sevnrm akne izlerı bahsettıım
ben yaklaşık 5-6 yıl önce kimyasal peling(meyve asitleri ile) yaptırmıştım, o dönem hem yaş hemde stresten dolayı ara ara sivilce çıkıyodu, ve faydasını gördüm gerçekten, tabiiki dermatoloğa yaptırdım, kişinin uzman olması şart. Yanlız bu dönemde yapılacak bişey değil, kışın yapılabilir, çünkü yoksa kaş yaparken göz çıkarırsınız. Sadece bu yöntem değil tüm leke tedavileri kışın yapılmalı ve kış olmasına rağmen o sırada yüksek koruma faktörlü krem kullanılmalı.Arkadaşlar sorunumuz tek olduğu için başlığı genelleyerek yeniliyorum
Birçoğumuzun sorunu olan akne izlerini geçirmek için yaptığınız,yapmakta olduğunuz iyi veya kötü sonuçlar aldığınız
kısacası bu konuyla ilgili olan bütün tecrübelerinizi burda paylaşmanızı rica ediyorum kızlar...
Özellikle de kimyasal peeling,dermabrazyon,lazer ve benzeri uygulamaları yaptıran arkadaşlardan mutlaka yanıt bekliyorum
Herkese sağlıklı ve mutlu bir hayat dilerim.
Saygılar...
bencede kesinlikle işe yaramaz.sivilce yağlı ciltte oluyo.iz bırakmış gitmiş.bide üstüne tere yağı...küllerinden doğar valla...
benim çok kötü bir cilt sorunum yok ama alnımda siyah noktalarla oynamaya ve birkaç sivilce sıkmaya ilişkin olan uzun süreli lekelerim vardı. MADECASSOL kullandım hiç birşeyim yok
bu arada arkadaşıma önerdim onun cildinde çok fazla sivilce izi ve irinli sivilce vardı düzenli kullanıma bağlı onunda tüm sivilce izleri geçti. ve olan sivilceleride kurudu. umarım yardımcı olabilmişimdir.yerimseniben
Selam kıslarrr
Benim çok şükür akne gibi bir sorun yok ama alnımda minik minik sivilce ve sivilce ezleri var. beyaz tenli olduğum içinde çok rahatsız oluyorum. Önerebileceğiniz birşeyler var mı acaba?
Şimdiden tşkler. Herkese hayırlı günlera.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?