Lekeler, Çiller Sivilce ve akne izleri için kullandığımız ürünler ve tedaviler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
kızlar hem sivilce hem izler için salsil 2 jel süper. izleri ve sivilceleri kısa sürede geçiriyor. güzellik uzmanı bir arkadaşım tavsiye etmişti bana fiyatıda çok uygun

Merhabalar arkadaş abim için birşey soracağım haftaya evlenecek ve yüzünde sivilceden oluşan çukurlar var düğün günü bunu gizlemek istiyor aşırı derece derin değil bunu gizleyebilecek bir makyaj varmıdır? ve tabi makyaj yapıldığı belli olmucak şekilde :)

bıktım bu sivilce izlrinden ve çukurluklardan bir sürüde şey denedim arap kızı kremi antibiyotik tedavisi clinique bi de bi ton para verdim deliricemmmmmmmmmmmm şimdide bi su varmış onu yaptırıcam yarın ona başlıcam Allahım inş.işe yarar:26:

bende iskenderundayım peeling yapan yerin adresini verebilir misin rica etsem? benim yüzümde kahverengi lekeler var çukurluklar var sivilce izleri gibi.kızarıklıklar var yardımcı olursan çok mutlu olucam

benim yaptığım uygulamalar

aspirin +limon haftada 2 kez
pembe maske 7 gün üst üste kullandım
ve şimdi kil maskesi haftada 2 kez dedi ama ben 3 gün kez yapıyorum

Bunları 2 aydır deniyorum kil maskesini bir haftadır resim paylaşabilirm isteyen olursa yanaklarımı aldım be çenem tamamen bitti zatennn

sanırım en iyi kil maskesi oldu yada diğerleri iyi geldi buda çözüm oldu o harita gibi olan yüzümdeki lekeler o kdr küçüldüki inanamıyorum çok mutluyum makyaj yapabiliyorum

bu arada ben her gün düzenli olarak kil sabunuyla yüzümü yıkıyordum özellikle yağlı cildi olanlar için öneririm çok kurutuyor bnm çok hoşuma gidiyor kuru olması sürekli ıslak mendille yüzümü silen bi insadım ama kendine geldi bnm çözümlerimde bunlar

peme maske önermiyorum bu aradaaa para tuzağı kil maskesi en iyisiii

Son düzenleme:
Kuzenimin cildi de aşırı bozuktu böyle neredeyse yüzünde sivilcesiz 1 milimlik alan kalmamıştı. Doktoru Clindoxyl jel verdi. 1 ay sonra çok çok büyük oranda azalmıştı sivilceler. 2 ay sonunda hiçbir şey kalmadı. Sanırım sabırla kullanmak gerekiyor. Başlarda cildi kızardı, daha kötü oldu falan ama sabredince sonuç iyi oldu. Şimdi sadece La Roche ürünleri kullanıyor ve uzun zamandır sivilce falan çıktığını da görmedim eskisiyle alakası yok cildinin. Cildi yağlı olduğu için doktor bir de kesinlikle su bazlı makyaj ürünleri kullanmasını tavsiye etmiş, özellikle minarel bazlı. Makyaj ürünleri de tetikliyormuş sivilceyi.

ben de yeni basladım tedaviye.ama benim tedavim biraz uzun sürecek.9 ay kadar.yüzümde ara ara cıkan ve iz bırakarak gecen sivilcelerden sikayetciydim ama sanırım cok ciddi bi tedavi beni bekliyor.zoretanin tedavisi olcam.bilenler bilir.15 gün sonra baslanacak.suan benzalin jel,numis med arındırıcı sıvı sabun ve ismini vermek istemediğim bi antibiyotik kullanıyorum.
9 ay boyunca doktor kontrolünde olcam.ama zoretanin,yani eski ismiyle roacutane tedavisinden cok korkuyorum açıkcası.pek iç açıcı seyler okumadım.kullananların yüzü tedavi asamasında cok berbat olmus.benim yüzümde tektük sivilce var.bunun icin değer mi diye düsünüyorum.neyse.doktorumuz karar verecek tabiki de ama,bakalım ne olacak yüzümüzün hali

kızlar selam. benim komşumun kızı çok sivilceliydi ve derin oyuklar oluyodu patlatınca da.yoğurdun içine limon sıkıp eliyle peeling yapıyodu ve kurumasını bekleyip yıkıyodu yüzünü.ona da biri tavsiye etmişti. ve gerçekten sabırlı bi şekilde hergün yaptı şuan yüzü bebek gibi. en azından kimyasal bişey yok, denemenizi tavsiye ederim. ben de yapmıştım zamanın da gerçekten güzelleştiriyo cildi. umarım işinize yarar.

bende zoretain kullandım 2 ay bırakmak zorunda kaldım dayanamadım vücudum koltk altm kolum bacağım bir kaşınıyordu anlatamam... böyle kalın bir deri tabakası gibi bişe olmuştu kaşıya kaşıya mecburen bıraktm şimdi aknetern kullanıyorum bunda okadar alerji olmadım hafif kaşıntılar oluyor. ama oriflamenin pure naturel çay agacı ve biberiye özlü arındırıcı yağı süper. ben sivilce çıktığında yada çıkmak üzereyken sürüyordum kurutuyordu hatta yüzümü aldırınca alerji çıkıyordu minik minik sivilce gibi yüzümü aldırınca bu yağı sürüyorum çıkmıyor artık. sivilceli yüzü onun temizleme jeliyle yıkayıp her akşam düzenli sürerseniz farkediyo. benim sivilceler bazen çok derin oluyor o yüzden hap içmek zorundayım.şuan 3. aydayım

merhaba ben bu tedaviyi yaptım evet ilaç yan etkileri çok ama hamd olsun sonuç çok ii oldu bana sonrasında da kimyasal peling yaptırdım şimdi sadece doğum lekem var ondan nasıl kurtulacam bilemedim... acaba içinizde bilgisdi olan varmı

meraba . ben bıseyı ogrenmek ıstıyorum mesela 2o lı yaslardakı gıbı cılt 24 yasa geldıgınızde aynı kalmıyo dımı çbı elastkıyet kaybı olusuyo . cnku resımlereımde baktımda elmacıkkemıklerım baya belırgınmıs o zamanlarda yuzum daha dolgunmus acaba genclıgın verdıgı bı etken mı bu ? sıgara da kullanıyorum stres kılo kaybıda var tabıkı .kılo aldım fakat o cıldımdekı dırılıgı bı turlu yakalayamadım .bunun ıcın yapılabılıcek herhangı bıseey varmı yasım 24 bu arada

Ben çok çok fazla şey denedim. Kesin çözümü 'Clindoxyl' adlı kremde buldum. İlk hafta biraz kuruyor gibi oluyor ama kullandıkça düzeliyor. İlk hafta ağız çevrem beyaz beyaz pul pul olmuştu nemlendirici krem sürdüm ve clindoxyle biraz ara verdim. düzelince hemen tekrar başladım ve sorun geçti. Yüzüm bebek gibi oldu

clindoxyl mucizevi bi krem gerçekten
ama dikkatli kullanmak gerekiyor!!!!
gece yatmadan sürüp hemen ışıkları kapatmalısınız! ışıkla reaksiyon veriyor ve cildinizi kızartabilir.
bir de sabah sabunla yıkayıp kalıntıları peçeteyle silin havlunuz çamaşır suyuyla ağarmış gibi olabilir!
tabi yer halılarınız da :)
ve buz dolabında saklayın
bi de 2 ay içinde kullanımı bitirip atın.
benden bu kadar
tecrübe:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…