Ya bir de dermaroller tedavisi yaptırdım iki seans değineyim dedim ama sonra tuylenme aynı donemde olunca korktum devam etmedim ama sanki izlerime iyi geliyor gibiydi devam etmeyi düşünüyorum. Bi zararını görmedim . Denemeye deger. Solantenin de kapaticili güneş koruyucusunu kullanıyorum 90 lira verdim ama hic tavsiye etmem arkadaslar avene nin ki daha iyi cunku yuzde putur putur kalıyor. Gercekten bir Servet harcadım. Çekmecemde 3 kutu da zoratenin bekliyor ama cesaret edemiyorum . Lutfen bildiginiz baska seyler varsa yardımcı olun
Senelerdir kullanmadgm ilaç,krem vs.kalmadı..hatta hep doktor kontrolündydm.her duydugumu hiç bir zaman yapmadm.ama hala leke ve sivilcelerle ugraşıyorum bence kesin bir tedavisi yok bu sorunun( artık ilaç kullanmayada korkuyorum illaki biyerdn zarar veriyorlardır.son 3haftadır bıraktım.ama ilaçsz olmuyor daha çok çikıyor.şu anda sadece katranlı sabun kullanıyorum...parasnıda geçtm birisi deseki su kesin çözüm hemen yaparım ( artık psikoloji denen birşey kalmadı.evliym birde eşime hoş görünmek istiyorum ama bunlarla münkun olmuyor (
Fransiz leylagi mi ne bi sabun var yesil renk ici kekikli gibi ben kardesime ondan almistim suratinda sivilce vardi ve kocaman kocamandi hergun iki kere sabunladi suan cildindeki sivilcelerden eser yok denemeni tavsiye ederim canim
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
Merhaba imex kremini kullanan varmı akme tedavisi için aldım eczanedeki adam soyulmada yapar lekeleride götürür dedi ancak cildimde henüz bir soyulma olmadı.Kullanan varmı :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar sorunumuz tek olduğu için başlığı genelleyerek yeniliyorum
Birçoğumuzun sorunu olan akne izlerini geçirmek için yaptığınız,yapmakta olduğunuz iyi veya kötü sonuçlar aldığınız
kısacası bu konuyla ilgili olan bütün tecrübelerinizi burda paylaşmanızı rica ediyorum kızlar...
Özellikle de kimyasal peeling,dermabrazyon,lazer ve benzeri uygulamaları yaptıran arkadaşlardan mutlaka yanıt bekliyorum
Herkese sağlıklı ve mutlu bir hayat dilerim.
Saygılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?