kizlar..Sivilce izleri ve lekeleri icin aktarda 2,5 liraya satilan bi karisim var..icerigi:bugday unu,yulaf unu,kil..boyle kum gibi bir sey..sutle sulandirip camur haline getiriyorsunuz ve sivilcelere ya da lekelerin uzerine suruyorsunuz..sonra bekleyip yikadiktan sonra da yine 3 lira civarinda olan ArabKizi kremini surup nemlendiriyorsunuz..bu krem cildin rengini de biraz aciyor..ama sakin internette satilanlari almayin..ayni urunu 20 milyon civarinda satiyorlar,insan kazikliyorlar..tatlicadiarzu
ben bunlari kullandim.daha 3 gunde lekelerim azaldi..
kızlar madecassol ya da contratubex'i merak ediyorm geceleri mi gündüzleri mi kullanıyorsunuz? eğer gündüzleri kullanıyorsanız yüzde soyulma yapıyor mu? ben differini sabahları kullanıyordum yüzüm o kadar soyulmuştu ki dışarı çıkamıyordum, hemen bıraktım, akniloxun da bi faydasını görmedim açıkçası..
Merhabalar,güsel bi ürünle karşılaştım ve sizlerle paylaşmak istedim,adı arap kızı ve krem şeklinde,aktarlarda satılıyor,henüz denemedim ama kuzenim kullanmış,önerdi ve fiyatı çok ucuz..
Bu ürün sivilce lekelerini 1 hafta içinde geçirmeye başlıyormuş,kuzenim memnun olduğunu söyedi,gece yatmadan sivilce izi leke cillerin üzerine sürülüyormuş,sabah güzelce yıkanıyormuş.. ve sonuç harika diyor,sivilcelerinede iyi gelmiş. Bende aktara gidip alıcam,denemek istedim onca denediğimiz şeylerin yanında vız gelir herhalde.. Ama iyice araştırmadan almayın derim.. Hassas ciltlerde nasıl bi etki gösterir bilmiyorum.. Sadece paylaşmak için yazdm.. Sonucu haber ederim, sevgiyle kalın...
Ha bu arada Naz ELMAS ve Hande ATAİZİ'de bunu kullanıyormuş.. Bi yerde okumuştum..
arkadaşlar bu ürünü kullanan var mı
Lancome Resurface Peel Kit
ben sivilce izleri için mikrodermabrazyon veya bu kit işe yarar biye düşünüyorum
arkadaşlar bütün sayfaları okudum ama hiç birşey anlamadım
benimde sivilce izlerim var sınavlara hazırlanırken sivilcelerimi çok kaşımamdan dolayı kalmış olan izler ne yapmam lazım belirgin bişeyler söylerseniz çok memnun olurum
kizlar..Sivilce izleri ve lekeleri icin aktarda 2,5 liraya satilan bi karisim var..icerigi:bugday unu,yulaf unu,kil..boyle kum gibi bir sey..sutle sulandirip camur haline getiriyorsunuz ve sivilcelere ya da lekelerin uzerine suruyorsunuz..sonra bekleyip yikadiktan sonra da yine 3 lira civarinda olan ArabKizi kremini surup nemlendiriyorsunuz..bu krem cildin rengini de biraz aciyor..ama sakin internette satilanlari almayin..ayni urunu 20 milyon civarinda satiyorlar,insan kazikliyorlar..tatlicadiarzu
ben bunlari kullandim.daha 3 gunde lekelerim azaldi..
merhaba arkadaşlar ya ben madecassol adında bi krem kullandım sivilcelere faydası yok ama sivilce izlerini büyük oranda azaltıyor öyle pahalı bir kremde deil tavsiye ederim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?