Lekeler, Çiller Sivilce ve akne izleri için kullandığımız ürünler ve tedaviler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
slm arkadaşlar acil sizden yardım istiyorum cildimde kahverengi çile benzeyen lekeler var.cildim karma bir cilt.yüzümdeki lekeler güneş lekesi diye düşüyorum.bana önerebileceğiniz ürün varmı.sizce bir doktoramı gitmelimiyim.artı gitmek istesemde hangi doktor önerebilirsiniz bana acil sizde cevap bakliyorum şimdiden hepinize teşekürler.

evet ecem99 sivilcelenme pek yok fakat izler tamamen kaybolmadı

canm sen kımyasal peelıng mı yaptırıp bu fıkrı yazdn bende de aynı şekilde akne izleri var dr 15 gün sonra peelıng ıle ızlere tedavi uygulayacagını söyluyor acıkcası ben izlerin tamamen gecmeyecegi korkusunu yasıyorum genelde tamamen gectı dıyen yok acaba yaptırıp deneyen varsa tazsın acaba akne zlerine baska önerısı olan varmı suna dumankaya baklaiçini haslayıp badem yagıyla karıstır sur dıyor bunu yapan varmı sevgıler cevaplarınızı beklıyoruz not-akne mağdurları

arkadaşlar bu konuyu çok araştırdım

tek çözüm fraxel lazer 3 seansta bile bayağ düzelme sağlanıyor yabancı sitelerden öncesi sonrası fotoğraflara bakabilirsiniz

slm pharmecea, ben de bu konuyu çok fzla araştırmış biri olarak daha önce hiç duymadıım bu fraxel lazeri senin msjını okuyunca google'dan arttırdım, dediğin gibi 3 seansta sonuç verir gibi görünüyo ama sadece görünüyo senin daha somut bi bilgin var mı bu konuyla ilgili

slm arkadasım bende senn gıbı merak edyorum kımy peelıng ymı yoksa baska bişeymi yapmalıyım ne olursa olsun kesın ve en zararsz yöntemi beklıyorum lütfen bılgisi olan varsa paylaşsın sevgıler

arkadasının yüzünün peelingle iyileştiğini yazmışsın peki akne izlerimiydi ilk hali cokmu belırgın dı yoksa hafıf izlermiydi çünkü bu da önemli akne izleri genelde cok belrgin ve zor gecen izlerdr sen bu peeling kımy mı normal mı ne ceşit oldugunu nerde yaptırdıgını malıyetını ve surecleri bize bıldırırsen cok sevnrz peeling yaptıran pek restladıgımız kışiler olmadı yardım edersen sevınırız

walla arkadaşlar benim kendiminde kullandığı muhteşem bi formul var.ama size sölemicem.dünyadaki akne izsiz tek kadın ben olacağım....haaaaahaaaaaaaoaaaaaaaağğğğğğğarrrrrrrrrrrrraaaaaaaaghhhhhhhhh
çok üzüldük bak şimdi ne yapacaz söylemedın bıze tuhh cok komıksınnnnnnnn

sivilcelerimden ve geçmeyen izlerinden nefret ediyorum
kullanmadııım ilaç ve krem kalmadı
ama roeccutane ı kullanmayı çok istedim
hiç bir dermatolog benim cildim için uygun olmadııını soledi
isotrexin kullandım en son
3gün dayanabildim
of

ama şu 15 sayfayı okurken bi sürü bi sürü notlar aldım
hepisini hepisini yapmak istedim
pazar var bugün maydonoz ve limon alıp yüzüme sürcem
yarın aktara gidip
bla bla yağları yapıcam
mucize istiorum

bak canm ben 3. aydayım akne ve izleri için sabırla tedavinin bitmesını beklıyorum 6 gun sonra peelinge baslıyorum sen hiç peelingi denemek istemedınmı dr önerdi izler içinama peelinge hazırlanmak için ısotrexınle devam edıyorum ısotrexın 1 ayın sonunda tesır etmeye baslıyor bence dr un önerılerını bırebır uygula

biraz geç kaldım cevap vermek için kusura bakma işlerden dolayı pek bakamadım.bizim arkadaş iskenderunda yaptırdı peelingi kimyasal değildi sanırım fiyatıda 50,00ytl idi seans başına,ama yüzü sivilcelerinden dolayı çok kötü iz bırakmıştı ama şimdi iyi kalmadı o çukurları.hatta bi defadaha yaptırıcak sonra kimyasal olmayan bir krem önermişler onu alcaktı en son gördümde arkadaşı.

slm arkadaşlar benimde yakında düğünüm var ve bende de sivilce var artı çokta oynuyorum izi kalıyo ne yapmam lazım bu lekelerin olmasını istemiyorum bi fikri olan varmı?

benim de sivilcelerim ve izleri var biara geçtiler demiştim ne güzel o ara limon suyu sürüodum yüzüme sözlenicektim geçsin die böyle yapmıştım Allahtan geçmişti de şimdi yine var hem de bi suyla silmeme rağmen . duymuşsunuzdur aseton alkol karışımlı bi su sitede var. sanırım stres da yapıo arkadaşlar ya rahat olun okul nezaman başlasa ben sivilce kız oluyorum
Benim bi sorum olcak benim sivilceler iltihaplı değil gözeneği siyah nokta gibi kapatıo ama siyah nokta da değil set bişey derinn altından çıkması çok zor oluo e çıkmadan da iyileşmio ki pisllikler böyle sivilceleri olup iyileştirabilen var mı yardım ederseniz sevinirim 17 yaşımda başladı ve 23 oldum hala var bıktım bazen psikolojimi okadar etkilio ki dışarı çıkmıorum

arkadaslar ben denedim: ayvacekirdeklerini biriktirdim ( 2 ayva yada 3 ayva) bunları cay bardağına koydum üzerine çıkacak kadar su ekledim bir cay kasığı bebe pudrası ekledim 1 gece beklettim ve kullandım bu karışım 1 hafta gidiyor tekrarlamak sart hemen sonuç alamazsınız bunubelirtiyim ama kesinlikle işe yarar bunu söyleyim şimdiden lekesiz ciltler:içelim: a.s.

kimyasal peelingi izler için mi yaptırmıştın?

benm dr um da bana ıyı bır merkezde kımyasal peelıng yaptırmamı önerdi ıyı bır merkezde cok facıa bır kabuklanma olmayacağınıtamamen ızlerın gecme olanagının kıyasal peelıngle olacağını soyledı ama 100 de 100 onunda yararının olmayacağını düşünüyorum

aa canım bende tretini kullanan varmı diye sorcaktım yanaklarımda sivilce lekeleri varda tretini duydum bende soyuyomuş diye nasıl annen memnun kaldımı lekeleri varmıydı onun kullanmaya başlasammı bende :uhm:

aman kızlar bu sivilce izleri benide delirtecek bende birdesiğil problemi var ayna karşısına geçmeye korkuyorum valla nasıl geçirebilirim yardımcı olabilecek varmı

arkadaşlar bu izleri geçirmede başka yöntemler bilen, deneyen varsa lütfen paylaşsın

arkadaşım ben cok arastırdım yaptırmayıda düşündüm ancak 2 3 ay yüzüm ciğer gibi gezmeyı ve sölediiniz diğer etkılerı göze alamadm novıderm exfolıant kullanıyorum 1 aydr cılt canlandrma diye konu da actım cılt düzensızlıklerını ve bozuklukları düzeltme ızlerı toparlayıp kucultme cıldı canlandrma gıbı etkılerını gordm önerırım ayrıca bu sitede yıne okuduğum diğer cok önerılen diger yontemlerde var mesela kantaron yagı aloe vera çiçeğinin özü diyolar tamamen kurtulmak için bunlarıda deneyebılırım kımyasal peelıng bıldığıniz gibi meyve asıtlerı ıle yapılıyo burda bı arkadasımız doğal kımyasalpeeling tarıfı de verms onuda deneyın derm cunku mantıklı ve denenmiş yararı görülmüş herkese geçmiş olsun

kızlar biyerden duymuştum yüze limon sürmenin izleri iyileştirdiğini ama emin olamadım aranızda bu yöntemi uygulayan ve de olumlu bi sonuç alan var mı :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…