evet ecem99 sivilcelenme pek yok fakat izler tamamen kaybolmadı
arkadaşlar bu konuyu çok araştırdım
tek çözüm fraxel lazer 3 seansta bile bayağ düzelme sağlanıyor yabancı sitelerden öncesi sonrası fotoğraflara bakabilirsiniz
slm pharmecea, ben de bu konuyu çok fzla araştırmış biri olarak daha önce hiç duymadıım bu fraxel lazeri senin msjını okuyunca google'dan arttırdım, dediğin gibi 3 seansta sonuç verir gibi görünüyo ama sadece görünüyo senin daha somut bi bilgin var mı bu konuyla ilgili
çok üzüldük bak şimdi ne yapacaz söylemedın bıze tuhh cok komıksınnnnnnnnwalla arkadaşlar benim kendiminde kullandığı muhteşem bi formul var.ama size sölemicem.dünyadaki akne izsiz tek kadın ben olacağım....haaaaahaaaaaaaoaaaaaaaağğğğğğğarrrrrrrrrrrrraaaaaaaaghhhhhhhhh
bak canm ben 3. aydayım akne ve izleri için sabırla tedavinin bitmesını beklıyorum 6 gun sonra peelinge baslıyorum sen hiç peelingi denemek istemedınmı dr önerdi izler içinama peelinge hazırlanmak için ısotrexınle devam edıyorum ısotrexın 1 ayın sonunda tesır etmeye baslıyor bence dr un önerılerını bırebır uygulasivilcelerimden ve geçmeyen izlerinden nefret ediyorum
kullanmadııım ilaç ve krem kalmadı
ama roeccutane ı kullanmayı çok istedim
hiç bir dermatolog benim cildim için uygun olmadııını soledi
isotrexin kullandım en son
3gün dayanabildim
of
kimyasal peelingi izler için mi yaptırmıştın?
kızlar benim cilt problemim yok ama arada yediğim portakalın kabugunu suyunu yüzümede sürerim netice c vitamini ve yara iyileştirme yenileme özelliği var.annemde bir ara tretin kullanmıştı yüzünü bir güzel soymuştu..a.s. a.s.
arkadaşlar bu izleri geçirmede başka yöntemler bilen, deneyen varsa lütfen paylaşsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?