Lekeler, Çiller Sivilce ve akne izleri için kullandığımız ürünler ve tedaviler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Neostrata diye bir marka var, ürünleri kozmetik değil, daha çok ilaç niteliğinde, içinde cildi yenileyen AHA diye birşey var. Sivilceleri yok etmek için neastrata oil control jel, izler için neostrata pigment jel, ben çok memnunum herkese tavsiye derim. Eczanelerde satılıyor ama her eczanede bulamazsınız, kozmetik ağırlıklı eczanelerde vardır.

mutluluk perisiiiii, ben senin tarifi yapmaya çalışıyorum olmuyo bi türlü kafamçokkarıştı, yani yumurta akı ve limon karışımını yüzüme sürmeye çalışıyorum yumurta akı kayıp gidiyo yüzde durmuyo ki hiç tatlicadiarzu nasıl uygulamak lazım bunu canım ya :uhm:

kızlar emin misiniz? madecosal yara izleri için verilen bir krem,akne izleri için olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum.Çünkü benim bacağım yanmıştı dr onu vermişti ve yüze sürülecek bir kıvamda değildi.Yani izleri yok edeyim derken sakın tekrar sivilceleri davet etmeyesiniz

bencede tereyağı çözüm olmaz arkadaşlar.bilinçsiz yapılan bu tür uygulamalar cilt yapısını daha çok bozuyor

Arkadaşlar sorunumuz tek olduğu için başlığı genelleyerek yeniliyorum
Birçoğumuzun sorunu olan akne izlerini geçirmek için yaptığınız,yapmakta olduğunuz iyi veya kötü sonuçlar aldığınız
kısacası bu konuyla ilgili olan bütün tecrübelerinizi burda paylaşmanızı rica ediyorum kızlar...
Özellikle de kimyasal peeling,dermabrazyon,lazer ve benzeri uygulamaları yaptıran arkadaşlardan mutlaka yanıt bekliyorum
Herkese sağlıklı ve mutlu bir hayat dilerim.
Saygılar...
ben yaklaşık 5-6 yıl önce kimyasal peling(meyve asitleri ile) yaptırmıştım, o dönem hem yaş hemde stresten dolayı ara ara sivilce çıkıyodu, ve faydasını gördüm gerçekten, tabiiki dermatoloğa yaptırdım, kişinin uzman olması şart. Yanlız bu dönemde yapılacak bişey değil, kışın yapılabilir, çünkü yoksa kaş yaparken göz çıkarırsınız. Sadece bu yöntem değil tüm leke tedavileri kışın yapılmalı ve kış olmasına rağmen o sırada yüksek koruma faktörlü krem kullanılmalı.

selam benim dr. tetradox antibiyotik + gül suyu ve alkolle yapılan bir solisyon + imex krem vermişti. 1 ayda cildim düzeldi . Yanlız imex kremi sürüp güneşe çıkma dedi , yani daha çok akşam ve sabah erken saatlerde. Bir de oynamamamı söyledi ben çok kopartırdım ... Şimdilik cildim çok iyi 1/2 tane sivilce var küçük .İlaçlarım bitti ama imexi kullanıyorum hala bana çok faydası oldu.

arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza bişey paylaşmak istiyorum benim cildim yağlı,sivilce ve izleri var çok kötü olmasada açık tenliyim rahatsız oluyorum bi sabun buldum malatyadan geliyo kayısı çekirdeği özlü ZERDALİ die bişi dün gece kullandım çok güsel cildim fazla yağı attı ve bugün gün içinde yağlanma sorunum çok az derecede oldu bide İDEAL KREM var.bu sabunla yıkayıp onu sürdüm sabah uyandığımda bebek gibiydi cildim yumuşacıktı bence bi deneyin belki faydasını görürsünüz

İzler için bitkisel ''Özellikle limonla ilgili olanlar'' çok denedim ama işe yaramadı.Hatta Ünlü kozmetik ürünlerinin beyazlatıcı kremlerini kullandım,bi fayda göremedimDışarıdan krem türü şeyler pek işe yaramıyor yani,ama lazer yöntemiyle sivilce izleri yok ediliyor.

bence avene diacneal i de deneyin. benim izlerimi baya azalttı.ilk zamanlar çok kötüydü yüzüm makyajsız bakkala bile gidemiyodum çünkü insanların bakışları rahtsız ediyordu..4 buçuık aydır roacutanne son 1 aydır avene kullanıyorum ve makyaj yapmadan gezebiliyorum :)

gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

benim çok kötü bir cilt sorunum yok ama alnımda siyah noktalarla oynamaya ve birkaç sivilce sıkmaya ilişkin olan uzun süreli lekelerim vardı. MADECASSOL kullandım hiç birşeyim yok

bu arada arkadaşıma önerdim onun cildinde çok fazla sivilce izi ve irinli sivilce vardı düzenli kullanıma bağlı onunda tüm sivilce izleri geçti. ve olan sivilceleride kurudu. umarım yardımcı olabilmişimdir.yerimseniben

canım peki doktora gitmemiz gerekmez mi acaba ne bilim size belki ii gelmiştir cilt tipinize ya bize gelmezse ne yapcaz bi fikrin var mı?yani kozmetiğe mi girio onu sölemeye çalışıyorum aldım ismini araştırıcam

selamlar..
kimyasal peeling tam nedir anlamiyorum ama ben uzun süre meyve asidi peelingi yaptirmistim
herkes iyi oldugunu söyluyor ama ben sivilce sorunumu halledemedigim icin pek ise yaramadi.arkadan gelen sivilceleri önlemedi ve yeni gelenlerin izleri ... derken öyle devam etti.. ben haftada bir kez yaptiriyodum ve 30 € idi.. simdi malum son care roaccutane kullaniyorum

ama bu peelinglerde duzenli yapilmasi gerekiyor ve gözenekleri büyültüyor bende gözenek yoktu yaptirdigim dönemlerde buyuk gözenekler olusmustu. Peeling yaptirirken ayri bi özen gerekiyor ...

lekeler icinde gerste yani bugday olmali turkcesi emin degilim... bugday unuyla maske tavsiye ediyorum sade suyla hamur yapip yüzüne suruyosun iki saat bekletiyosun.. kesinlikle cok etkili!..

arkadaşlar ben anestol pomat sürdüm tesadüf eseri keşfettik evde pansumanda kullanıyorduk gerçekten 3 günde sivilcelerimi geçirdi sanırım içinde antibiyotik varmş kremin hemde çok ucuz

herkese merhaba.ben 26 yaşımdayım ve 3 yıldır aknelerle uğraşıyorum.ergenlik döneminmde saknem yoktu ve uzun zamandır bir sürü doktora gittim hep bildiğiniz ilaçları verdiler.benzamiycn,aksil-5,clesoin t,imex....vs. ama bunlar tek başına yararlı değil antibiyotik le beraber bunları kullanmak gerekli.şuanda yeni bir tedaviye başladım.
akşam benzamiycn sabah skinoren die bir ilaç sürüyorum ayrıca zitromax(antibiyotik) ve hormonları dengeleyici diane35 kullanmaya başladım.inanın 3 gün oldu düzenli kullanıyorum ve etkisini görüyorum ki 2 ay kullanacağım.bu arad bu bölümde yazan coutrubex die bi ilaç var onu doktoro sordum akneye hiçbir yararı yok dedi almayın boşuna.demek istediğim tek başına hiçbi ilaç yanıt vermez.
sevgiler..

arkadaslar benimde var akne problemim, ne yapicam bilmiyorum dis macunumu limonsuyumu, cild doktoruna gittim bi krem yazdi isotrexin diye aksam yatmadan sürüyorum, sanki biraz gecer gibi oluyor ama yine geliyor hic kurtulamiyorum hic mi gecmicem offf :( yüzüme baktikca sinir oluyorum ayrica oynamadanda duramiyorum :(

en son gittigimde cilddoktoru hormonlar yüzünden dedi, bebekdogum kontrol hapi kullansam iyi gelirmis, ama evlenmeden kullanmak istemiyorum, yan etkilerindede korkuyorum... ama bu cildim psikolojmide etkiliyor :(

Selam kıslarrr

Benim çok şükür akne gibi bir sorun yok ama alnımda minik minik sivilce ve sivilce ezleri var. beyaz tenli olduğum içinde çok rahatsız oluyorum. Önerebileceğiniz birşeyler var mı acaba?
Şimdiden tşkler. Herkese hayırlı günlera.s
.

Selam kıslarrr

Benim çok şükür akne gibi bir sorun yok ama alnımda minik minik sivilce ve sivilce ezleri var. beyaz tenli olduğum içinde çok rahatsız oluyorum. Önerebileceğiniz birşeyler var mı acaba?
Şimdiden tşkler. Herkese hayırlı günlera.s
.

Eczanelerde satılan neostrata pigment jeli dene derim, harika bir ürün. Güneş koruyucuyla birlikte kullandığında iyi sonuç alırsın emin ol. Lekeler için çünkü.

Back
X