Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
canım bendede oldu o bi garip dimi boynunla yüzünün rengi nerdeyse birbirinden kopucak gibi dimi inşaşşallah geçer..

Evet yaa:1no2: ilk ay cildim sanki yanmışım gibiydi başladığımda mart ayı idi ve hava soğuktu güneş lekesi değil yani.Şimdide bi tuhaf bazı yerlerde leke var doktor koyu yerler soyulmamış dedi ama ?benneyaptımki .Boynumla suratım farklı renk oldu boyun bembeyaz kaldı düzelmesse telaşı tuttu beni:çok üzgünüm:

Sana düğün için Barbara Bort ürününü tavsiye ederim.Kozmetik dükkanında güzellik uzmanı cildime birşey sürdü müthiş kapattı o zaman bu kadar sivilcem yoktu ama :çok üzgünüm:.Ben ürünü almadım net adını yazamıyorum.Köpük fondoten yada pudra emin değilim.Ben köpük fondoten kullanıyordum 'maybelline' şimdi birşey sürmüyorum.O zaman ki sonuç muhteşemdi bulabilirsen bi dene derim.

avene de çok iyi bir krem....ihmal etme sürmeyi.....
çin işkencesi :)çok güldüm cnm,o kadar iyi anlıyorum ki seni,sabır sabır ve yine sabır .....

ben cildime la roche effeclar serisi yıkama,nemlendirici kullanıyorum,memnunum cnm..istersen dene....

ya bıktım ya dişimde tel var yüzümde bu sivilceler iyice çirkin betty oldumsenağlama
2 ay sonrada tel tedavim bitiyor tam biri bitiyo derken sivilceler çıktı 4-5 ayda bu ilacı kullanıcam 2. aya giricem çok fazla artıyo dayanamıyorummmsenağlamasenağlama

canım üzme tatlı canını tellerinin çıktıgı ve o salak sivilcelerden kurtulacagın günü hayal et o zaman kendine güvenin geliyo.ben 5.aydayım valla ilacı ilk kullandığm gün dün gibi.

canım üzme tatlı canını tellerinin çıktıgı ve o salak sivilcelerden kurtulacagın günü hayal et o zaman kendine güvenin geliyo.ben 5.aydayım valla ilacı ilk kullandığm gün dün gibi.
teşekkür ederim cnm zaten sadece bu sitede sizlerin verdiği morallerle yorumlarla sabrediyorum:1no2: senin yüzün nasıl şimdi çıkmalarr bittimi izler var mı çok korkuyorum bide yaza giriyoruz bi hafta sonra tatile gidicez ve yüzüm nolcak bilmiorum:çok üzgünüm:

canim benm yüzüm baya geçti..izler var ama pudra ile kapatmaya çalişiyrm...tatilde şapka tak bence bnm doktorum güneşten korun demişti.

ya arkadaşlar bu izler nasıl geçecek.okulda bi çok arkadaşm bu ilacı kullanan tanıdıklarının yüzlerinin bebek gibi olduğunu söylüyolar ama bnm hala arada bi sivilcem çıkıyo ve izler beni bırakmıyo.cildi bebek gibi olan var mı?????????????????????????????

benim şaçlar kalın telli ve çok gür ara makasla şekle sokmaya çalışıyom. Dökülürse hiç itirazım olmaz kii tatlicadiarzu

..merebalar canım,evet 1 ayım dolmak üzere cumartesi kontrole gidiceğim allahın izniyle bakalım doktor bu sorunumuza ne dicek? aynen bendekide öyle göz çevrem hariç yanaklarım suratım aynen seninki gibi oldu güneş lekesi diğil değişik bişiy ve yüzüme bakan aa noldu diyo yemin ederimki bende güneşten yandım heralde diyip geçiştiriyorum...senin kaçıncı ayın cnm şuanda öğrenebilirmiyim? düğün tavsiyelerin için ayrıca teşekkür ederim,normal bu ilaca başlamadan önce cildime pek fazla bişi kullanan birisi değilim o krem dahi kullanmıyodum birden bire çıkıverdiler önce önemsemedim geçer diye ama aradan aylar geçti dahada kötü bi hal aldı bu süreç içersinde ise pudrayla kapamaya çalıştım ama olmadı...şimdi ise sivilcelerimde artış oldu sivilceleride geçiyorum bari şu renk bozukluğu olmasaydı,milletin dikkatini sivilcelerim diğil rengim çekiyo sanki halsiz bitki mezardan çıkmış gibiyim aynaya bakasım bile gelmiyo hiç!! düğünde dediğin gibi köpük fondöten kullanabilirim aklıma yattı ilaç kullanım süresince hiçbişi srümedim daha cildime normal suyla yıkıyorum her sabah ve akşam o şekilde işte...of inş. şu dertten kurtuluruz canım ayrıca birisi var hayatımda izne gelicek onla nasıl görüşücem bu halde bilemiyorum sürekli erteliyorumda erteliyorum benim için düğüne yakın bi zamanda gelicek o kadar mızmızlandımki napsın çocuk çaresiz o zaman gelcek..sivilcelerim için ertelediğimi bi bilse varya birdaha yüzüme bakmaz valla..hepimize geçmiş olsun tekrar öpüldünüz..

Son düzenleme:

Canım ben 3. ay içindeyim .Tedavi öncesinde sivilcem artınca köpük fondoten kullanıyodum kendimce kapatıyordum.Güzellik uzmanı bana Barbara bort un işte bişeyini sürdü baya kapattı.Ben almak istemedim sivilceler daha kötü olur diye sonrada tedaviye başladım.Benim cildimde aynı senin gibi oldu sarardım renk kalmadı şimdide bazı yerlerde koyuluk var gibi duruyo ayrıca genel olarak yüzümün rengi boynumla çok farklı oldu.Doktor lekeler soyulmayan yerler dedi.2. ayda cildim soyuldu sanki döküldü şimdi o hali yok düzeldi ama.Tedavi süreci insanı baya zorluyor ama kısmet inşallah düzelicez.Erkek arkadaş konusunuda takma derim telefonda çıtlatırsan geldiğinde hazırlıklı olur şaşırmaz.Denenmiştira.s.

Ben de oynamıştım. Yani sakın yanlış anlaşılmasın sivilcelerle oynamak iyi değildir elbette, ama ben bazen çok bunaldığım zamanlarda sıktırıp, daha beter hale getirdim bazılarını. Benim de yanardağ gibi kocaman kocaman çıkanlar oluyordu. Ellemediğim zaman o kocaman sivilller iltihabını hiç dışarı vermeden iniyodu ama kıpkırmızı lekeleri kalıyodu. Artık lekeleri sivilcelerden fazla sorun etmeye başlamıştım. Ama o kocaman sivilcelerden sıktırdıklarım ( çok acıyodu gerçi ya) iltihabını boşltınca, bi süre kızarıyodu, kabuk bağlıyodu ama iz kalmadan geçiyodu. Sonra bu ilaca başladım. 2 ay daha sivilceler aynen sürdü. hatta ilacı kullanırken de bazı kocamanları kurcaladım sinirden. Onlarda da kabuk bağlayıp, kabuğu düştükten sonra izi de geçti. Hatta inanır mısın o hiç ellemediğim sivilcelerin izleri hala duruyor, ellediklerimin izi mizi yok. yasakkelime Aman burdan bütün sivilcelerini elle gibi bi sonuç çıkarma, bunları dememin asıl sebebi daha önce kurcalayıp şimdi seni meraklandıran önceki kurcalanmış sivilcelerinin izlerinin de geçeceği konusunda umutsuzluğa kapılmaman. Bundan sonra zaten tedavi içindesin, ellemene gerek yok, sivilceler de izler de geçecek.
Güneşte doğal olarak daha da belirginleşecek lekeler. Ama herşeyin rayına girmesi biraz zaman alacak. Dr. tedavimin bitmesinden sonraki 6 ay sonra lekeler gidecek dedi. O yüzden acele yok, umutsuzluk yok. OK? şutarafagitti

Son düzenleyen: Moderatör:

şimdi yüzünde renk farkı olan arkadaşlara benden bir tavsiye kızlar roc'un bi güneş kremi var onu sürün o yüzünüzü parlak ve daha beyaz gösteriyo fondoten pudra kullanmaktan iyidir.ben hayatım boyunca fondotensiz asla dışarı çıkmadım ama ilaca başladıgımdan beri korkudan süremiyorum.gecenlerde kremi sürdüm bi de allık yüzüme isterseniz gözünüze rimelde sürün.öğretmen arkadaşlar inanamadı fondoten yok deyince.kullanmak isterseniz adını tam olarak verebilirim eve gidince tabi :)

...hele bi yaz canım neymiş ismi?

bugun 2 ayın ılaclarını aldımmmmm pazar günü 2.ayım oluyooo yuzun iileşmiş dedı doktorrryupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…