canım bendede oldu o bi garip dimi boynunla yüzünün rengi nerdeyse birbirinden kopucak gibi dimi inşaşşallah geçer..
mgorgon canım ne kadar sürede geçti senin ki?
merhabalar, bugün dışarıdaydım mesajlarınızı yeni okudum. Hayata küs dolaşıyorum artık, bugün eşimi yolcu ettim. Rize'de öğretmenlik yapıyor. Benim yüzümde çok sivilce yoktu. Sadece siyah nokta fazlalığı vardı. 49 kiloyum ve 30 mg kullanıyorum. Güneş kremi olarak Avene kullanıyorum. Yüzüm çok kurudu hiçç böyle olmamıştı. Nemlendirici sürüyorum fayda etmiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kremi sürdüğümde sanki yüzüm yanıyor.. Bu bir Çin işkencesi mi?Çok üzgünüm çoook
Canım mgongun seni tebrik ederim bitirmişsin hayırlıysa bende bir görsem bittiğini kaymak gibi cildim olduğunu :bbo:.
Sana sormak istediklerim var 3 .ay içindeyim yüzümün rengi bir garip oldu sarımsı kırmızımsı tuhaf bir hal aldı.Anlatamıyorumda ama senin böle bir problemin olmuşmuydu.Yardımcı olursan sevinirim .a.s.[/QUOTE
cilt renginde değişiklik oluyor cnm benimde 4.ayda iyice bembeyaz olmuştu...cildin rengini biraz açıyor gibi,hassas bölgeler kırmızı oluyor,normaldir yani ....tedavin ne kadar sürecek?bittikten sonra geçer o renklerde hiç merak etme ...
boşveeeeeeeeeeeeeeeeer tatlım onları.yola devamay canım inşallah ya inanılmaz kötü hissediyorum kendimi...çok göz önündeyim bide gelen giden aa neşe noldu yüzüne diyolar
canım üzme tatlı canını tellerinin çıktıgı ve o salak sivilcelerden kurtulacagın günü hayal et o zaman kendine güvenin geliyo.ben 5.aydayım valla ilacı ilk kullandığm gün dün gibi...$€L!n..;2947199 .!.:ya bıktım ya dişimde tel var yüzümde bu sivilceler iyice çirkin betty oldumsenağlama
2 ay sonrada tel tedavim bitiyor tam biri bitiyo derken sivilceler çıktı 4-5 ayda bu ilacı kullanıcam 2. aya giricem çok fazla artıyo dayanamıyorummmsenağlamasenağlama
teşekkür ederim cnm zaten sadece bu sitede sizlerin verdiği morallerle yorumlarla sabrediyorum:1no2: senin yüzün nasıl şimdi çıkmalarr bittimi izler var mı çok korkuyorum bide yaza giriyoruz bi hafta sonra tatile gidicez ve yüzüm nolcak bilmiorum:çok üzgünüm:canım üzme tatlı canını tellerinin çıktıgı ve o salak sivilcelerden kurtulacagın günü hayal et o zaman kendine güvenin geliyo.ben 5.aydayım valla ilacı ilk kullandığm gün dün gibi.
canim benm yüzüm baya geçti..izler var ama pudra ile kapatmaya çalişiyrm...tatilde şapka tak bence bnm doktorum güneşten korun demişti...$€L!n..;2950890 .!.:teşekkür ederim cnm zaten sadece bu sitede sizlerin verdiği morallerle yorumlarla sabrediyorum:1no2: senin yüzün nasıl şimdi çıkmalarr bittimi izler var mı çok korkuyorum bide yaza giriyoruz bi hafta sonra tatile gidicez ve yüzüm nolcak bilmiorum:çok üzgünüm:
yaaa arkadaşlar ben 5 aydır roaccutane kullanıyorum.önceden saçlarım acayip gürdü.döküle döküle bi tutam kaldı.sizde de var mi böyle bişi????senağlama.cildim baya düzeldi ama hala izler var ve istediğim sonuca ulaşamadm.bakalm biraz da kullanalım di mi
Evet yaa:1no2: ilk ay cildim sanki yanmışım gibiydi başladığımda mart ayı idi ve hava soğuktu güneş lekesi değil yani.Şimdide bi tuhaf bazı yerlerde leke var doktor koyu yerler soyulmamış dedi ama ?benneyaptımki .Boynumla suratım farklı renk oldu boyun bembeyaz kaldı düzelmesse telaşı tuttu beni:çok üzgünüm:
Sana düğün için Barbara Bort ürününü tavsiye ederim.Kozmetik dükkanında güzellik uzmanı cildime birşey sürdü müthiş kapattı o zaman bu kadar sivilcem yoktu ama :çok üzgünüm:.Ben ürünü almadım net adını yazamıyorum.Köpük fondoten yada pudra emin değilim.Ben köpük fondoten kullanıyordum 'maybelline' şimdi birşey sürmüyorum.O zaman ki sonuç muhteşemdi bulabilirsen bi dene derim.
..merebalar canım,evet 1 ayım dolmak üzere cumartesi kontrole gidiceğim allahın izniyle bakalım doktor bu sorunumuza ne dicek? aynen bendekide öyle göz çevrem hariç yanaklarım suratım aynen seninki gibi oldu güneş lekesi diğil değişik bişiy ve yüzüme bakan aa noldu diyo yemin ederimki bende güneşten yandım heralde diyip geçiştiriyorum...senin kaçıncı ayın cnm şuanda öğrenebilirmiyim? düğün tavsiyelerin için ayrıca teşekkür ederim,normal bu ilaca başlamadan önce cildime pek fazla bişi kullanan birisi değilim o krem dahi kullanmıyodumbirden bire çıkıverdiler önce önemsemedim geçer diye ama aradan aylar geçti dahada kötü bi hal aldı bu süreç içersinde ise pudrayla kapamaya çalıştım ama olmadı...şimdi ise sivilcelerimde artış oldu sivilceleride geçiyorum bari şu renk bozukluğu olmasaydı,milletin dikkatini sivilcelerim diğil rengim çekiyo sanki halsiz bitki mezardan çıkmış gibiyim aynaya bakasım bile gelmiyo hiç!! düğünde dediğin gibi köpük fondöten kullanabilirim aklıma yattı ilaç kullanım süresince hiçbişi srümedim daha cildime normal suyla yıkıyorum her sabah ve akşam o şekilde işte...of inş. şu dertten kurtuluruz canım ayrıca birisi var hayatımda izne gelicek onla nasıl görüşücem bu halde bilemiyorum sürekli erteliyorumda erteliyorum benim için düğüne yakın bi zamanda gelicek o kadar mızmızlandımki napsın çocuk çaresiz o zaman gelcek..sivilcelerim için ertelediğimi bi bilse varya birdaha yüzüme bakmaz valla..hepimize geçmiş olsun tekrar öpüldünüz..
Ben de oynamıştım. Yani sakın yanlış anlaşılmasın sivilcelerle oynamak iyi değildir elbette, ama ben bazen çok bunaldığım zamanlarda sıktırıp, daha beter hale getirdim bazılarını. Benim de yanardağ gibi kocaman kocaman çıkanlar oluyordu. Ellemediğim zaman o kocaman sivilller iltihabını hiç dışarı vermeden iniyodu ama kıpkırmızı lekeleri kalıyodu. Artık lekeleri sivilcelerden fazla sorun etmeye başlamıştım. Ama o kocaman sivilcelerden sıktırdıklarım ( çok acıyodu gerçi ya) iltihabını boşltınca, bi süre kızarıyodu, kabuk bağlıyodu ama iz kalmadan geçiyodu. Sonra bu ilaca başladım. 2 ay daha sivilceler aynen sürdü. hatta ilacı kullanırken de bazı kocamanları kurcaladım sinirden. Onlarda da kabuk bağlayıp, kabuğu düştükten sonra izi de geçti. Hatta inanır mısın o hiç ellemediğim sivilcelerin izleri hala duruyor, ellediklerimin izi mizi yok. yasakkelime Aman burdan bütün sivilcelerini elle gibi bi sonuç çıkarma, bunları dememin asıl sebebi daha önce kurcalayıp şimdi seni meraklandıran önceki kurcalanmış sivilcelerinin izlerinin de geçeceği konusunda umutsuzluğa kapılmaman. Bundan sonra zaten tedavi içindesin, ellemene gerek yok, sivilceler de izler de geçecek.Bademella sana da çok teşekkür ediyorum zaten bence sen forumumuzun en büyük desteği moral ablasısın gercekten ...Şu an yüzün gayet iyi ......ve bizleri gayet iyi anlayabiliyorsun.. tedavim bitince bende burdaki tüm roac kardeşlerime destekçi olcam senin gibi yerimseniben
Birde birsey soracağım sende ugrastıgın fln oldumu ya yüzünde hani ugrastıgımdan dolayı izler hiç gecmezmi acaba diyorum senağlama ki ben bu ilaca çok fazla sivilcem olarak başlamadım ama şuan kudurmus vaziyettelersivilce az çıksa da şimdi ; kalanların izleri asla gecicek gibi degil senağlamasenağlamasenağlama
kızlar bana bi yardım bu ilacın yok kas agrısı yok baş ağrısı ya da su sivilce çıkması gibi yan etkileri asıl ne zaman başlıyor onu merak ediyorum ne olur bi söyleyin[/QUOTE
Mrb GNC AYG ; Herkeste aynı zamanda, aynı etkiyi göstermediği gibi, aynı yan etkileri de göstermiyor. Mesela bende hiç başa ağrısı olmadıama kas ağrılarım oldu ( gerçi şimdi baya azaldı), sonra bende 2. ay bitti - 3. ayda sivilce çıkışı durdu ama izlerim var hala. Şimid 6. aya giricem ( 3 günüm kaldı). O yüzden prospektüste yazan ya da duyduğun tüm yan etkilerin sende de olmasını bekleme, psikolojik olarak da bünyeni bunlara hazırlama. Senin bünyen belki farklı tepkiler verecektir.
Ama herkeste aynı olan bir etkisi var: O da sivilceleri geçirmesi. Sivilceler artış yapsa da, bunları cildinin kusması olarak gör ve onlar da geçeceği için sorun yapma bence. Diğer tüm yan etkiler de ilaçla birlikte geçeceği için bırak, bunlar sivilcelerin son çırpınışları de! a.s
kızlar bana bi yardım bu ilacın yok kas agrısı yok baş ağrısı ya da su sivilce çıkması gibi yan etkileri asıl ne zaman başlıyor onu merak ediyorum ne olur bi söyleyin[/QUOTE
Mrb GNC AYG ; Herkeste aynı zamanda, aynı etkiyi göstermediği gibi, aynı yan etkileri de göstermiyor. Mesela bende hiç başa ağrısı olmadıama kas ağrılarım oldu ( gerçi şimdi baya azaldı), sonra bende 2. ay bitti - 3. ayda sivilce çıkışı durdu ama izlerim var hala. Şimid 6. aya giricem ( 3 günüm kaldı). O yüzden prospektüste yazan ya da duyduğun tüm yan etkilerin sende de olmasını bekleme, psikolojik olarak da bünyeni bunlara hazırlama. Senin bünyen belki farklı tepkiler verecektir.
Ama herkeste aynı olan bir etkisi var: O da sivilceleri geçirmesi. Sivilceler artış yapsa da, bunları cildinin kusması olarak gör ve onlar da geçeceği için sorun yapma bence. Diğer tüm yan etkiler de ilaçla birlikte geçeceği için bırak, bunlar sivilcelerin son çırpınışları de! a.s
teşekkür ederim canım açıkçası kendimi psikolojik olarak yan etkilere hazırladığım doğru olmasa da kendim üretiyorum galiba
şimdi yüzünde renk farkı olan arkadaşlara benden bir tavsiye kızlar roc'un bi güneş kremi var onu sürün o yüzünüzü parlak ve daha beyaz gösteriyo fondoten pudra kullanmaktan iyidir.ben hayatım boyunca fondotensiz asla dışarı çıkmadım ama ilaca başladıgımdan beri korkudan süremiyorum.gecenlerde kremi sürdüm bi de allık yüzüme isterseniz gözünüze rimelde sürün.öğretmen arkadaşlar inanamadı fondoten yok deyince.kullanmak isterseniz adını tam olarak verebilirim eve gidince tabi :)
...hele bi yaz canım neymiş ismi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?