Ben senden daha yeniyim demek ki benim bugün 10.günüm.Yan etkileri çok oldu mu?Şimdilik iyi gidiyorum biraz sivilcem oldu dudak kuruluğu ve yüzümde soyulma o kadar ama cildime bi parlaklık geldi sanki arkadaşlarımda öyle söylüyor.
Kızlar nasıl gidiyor....
Benim izler için verdiği tretin ve diacneale devam ediyorum..
birgün onu bir gün onu sürüyorum,yüzüm soyulmaya başladı baya, hepte burnumla çene kısmım soyuluyor ya...Göz kapağım bile syuluyor azıcık, ben yanlışlıkla avene i ben'imin üstüne sürmüştüm o da soyulmaya başladı ve rengi açılmaya başladı :S
Sizlerin tedavisi nasıl gidiyor?
çok tşk cnm.ya çukurlar yokta kırmızılıklar var.5.ay bitecek.moral için çok sağol canım yamrb canım bak hiç endişelenme ben kullanan çok gördüm önceki hallerinide biliyorum ve sonuç çok iyi sadec şunu söyleyebilirim eğer yüzündeki sivilceler çukur yaptıysa o düzelmio işte bu ilaçla.ama yüzün sivilcelerden temizleniyor ve kaymak gibi oluyo buna emin olabilirisn sadece sabırlı ol ve inan ümitsizliğe kapılma sakın emin ol düzelecek bu uzun bi süreç.yardım edebilmişimdir umarım.geçmiş olsun yüzünde hep gülümseme olsun o zaman kimsenin dikkatini çekmesss bu sivilceleryerimseniben
Duyduklarım beni hergün daha iyi ediyor çok sağol canım ya inan aynı ama aynı gidişattayım sanırım seninle.. Bir umut ışığı bu site benim için,senin yazdıkların senin aldıgın sonuclar ve SEN olacak..
Gerçekten hayatta en nefret ettiğim 2 şey : Fondöten ve pudra artık görmek bile istemiyorum son olarak mezuniyetimde ve final dönemimde kullanıcam yaz boyu evde durup güneş görmeden ve pudrasız gecmesini umuyorumSenin 30 mg mış cnm benim ise 40 mg ve tam 6 ay süremin neredeyse yarısına geldim yüzüme dokunsam zaten parcalanıyor soyuluyor 2 ayım bitene kadar zaten yeterince oynadım kurcaladım kırmızı kırmızı her yanım leke oldu onlar da gecicek degilmi senağlama
Bırayı takip edersen sevinirim şimdiden sonsuz teşekkürler moonligt :1hug:yerimseniben
arkadaslar oncelıkle hepınıze sıvılcesız gunler dılıyorum hepınıze ıyorum cunku sukur artık benım boyle bı sorunum kalmadı :) bende roaccutane kullanıyorum benın 5 ay bıttı son 1.5 ay doktor 6.5 ay kullanmaya karar verdı arkadaslar kesınlıkle korkmayın ben her ay tahlılımı yaptırdım kolestrol vs hıcbı sorunum olmadı yalnız dudklarım bıtmıs durumda bıde normale sarı benızlıyımdır hap kullanmaya basladıgımdan berı allık surmus gıbı gezıyorum pembe pembe heee bıde derınız ılerleyen aylarda cok ıncelıcek ve bu yuzden ellerım hep cızık ufak tefek yara ıcınde bıyere carpsam bısey olsa hemen yara oluyo ama ınanınkı sonucuna deger bugun bıkac eskı resmıme baktım tanıyamadım kendımı okadar buyuk ve cok sıvılcem varmıskı sukur allahıma hıcbısey kalmadı pudramı bıle cope attım
ya cnm bemn de 5. ay bitcek ama kaymak gibi olmadı yüzüm.bıktm fondoten pudra kullanmktn.ya herkes geçmiş diyo ama ben aynaya baktığımda kaymak gibi bi yüz göremiyorum.bu ayın sonunda geçer di miiiiiiiiiiiii arkadaşlar.mrb canım biras geç oldu ama sınavlarım var takip edemedim ... sen 6.ayın yarısındasın ve sonuç alamadım diosun ben 6.aydayım ve tam anlamıyla bu ay sonuç alamya başladım ... bide benim yüüzm hiç soyulmamıştı yine takii 6.aya kadar... yine soyulmuyo ama ben elimle ovuorum ozamn soyuluo ... ama soyulması avantaj cildin yenilenio .. soyulmasını hiç kafana takma soyulsunki o kırmısı lekelerde kaybolsun bu arada ne kadar çok soyulsun kullandımzaten hafiflio zamanla lekeleride sorun etme sen sadece psikolojik olarak kendini harab etmemeye çalış çünkü cildin gerçekten mükemmel olucak çektiin eziyete değicek ne hissettni anlıorum insana hiç düselmicekmiş gibi gelio aynalardan kaçıo ama inan bana geçio ...
ya cnm bemn de 5. ay bitcek ama kaymak gibi olmadı yüzüm.bıktm fondoten pudra kullanmktn.ya herkes geçmiş diyo ama ben aynaya baktığımda kaymak gibi bi yüz göremiyorum.bu ayın sonunda geçer di miiiiiiiiiiiii arkadaşlar.
cnm çk sağol ya valla bana bi özgüven verdn.bende inanmaya çalışacağm artık tamamen geçecegine.tekrar çok tşk.inş hepimiz ömrü billah kurtuluruz bu sivilcelerdn.geçecek canım geçecek emin ol ve iyileşme tedavin bitince de devam edecek bir daha da çıkmayacak emin ol inan buna lütfeeennnnn.bak ben çok umutluyum ama su fondoteni pudrayı sürme bi allık sür yeter kimsenin söylediklerine aldırma :içelim:
evet canm ya 5.ay oldu hala geçmediden kastım izler.bnm yüzümde hele ki yanaklarım kıpkırmızı+acayip hassas.umarm dediğin gibi hepimizin cildi bebek gibi olur.bnm tedavi 18temmuzda bitiyo.bakalm nası olacak.ama sizin verdiğiniz desteklerden sonra çok umutluyum.darısı tedaviye yeni başlayanların başına.arkadaslar bakın sız nasıl bı cılt beklıyosunuz bılmıyorum ama ben kendımı soyle anlatıyım yuzumde sıvılce ızlerım cok hafıf bellı oluyo kı bundan 3 haf once daha belırgındı ama doktorum buyutecle yuzume baktıgında sakın uzme kendını hıcbırı kalmıcak dedı bunlar derımın asırı ıncelmesınden dolayı bellıymıs yanı hapı bıraktıgımda ızler kaybolucakmıs eger sızınde 5 ay oldu gecmedı den kastınız ızlerse bence cok takmayın bırakınca yok olucaklar cunku benım tek sınır oldugum sey yuzumun pembe pembe olması bence bıazda psıkolojık benım son ccagrem bu haptı gecıcek dıye ınandım ve sueklı aynaya bakmadım cunku ınceledıgımızde daha kotu oluyo ay su gecmemıs ay burda cıkıcak galıba bırakın gıtsın ınanın yeter hepımız bebek gıbı olucaz kızlar ya hee bıde doktorumun dedıgıne gore bu aynı zamanda cıldı genclestırıyomus sureklı derı yenılıyoruz ya.....
cnm bende durup dururken ağlıyodum.kafayı yemiş durumdaydım uyku problemimde vardı doktorum tedaviyi bırakalm dedi ben hiç bırakırmıyım yüzdüm yüzdüm 5.aya geldim dedm.ALLAH yardımcımız olsun.Geçen haftalarda ben çok depresiftim senin gibi değilde herşeye kızıp alınıyordum gerçi başka problemlerde var ,ağladığım olmuştur aşırı bir hassasiyet söz konusuydu .Bu siteyi bulup yazılanları okudukça rahatladığımı söyleyebilirim.Tedaviyi bırakma noktasına gelmiştim.Şimdi daha farklı düşünüyorum tabi bunda Bademalla ve non-foto'nun etkisi var a.s.. Bende cillop gibi bir cilt istiyorum. sırnaşık şey Buda bir süreç zor ama atlatılabilir.Sonuç olarak burada olan kızların hepsi aynı dertten müzdarip,bence kendine eziyet etme hepimiz aynıyız ve iyileşicez :teytey:tatlicadiarzu
a.s. arkadaşım.öncelikle geçmiş olsun. umarım bir an önce iyileşirsin. ben ağustos başında başlamıştım. denize girdim,güneş kremi sürerek. ama güneşlenmedim hiç. bana sorarsan bu sene güneşlenme hiç;iz kalmasını istemiyorsan!!
mutlu günler:dance:
a.s programcı merhabaaa :) Kıskançlık konusuna çok güldüm ya harikasın çünkü aynısı bende de var ve uzun süreli ilişki kısmen de olsa kilo yani göbegi olmayanlar diyelim :)
Ama beni hiçbirsey hayatım boyunca hiçbirsey bu sivilceler kadar sarsmadı
Bebek gibi yüzü var herkesin öyle ama öyleeee imrenerek bakıyorumki:çok üzgünüm:senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?