Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

a.s. ben yan etkisini dudak kuruluğu dışında bişey yaşamadım ama ilaca ilk başldığım haftalarda bende uyku sorunu yaşadım çok erken uykum geliyor sabah da yataktan kalkamıyordum ama şu an uyku sorunum kalmadı daha senin 10.gününmüş bünye alıştıktan sonra geçiyor sadece dudaklarımda kuruma var bide saçlarım çok kurudular dökülme yok ama bu arada benim cildimde de epey bi parlaklık oldu uzun zamandır cildimin böyle görmemiştim yüzümde soyulma benimde oluyo cilt kendini yenliyor soyulmanın ardından tenimin rengi biraz daha açılıyor parlaklık geliyor sivilce artışı şu an yaşıyorum büyük iltihaplı sivilcelerden 1 2 gün içinde onlarda kayboluyor:içelim:

Kızlar nasıl gidiyor....

Benim izler için verdiği tretin ve diacneale devam ediyorum..
birgün onu bir gün onu sürüyorum,yüzüm soyulmaya başladı baya, hepte burnumla çene kısmım soyuluyor ya...Göz kapağım bile syuluyor azıcık, ben yanlışlıkla avene i ben'imin üstüne sürmüştüm o da soyulmaya başladı ve rengi açılmaya başladı :S

Sizlerin tedavisi nasıl gidiyor?

Bu benim için iyi haber benim çok inatçı siyah noktalarım vardı içi boşalınca baya bi çukur görüntüsü oldu.Herhalde bende kullanırım bu tarz krem belki görüntü hafifler biraz:teytey:

Onun dışında sivilce izlerim kaldı birtek yeni sivilce yok :teytey:Yine dozu arttırmazsa tabiii:icecream::icecream:

arkadaslar oncelıkle hepınıze sıvılcesız gunler dılıyorum hepınıze ıyorum cunku sukur artık benım boyle bı sorunum kalmadı :) bende roaccutane kullanıyorum benın 5 ay bıttı son 1.5 ay doktor 6.5 ay kullanmaya karar verdı arkadaslar kesınlıkle korkmayın ben her ay tahlılımı yaptırdım kolestrol vs hıcbı sorunum olmadı yalnız dudklarım bıtmıs durumda bıde normale sarı benızlıyımdır hap kullanmaya basladıgımdan berı allık surmus gıbı gezıyorum pembe pembe heee bıde derınız ılerleyen aylarda cok ıncelıcek ve bu yuzden ellerım hep cızık ufak tefek yara ıcınde bıyere carpsam bısey olsa hemen yara oluyo ama ınanınkı sonucuna deger bugun bıkac eskı resmıme baktım tanıyamadım kendımı okadar buyuk ve cok sıvılcem varmıskı sukur allahıma hıcbısey kalmadı pudramı bıle cope attım

çok tşk cnm.ya çukurlar yokta kırmızılıklar var.5.ay bitecek.moral için çok sağol canım ya

mrb canım biras geç oldu ama sınavlarım var takip edemedim ... sen 6.ayın yarısındasın ve sonuç alamadım diosun ben 6.aydayım ve tam anlamıyla bu ay sonuç alamya başladım ... bide benim yüüzm hiç soyulmamıştı yine takii 6.aya kadar... yine soyulmuyo ama ben elimle ovuorum ozamn soyuluo ... ama soyulması avantaj cildin yenilenio .. soyulmasını hiç kafana takma soyulsunki o kırmısı lekelerde kaybolsun bu arada ne kadar çok soyulsun kullandım zaten hafiflio zamanla lekeleride sorun etme sen sadece psikolojik olarak kendini harab etmemeye çalış çünkü cildin gerçekten mükemmel olucak çektiin eziyete değicek ne hissettni anlıorum insana hiç düselmicekmiş gibi gelio aynalardan kaçıo ama inan bana geçio ...

a.s. Süper :teytey: bende kapatıcı ,fondoten kullanmak istemiyorum.İnşallah bendede aynı sonuç olur 3. ay bitmesine az kaldı.Sivilcesiz hayat mükemmel olacak a.s

ya cnm bemn de 5. ay bitcek ama kaymak gibi olmadı yüzüm.bıktm fondoten pudra kullanmktn.ya herkes geçmiş diyo ama ben aynaya baktığımda kaymak gibi bi yüz göremiyorum.bu ayın sonunda geçer di miiiiiiiiiiiii arkadaşlar.

geçecek canım geçecek emin ol ve iyileşme tedavin bitince de devam edecek bir daha da çıkmayacak emin ol inan buna lütfeeennnnn.bak ben çok umutluyum ama su fondoteni pudrayı sürme bi allık sür yeter kimsenin söylediklerine aldırma :içelim:

arkadaslar bakın sız nasıl bı cılt beklıyosunuz bılmıyorum ama ben kendımı soyle anlatıyım yuzumde sıvılce ızlerım cok hafıf bellı oluyo kı bundan 3 haf once daha belırgındı ama doktorum buyutecle yuzume baktıgında sakın uzme kendını hıcbırı kalmıcak dedı bunlar derımın asırı ıncelmesınden dolayı bellıymıs yanı hapı bıraktıgımda ızler kaybolucakmıs eger sızınde 5 ay oldu gecmedı den kastınız ızlerse bence cok takmayın bırakınca yok olucaklar cunku benım tek sınır oldugum sey yuzumun pembe pembe olması bence bıazda psıkolojık benım son ccagrem bu haptı gecıcek dıye ınandım ve sueklı aynaya bakmadım cunku ınceledıgımızde daha kotu oluyo ay su gecmemıs ay burda cıkıcak galıba bırakın gıtsın ınanın yeter hepımız bebek gıbı olucaz kızlar ya hee bıde doktorumun dedıgıne gore bu aynı zamanda cıldı genclestırıyomus sureklı derı yenılıyoruz ya.....

bu arada canım pudraya pek bısey demıcem cunku bende gecen aya kadar kullanıyodum:) ama fondotene hayır asla hıcbızaman abımın dugunu harıc kullanmadım bence gereksız surme bırak gıtsın

cnm çk sağol ya valla bana bi özgüven verdn.bende inanmaya çalışacağm artık tamamen geçecegine.tekrar çok tşk.inş hepimiz ömrü billah kurtuluruz bu sivilcelerdn.

evet canm ya 5.ay oldu hala geçmediden kastım izler.bnm yüzümde hele ki yanaklarım kıpkırmızı+acayip hassas.umarm dediğin gibi hepimizin cildi bebek gibi olur.bnm tedavi 18temmuzda bitiyo.bakalm nası olacak.ama sizin verdiğiniz desteklerden sonra çok umutluyum.darısı tedaviye yeni başlayanların başına.

cnm bende durup dururken ağlıyodum.kafayı yemiş durumdaydım uyku problemimde vardı doktorum tedaviyi bırakalm dedi ben hiç bırakırmıyım yüzdüm yüzdüm 5.aya geldim dedm.ALLAH yardımcımız olsun.

ya cnm valla bi ömür sivilceli dolaşmaktansa 6ay bilemedin 1 sene dişimi sıkar bebek gibi bi cilde sahip olurum.tamam çok sinirli oluyorsun ağlama nöbetleri geliyor ama ben bu ilacı kullanmadan önce de yüzüm niye böyleee diye ağlayıp duruyordum ona buna sanki yüzümden çevremdeki insanlar sivilce çıkarıyormuş gibi bağırıyodum.ben şimdi5.aydaym sivilce yok yüzümde ama izler var onlarda 6. ayın sonunda geçecek inanıyorum.hatta 2ay daha fazladan kullanmak istiyorum.sonuç muhteşem olsun diye.yinede sen bilirsin.çok zor bi dönem ama sonucu hayal ettikçe katlanmak daha kolay oluyo.

Öncelikle teşekkür ediyorum şadiye cvbın için.. Denize girsem bile bu yıl güneşlenmek yok.. Üstelik yüzmeyi çok iyi bilmediğim için yüzme dersleri almayı planlıyordum bu yaz için:teytey:neyse başka yaza artık...

TeşekkürlerSöylediğim gibi benim yüzümde çok fazla yok hatta yok denilecek kadar az ama vücudumda belli dönemlerde çoğalıyordu bende çok oynuyordum onlarla çünkü geçmiyorlardı günlerce ve sıkılıyordum:1no2: Senin durumunu anlayabiliyorum çünkü en yakın dostumunda yüzü çok kötü onada tavsiye edeceğim ama bu günlerde hayatının sınavına hazırlanıyor kazanmasını bekliyorumsonrada onunda yeniden doğmasına en büyük desdekçi olacağım..
Sevgiyle kal ve sabırla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…