Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
...hele bi yaz canım neymiş ismi?

canım roc mınesol trıple defense 50spf.(spray lotıon)
şimdi bu sprey şeklinde 200ml baya büyük hem vucut hem yüz için sadece yüz için olanı da var o daha ucuz.ama yüzüne cok yedirme biraz beyaz kalsın eger beyaz tenliysen daha sanslısın daha az belli olur krem oldugu yüzünde ben esmerim kalıyo biraz beyaz beyaz krem mi var diolar bende evet güneş koruyucu diyorum fazla kafama takmıyorum.soracağın birşey olursa sor canım okyerimseniben

Canim Ben Geçen Hafta Cildiye Doktoruna Gittim Senin Dediğin Ialacin Adini Söyledim Bana Senin Cildine Uymaz Dedi Ve Bi Iltap Kurutucu Hap Ve Krem Verdi Kullaniyorum Müthiş Derecede Geçirdi Sivilcelerimi Elimi Yüzüme Süremiyorum Sizliyo Ama Geçiyo Yavaş Yavaş

Ben bişi daha sorcam müsadenizle a.s. İlaca finallerden sonra yani bu ayın sonunda başlıycam inşallah ama çok korktuğum 2 şey var,,,Bunlar da kullanım sırasında çok aşırı sivilce artışı oluyor mu ? Bir de saç dökülmesi yapıpyor mu ? Kullanan arkadaşlar lütfen yardım edin saç dökülmesi olmaz inşallah ya çok korkuyorum ((( senağlama senağlama

Şimdiden teşekkürler Herkese geçmişler olsun

mrb bişey sorcam ben şu an elimi yüzüme vurduğum zaman kırmızı acaba neden oluyo sıcaktan bilmiyom cumartesi günü kontrolüm var 1. ayımı dolduruyorum ayrıca güneş kremi kullanmam gerekiyo mu dr önerisini soracam hangi marka güneş kremi önerir bilmiyorum cilt için öyle her kremi yüzüme sürmemeye özen gösteriyorumkafamçokkarıştı

canım ben roc u öneriyorum doktorum gazi üniversitesinde hoca ona sordum olur mu diye eskidende onu kullanıyodum çünkü olur olur gayet güzel dedi.ama 50spf kullan garinti olsun ben esmer tenli olmama rağmen öle kullanıyorum doktor sana 30 spf bile yeter demişti.hem cildi parlak ve daha beyaz gösterii

hı birde canım bende senin gibi yeniyim sivilce kusmasından korkma herkesde olmayabiliyormuş hem olsa ne olacak ömür booyu sivilceli gezmekten iyidir değil mi?saç dökülmeside öyle herkeste olmuyormuş ve olsa bile bu geçici sonra saçların yerine geeliyormuş korkma canıııımmmmm.ikimizde yeniyiz deneyerek göreceğiz benim 8 gün oldu daha :)

cnm bende oldu saç dökülmesi ama ben bu sorunu fazla kişiden duymadım.hem prospektüste dökülmenin geçici olduğu yazıyor.takma onu yani.nasıl olsa kökü bizde.tedavi bitince hem ii bi cilde hemde eski gür saçlarıma kavuşacağm.finallerden sonra başla derim tedaviye daha rahat olursun.bnmde finaller başladı allah yardımcımz olsun.tümden deprsyona girdim yav.

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için a.s. a.s. inşallah hepimiz sivilcelerden hayırlısıyla kurtuluruz .. Finallerde başarılar inşallah kolay sormuşladır soruları

:smiley-cool:Eğer bu yaz tatil deniz güneş gibi planın varsa tedavini tatil sonrasına ertelemek daha iyi olabilir zira şemsiye altında güneşlenmeden geçirmek zorunda kalabilirsin en önemli kural güneş ışığında kalınmıcak sırnaşık şey sivilce atrışı,ağrılar vs bunlar kullandığın doza göre değişir herkeste oluyor insan bazen bıkıp isyan ediyor ama burdaki kızlar çok iyiler herkes biribirine yardımcı olup motive etmeye çalışıyor :içelim: Bu sebeple bu forumuda bırakma naniknanik

mrb bilgi için tşk ederim sivilce kusması bende de oluyor siyah noktaları zaten hep kustu geçenlerde burnumun üstü siyah noktadan görünmüyücek haldeydi pütür pütür olmuştu şu an geçti burnum ve alın bölgem tertemiz ve beyaz tedavi zaten benim açımdan iyi gidiyor sivilce kusmasını cildim bölgesel olarak yaşıyor önce alnımda kocaman 3 4 tane sivilce çıktı onlarda geçti sonra sol yanağımda iyice bi sivilce patlaması yaşadım onlarda geçti ayrıca sivilcelerimle oynamıyorum ve de özen gösteriyorum şu an sağ yanağımda sivilce artışı yaşıyorum ama geçiyorlar o da tedavinin yanıtı demişti dr herkse bu yolda başarılar ve de geçmiş olsun sırnaşık şey

canım sen başlayalı ne kadar oldu

benımde butun sıyah noktalar gıttı tertemız oldu sıvılcelerımde cıkıo gerı gıdıo özen gosterıoırummm elımıı surmemeye

mrb ben başlayalı bugünle itibaren 29 gün oldu kontrele cumartesi günü gidecektim dr yokmuş pazartesi günü gidicem bu arada saçlarım çok kurudu siz başlayalı kaç gün oldu

Ben senden daha yeniyim demek ki benim bugün 10.günüm.Yan etkileri çok oldu mu?Şimdilik iyi gidiyorum biraz sivilcem oldu dudak kuruluğu ve yüzümde soyulma o kadar ama cildime bi parlaklık geldi sanki arkadaşlarımda öyle söylüyor.

hayır yapmadı ama öyle bi yan etkisi varmış cnm.ya ben hala istedğm gibi bi sonuca ulaşamadım.acaba kullananların hepsi güzel sonuç alacak diye birşey yok mu.yani yüzüm baya bi düzeldi ama istedğm gibi diil.pudra kullanmak istemiyorum artık.arkadaşlar bi cvp vern.tedavi sonrası istediği sonucu alamayan var mııııııııııııııı???

mrb,
kimisi çabuk sonuç alıyor,kimisi daha geç....aslında sivilceler ,izler derken bir yıla dayanan bir yolculuk....biraz daha sabır arkadaşım,hepimiz için:)

merhaba, benim de tedavim biteli yaklaşık 2 ay oluyor. Şimdiye kadar kullananlardan güzel sonuç almayan kimseyi duymadım, senin de yüzünde zamanla geçer hiç merak etme... En kısa zamanda iyileşmen dileğiyle :teselli::teselli::teselli:

mrb canım bak hiç endişelenme ben kullanan çok gördüm önceki hallerinide biliyorum ve sonuç çok iyi sadec şunu söyleyebilirim eğer yüzündeki sivilceler çukur yaptıysa o düzelmio işte bu ilaçla.ama yüzün sivilcelerden temizleniyor ve kaymak gibi oluyo buna emin olabilirisn sadece sabırlı ol ve inan ümitsizliğe kapılma sakın emin ol düzelecek bu uzun bi süreç.yardım edebilmişimdir umarım.geçmiş olsun yüzünde hep gülümseme olsun o zaman kimsenin dikkatini çekmesss bu sivilceleryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…