...hele bi yaz canım neymiş ismi?
mrb bişey sorcam ben şu an elimi yüzüme vurduğum zaman kırmızı acaba neden oluyo sıcaktan bilmiyom cumartesi günü kontrolüm var 1. ayımı dolduruyorum ayrıca güneş kremi kullanmam gerekiyo mu dr önerisini soracam hangi marka güneş kremi önerir bilmiyorum cilt için öyle her kremi yüzüme sürmemeye özen gösteriyorumkafamçokkarıştı
cnm bende oldu saç dökülmesi ama ben bu sorunu fazla kişiden duymadım.hem prospektüste dökülmenin geçici olduğu yazıyor.takma onu yani.nasıl olsa kökü bizde.tedavi bitince hem ii bi cilde hemde eski gür saçlarıma kavuşacağm.finallerden sonra başla derim tedaviye daha rahat olursun.bnmde finaller başladı allah yardımcımz olsun.tümden deprsyona girdim yav.Ben bişi daha sorcam müsadenizle a.s. İlaca finallerden sonra yani bu ayın sonunda başlıycam inşallah ama çok korktuğum 2 şey var,,,Bunlar da kullanım sırasında çok aşırı sivilce artışı oluyor mu ? Bir de saç dökülmesi yapıpyor mu ? Kullanan arkadaşlar lütfen yardım edin saç dökülmesi olmaz inşallah ya çok korkuyorum((( senağlama senağlama
Şimdiden teşekkürlerHerkese geçmişler olsun
Ben bişi daha sorcam müsadenizle a.s. İlaca finallerden sonra yani bu ayın sonunda başlıycam inşallah ama çok korktuğum 2 şey var,,,Bunlar da kullanım sırasında çok aşırı sivilce artışı oluyor mu ? Bir de saç dökülmesi yapıpyor mu ? Kullanan arkadaşlar lütfen yardım edin saç dökülmesi olmaz inşallah ya çok korkuyorum((( senağlama senağlama
Şimdiden teşekkürlerHerkese geçmişler olsun
hı birde canım bende senin gibi yeniyim sivilce kusmasından korkma herkesde olmayabiliyormuş hem olsa ne olacak ömür booyu sivilceli gezmekten iyidir değil mi?saç dökülmeside öyle herkeste olmuyormuş ve olsa bile bu geçici sonra saçların yerine geeliyormuş korkma canıııımmmmm.ikimizde yeniyiz deneyerek göreceğiz benim 8 gün oldu daha :)
mrb bilgi için tşk ederim sivilce kusması bende de oluyor siyah noktaları zaten hep kustu geçenlerde burnumun üstü siyah noktadan görünmüyücek haldeydi pütür pütür olmuştu şu an geçti burnum ve alın bölgem tertemiz ve beyaz tedavi zaten benim açımdan iyi gidiyor sivilce kusmasını cildim bölgesel olarak yaşıyor önce alnımda kocaman 3 4 tane sivilce çıktı onlarda geçti sonra sol yanağımda iyice bi sivilce patlaması yaşadım onlarda geçti ayrıca sivilcelerimle oynamıyorum ve de özen gösteriyorum şu an sağ yanağımda sivilce artışı yaşıyorum ama geçiyorlar o da tedavinin yanıtı demişti dr herkse bu yolda başarılar ve de geçmiş olsun sırnaşık şey
canım sen başlayalı ne kadar oldu
mrb ben başlayalı bugünle itibaren 29 gün oldu kontrele cumartesi günü gidecektim dr yokmuş pazartesi günü gidicem bu arada saçlarım çok kurudu siz başlayalı kaç gün oldu
hayır yapmadı ama öyle bi yan etkisi varmış cnm.ya ben hala istedğm gibi bi sonuca ulaşamadım.acaba kullananların hepsi güzel sonuç alacak diye birşey yok mu.yani yüzüm baya bi düzeldi ama istedğm gibi diil.pudra kullanmak istemiyorum artık.arkadaşlar bi cvp vern.tedavi sonrası istediği sonucu alamayan var mııııııııııııııı???
hayır yapmadı ama öyle bi yan etkisi varmış cnm.ya ben hala istedğm gibi bi sonuca ulaşamadım.acaba kullananların hepsi güzel sonuç alacak diye birşey yok mu.yani yüzüm baya bi düzeldi ama istedğm gibi diil.pudra kullanmak istemiyorum artık.arkadaşlar bi cvp vern.tedavi sonrası istediği sonucu alamayan var mııııııııııııııı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?