arkadaşlar tedavim biteli 2 hafta oldu...benim de 5.ayda hatta 6.ayda bile sivilcem çıktı,sakın ümidinizi kırmayın....sonuç iyi olacak hepiniz için eminim....ben de az sivilcem vardı başladığımda ama bu içte kalanları da kusturup kökten çözmeye çalışan bir ilaç..şu an kırmızı izlerim var ama günbe gün hafifleyecek biliyorum...herkeste farklı şekillerde yan etki gösteriyor ,moralinizi sakın bozmayın....güzel günler çok yakında:)
merhaba,tedaviye başladığımdan beri hiç böyle olmamıştım.. O kadar moralim bozuk ki.. Geçen hafta eşimle beraber doktora gittik. İlacın 5. ayına başladım. Doktora yüzümdeki bu izlerin geçip geçipmeyeceğini sordum. O da geçer ama tam geçmez dedi. Eee ne anladım ben bu işten? Eskiden sivilceyi kafaya takıyordum şimdi de sivilce izlerini. Üstelik 2,5 ay daha kullanmam gerekiyormuş. Bana Bepantene yazdı, hiç kullanmamıştım daha önce. Sürekli yüzüm soyuluyor, pütür pütür.. Elma gibi kıpkırmızı yanaklar, belirginleşmiş sivilce izleri.. Ve güneşte ne kadar kalmak istemesem de çocuklarla okul gecesi düzenliyoruz, güneşte kalmak durumunda kalıyorum. Zaten okula gidip gelirken güneşe maruz kalıyorum. Çok sinirliyim, moralim çok bozuk.. Güzel bir kızdım ben eskiden..Ayrıca eşimle de aram iyi değil. O da dedi ki sen bu ilaca hiç başlamasaydın keşke o kadar da sivilce yoktu yüzünde.. Şimdi ben de aynı şeyi düşünmeye başladım. Ne yapacağım kızlar ben ya! Ben çok kötüyüm duyanınız ,:1no2:beni anlayanınız var mı?:1no2:
merhaba,tedaviye başladığımdan beri hiç böyle olmamıştım.. O kadar moralim bozuk ki.. Geçen hafta eşimle beraber doktora gittik. İlacın 5. ayına başladım. Doktora yüzümdeki bu izlerin geçip geçipmeyeceğini sordum. O da geçer ama tam geçmez dedi. Eee ne anladım ben bu işten? Eskiden sivilceyi kafaya takıyordum şimdi de sivilce izlerini. Üstelik 2,5 ay daha kullanmam gerekiyormuş. Bana Bepantene yazdı, hiç kullanmamıştım daha önce. Sürekli yüzüm soyuluyor, pütür pütür.. Elma gibi kıpkırmızı yanaklar, belirginleşmiş sivilce izleri.. Ve güneşte ne kadar kalmak istemesem de çocuklarla okul gecesi düzenliyoruz, güneşte kalmak durumunda kalıyorum. Zaten okula gidip gelirken güneşe maruz kalıyorum. Çok sinirliyim, moralim çok bozuk.. Güzel bir kızdım ben eskiden..Ayrıca eşimle de aram iyi değil. O da dedi ki sen bu ilaca hiç başlamasaydın keşke o kadar da sivilce yoktu yüzünde.. Şimdi ben de aynı şeyi düşünmeye başladım. Ne yapacağım kızlar ben ya! Ben çok kötüyüm duyanınız ,:1no2:beni anlayanınız var mı?:1no2:
kızlar bana bi yardım bu ilacın yok kas agrısı yok baş ağrısı ya da su sivilce çıkması gibi yan etkileri asıl ne zaman başlıyor onu merak ediyorum ne olur bi söyleyin
kızlar bana bi yardım bu ilacın yok kas agrısı yok baş ağrısı ya da su sivilce çıkması gibi yan etkileri asıl ne zaman başlıyor onu merak ediyorum ne olur bi söyleyin
Canım mgongun seni tebrik ederim bitirmişsin hayırlıysa bende bir görsem bittiğini kaymak gibi cildim olduğunu :bbo:.
Sana sormak istediklerim var 3 .ay içindeyim yüzümün rengi bir garip oldu sarımsı kırmızımsı tuhaf bir hal aldı.Anlatamıyorumda ama senin böle bir problemin olmuşmuydu.Yardımcı olursan sevinirim .a.s.
Canım mgongun seni tebrik ederim bitirmişsin hayırlıysa bende bir görsem bittiğini kaymak gibi cildim olduğunu :bbo:.
Sana sormak istediklerim var 3 .ay içindeyim yüzümün rengi bir garip oldu sarımsı kırmızımsı tuhaf bir hal aldı.Anlatamıyorumda ama senin böle bir problemin olmuşmuydu.Yardımcı olursan sevinirim .a.s.
canm ya bende bıkmıştım herkesin aaaa yüzüne ne oldu demesinden.takma ya sakın bırakaym felan deme azimle devam.ben 5.aydaym.şimdi de aaaaaa yüzün ne biçim düzelmiş diyolarMerebalar canlarım bu hafta bitince bir ayımı doldurmuş olcam cumartesi allahın izniyle kontrole gidicem bakalım sonuçlar nasıl çıkıcak( acayip sinirli ve gerginim çalışmasam nerdeyse kimseyle görüşmek istemicem ( dudaklarım şu iki gündür çok feci ve nefes aldıkça lanet olası burnum sızlıyo yaralardan dolayı sabakları burnumda kan donmuş bi şekilde uyanıyorum,insan içine çıkasım gelmiyo ''aa yüzüne ne oldu'' diyenlerden sıkıldım...keşke başlamasaydım diyorum 1 ay sonra abimin dğünü var ve yüzümün haline bi bakın biricik abimin düğününde gözlerden uzak olmak için çabalamakla geçicek zamanım...çok mutsuzumm...inş. bukadar çektiğimize değerrr
canm ya bende bıkmıştım herkesin aaaa yüzüne ne oldu demesinden.takma ya sakın bırakaym felan deme azimle devam.ben 5.aydaym.şimdi de aaaaaa yüzün ne biçim düzelmiş diyolar
Zaten bu millet çokbiliyo...Adamı uyuz ederler....Yazık ki duymayacaksın ve takmayacaksın...Sanki bizim elimizde olan birşey...Ben bu hapı 2 hafta kullandım sonra bıraktım....Yan etki çok oldu diye...Ama o 2 hafta da yetti bana şükürler olsun .... 1 yıla yakın olacak bir sorunum yok....Sıkmayın canınızı sevgiler...
aynı duyguları ben de hissettim inan,benim eşim de keşke kullanmasaydın dedi,ancak az da olsa dönem dönem kocaman birkaç tane aknem çıkıyordu,siyah noktalarım vardı ,bu ilaç içerde ne var ne yok çıkardı,kuruttu ...sabır çok önemli geçekten canım,eşinin de daha fazla destek olması gerekiyor..yaz mevsimiyle birlikte izler artıyor tabiii,güneş koruyucu olarak la roche oil free bir krem mutlaka sür...bu arada kaç mg kullanıyorsun ve kaç kg sin cvp larsan yrd edebilirim....cilt çok hassaslaşıp inceldiği için izler de belirginleşiyor,benim de güneşte kırmızı eve geldiğimde az belirgin hale geliyor...doktorumun söylediği ,ilaç kullanımı bitince cilt kendine gelirken kırmızılıklar yavaş yavaş silikleşiyormuş,çukur izler kalırsa da ilaç bitiminden 5-6 ay sonra peeling veya lazer yapılabilirmiş,ancak aknelerin az olduğu için bence sana gerekmez böyle birşey..bu ilaç neredeyse bir yıllık bir yolculuk cnm...moralini yüksek tutmak için çaba sarfetmelisin,bizi bizden daha iyi kimse anlamaz,ne eş,ne arkadaş....güzel günlerin hayalini kur ,bol bol kitap oku ,bana çok iyi gelmişti cnm...ne zaman istersen yaz,çok geçmiş olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?