Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

canım benim bende senin gibi bu ilaca yüzümde çıkan bikaç sivilceyi sorun edip başladım daha çok siyah noktalardan kurtulmak istiodum.. ilaca başladım ve inanlımaz kötü günler yaşamaya başladım psikolojık olarak çok sarstı beni ilaç unutkanlık dikkatsizlik vs. ayrıca 4 ay bitene kadar sivilceler kustu tam 4 ay boyunca yüzümde daha önce hiç çıkmadığı kadar sivilce çıktı tabe ben bide hepsiyle oynadım vee kırmızı lekeler kaldı pudra sürmeden çıkamıodum bide öğrenciyim hergün okul var... baktım 4.aydayım ve hala sivilceler var sanırım pudradan oluo die gözümü karartıp hiç makyajsız sokağa çıkma cesaretini gösterebildim artık dersime girmeyen hocalarım bile neyin var son zamanlarda çok solgunsun bi problemmi var diolardı yani okadar etkiledi ilaç beni :) şuan 6. ayın yarısındayım ve yeni yeni iyileşio yüzüm 1 ay daha kullanıcam 30mg kullandım için bi ay daha uzucak dedi doktorum... bahsettiğim kırmızı lekelerde hafifledi artık zaten ilaç yapıomuş o kırmızılıkları ilaç bitince geçicek dedi doktorum...bak ben artık sadece güneş kremi sürüp gözlümü takıp sokağa çıkabiliorum inan bende bunu hayal bile edemezdim ama geçti allaha çok şükür seninde geçicek bu ilacı kullanıpta ben fayda görmedim diyen duymadım hiç sabret gerçekten güsel çok güsel olucak cildin bak ben 5 ay dişimi sıktım 5. ayda bile yüzümde hala sivilce vardı sakın bırakayım deme canımıniçi emi..? bana sorabilirsin senin için takip edicem siteyi çok öpüorum bol sabırlı günler :)

Duyduklarım beni hergün daha iyi ediyor çok sağol canım ya inan aynı ama aynı gidişattayım sanırım seninle.. Bir umut ışığı bu site benim için,senin yazdıkların senin aldıgın sonuclar ve SEN olacak..
Gerçekten hayatta en nefret ettiğim 2 şey : Fondöten ve pudra artık görmek bile istemiyorum son olarak mezuniyetimde ve final dönemimde kullanıcam yaz boyu evde durup güneş görmeden ve pudrasız gecmesini umuyorum Senin 30 mg mış cnm benim ise 40 mg ve tam 6 ay süremin neredeyse yarısına geldim yüzüme dokunsam zaten parcalanıyor soyuluyor 2 ayım bitene kadar zaten yeterince oynadım kurcaladım kırmızı kırmızı her yanım leke oldu onlar da gecicek degilmi senağlama
Bırayı takip edersen sevinirim şimdiden sonsuz teşekkürler moonligt :1hug:yerimseniben

a.s programcı merhabaaa :) Kıskançlık konusuna çok güldüm ya harikasın çünkü aynısı bende de var ve uzun süreli ilişki kısmen de olsa kilo yani göbegi olmayanlar diyelim :)
Ama beni hiçbirsey hayatım boyunca hiçbirsey bu sivilceler kadar sarsmadı
Bebek gibi yüzü var herkesin öyle ama öyleeee imrenerek bakıyorumki :çok üzgünüm:senağlama

Bademella sana da çok teşekkür ediyorum zaten bence sen forumumuzun en büyük desteği moral ablasısın gercekten ...Şu an yüzün gayet iyi ......ve bizleri gayet iyi anlayabiliyorsun.. tedavim bitince bende burdaki tüm roac kardeşlerime destekçi olcam senin gibi yerimseniben
Birde birsey soracağım sende ugrastıgın fln oldumu ya yüzünde hani ugrastıgımdan dolayı izler hiç gecmezmi acaba diyorum senağlama ki ben bu ilaca çok fazla sivilcem olarak başlamadım ama şuan kudurmus vaziyetteler sivilce az çıksa da şimdi ; kalanların izleri asla gecicek gibi degil senağlamasenağlamasenağlama

Non foto sana da ayrı ayrı çok teşekkür ederim cnm.. Ağlarken uyuklamaklar yastıgın üzerine koysammı yüzümü degerse agrır degerse soyulur degerse mikrop kapar daha çok çıkar demelerim beni anlıyorsundur eminimmmm.. zaten yeterince var çıksa nereye kadar degilmi ... benmde düzelirse birgün eger burda umut ısığı olcam inan senin gibi

Yemek yemeyi yanımda yakınımda birinin oturmasını dısarıya çıkmayı haketmiyormusum gibi yaa böyle olan varmı ben pskopatmıyım iyice soyutlandım bu ilaç bir başka yaşayan bilir bu derdi gercekten suratı pürüzsüz arkadaslarım "e bak kaç ay oldu nereye kadar daha artacak bunlar" vs demeleri de ayrı bir koyuyor .. Yaşım 22 ve bu dert beni öldürcek
Kızlar hepimize sabır ve acil şifalaaarrrrrr diliyorummm allah yardımcımız olsun

Geçen haftalarda ben çok depresiftim senin gibi değilde herşeye kızıp alınıyordum gerçi başka problemlerde var ,ağladığım olmuştur aşırı bir hassasiyet söz konusuydu .Bu siteyi bulup yazılanları okudukça rahatladığımı söyleyebilirim.Tedaviyi bırakma noktasına gelmiştim.Şimdi daha farklı düşünüyorum tabi bunda Bademalla ve non-foto'nun etkisi var a.s.. Bende cillop gibi bir cilt istiyorum. sırnaşık şey Buda bir süreç zor ama atlatılabilir.Sonuç olarak burada olan kızların hepsi aynı dertten müzdarip,bence kendine eziyet etme hepimiz aynıyız ve iyileşicez :teytey:tatlicadiarzu

Kızlar size kullandığım güneş koruyucuyu önermek istedim doktor tavsiyesi.Geçenlerde parlaklık problemi olan arkadaşların yazısı vardı o zaman yazmadım çünki nemlendiricinin üzerine sürmüştüm makyaj yapmam gerekiyodu sonuç feciydi. En son yalnızca güneş koruyucu sürdüm sonuç çok hoşuma gitti lekelerin görüntüsünü bile hafifletti diyebilirim. Umarım sizde memnun kalırsınız.:dance: LA ROCHE POSAY fluid extreme 50+ a.s

a.s. arkadaşım.öncelikle geçmiş olsun. umarım bir an önce iyileşirsin. ben ağustos başında başlamıştım. denize girdim,güneş kremi sürerek. ama güneşlenmedim hiç. bana sorarsan bu sene güneşlenme hiç;iz kalmasını istemiyorsan!!
mutlu günler:dance:

a.s. süveyda. benimde tedavim biteli iki ay oldu. benim yüzümde kızarıklıklar vardı, zamanla söndüler.ama güneşe çıkınca tekrar artıyolar. seninkiler de güneşten dolayı olmuştur muhtemelen. şapka kullanmaya çalış dışarı çıkarken. güneşte de mümkün olduğunca kalmamaya çalış. umarım sorun yaşamazsın.
sağlıklı günler:dance::teytey:

Ilk kez duydum bu ilaci yüzdeki cukurlarada faydasi oluyomu bu ilacin... (Lütfrn oluyo deyin)

1,5 yıldır yapıyorum mesleğimi.ayrıca sözleşmeliyim,bizim sadece eş durumu tayinimiz varKötü Kazen
benim eski fotolarım bilgisayarda yok,kağıt baskı da var. yenilerde tek olarak yok. çekilince gösteririm size. ama benim ilk halim felaketti.Çok üzgünüm çoook

canım geçicek hepsi. sen yeterki moralini yüksek tut. mezuniyetin var galiba. hayırlı olsun. ayrıca mezuniyette moralini yüksek tutup hep güldüğün sürece en güzel kız sen olacaksın

Ilk kez duydum bu ilaci yüzdeki cukurlarada faydasi oluyomu bu ilacin... (Lütfrn oluyo deyin)

a.s. arkadaşım. benim bildiğim kaarıyla bu ilacın çukurluklara faydası yok. içeriğindeki a vitamini ile kandaki yağ hücrelerini öldürüyor sadece. ve ciltteki sivilceleri ksturuyor.

ya bende korkmuştum bir ara çukur kalıcak yzüm sanmıştım ama şimdi kaymak gibi oldu maşallah..
o kuruluktanda kaynaklanıyor

arkadaşlar tedavim biteli 2 hafta oldu...benim de 5.ayda hatta 6.ayda bile sivilcem çıktı,sakın ümidinizi kırmayın....sonuç iyi olacak hepiniz için eminim....ben de az sivilcem vardı başladığımda ama bu içte kalanları da kusturup kökten çözmeye çalışan bir ilaç..şu an kırmızı izlerim var ama günbe gün hafifleyecek biliyorum...herkeste farklı şekillerde yan etki gösteriyor ,moralinizi sakın bozmayın....güzel günler çok yakında:)

ben ankaradayım ve prof.a gittim benimde problemim aynı senin gibi küçük sivilceler ve izler sivilce bitmeyince izlerde bitmiyor e haliyle bende biras oynuyorumsenin gibi ergenliğiöde geçti doğursam çocuğum olurdu:roflol:ama hala devam.yalnız ben sundan korkuyorum eger bunlar çok kusarsa kötü benim sunlara bile tahamülüm yok o zaman psikolojim nasıl olur bilemiyorum.birinin halini görsem kafamda çok kötü hayal ediyorum.ama ben aynı senin durumundayım hiç farkımız yok.1 hafta olacak yarın ilaca başlayalı biraz sivilce çıktı ama çok kötüdeğiller fondoteni pudrayı bıraktım güneş koruyucu kullanıyorum bi de allık.ben buradayım kafana takılanı sor canım:teselli:

canım çukurluklara bi faydası yok sadece sivilce tedavi ediyor.çukurların çok derin değilse şayet lazerle geçebilir. ama bir doktora git derim mutlaka bi tedavisi vardır.artık çatlakları bile tedavi ediyorlar.fazlada kafayı takmaaaaa boşverrrrr makyajını yap kendine güven gülümsemen hiç eksik olmasın çukur falan hikaye:):sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…