Kızlar inanın hangi birinize teşekkür edeceğimi bilemedim sanki yakınımda oturup benimle aynı derdi paylaşıp hatta benimle aglıyorsunuz b14081976 ; gnc ayg ; şadiye ve limon24 hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.. burada olmasa kime yazar ve nasıl nereden moral bulurum bilmiyorum İYİ Kİ VARSINIZ HEPİNİZ...
ben 2.5 ayımdayım işte hala çıkıyorlar biraz ugraştıklarım oldu izler çogunlukta.. Herkes kullanıyor ben 15.günümde kurudular 1 ayda kurudular vs diyor benm 2 arkadasım daha kullanıyor 2 ayda bebek gibi oldular diyorum heralde bende gecmicek ama sizler tek moralimi düzeltenlersiniz. Teyzelerimle dısarı çıktık bugün bana mezuniyet kıyafeti almaya büyük bir alışveriş merkezine yüzümde kalıp pudra biraz fndöten... bende aacaba sadece güneş kremimi sürüp gözlüğümü takıp elime suyumu alıp gezebilecekmiyim zevk alabilecekmiyim yaptıklarımdaneve gidip sürekli uyumaktan bıktım ders bile
çalışamıyorum
canım benim bende senin gibi bu ilaca yüzümde çıkan bikaç sivilceyi sorun edip başladım daha çok siyah noktalardan kurtulmak istiodum.. ilaca başladım ve inanlımaz kötü günler yaşamaya başladım psikolojık olarak çok sarstı beni ilaç unutkanlık dikkatsizlik vs. ayrıca 4 ay bitene kadar sivilceler kustu tam 4 ay boyunca yüzümde daha önce hiç çıkmadığı kadar sivilce çıktı tabe ben bide hepsiyle oynadım vee kırmızı lekeler kaldı pudra sürmeden çıkamıodum bide öğrenciyim hergün okul var... baktım 4.aydayım ve hala sivilceler var sanırım pudradan oluo die gözümü karartıp hiç makyajsız sokağa çıkma cesaretini gösterebildim artık dersime girmeyen hocalarım bile neyin var son zamanlarda çok solgunsun bi problemmi var diolardı yani okadar etkiledi ilaç beni :) şuan 6. ayın yarısındayım ve yeni yeni iyileşio yüzüm 1 ay daha kullanıcam 30mg kullandım için bi ay daha uzucak dedi doktorum... bahsettiğim kırmızı lekelerde hafifledi artık zaten ilaç yapıomuş o kırmızılıkları ilaç bitince geçicek dedi doktorum...bak ben artık sadece güneş kremi sürüp gözlümü takıp sokağa çıkabiliorum inan bende bunu hayal bile edemezdim ama geçti allaha çok şükür seninde geçicek bu ilacı kullanıpta ben fayda görmedim diyen duymadım hiç sabret gerçekten güsel çok güsel olucak cildin bak ben 5 ay dişimi sıktım 5. ayda bile yüzümde hala sivilce vardı sakın bırakayım deme canımıniçi emi..? bana sorabilirsin senin için takip edicem siteyi çok öpüorum bol sabırlı günler :)
Slm,
b14081976 çok teşekkür ediyorum.. En azından denize girebilecek olmak ta güzel... Her yıl yaz başında bir gün tek başıma yada çok yakın bir arkadaşımla günübirlik denize gider önce denize girer sonrada yarım yamalak bir duş alıp düşük faktör güneş sütümüde sürüp bütün gün güneşlenirdim.. Deniz tuzunu tam yıkamazdım çünkü sivilceleri yakardı, güneşte kavrulan cildim yanar ve soyulurdu böylece sivilcelerin büyüklerinden ve izlerin çoğunluğundan kurtulurdum.
Bu yaptığımın ne kadar sakıncalı olduğunu biliyordum ama çaresizdim.. Şimdi ise tek çarem roaccutane.. Kıskanç bir yapıya sahip değilim ama hayatım boyunca 3 şeyi kıskandım; pürüzsüz ciltleri, sütun vücutları ve uzun süreli sevgi dolu ilişkileri.. Yani sahip olamadığım herşeyi...Kilolarımın çoğunu verdim eğer bu ilaç sayesinde sivilcelerimden de kurtulabilirsem beli uzun süreli ilişkide bulabilirim:1hug:
canım fotoları görmüşsün zaten...sabredeceksin.. hepimiz aynı durumları yaşadık ağladık,üzüldük ama geçti..ilacı yarım bırakmamalısın. bende fondoten ve pudra sürmeden bakkala bile gidemezdim ama şimdi hafif izlerim olmasına rağmen hiç makyaj yapmıyorum. zaten izler kapansın diye sürüyordum ama gerek kalmadı..
temmuzda tatile gideceğim zaten o hafif izlerde kalmayacak...
sende bunları yazacaksın tedavin bittikten sonraemin ol ;=)
Seni çoooooook iyi anlıyorum. Tıpkı buraya yazan tüm arkdaşlar gibi...
Ben de sürekli uykuya kaçıyordum senin gibi. Bütün aynaları kaldırmıştık evden. Dışarı çıkmak istemiyordum. Çok zor biliyorum. Kimsenin yüzüne bakamıyordum. "Aa, yüzüne noldu?" , "Bak şu ilacı dene?" , "Yüzüne bunu sür." gibi muhabbetlerden öyle bunalmıştım ki. Arada hava almaya çıkınca dışarı; yakınlarımın desteği ile zar zor topladığım morlim, yoldaki dükkan camlarında yüzümün yansımasını gördüğüm anda yerle bir oluyordu. Hemen eve dönmek, yatağıma yatıp yorganı kafama çekmek istiyordum. Çook bilirim ağlarken uyuya kaldığımı..
Ama yüzümde şimdi hiç kalmadılarbiliyo musun? Beşinci ayımın bitmesine az kaldı. Bundan sonra 1 ayım daha var. Sadece yanaklarımda kırmızı lekeler var biraz. Ama onlarda geçecek inşallah. Çünkü insan kullandıkça katettiği yol inancını arttırıyor.
Bence sen de çok şanslısın ki, bu ilacı bulmuşsun ve kullanbilecek sağlık koşullarına sahipsin. Ve bu ilacın işe yaradığını biliyoruz. Benimde bu ilaçtan önce kullanmadığım ilaç, yüzüme sürmediğim hiç bi halt kalmadı. Gerçekten çok şanslısın, çünkü doğru tedviyi bulmuşsun. Sakın bırakma. Bak benim de ilk iki ay hiç bi değişiklik olmadı yüzümde. Sivilceler aynen devam etti. 3. ayımda birden kesildiler. Tabi ben önce inanamadım, kesin gene çıkarlar dedim, ama çok şükür. Herkeste aynı yan etkiler görülmeyeceği gibi, aynı zamanda da etkisini göstermez. Belki sende 4. ayda kesilir, belki 5'te. Ama inan düzenli kullanırsan işe yarar diye düşünüyorum. Bırakırsan zaten devam edecek, geçmicek ki sivilceler. Ama kullanınca geçme ihtimali var. Bak kaç kişiyiz burda, herkes ilerlemelerden bahsediyo. Sakın umutsuzluğa kapılma. Demesi kolay biliyorum. Ama sen de göreceksin, geçecek, sonra sen de başkalarına moral vereceksin. Bunaldıkça buraya yazarsın, paylaşırız. :teselli:Unutma düzenli kullanmak çooook önemli. Bi de güneşten korun. a.s.
Yemek yemeyi yanımda yakınımda birinin oturmasını dısarıya çıkmayı haketmiyormusum gibi yaa böyle olan varmıben pskopatmıyım iyice soyutlandım bu ilaç bir başka yaşayan bilir bu derdi gercekten suratı pürüzsüz arkadaslarım "e bak kaç ay oldu nereye kadar daha artacak bunlar" vs demeleri de ayrı bir koyuyor .. Yaşım 22 ve bu dert beni öldürcek
Kızlar hepimize sabır ve acil şifalaaarrrrrr diliyorummm allah yardımcımız olsun
Bademella sana da çok teşekkür ediyorum zaten bence sen forumumuzun en büyük desteği moral ablasısın gercekten ...Şu an yüzün gayet iyi ......ve bizleri gayet iyi anlayabiliyorsun.. tedavim bitince bende burdaki tüm roac kardeşlerime destekçi olcam senin gibi yerimseniben
Birde birsey soracağım sende ugrastıgın fln oldumu ya yüzünde hani ugrastıgımdan dolayı izler hiç gecmezmi acaba diyorum senağlama ki ben bu ilaca çok fazla sivilcem olarak başlamadım ama şuan kudurmus vaziyettelersivilce az çıksa da şimdi ; kalanların izleri asla gecicek gibi degil senağlamasenağlamasenağlama[/QUOT
:sm_cool::sm_cool:
YAŞASIN ROACCUTANE KARDEŞLİĞİ!!!!!!!!:teytey::teytey::teytey:
Yıllardır çekiyordum bu sivilce illetini ne yaptımsa kurtulamamıştım gecen yıl işyeri hekimim önerdi roaccutane ama yan etkileri korkutmuştu beni. 3 hafta önce nette araştırırken bu siteyi buldum ve daha ilk okuduğumda karar verdim kullanmaya, şimdi 2 hafta oldu başlayalı günde 60mg başladım ve yan etkilerini daha ağır hissetmeme sebeb bu.. Benim yüzümde yok denecek kadar azdı ama vücudumda vardı ve yaz ayları tam bir işkenceydi benim için.. Çektiğim onca acıya ve sıkıntıya rağmen çok umutluyum. Zaten buda işe yaramazsa tam bir çöküntü yaşarım sanırım..
Aranızda bu ilacı kullanırken denize yada havuza giren oldumu? Güneşten korunmam gerektiğini tabiki biliyorum ama deniz tuzu ve güneş vücudumdaki sivilcelere ve izlerine çok iyi geliyordu.. Şimdi bu ilacı kullanıyorum ve 50+ faktör güneş koruyucularıyla bir gün bile olsa güneşlenemezmiyim? Lütfen bilgisi yada tecrübesi olan paylaşsın..
Sevgiyle ve sivilcesiz kalmanız dileğiyle...
merhaba arkadaşlar, roac. tedavim biteli iki ay oldu. Başlarda yüzümde kırmızı lekeler olmadığı halde okula gidip gelmekten güneşin altında :1no2::1no2: yüzümde kırmızı lekeler çıkmaya başladı, üstelik okul agustosa kadar devam edecek ne yapcağımı bilmiyorum... Tedavisi biten arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim:1hug::1hug::1hug: ( güzeş kremi de kullanıyorum, ama neden oluyor anlamadım)
evet gerçekten çok sıkıntı çektim anladığım kadarıyla yenisin yoksa bugün il dışı atama sonuçları belli oldu birşey yazardın.ama emin ol o kadar sıkıntıya rağmen ilk görev yeri unutulmuyor ve öğrencilerin hele birde öğretmen arkadaşların iyiyse.şadiye eski ve yeni fotoların var mı ben merak ediyorum da sonuçlerıyerimseniben
Kızlar inanın hangi birinize teşekkür edeceğimi bilemedim sanki yakınımda oturup benimle aynı derdi paylaşıp hatta benimle aglıyorsunuz b14081976 ; gnc ayg ; şadiye ve limon24 hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.. burada olmasa kime yazar ve nasıl nereden moral bulurum bilmiyorum İYİ Kİ VARSINIZ HEPİNİZ...
ben 2.5 ayımdayım işte hala çıkıyorlar biraz ugraştıklarım oldu izler çogunlukta.. Herkes kullanıyor ben 15.günümde kurudular 1 ayda kurudular vs diyor benm 2 arkadasım daha kullanıyor 2 ayda bebek gibi oldular diyorum heralde bende gecmicek ama sizler tek moralimi düzeltenlersiniz. Teyzelerimle dısarı çıktık bugün bana mezuniyet kıyafeti almaya büyük bir alışveriş merkezine yüzümde kalıp pudra biraz fndöten... bende aacaba sadece güneş kremimi sürüp gözlüğümü takıp elime suyumu alıp gezebilecekmiyim zevk alabilecekmiyim yaptıklarımdaneve gidip sürekli uyumaktan bıktım ders bile
çalışamıyorumsenağlama
Ilk kez duydum bu ilaci yüzdeki cukurlarada faydasi oluyomu bu ilacin... (Lütfrn oluyo deyin)
Merhabalar, herkese geçmiş olsun. İnşallah herkes istediği gibi bir cilde kavuşur, tabi bende. Ben, öncelikle İstanbulda önerebileceğiniz iyi bir cildiye dr u varmı onu sormak istiyorum. Senelerdir bu sivilcelerden kurtulamıyorum. Son birkaç senedir artık aynaya bile bakmak istemiyorum. Akne şeklinde değil ama sürekli sivilceler var suratımda, tabi izleride. Artık ergenlikte geçti bu ne sivilcesi anlamıyorum diyorum sürekli kendime. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ilk kez duydum bu ilaci yüzdeki cukurlarada faydasi oluyomu bu ilacin... (Lütfrn oluyo deyin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?