cnm bende durup dururken ağlıyodum.kafayı yemiş durumdaydım uyku problemimde vardı doktorum tedaviyi bırakalm dedi ben hiç bırakırmıyım yüzdüm yüzdüm 5.aya geldim dedm.ALLAH yardımcımız olsun.
Öncelikle teşekkür ediyorum şadiye cvbın için.. Denize girsem bile bu yıl güneşlenmek yok.. Üstelik yüzmeyi çok iyi bilmediğim için yüzme dersleri almayı planlıyordum bu yaz için:teytey:neyse başka yaza artık...
mrb canım biras geç oldu ama sınavlarım var takip edemedim ... sen 6.ayın yarısındasın ve sonuç alamadım diosun ben 6.aydayım ve tam anlamıyla bu ay sonuç alamya başladım ... bide benim yüüzm hiç soyulmamıştı yine takii 6.aya kadar... yine soyulmuyo ama ben elimle ovuorum ozamn soyuluo ... ama soyulması avantaj cildin yenilenio .. soyulmasını hiç kafana takma soyulsunki o kırmısı lekelerde kaybolsun bu arada ne kadar çok soyulsun kullandımzaten hafiflio zamanla lekeleride sorun etme sen sadece psikolojik olarak kendini harab etmemeye çalış çünkü cildin gerçekten mükemmel olucak çektiin eziyete değicek ne hissettni anlıorum insana hiç düselmicekmiş gibi gelio aynalardan kaçıo ama inan bana geçio ...
ya cnm valla bi ömür sivilceli dolaşmaktansa 6ay bilemedin 1 sene dişimi sıkar bebek gibi bi cilde sahip olurum.tamam çok sinirli oluyorsun ağlama nöbetleri geliyor ama ben bu ilacı kullanmadan önce de yüzüm niye böyleee diye ağlayıp duruyordum ona buna sanki yüzümden çevremdeki insanlar sivilce çıkarıyormuş gibi bağırıyodum.ben şimdi5.aydaym sivilce yok yüzümde ama izler var onlarda 6. ayın sonunda geçecek inanıyorum.hatta 2ay daha fazladan kullanmak istiyorum.sonuç muhteşem olsun diye.yinede sen bilirsin.çok zor bi dönem ama sonucu hayal ettikçe katlanmak daha kolay oluyo.
Ben de oynamıştım. Yani sakın yanlış anlaşılmasın sivilcelerle oynamak iyi değildir elbette, ama ben bazen çok bunaldığım zamanlarda sıktırıp, daha beter hale getirdim bazılarını. Benim de yanardağ gibi kocaman kocaman çıkanlar oluyordu. Ellemediğim zaman o kocaman sivilller iltihabını hiç dışarı vermeden iniyodu ama kıpkırmızı lekeleri kalıyodu. Artık lekeleri sivilcelerden fazla sorun etmeye başlamıştım. Ama o kocaman sivilcelerden sıktırdıklarım ( çok acıyodu gerçi ya) iltihabını boşltınca, bi süre kızarıyodu, kabuk bağlıyodu ama iz kalmadan geçiyodu. Sonra bu ilaca başladım. 2 ay daha sivilceler aynen sürdü. hatta ilacı kullanırken de bazı kocamanları kurcaladım sinirden. Onlarda da kabuk bağlayıp, kabuğu düştükten sonra izi de geçti. Hatta inanır mısın o hiç ellemediğim sivilcelerin izleri hala duruyor, ellediklerimin izi mizi yok. yasakkelime Aman burdan bütün sivilcelerini elle gibi bi sonuç çıkarma, bunları dememin asıl sebebi daha önce kurcalayıp şimdi seni meraklandıran önceki kurcalanmış sivilcelerinin izlerinin de geçeceği konusunda umutsuzluğa kapılmaman. Bundan sonra zaten tedavi içindesin, ellemene gerek yok, sivilceler de izler de geçecek.
Güneşte doğal olarak daha da belirginleşecek lekeler. Ama herşeyin rayına girmesi biraz zaman alacak. Dr. tedavimin bitmesinden sonraki 6 ay sonra lekeler gidecek dedi. O yüzden acele yok, umutsuzluk yok. OK? şutarafagitti
yok canm bildiğm kadarı ile yüzdeki çukurlara bi etkisi yok ama her derdn bi çaresi vardır bi doktora gitIlk kez duydum bu ilaci yüzdeki cukurlarada faydasi oluyomu bu ilacin... (Lütfrn oluyo deyin)
Günaydın kızlarrrr dün ki deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim.Akşam şu bıyıklarımı alayım dedim sir ağdayı sürdüm çekmemle ciğerimin sızlaması bir oldu :) Daha önce uyarılmıştım cilt hassalaşıyor die ama daha benim 12 gün oldu öle çok bi değişiklikte yok yüzümde yoktur öle bi hassaslık dedim ve gördüm günümü nasıl bir acı nasıl bir acı sanki dudağımın üstü yanmış gibi yanık acısı yani kaynar su dökülmüş sanki bepanthane sürdüm daha çok yaktı sonra yıkadım annem göz teramisini sürdü o aldı acısını ama bi müddet kırmızı bıyıkla gezeceğim galiba iz kaldı bazı yerlerde.
Evet bu metinden çıkarılacak sonuç siz siz olun sakın sir ağda falan yapayım demeyin :)))))
vucudumun diğer taraflarına da ağda yaptım yan etki görmedimmeraba kizlarrrr
nasil gidiyor yeni arkadaslarada merhaba
2.ayimi bir hafta gecti..gayet iyi gidiyor..gecen hafta cok uzulmustum ev doktorum ilaci yazmak istemedi..ve cilt doktorlarida ilaci yazmadan 5985846948694694 oneride bulunuyorlar bi sürü engel cikariyolar.. neyseki ugrastim ama ilaca ulasmayi basardim tedavimi aksatmadan..
benim yüzümde az sivilce vardi sanmayin arkadaslar yazimdan, ama inanin 2. ayimdayim ve cok ciddi gelismeler var..ben daha ilk gunden fark ettim .. ama sabirliyimdir pek oynamamiyorum ve söylenenleri, buradaki arkadaslarin önerilerini dikkate alip uyguluyorum bunun etkisi var lütfen sizde öyle yapin..
bazi arkadaslarimiz yasadigi üzücü seyler var ya yazmislar okudum ... inanin daha kötülerini yasadim... ama burda paylasmayi sevmiyorum yanlista buluyorum aslinda.. biraz güclü olalim bukadar kendimize acimiyalim acindirmayalim..bundan cok daha onemli, caresiz hastaliklar var...kendimi teselli edebilicegim o kadar guzelliklerim var ki tanriya sükür..eminim hepimizin var.. sadece biraz sabir... sonra...:dance:
bu arada vucudun diger taraflarinda agda yapabiliyormuyuz? deniyen oldu mu?
sevgiyle kalin öpüyorum hepiniziiiiii
Bu Ilaci Kullanmadan önce Doktorum önce Gebelik Testi Istedi.kullandiğim Ay Boyunca Ve Daha Sonraki Bir Aydada Gebe Kalmamam Gerektiğini Aksi Taktirde Bebeğin Sakat Kalacağini Söyledi.kullandim Ve Müthiş Derecede Kişilik Bozukluğu Depresyon Ve Evliliğimin Neredeyse Bitmesine Kadar Gitti.haplari Kullandiktan 2 Ay Sonra Da Ilaç Içerek Intihara Teşebbüs Ettim.bu Olaylar Tam 8 Yil önce Oldu.çok Mutsuz Ve Kendimden Nefret Eder Olmuştum.neyseki O Yillar Geçti Gitti.ama şunu Belirteyimki Hiç Sivilcelerim Gitmedi Hala Var.bunu Dikkate Alirsaniz Sevinirim.
Bu Ilaci Kullanmadan önce Doktorum önce Gebelik Testi Istedi.kullandiğim Ay Boyunca Ve Daha Sonraki Bir Aydada Gebe Kalmamam Gerektiğini Aksi Taktirde Bebeğin Sakat Kalacağini Söyledi.kullandim Ve Müthiş Derecede Kişilik Bozukluğu Depresyon Ve Evliliğimin Neredeyse Bitmesine Kadar Gitti.haplari Kullandiktan 2 Ay Sonra Da Ilaç Içerek Intihara Teşebbüs Ettim.bu Olaylar Tam 8 Yil önce Oldu.çok Mutsuz Ve Kendimden Nefret Eder Olmuştum.neyseki O Yillar Geçti Gitti.ama şunu Belirteyimki Hiç Sivilcelerim Gitmedi Hala Var.bunu Dikkate Alirsaniz Sevinirim.
Merabalar, bu derdimizin geçeceği konusunda hem fikirim. Ama pudra ve allık konusunda tereddütlerim var. Dr. bana arada fondöten sürebileceğimi ama pudra kullanmamamı söyledi. Pudra makyajı sabitliyormuş ve cilt hiç nefes alamıyor tabi. Bir de allık... Özellikle güneşe çıkarken allık sürünce güneş direk leke yapıyor. Bi arkadaşımda oldu. O da hani fondöten pudra vs. zararlı diye güneşe çıkarken güneş kremini ve allığını sürüp çıkıyordu. Ve tam da sadece allık sürdüğü yerler şimdi kahve rengi lekeler haline geldi. Şimdi onun çaresini arıyor. Lazer tedavisi yaptıracak eylülde artık. Bi de bizim cildimiz hem daha hassas, hem de güneşe daha duyarlı... Ben allıktan uzak durun derim. Boş verin ya, bu yaz yüzünüze bişi sürmeyiverin. İlaç kullanıyoruz bi de. Güneşten de uzak duracağız. Sadece bu yaz... Bence bi düşünün.yerimsenibengeçecek canım geçecek emin ol ve iyileşme tedavin bitince de devam edecek bir daha da çıkmayacak emin ol inan buna lütfeeennnnn.bak ben çok umutluyum ama su fondoteni pudrayı sürme bi allık sür yeter kimsenin söylediklerine aldırma :içelim:
Günaydın kızlarrrr dün ki deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim.Akşam şu bıyıklarımı alayım dedim sir ağdayı sürdüm çekmemle ciğerimin sızlaması bir oldu :) Daha önce uyarılmıştım cilt hassalaşıyor die ama daha benim 12 gün oldu öle çok bi değişiklikte yok yüzümde yoktur öle bi hassaslık dedim ve gördüm günümü nasıl bir acı nasıl bir acı sanki dudağımın üstü yanmış gibi yanık acısı yani kaynar su dökülmüş sanki bepanthane sürdüm daha çok yaktı sonra yıkadım annem göz teramisini sürdü o aldı acısını ama bi müddet kırmızı bıyıkla gezeceğim galiba iz kaldı bazı yerlerde.
Evet bu metinden çıkarılacak sonuç siz siz olun sakın sir ağda falan yapayım demeyin :)))))
Ben 6. ayıma girdim. Yanaklarımda kırmızı beneklerim var. Evde pek belli diil. Ama güneşe çıkınca çok belirginleşiyo. Ama artık hiç bişi sürmüyorum. Nadiren ( ayda bir kaç kez) özel günlerde i.d.nin fondötenini almıştım, onu sürüyorum. Bunun dışında güneş kremimi sürüp çıkıyorum. Umarım lekeler de geçer. Şu yazı bi atlatalım da...şutarafagittiçok teşekkürler canım bende işte ilaca basladıktan sonra 2 ay fln baya bir oynadım izlerim çok fazla aslında ilaa baslamadan önce cildim çok daha güzeldi ama baslayınca işte daha büyük ve çok çıkmaya basladılar.. cildim ne kadar yaglıysa hepsini kustu dolayısıyla daha kötü durum oldu ama tek umudum tedavim bitince artık çıkmayacaklar bende en kötü ihtimal lazer tedavisi fln olur izlere diyorum napayıım aglamakla üzülmekle gecmiceni anladımözellikle ders clısırken yanımda aynı vs bulundurursam kesin oynuyorum yani artık su kpss ve finaller bitse derse oturmucam stresten onlarla oynamıcam..pc basından da kalkmıcam ve sivilceleri bu şekilde unutmaya calıscam tedavim eylülde biticek yazın sadeca akşamları dısarı çıkıcam inş öle planlıyorum... Senin izler şimdi ne durumd pudrasız fln dolasabiliormusun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?