Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
cnm bende durup dururken ağlıyodum.kafayı yemiş durumdaydım uyku problemimde vardı doktorum tedaviyi bırakalm dedi ben hiç bırakırmıyım yüzdüm yüzdüm 5.aya geldim dedm.ALLAH yardımcımız olsun.

Sen 5.aydasın jeyyar ben 3. ayı tamamlayamadım daha, bu hafta içinde kontrol var.Ben sivilce çıkmıyo diye sevinip kendimi avuturken annem o izler ne öle demezmi :çok üzgünüm: offff offfffff polyannacılıkta sökmüyo yawwwww:sm_confused: ama bitiricem bu tedaviyi taktım yaniii :hooray:

Bende yüzme dersi almak istiyodum şimdi güneşe bile çıkamıyorum :uhm: Ne planlasam tam tersi oluyor.hiç plan yapmamak en iyisi herhaldeCADIARZU

Mrb canım benmde sınavlar var pek giremedim... mezuniyet törenim vardı sivilceleri bir şekilde fondöten pıudra kapattık gttim işte kalabalıkta terledikçe kızardım pespembe oldum ama yinede yüzüme bakmamaya calıstım gülmye çalıştım :)
Ben 3. ayım bitmek üzere işte artık sivilce çıkmıyor ama izler o kadar ama o kadar çok ve büyük büyükler ki pudrasız asla çıkamıyorum hiçbiryere bide sanki millet insanın sabrını deniyor bu ilacı kullanırken.. "ay senin yüzüne noldu kötüleşmiş; cildin çok güzeldi naptın da böle oldu bu hale geldi" herkes mi söyle ya abartısız her gördügüm 5 kşiden biri bunu söylüyor kalan izlerden dolayı bende atık stres vs deyip geciyorum
burnum baya bir kuruyor dudklarım patlak ama bunlrın hiçbiri gözümde degil yeterki iyileşelimmm senin izler ne durumda canım geciyorlarmı ?
Desteğin için cok sağol... hepimize bol sabır kızlar iyiki varız birbirimiz içinnnn

Mrb cnm ömcelikle çok geçmiş olsun... izlerin kaçıncı ayda gecmeye baslıcak acaba sende durum nasıl ?

çok teşekkürler canım bende işte ilaca basladıktan sonra 2 ay fln baya bir oynadım izlerim çok fazla aslında ilaa baslamadan önce cildim çok daha güzeldi ama baslayınca işte daha büyük ve çok çıkmaya basladılar.. cildim ne kadar yaglıysa hepsini kustu dolayısıyla daha kötü durum oldu ama tek umudum tedavim bitince artık çıkmayacaklar bende en kötü ihtimal lazer tedavisi fln olur izlere diyorum napayıım aglamakla üzülmekle gecmiceni anladım özellikle ders clısırken yanımda aynı vs bulundurursam kesin oynuyorum yani artık su kpss ve finaller bitse derse oturmucam stresten onlarla oynamıcam..pc basından da kalkmıcam ve sivilceleri bu şekilde unutmaya calıscam tedavim eylülde biticek yazın sadeca akşamları dısarı çıkıcam inş öle planlıyorum... Senin izler şimdi ne durumd pudrasız fln dolasabiliormusun ?

cnm benm yüzüm şimdilik iyi sivilce yok Allah korusun.izler var demiştim onlar tedavinin sonuna doğru geçiyormuş.izler öyle çukur şeklinde falan değil kırmızılıklar var.doktor tedavi sonrası krem vercem dedi.olmazsa lazer tedavisi yaptıracagım ama inş lazere falan gerek kalmaz.bir de bu ilaç cildi çok hassaslaştirıyo o yüzden de yüzümde kırmızılıklar var yani.ama başarmanın yarısı inanmak ben cildimin bebek gibi olacağına kendimi inandırmaya çalışıyorum canm.

herkese iyi pazarlar ilaca başlayalı tam 1 ay oldu yarın kontrol var bakalım tahlil sonuçları nasıl çıkacak bu sivilce illetinden bıkmış durumdayım zaten aa sivilcen nekadar çok çoğalmış lafından öyle sıkıldım ki anlatamam sanki bende istiyorum cildimin kırmızı sivilceyle olmasını ama neyse birazda sağın solun dediğine kulak asmamak lazım tedavi güzel gidiyo ama öyle büyük bi sivilceler çıkıyor ki insanın kafaya takmaması elinde değil biraz iz falan kalmasından korkuyorum elimi yüzüme fazla götürmemeye dikkat ediyorum kafama takılanları da zaten yarın dr a soracam hapinize sivilcesiz günler dileğiyle:enbuyukkk:

Günaydın kızlarrrr dün ki deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim.Akşam şu bıyıklarımı alayım dedim sir ağdayı sürdüm çekmemle ciğerimin sızlaması bir oldu :) Daha önce uyarılmıştım cilt hassalaşıyor die ama daha benim 12 gün oldu öle çok bi değişiklikte yok yüzümde yoktur öle bi hassaslık dedim ve gördüm günümü nasıl bir acı nasıl bir acı sanki dudağımın üstü yanmış gibi yanık acısı yani kaynar su dökülmüş sanki bepanthane sürdüm daha çok yaktı sonra yıkadım annem göz teramisini sürdü o aldı acısını ama bi müddet kırmızı bıyıkla gezeceğim galiba iz kaldı bazı yerlerde.

Evet bu metinden çıkarılacak sonuç siz siz olun sakın sir ağda falan yapayım demeyin :)))))

Slm yine ben a.s. Ya şimdi ilaca başlıycam ya karaciğer testi ve hormon testi yaptırdım temiz çıktı..başka test istemediler..bunun dışında yapılması gereken test var mı acaba ? bir de ilaç kullandıktan 1 ay da bir kontrole gidilcekmiş bu ne içinki bana böyle bişi denmedi kan falan mı verilcek cildiye doktoruna mı gidilcek yine ? cevaplarsanız sevinirim..Geçmişler olsun herekese Sağlıcakla kalın :)

meraba kizlarrrr

nasil gidiyor yeni arkadaslarada merhaba

2.ayimi bir hafta gecti..gayet iyi gidiyor..gecen hafta cok uzulmustum ev doktorum ilaci yazmak istemedi..ve cilt doktorlarida ilaci yazmadan 5985846948694694 oneride bulunuyorlar bi sürü engel cikariyolar.. neyseki ugrastim ama ilaca ulasmayi basardim tedavimi aksatmadan..

benim yüzümde az sivilce vardi sanmayin arkadaslar yazimdan, ama inanin 2. ayimdayim ve cok ciddi gelismeler var..ben daha ilk gunden fark ettim .. ama sabirliyimdir pek oynamamiyorum ve söylenenleri, buradaki arkadaslarin önerilerini dikkate alip uyguluyorum bunun etkisi var lütfen sizde öyle yapin..

bazi arkadaslarimiz yasadigi üzücü seyler var ya yazmislar okudum ... inanin daha kötülerini yasadim... ama burda paylasmayi sevmiyorum yanlista buluyorum aslinda.. biraz güclü olalim bukadar kendimize acimiyalim acindirmayalim..bundan cok daha onemli, caresiz hastaliklar var...kendimi teselli edebilicegim o kadar guzelliklerim var ki tanriya sükür..eminim hepimizin var.. sadece biraz sabir... sonra...:dance:

bu arada vucudun diger taraflarinda agda yapabiliyormuyuz? deniyen oldu mu?
sevgiyle kalin öpüyorum hepiniziiiiii

mrb bende bıyıklarımı aldırmıştım ama iple sir ağdayla aldırmadım hiç de kırmızılık olmadı hatta ben senden önce başladım ilacı kullanmaya

Bu Ilaci Kullanmadan önce Doktorum önce Gebelik Testi Istedi.kullandiğim Ay Boyunca Ve Daha Sonraki Bir Aydada Gebe Kalmamam Gerektiğini Aksi Taktirde Bebeğin Sakat Kalacağini Söyledi.kullandim Ve Müthiş Derecede Kişilik Bozukluğu Depresyon Ve Evliliğimin Neredeyse Bitmesine Kadar Gitti.haplari Kullandiktan 2 Ay Sonra Da Ilaç Içerek Intihara Teşebbüs Ettim.bu Olaylar Tam 8 Yil önce Oldu.çok Mutsuz Ve Kendimden Nefret Eder Olmuştum.neyseki O Yillar Geçti Gitti.ama şunu Belirteyimki Hiç Sivilcelerim Gitmedi Hala Var.bunu Dikkate Alirsaniz Sevinirim.

vucudumun diğer taraflarına da ağda yaptım yan etki görmedim

Tedavine tam anlamıyla devam ettinde mi bitmedi yoksa aksattın mı ? Ama çoğu kişinin geçiyor düzenli kullandıktan sonra nasıl bu iş yahu :bbo: benneyaptımki benneyaptımki

Yazdıklarınız insanın kanını donduruyor geçmiş olsun.İlacın prospektüsünde depresyon yatkınlığı olan hastalarda daha dikkatli olunmasına benzer uyarılar yer alıyor ama doktorunuzlamı paylaşmadınız gelişmeleri.Tedaviyi yarıda mı bıraktınız gerekli dozu almadan sivilcelerinizin tekrarlamasının sebebi bumu.Hem bazı kişiler tedaviyi tekrarlayabiliyormuş,biryerde okumuştum .Tekrar geçmiş olsuna.s.

Merabalar, bu derdimizin geçeceği konusunda hem fikirim. Ama pudra ve allık konusunda tereddütlerim var. Dr. bana arada fondöten sürebileceğimi ama pudra kullanmamamı söyledi. Pudra makyajı sabitliyormuş ve cilt hiç nefes alamıyor tabi. Bir de allık... Özellikle güneşe çıkarken allık sürünce güneş direk leke yapıyor. Bi arkadaşımda oldu. O da hani fondöten pudra vs. zararlı diye güneşe çıkarken güneş kremini ve allığını sürüp çıkıyordu. Ve tam da sadece allık sürdüğü yerler şimdi kahve rengi lekeler haline geldi. Şimdi onun çaresini arıyor. Lazer tedavisi yaptıracak eylülde artık. Bi de bizim cildimiz hem daha hassas, hem de güneşe daha duyarlı... Ben allıktan uzak durun derim. Boş verin ya, bu yaz yüzünüze bişi sürmeyiverin. İlaç kullanıyoruz bi de. Güneşten de uzak duracağız. Sadece bu yaz... Bence bi düşünün.yerimseniben

Sir ağdamısengözlerimebaksanab ben geçenlerde dudağımın üzerindeki lekeyi ovalasam çıkarmı dedim ve yaptım sonuç ölü deriyi yüzmüşüm,resmen yara oldu kabuk bağladı çok şükür iz yok :teytey:

Ben 6. ayıma girdim. Yanaklarımda kırmızı beneklerim var. Evde pek belli diil. Ama güneşe çıkınca çok belirginleşiyo. Ama artık hiç bişi sürmüyorum. Nadiren ( ayda bir kaç kez) özel günlerde i.d.nin fondötenini almıştım, onu sürüyorum. Bunun dışında güneş kremimi sürüp çıkıyorum. Umarım lekeler de geçer. Şu yazı bi atlatalım da...şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…