Merabalar, bu derdimizin geçeceği konusunda hem fikirim. Ama pudra ve allık konusunda tereddütlerim var. Dr. bana arada fondöten sürebileceğimi ama pudra kullanmamamı söyledi. Pudra makyajı sabitliyormuş ve cilt hiç nefes alamıyor tabi. Bir de allık... Özellikle güneşe çıkarken allık sürünce güneş direk leke yapıyor. Bi arkadaşımda oldu. O da hani fondöten pudra vs. zararlı diye güneşe çıkarken güneş kremini ve allığını sürüp çıkıyordu. Ve tam da sadece allık sürdüğü yerler şimdi kahve rengi lekeler haline geldi. Şimdi onun çaresini arıyor. Lazer tedavisi yaptıracak eylülde artık. Bi de bizim cildimiz hem daha hassas, hem de güneşe daha duyarlı... Ben allıktan uzak durun derim. Boş verin ya, bu yaz yüzünüze bişi sürmeyiverin. İlaç kullanıyoruz bi de. Güneşten de uzak duracağız. Sadece bu yaz... Bence bi düşünün.yerimseniben
cnm başka bi teste ihtiyaç yok.aylık kan tahlilini karaciğerinin ya da vücüdunun ilaca tepkisini takip etmek için yapıyo dokotr.ben böyle biliyorum yani.yine de doktoruna sor bi tatlımSlm yine ben a.s. Ya şimdi ilaca başlıycam ya karaciğer testi ve hormon testi yaptırdım temiz çıktı..başka test istemediler..bunun dışında yapılması gereken test var mı acaba ? bir de ilaç kullandıktan 1 ay da bir kontrole gidilcekmiş bu ne içinki bana böyle bişi denmedi kan falan mı verilcek cildiye doktoruna mı gidilcek yine ? cevaplarsanız sevinirim..Geçmişler olsun herekeseSağlıcakla kalın :)
merhaba arkadaşlar, ben de ilacı bitireli yaklaşık üç ay olacak... şu an sadece allık kullanıyorum onu da çok seviyorum allığı ondan :1rolleyes: onun dışında arkadaşlar gerçekten yüzünüz çok güzel oluyor. Bende inanmıyordum nasıl geçecek bu sivilceler diye üstelik hiç inancım da kalmıyordu geçeceğine ama şimdi geçti,sadece biraz kızarıklıklar kaldı onu da doktor geçer dedieminim ki sizinkiler de geçer, sadece sabırlı olmanız gerek :1hug::1hug::1hug:
Bildiğim kadarıyla değişik doktorlardan öğrendiğim kadarıyla bu ilaca bıraktıktan sonra tekrar başlanmıyomuş :1no2:
günaydın kızlar.....bu ilaç sanırım gerginlik yaptı bende sefgülümle aram çok bozuk.
izlerden şikayet eden kızlar valla bana avene diacnel çok ii geldi herkes denesin bence bademella sayesinde aldım daha 2 hafta olmasına rağmen müthiş bi gelişme gördüm byeee
:uhm:Biraz daha ayrıntılı bilgi verebilir misin? Yani aşağıdaki soruları cevaplayınız.şutarafagitticanım akşamları sürüyosun avene i...
Günaydın kızlarrrr dün ki deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim.Akşam şu bıyıklarımı alayım dedim sir ağdayı sürdüm çekmemle ciğerimin sızlaması bir oldu :) Daha önce uyarılmıştım cilt hassalaşıyor die ama daha benim 12 gün oldu öle çok bi değişiklikte yok yüzümde yoktur öle bi hassaslık dedim ve gördüm günümü nasıl bir acı nasıl bir acı sanki dudağımın üstü yanmış gibi yanık acısı yani kaynar su dökülmüş sanki bepanthane sürdüm daha çok yaktı sonra yıkadım annem göz teramisini sürdü o aldı acısını ama bi müddet kırmızı bıyıkla gezeceğim galiba iz kaldı bazı yerlerde.
Evet bu metinden çıkarılacak sonuç siz siz olun sakın sir ağda falan yapayım demeyin :)))))
canım daha eve gidemedim akşama doğru yazarım merak etme.ama yüzünde çok sivilce var mı?
kafamçokkarıştı benim doktorda özel hastanede bi tanıdık tavsiye etmişti bu kadar olacağını bilsem sigortada başlardım... vizite,ilaç,tahliller,kremler ....off ki ne offff jeyyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?