Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

İnanmıyorum bendede aynı sorun var elmacık kemiklerimin üzeri koyu renk ben de koruyucu+allık kullandım ama mecburdum yaaa iş arıyorum offfff offffff kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Bence allık sürmek çok saçma bu tedavi de. Zaten sürmeye gerek yok çünkü yüzünü doğal olarak kızarıyor..Allık sürdüğünüzde çok itici gözüküyor.
Çok istiyorsanız su bazlı fondoten sürün...

Bir arkadaşımız intihara teşebbüs ettiğinden bahsetmiş. Öncelikle geçmiş olsun ancak unutulmamalıdır ki hiç bir ilaç,içen kişi de intihara kalkışma,psikolojik sorunlar yaratmaz.. Depresyona yatkın bir kişiliğiniz varsa ve depresyondaysanız elbette ki etkileride farklı olacaktır..
Ama bu sadece bu ilaca bağlamak çok yanlış..

Umarım iyileşmişsindir,ancak ilacı yarıda kestiysen sivilcelerin tekrarlaması normal..Zaten 2 ayda pek değişiklik olmuyor çoğu kişide

merhaba arkadaşlar, ben de ilacı bitireli yaklaşık üç ay olacak... şu an sadece allık kullanıyorum onu da çok seviyorum allığı ondan :1rolleyes: onun dışında arkadaşlar gerçekten yüzünüz çok güzel oluyor. Bende inanmıyordum nasıl geçecek bu sivilceler diye üstelik hiç inancım da kalmıyordu geçeceğine ama şimdi geçti,sadece biraz kızarıklıklar kaldı onu da doktor geçer dedi eminim ki sizinkiler de geçer, sadece sabırlı olmanız gerek :1hug::1hug::1hug:

cnm başka bi teste ihtiyaç yok.aylık kan tahlilini karaciğerinin ya da vücüdunun ilaca tepkisini takip etmek için yapıyo dokotr.ben böyle biliyorum yani.yine de doktoruna sor bi tatlım

herkese merhabalar bugün dr kontrolüne gittim 2. ayıma girmiş durumdayım tahlil sonuçlarım çok güzel çıktı yani vücudum ilaca hiçbir yan etki yapmamış dr a ilk gittiğimde 6 ay tedaviye başlayalım demişti bayağı bi ilerleme oldu cildimde ayrıca dr böyle giderse tedavi kısa sürede bitebilir dedi 4 ay kadar falan tedaviye başlayacak ve de başlamış olan arkadaşlara tavsiyem kesinlikle yarı da bırakmayın yada başlayım mı diye tereddüt etmeyin inanmak başarmak demektir ben öyle yaptım size de önce kendinize inanarak başlayın boşverin sağın solun dediğini bana bende tüylenme oldu şu oldu bu oldu burnumdan bardaktan boşalırcasına kan geldi benim burnumda kuruluk yok sadece dudak kuruması var o da bepanthenle geçiyo :dance:

Yazdıkların çok güzel moral veriyorrra.s. teşekkürler darısı başımıza:enbuyukkk:

Bildiğim kadarıyla değişik doktorlardan öğrendiğim kadarıyla bu ilaca bıraktıktan sonra tekrar başlanmıyomuş :1no2:

Bugün de bir başka doktordan öğrendiğim kadarıyla yeniden başlanabilinirmişa.s
Ama kışın başla dedi gerçi şu aşamada da sana o ilacı vermiyeceklerdir ama sen istersen başla bu sorundan tamamen kurtulmak istiyorsan eğer dedi Hala tek tük çıkıyodu sinir oluyodum bıraktıktan sonra da başlanmıyo diye kullanamıyodum kışın yeniden başlıcam kökten çözüm olduna inanıyorum Yani milletin lafına ( yok kısırlık yapıomuş yok şunu yapıomuş yok bunu yapıomuş) inanıp 3 ay kullanıp bırakmıştım keşke devam etseymişim nese ki bugün öğrendim tekrardan kullanılıyomuş oh bea.s

günaydın kızlar.....bu ilaç sanırım gerginlik yaptı bende sefgülümle aram çok bozuk.

izlerden şikayet eden kızlar valla bana avene diacnel çok ii geldi herkes denesin bence bademella sayesinde aldım daha 2 hafta olmasına rağmen müthiş bi gelişme gördüm byeee

izlerden şikayet eden kızlar valla bana avene diacnel çok ii geldi herkes denesin bence bademella sayesinde aldım daha 2 hafta olmasına rağmen müthiş bi gelişme gördüm byeee

iyi gelmesine çok sevindim,lokal olarak sadece izlerin üstüne sürüyorsun değil mi?sürdükten sonra yıkıyor musun? gece mi kullanıyorsun ?hergün mü sürüyorsun ???sana peş peşe sorular sordum arkadaşım şaka gibi değil mi???k.bakma:)

canım akşamları sürüyosun avene i...
:uhm:Biraz daha ayrıntılı bilgi verebilir misin? Yani aşağıdaki soruları cevaplayınız.şutarafagitti
1- Akşamları ( yatarken) yüzümüzü yıkadıktan sonra mı sürüyoruz?
2- Sadece lekelerin üstüne mi, yoksa tüm yüzümüze mi sürüyoruz?
3- İlacı ( roaccutane'nı) kullanırken mi, yoksa tedavi bittikten sonra mı süreceğiz?
4- Cildi soyuyor mu?
5- Herhangi bir yan etkisi (kızarma, yanma vb.) var mı?
6- Sanırım reçeteyle alınmıyor, değil mi?
7- Kremin ücreti nedir?
NOT: İstediğin sorudan başlayabilirsin...sırnaşık şey *** BAŞARILAR ***

canım ben de aynen yapmıştım hatta bende yazmıştım foruma:bbo: nasıl bi acı olduğunu çok iyi biliyorum. tavsiyem bepanthane i sür sürekli iz kalcağını sanmıyorm bir kaç gün sonra kabuk tutuyor ve kabul gidince bişi kalmıyor. ben çok beyaz tenliyim ben de kalmadısa kabuğu yolmazsan tabi sende de kalmaz diye düşünüorum ben de ondan sonra iple aldırmaya geçtim çok acıyor ama emin ol o yanma acısından daha fazla deillyerimseniben

Kızlarr, ben tedavimin sonu olması gereken 4. kutuyu bitirmek üzereyim. Şehir dışında okuduğum için anca okul bitince kontrole gelebildim. 2. kutuda filan yüzümde acayip sivilceler çıkıyordu ki sivilce problemim aşırı değildi ilaca başladktn sora hiç olmadığım kadar sivlceli oldum neyse bu ilacın etkisi, artık eskisi kadar çıkmıyo sivilceler. Yalniz şimdi de büyük bi problemim oldu izler ben onlarla dolaşmak istemiorum ki kırmızı kırmızı sivilceden farkı yok dudaklarımn sağ ve sol kenarında bunlar..:bbo: istesem fondötenle kapanır ama kalıcı bi çözüm istiorum doktorm da bana roaccutane i bırak bence bid oğum kontrol hapı varmış adını anımsayamdm bişi 35 ona geç şikayetlerin geçmemiş dedi anlamadım onca sivilce boşuna mı çıktı:1no2: adını hatırlayınca yazarım ilacı. bir de bana dedi ki izler için birşey söleyemem çünkü istediğim tedaviyi uygulayamıyorum. aknefug ve bir başka merhem daha vermişti ama canımı çok yakıyo ve beyaz oldukları için süremiyordum napıcam ben şimdibenneyaptımkifisfisfis

canım daha eve gidemedim akşama doğru yazarım merak etme.ama yüzünde çok sivilce var mı?

...merebalar cnm uzun süredir gelemiyodum yoğunluktan,yanaklarımda var biraz saçlarımı açık bıraktığımda görünmüyo ama topladığım zaman çok felaket bi görüntü oluşturuyodu,bide normal sivilce gibi diğil kocaman kocaman seyrek seyrek çıkıyodu ama hiç iyileşmiyodu biri çıkıp biri kuruyodu o yüzdende cildimde baya iz bırakıyolardı..cumartesi kontrole gittim dr muayene etti ve düzelme var dedi,evet gerçektende 1.inci ay olmasına rağmen baya memnunum çıkan var yok diğil ama bunuda zaten kusma olarak değerlendiriyoruz..en azından pütür pütürlüğü gitti bitanem benim lekelerle başım dertte şu aralar bunu doktorumlada görüştüm ilacın renk karartma gibi bi tesiri olmicağını söledi sadece tedavi süresince cilt dahada hassaslaştığından gayte iyi korunması gerekir dedi ve bi güneş kremi tavsiye etti 50 ytl de ona verdik :)) aman geçsinde yeterki başka bişey istemem,özel hastanede gördüğüm için tedaviyi biraz tuzluya patlıyo bana ama olsun şikayetçi değilim yeterki bitsin şu işkence...

Canım benim verdiğin güneş kremi ismi için çok çok teşekkür ederim bu drun tavsiye ettiğini kullaniym memnun kalmassam senin verdiğini bi denicem çok saolasın...

kafamçokkarıştı benim doktorda özel hastanede bi tanıdık tavsiye etmişti bu kadar olacağını bilsem sigortada başlardım... vizite,ilaç,tahliller,kremler ....off ki ne offff jeyyar

kafamçokkarıştı benim doktorda özel hastanede bi tanıdık tavsiye etmişti bu kadar olacağını bilsem sigortada başlardım... vizite,ilaç,tahliller,kremler ....off ki ne offff jeyyar

..evet canım ya şu tahlile verdiğim paraya yanıyorum valla 58 ytl ? :)) sen ne kadar ödüyosun? yukarda bazı yorumları okudumda gülüm demkki yanaklarımdaki kahverengilik allıktan oluyomuş abuuu ne bilem bende kapansın hoş görünsün diye sürüyodum bidaha sürmicem lekeye sebep oluyo gerçekten şimdi aynada inceledimde yanaklarımı sadece allık sürdüğüm yerler kapkahverengi yaw...kendi elimle ediyom sanursam herşeyi :))

Ben 3 sene içinde 2 kez 6 aylık dönemlerde kullandım.. Aşırı sivilcem vardı. Yara şeklindeydi, şimdi çok güzel olmasa bile düzgün bir cildim oldu, yalnız yeniden sivilce çıkmaya başladı, hiçbirşey kesin çözüm değil sanırım.. Birde sivilciler geçmesine rağmen hiç geçmeyen kızarıklık şeklinde benekler var bir kaç tane.. Yan etkilerinden psikolojik değişimler oldu bende, geceleri korkuyorum karanlıktan felan, hava karardığında görüş alanım daralıyor, eskiden böyle değildi. Ben bu ilaçtan sonra olduğunu düşünüyorum.
Ablamda 5 yıl önce felan kullanmıştı, düzelmişti, Çok büyük streslerden sonra tekrarladı sivilceleri, özellikle evlenince geçer diyenlere inanmıyorum, 1,5 yıllık evli şuan sivilce sorunu tekrar çıktı 5 aydır tekrar kullanıyor şuan, tekrar düzeldi ama cildi, seneye ne olur bilinmez..

Birde ben çevremdeki erkek arkadaşlarıma tavsiye etmiştim. onlarınkiler tamamen geçti, pırıl pırıl ciltleri oldu, erkeklerde daha fazla işe yarıyor sanırım..

ya ben koltuk altına ve bacaklarıma agda yapıcam bı sorun olurmu acıl cewapppp adaya gıdıorum yapmam gerekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…