Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Kuruluk olduğu için pul pul derin kalkar ağda yaptığın yerlerde sanırım, nemlendirip ağda yapsan ağda tutmaz, ağda yaptıktan sonra nemlendir en iyisi...

ya cok korkuyorum acaba ılk önce nemlendırıp öle yapsam agdayı olurmuu jıletle yapamam mahveder yaaaaa yapmam yanıı kesınlıkleee denıcem amaaaa agdayı

ahh ahhh benim tahliller var bu ay, 4 tane birşey yazdı herhalde 100 ytl yi geçer.Geçen ay bir tek kan tahlili vardı 35 verdim galiba yalnız bu yarısı diğer yarısıda sigortadan kesiliyo Kötü Kazen.Ben bileydim böle olcanı gidermiydim özel hastaneye zaten işsizimde biriktirdiğim paralarıda roacuttane yiyor kafamçokkarıştı.

Lekelerden illallah dedim yaww.güneş koruyucuda yetersiz kararıyorum resmen Yüzümü kapatmaya çalışsamda:1no2: dün şemsiyeyle gezdim güneşli havada garip bakıyolar ama napiiimmm.Benim allıktan oluşan lekelerime yenileride ekleniyor.Lazerlede çıkmazsa bilemiyorum valla ne olacak..

Bide yukarıda yazan arkadaşın bahsettiği tekrar tedavi görme olayı beni kastı yani.Zaten şu halimden korkar oldum yüzüm arap bacı bacaklarım beyaz peynir olarak yaşamaya devam edicem sanırsam Çok üzgünüm çoook

İlaç kullanırken görme kaybı oluyormuş ta bırakınca geçer yazıyodu aynı şekilde psikolojik etki içinde.Ben tedaviyi bitirip normal hayata dönme hayaliyle yaşıyorum.Tekrarlamasın yaaaklava:

senin yaptıgını bende yaptım doktor bana 4 aylık vermıstı ama ben son ayını kullanmadım sımdı gene cıkıyo cok sınır bı durum bende doktora gıdıyımmı tekrar verırmı ama benımde tek tuk ama o tek tukler yetiyo be canım

Canım yazın kullanmak zor sonbaharda başla bence daha rahat edersin.Ben şimdiki aklım olsa Eylül gibi başlardım
:1hug:

merhabalarrr evet her akşam yatarken sürüyorum zaten üzerinde de öyle yazıyor sabah da normal yıkıyorum soyulma yapıyo ama bence bu ii böylece kayboluyo izler ama yaklaşık 2 hafta olmasına rağmen çok ii geldi şiddetle tavsiye ederim her gün sürüyorum ama çok soyulma olursa 2 günde bire de indirilebilir rica ederim ne demek kolay gelsinnn:)ayrıca sadece izlerin üzerine sürüyorum...

muhahahaha öss ye de giricem ama bu sorular çok kolay geldi :)

Canıom şimdi;

1. Yüzünü güzelce yıkadıktan sonra
2- lekelerin üzerine sürüyorsun ama eğer cildin aşırı hassas değilse komple yüzüne sürüyorsun(yüzün çok beyazsa sadece izlere sür)
3.Ben tedavimin 4,5. ayında başladım sürmeye,
4- cildi soyuyor yani lekeleri soyarak izleri hafifletmeye başlıyor.
5_bende hiç kızarma yanpmadı ama yanma yapabilir o da çok az...(alkol içeren temizleyici kullanıyorsan yakması normal)
6- Reçeteyle alınmıyor ve her eczanede bulunmuyor maalesef
7. Fiyatı ise 38*42 ytl arasında değişmekte..

Krem 30 ml ama yayıldığı için çok fazla gidiyor. ben martta aldım hala kullanıyorum...lekeler için kullanılan ilaçlar genelde reçetesiz ve parayla satılıyor sigort karşılamıyor..

Bu yüzden bir çok soyucu kullanmak yerine avene diacneal i tavsiye derim..
Termal sulardan yapılır ve hiç bir yan etkisi yok..

Dudak ve göz çevrene sürme tabiki

Geçmiş olsun

cnm ya valla ben sigortada tedavi görüyorm.valla sadece ilaç parası veryrm.inan hiç farkı yok bnm kuzenm özele gitmişti hiç bi fark yok.ben önce özele gitmiştm ama ne geregi var diye 2.aydan sonra ssk ya gitmeye başladm.şimdi hiç bi problem yok yani.herşey yolunda tatlım.böyle işte ya.sivilcesiz günler kızlar

..evet aynen benimkide seninki gibi oldu canım ya,doktorun yazdığı güneş kremini 2 gün kullandım ama kendimi daha kötü hissettim ben kara krem beyaz iyice yediriyorum ama acayip rahatsız oluyorum bu kremden bıraktım kullanmicamm çünki bugüne kadar hiç krem kullanmadım cildime alışkınmı değil nedir iğrenç oluyo bende bilmiyorum sizdede öyle oluyomu:sm_confused: her yaz bi problem çıkıyo başıma yahu bigünde şöyle normal bi kız gibi gezemedim:dance:

...bitanem daha önce ssk ya gittim sadece bi hap yazıp gönderdi muayene etmedi bile ilgilenmedi hiç dr o yüzden özele gittim hemde çalıştığım için özelde zaman kaybım daha az oluyo işyerim problemli biraz izin zorluğu çekiyodum,geçenlerde muayeneye giderken bile randevumu sabah saatine aldım ve geç kalmış ayaklarına yattım a.s napiymm :1closedeyes: mecburdum,şimdiki doktorum çok iyi ilgileniyo herşeyi en ufak ayrıntısına detayına kadar sorup soruşturuyo maddi açıdan beni zorlicak bu tedavi ama yukarda allah var değiyo bide kurtulabilirsek hayırlısıyla:1rolleyes: 2.ci kutumun ilk tabletini kullanyorum şuanda sivilcelenmem arttı,dün eve giderken bi tanıdıkla karşılaştım ''ayy yüzüne noldu böyle demezmi'' yaa varya böle durumlarda açıklama yapmak işkence gibi..bide hamile kadınlarda olur ya leke onun gibi anam yanaklarım :)) yanii sorulmasa soruyolar işte onlarada hak vermek lazım :)) töbe estfr. 2.ci ayımın başlarındayım 5.ci aylarımı iple çekiyorum...

kizlar Merhaba
Ara Ara Girebiliyorum,yazdiklarinizi Takip Ediyorum....hepinize Aslinda hepimize geçmiş Olsun,benim Tedavim Biteli 3 Gün Sonra 1 Ay Olacak....tedavi Süresinin Ne Kadar Zor Olduğunu Biliyor Ve Sizi Gönülden Anliyorum.ancak Geçecek Merak Etmeyin,lütfen Moralinizi Bozacak Kişilerden Uzak Durun,yaz Mevsiminde Kendinizi Geliştirecek,oyalayacak Birşeyler Yaparak Vakit Geçirin...kitap Okumak,bol Bol Spor Yapmak..,resim,fotoğraf....gibi..güneşin Dik Olmadiği Saatlerde Imkani Olanlar Bol Bol Yüzün,deniz Suyu şifadir Biliyorsunuz...
Sorulariniz Olursa Yanitlamaya çalişirim..
Hepinizi öpüyorum,hadi Bakalim şu Günlerde Geçsin,sorunsuz Ciltlerinize Kavuşun,öpücükler Hepinize...

mrb bende 2.ayımın başlarındayım cumartesi günü 1.ayımı bitirdim kontrolüm vardı galiba seninle aynı gidiyoruz ilk başladığımda dr 6ay tedviye başlayalım demişti ama tahlil sonuçları güzel çıkınca yüzümde azda ilerleme olunca dr belki tedavi erken de bitebilir dedi bakalım sonuç nasıl olacak sende ilaç ne gibi gelişme gösterdi yazarsan sevinirim geçmiş olsun

Canım bende ilk kullandığımda sevmemiştim güneş koruyucusunu sonra lekeleri kapattığını farkettim bu kısmı koşuma gitti a.s Zamanı uzayınca tazelemek sorun benim için bir keresinde otobüs durağında elimde ayna krem sürdüm.jeyyar.Kitap yazıcam 'roacuttane halleri' resimli, düştüğüm bütün garip,komik haller belgeli olarak :1closedeyes: Finali umarım düzgün,sivilcesiz bir resim olursengözlerimebaksanab.
Tedavi eninde sonunda bitecek ve ben ne iyi yapmışımda kullanmışım derim umarım.

a.s.tedavin bitmiş hem geçmiş olsun hemde gözünaydın bende büyük sivilceler çıkıyor ama kendiliğinden geçiyo ama bazıları geçerken kanıyo iz kalır diye çok korkuyorum sen kaç sürdü tedavi sivilceler tamamen kaçınci ayında geçtiler ben 2. ayıma girmiş oldum acaba bizi konuda bilgilendirirsen biraz moral olur iz veya leke kaldı mı dr a sordum güneş kremi kullanmaya gerek var mı diye bişey vermedi cilt kendini yenilesin demişti sadece mecbur kalmadıkça güneşe çıkma dedi

merhaba Cnm,
öncelikle,
Yan Etkiler Ve Tedavi Gelişim Süreci Kişiden Kişiye Değişiyor,
Benim Sürecim şöyle Oldu :
Ilaca Başlamadan önce Akne Problemim çok Fazla Değildi,sadece Ara Ara çikan Birkaç Tane Oluyordu Ama Iri Sayilirdi,önce Dr üstten Tedavi Için Krem Vs Verdi,tekrarlayinca Roa. Tedavisine Başladik.
Ilk Iki Ay 20 Mg
Sonraki Aylar 40 Mg Olmak üzere Toplam 7 Ay Sürdü.bu Arada Kilom 58.
Ikinci Ayda Kusma Oldu ,ancak Toplam 2-3 Hafta Sürdü,sonra Yavaş Yavaş Sönmeye Başladi.
3-4 .ay çok Rahat Geçti.
5-6.ayin Ilk Haftalari 2 -3 Tane Daha Kusma Yapti.onlarda Bir Ki Hafta Sonra Yavaş Yavaş Söndü.
Yani Düşük Dozda Başladiğimdan Olabilir Benim Son Aylarda Bile Bir Iki Tane çikti,eğer Sizde De Olursa Sakin Korkmayin.
Tedavi Bitince Kirmizi Izlerim Kaldi Tabi,ancak Günden Güne Azaliyor.iz Tedavisi Için şu An Hiçbir şey Sürmüyorum...kendi Haline Biraktim...zamanla Daha Iyi Olacak Gibi.
Tedavi Boyunca Neler Kullandim? La Roche Nin Yağsiz Yikama Jeli,yağsiz Nemlendiricisi (effeclar Serisi),yağsiz Güneş Kremi...hala Ayni ürünleri Kullaniyorum.
Tedavi Boyunca Yaşadiğim Yan Etkiler:dudak Kurumasi Yoğun.vücudun Bazi Yerlerinde Aşiri Olmayan Kuruma.gözlerimde Hafif Kuruma(göz Damlasi Hergün Kullandim)...ve Ilave çikan Az Biraz Sivilce,ama Dediğim Gibi çikacak Ve Geçecek,içeride Kalanlarin Dişariya çikmasi Iyi Birşey Meraklanmayin...
Onun Dişinda Moralimi Yüksek Tutmaya çaliştim,zaman Gerçekten çabuk Geçecek Meraklanmayin,sonuç Da Hepiniz Için Olumlu Olacaktir Gönülden Inaniyorum...

(mgorgun)a.s. öncelikle bilgin için tşk ben ilk 40 mg ile başladım öyle de devam ediyorum 45 kiloyum sivilce kusmasını halen yaşıyorum aynı bende de sivilce fazla değildi şu aralar yanaklarımda bi artış var diyebilirim ben yüzüme hiçbirşey sürmüyorum artık korkuyorum zaten dr da bişey vermedi sadece su ile yıkıyorum çünkü cildime krem falan süre süre mahvettim birazda bu da bana akıl ağacı oldu ayrıca ağustos ayına kadar düzelme olur çünkü kuzenim düğünü var sivilceli sivilceli dolaşmak istemiyorum ayrıca fondöten pudra vs şeyler sürmeyeceğim ve de hepsini çöpe atmış durumdayım sadece gözmakyajı yapacağım çünkü artık bıktım fondötenlerin arkasına saklanmaktan hele bide şu sivilceler tamamen geçerse adlarını bile anmam ama sadec çok özel durumlarda yaparsam yapacağım cildimin kötüleşmesine birazda ben sebep oldum çok aşırı makyaj yapan birisiydim tedavi süresince bide nu öğrendim cildime hiçbirşey sürmemeyi bu bende bi takıntı haline dönüşmüştü artık inşallah bu sivilcelerden bende kurtulurum ayrıca tüm roaccutane kullananlarda:içelim:

Ağustos a kadar düzelme mutlaka olur cnm,aşırı makyaj hem görüntü hem sağlık olarak iyi değil gerçekten.Katkı maddesiz ve cildi yağlandırmayacak birşeyler kullanmak lazım.Eczanelerde satılan id markası (allık,fondoten )iyi ürün markasıdır ,tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…