Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
benım ıcın roaccutanın en sınır bozucu kısmı yolda yururken bıle kuruyan dudaklarıma cantamdan cıkartıp krem surmek mıllet saf saf bakıyo napıyo bu dıye:)) bıde anlayan anlamayan arkadaslarımda kokos dıyıp duruyo gormuyolar sankı surdugum kremın beyaz bısey olduugunu aman yaa son 35 gun:)

Ben sivilcelerle epey bi mücadele verdim özellikle dıştan sürülenlerin biçoğunu kullanmıştım cleocinler aknefuglar aknilox jeller benzamycinler aknesiller ve daha ismini hatırlayamadığım bi çok ilaç ve de dermo kozmetikler nerdeyse artık uzman olduma.s ama ilaç kullanmadan geçeceğine artık inancım kalmamıştı gerçi öyle çok ta sivilcem yoktu( herkes ergenlik dönemimde bebek gibi cildin var diyordu aynısını istiorum napıyımyerimseniben) bi kaç doktor bu ilacı vermek istememişti ben de başka bi doktor buldum yazıcak.Gerçi baya anlattım ama neyse roaccutane ı kullandğım zaman baya güzel oldu cildim bıraktıktan sonra aradan baya bi zaman geçti sivilcelerim yeniden çıkmaya başladı ama tabi tek tük.Lazer için gittiğim doktor bana eğer daha uzun süre kullanmış olsaydın bu sorundan tamamen kurtulurdun dedi O böyle söyleyince iyice yeniden kullanma isteği doğdu bende ama kışın başla dedi ben de öle yapıcam.

Canım bu doktor bana bu tek tük sivilcelerin için kesin roaccutane vermiceklerdir dedi ben de biliyorum ezberledim yani önce şu jeli kremiilacı herneyse bi sür de ondan sonra duruma göre bakarız diyecekler ama ben geçici çözümler istemiyorum sonbaharda başlıycam

tatlım benim izlerimde felaketti ama ben daha önce dedim gibi gözümü karartıp pudrasız çıktım :) şimdi ben bile kendime hayret ediorum o izlerle o kırmısılıkla nasıl dolaşmışım öle die :) ama hafiflio gerçekten sıkma canını bende hiç ama hiç geçimicek zannediodum ama herşeyde olduğu gibi bundada sabır ve zaman en ii ilaç sabredeceksin ... tam anlamıyla geçmedi izlerim ama kapatıcı sürmüorum artık okadar hafiflediler zaten tedavi bitincede kırmısılıklar yok oluomuş izlerin iyileşme süreci bitti dediğimis anda tedavi sonunda başlıo yane.. sonun bi başlangcıda diebiliris buna o bahsettin patavatsızlarla bende karşılaştım bakma sen onlara hepsi aslında kendi egosunu tatmin edio bilmiolarki onlardan daha güsel porselen gibi bi cildin olucak... allahtan benim etrafımda özellikle vaktimi en çok geçirdim yerde okulda benden önce bu ilacı kullanan arkadaşlarım vardı kullanmayanlarda bilinçliydi bu yüsden hep moral verdiler bugün daha ii yarın daha güsel olucak bak artık iyileşti kalmadı gibi ama ben çok inançlıydım çokta takmıodum zaten çünkü kullanan herkes iiki kullanmışım diodu sende öle diceksin bu ilaç hakkaten mucize tamam zor bi ilaç ama değicek görüceksin... ne demişler beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır hehehe ... hatta sana bi hikaye anlatayım... geçenlerde alışveriş yaptım mağazanın kasiyeri dikkatimi çekti yüzü soyulmuş dudakları kan revan içinde ve tabiki sivilceleri ... roaccutane kullandını bütün bu belirtilerin yanısıra yüzündeki o tükenmişliktende anladım biras sohbet ettik dedim sendemi roaccutane mağdurusun evet dedi.. kızın çok kötüydü ama suratı zaten ona uygulanan tedavide 8 aylıkmış yoğundu sivilceleri benimki onun yanında çok çok iyiydi aynı zamanda başladığımıs halde tedaviye... bende biras moral verdim .. bana bişi anlattı müşterileride ona destek olsun die moral olsun die daha önce roaccutane kullanan yakınlarını çocuklarını falan getirp gösteriolarmış geçicek bak onlarda senin gibiydi die ... yane gülsemmi ağlasammı bilemedim ... böle bi incelik beni duygulandırdı dier taraftan ölümcül bi hastaymış gibi merhamet edilmeside güldürdü ... umarım hikaye sanada moral verir bana vermişti çünkü ... yine çok yazdım ooooooooooh yoruldum izleri takma kafana bi şekilde geçicek onlar zaten tedaviden sonra bi ay yüzün dinlenicek ve bi krem var ismini bilmiorum ona başlıcaksın oda yüzünü soyucak binevi peeling işlemi görücek vee hiçbişicik :) kalmıcak pırıl pırıl olucak cildin ... hem sen sivilceyle başa çıkan bi insan olarak izlerin hakkından gelemicenimi zannediosun kesinlikle onun çözümü daha kolay hele bi sivilceler seni sonsuza kadar terketsin tam anlamıyla, izler kolay tamammı fıstıığım çok öpüorum... mezuniyetinde hayırlı olsun tebrik ederim ...hoşçakal

Kızlar çok mutluyum bugün doktor kontrolüm vardı.Tahlil sonuçları iyiydibiraz kolestrol yüksek kızartma, ızgara yok gerekirse haşlama buğulama dedi ama ben zaten yağlı yemem bunuda bir şekilde çözücem artık.Cildim için sivilcelerin içi boşalmış yalnızca izler kalmış dedi:dance:.Tedaviye devam 60mg yutuyorum yine:çok üzgünüm:Güneş lekeleri için onlarıda hafifletiriz ancak hap tedavin sürerken olmaz bittikten sonra başlıcaz yılbaşına cildin tamamiyle toparlanmış olur dedi:sm_cool: 4. ayın başlangıcı hayırlı olsunnnn:içelim::smiley-cool:

arkadaslar bende 3.ayımdayım allaha şükür fazla sorunum yok bende dudak nemlendiricisinden bıktım diebilirm olur olmadık he ryerde cıkartıp sürmek biraz zor çünkü bende basladıgımdan beri günde 60 mg. alıyorum genellikle akşamları alıyorum ddf nin yagsız 30 derecelik güneş koruyucusuyla niveanın dudak nemlendiricisini kullanıyorum ve 2.5 aydır dısarıya kesinlikle 1 gün bile şapkasız çıkmadım kafam yanıyo artık otobüste fln hemen cıkartıyorum çok terliyorum çünkü .

fakat doktor baslarken iz kalmaması için hemen baslayalım fln demişti ama ben yavas yavas iz kaldıgını farkettin yani yanak kısımlarında hafifte olsa şimdiden belli oluyo tedavi bittikten sonra cilt kendini topladıktan sonra eger bu izlerin(göçük diye tabir edebiliriz bunları çukur gibi hani - sivilceler gectikten sonra dipleri) geçmesi için nasıl bi tedavi yapılabilir bunu düşünmeye basladım böle bi sorunu olupta hangi tedavi yöntemlerine basvurduklarınızı yazarmısınız kimyasal peeling olabilir mi acaba sonucta yüzün üst kısmındaki ince deriyi alarak alttaki saglam deriyi göz önüne getirdigimiz zmn bu sorun biter die düşünüyorum

ya arkadaslar sıze onemlı bı soru sorucam benım 6.ayım ve dıkkatımı ceken bı durum var yuzumdekı tuyler sankı daha cogaldı yanı yıne sarı ama gunes vurunca resmen yuzum tuy kaplı sızdede boyle bısey yaptımı ????

Benim bugün kontrol vardı doktorun dediği ilk önce sivilceleri halledelim sonra izleri tedavi ederiz hap kullanırken bunu tavsiye etmiyorum.Burda önceki sayfalarda bulabilirsin tedavisi biten arkadaşlar cildi soyan krem kullanmışlar izler bu şekilde toparlanır diye düşünüyorum.a.s.

Benim 3. ay bitti ve bende aynı senin gibi düşünüyorum.:1closedeyes:Benim öncedende çene bölgemde vardı zaten:bbo:.Doktora sormadım ne desem hap kullanırken başka tedavi olmaz diyor zaten.:dilcikar:

slm kızlar çok mutluyum :dance:5 gün sonra 6. aya giriyorum.:teytey:sırnaşık şeyhani hepimiz her görenin "aaaa! senin yüzüne ne oldu?"demesinden bıkmıştık ya.tedavi sonunda o kişiler aaaaaaaaa yüzün ne güzl olmş diolar.yanaklarmda izler var biraz hatta yanaklarımda çıkmayı bekleyen derimin altında ben geleceğim der gibi bi potansiyele sahip sivilceler var ama ben pek takmıyorum açıkçası.ayrıca ben tedavim boyunca hep pudra kullandım herkes sürme şu şeyi dio ama ben yine de sürüyodum göz zevklerini bozduğumu biliyorum ama ne yapayım kendimi tatmin etmeye çalışıyorum.ama hiç fondoten kullanmadm.önümüzdeki pazar kuzenmin düğünü var bi o zaman kullanmayı düşünüyorum.ya inanın zaman jet gibi geçiyor.herkese Allah sabır versin.sivilcesiz günler kızlar

Çok sevindim uçuk kaçık... Aman nazar değmesin Darısı başımıza diyelim gerçi daha başlamadım gün sayıyorum ( Çok sivilce kusması olmaz inşallah yahu neyse yaşayıp görcez Sağlıcakla kalın

[COLR="Red"][/COLOR]slm canlar vay be bu dertten tek sorunlu ben sanıyodum ama roaccutane kardeslıgı varmısda haberım yok :dance: bende kullanmaya basladım bu 5.günüm dudaklarım henüz kurumadı ama burnum soyulmaya basladı ama olsun hiç umrumda deil insanların aaa sana nolmus böyle demelerınden kurtulcagım ıcın cokc mutluyum sırnaşık şey saygılar sivilcesiz günlerr..:hooray:

çok sağol tatlım darısı senin başına.inan zaman hemen geçiyo.tedavi sonrası ya keşke daha önceden kullansaydım diyosun.sivilcesiz günler tatlım.ya kızlar benm için dua edin 2 tane çok önemli finalim var inş ii geçer.

hoşgeldin tatlım.hadi kolay gele.

Ben daha 4. ay başlangıcındayım jeyyar Aralık ocak gibi başlamayı düşünüp düzelir diye bekledim ama geçmedi mart ortasında başlamakta vakit kaybettirdi.Şimdi benimkide bitmiş olacaktı eğer başlamış olsaydım.Tedavisi bitenleri kıskanır oldum yaa ben böle değildim budamı yan etkiii yoksaa.tatlicadiarzuklava:.Sınavlarda başarılar a.s.

güneş lekelerinden bıkmış biri olarak güneşe çıkma krem kullan derimlaelaelaelaelae.Şimdiden geçmiş olsun

kızlar belki komik gelebilir ama ben bu ilaçtan sonra karanlıktan korkmaya başladım(gülmeyin haklava:) daha bi şüpheci oldum sizde var mı böle bişi???4.ayda falanda uyku problemim vardı.a.s.

mrb öncelikle aslında tüy sorunu bende biraz var aynı seninki gibi sarı sarı bide güneş vurunca benimki de öyle tüy kaplı oluyo en çok korktuğum konu diyebilirim tüy belki ilacı kullanmayı bıraktıktan sonra geçer diye kendimi teselli ediyorum:teselli:

yerimseniben Teşekkürler, biraz geç bi teşekkür oldu ama, kusura bakma bi haftadır karne notlarını veriyodum çocukların. Bu arada yarın sen de ÖSS'ye girenlerdenmişsin, sana ve herkese başarılar diliyorum. şutarafagitti Gerçi sen şu sıralar yusuf yusufsundur ya... Ha bu arada yarın sınavda başındaki gözetmenlere iyi bak, belki biri ben olabilirim şakkıdı Gerçi nerden tanıcan ya.. Ama sen sıranın kenarına, sınava giriş belgenin ve kimliğinin yanına roaccutane kutunu koyarsan ben seni hemen tanırım. :roflol:
Yeniden BAŞARILAR...

Canımm çok sağol ne de yormuşum seniii ya şuna bak bir destan yazmısın çok sağol .. şu hikayedeki kahraman olan kasiyer kızz ya çok üzüldüm acaba bende öylemiyim dedim bir yandan da bu durumda olan tek ben değilim diyerek sayende moralle gidiyorum gitmeye çalışıyorum... O porselen cilde kavusmak için herşey... gerçekten zafere giden yolda çekilen çile kutsal oluyor...3 ayım kaldı bitmesine izler tek derdim olmaya başladı artık.. Herkes iyiki kullanmısım diyor ama ben hala keşke başlamasaydım diyorum.. birgün bende iyiki yapmışım kullanmısım demek umuduyla bekliyorumm...... Ah şöyle bir 6-7 ay geçse de izlerim debitse gecse azalsa ilaç 3 aydan biticek ama izler ilaç bittikten sonra
Herşey için saol canmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…