senin yaptıgını bende yaptım doktor bana 4 aylık vermıstı ama ben son ayını kullanmadım sımdı gene cıkıyo cok sınır bı durum bende doktora gıdıyımmı tekrar verırmı ama benımde tek tuk ama o tek tukler yetiyo be canım
Mrb canım benmde sınavlar var pek giremedim... mezuniyet törenim vardı sivilceleri bir şekilde fondöten pıudra kapattık gttim işte kalabalıkta terledikçe kızardım pespembe oldum ama yinede yüzüme bakmamaya calıstım gülmye çalıştım :)
Ben 3. ayım bitmek üzere işte artık sivilce çıkmıyor ama izler o kadar ama o kadar çok ve büyük büyükler ki pudrasız asla çıkamıyorum hiçbiryerebide sanki millet insanın sabrını deniyor bu ilacı kullanırken.. "ay senin yüzüne noldu kötüleşmiş; cildin çok güzeldi naptın da böle oldu bu hale geldi" herkes mi söyle ya abartısız her gördügüm 5 kşiden biri bunu söylüyor kalan izlerden dolayı bende atık stres vs deyip geciyorum
burnum baya bir kuruyor dudklarım patlak ama bunlrın hiçbiri gözümde degil yeterki iyileşelimmmsenin izler ne durumda canım geciyorlarmı ?
Desteğin için cok sağol... hepimize bol sabır kızlar iyiki varız birbirimiz içinnnn
arkadaslar bende 3.ayımdayım allaha şükür fazla sorunum yok bende dudak nemlendiricisinden bıktım diebilirm olur olmadık he ryerde cıkartıp sürmek biraz zor çünkü bende basladıgımdan beri günde 60 mg. alıyorum genellikle akşamları alıyorum ddf nin yagsız 30 derecelik güneş koruyucusuyla niveanın dudak nemlendiricisini kullanıyorum ve 2.5 aydır dısarıya kesinlikle 1 gün bile şapkasız çıkmadım kafam yanıyo artık otobüste fln hemen cıkartıyorum çok terliyorum çünkü .
fakat doktor baslarken iz kalmaması için hemen baslayalım fln demişti ama ben yavas yavas iz kaldıgını farkettin yani yanak kısımlarında hafifte olsa şimdiden belli oluyo tedavi bittikten sonra cilt kendini topladıktan sonra eger bu izlerin(göçük diye tabir edebiliriz bunları çukur gibi hani - sivilceler gectikten sonra dipleri) geçmesi için nasıl bi tedavi yapılabilir bunu düşünmeye basladım böle bi sorunu olupta hangi tedavi yöntemlerine basvurduklarınızı yazarmısınız kimyasal peeling olabilir mi acaba sonucta yüzün üst kısmındaki ince deriyi alarak alttaki saglam deriyi göz önüne getirdigimiz zmn bu sorun biter die düşünüyorum
ya arkadaslar sıze onemlı bı soru sorucam benım 6.ayım ve dıkkatımı ceken bı durum var yuzumdekı tuyler sankı daha cogaldı yanı yıne sarı ama gunes vurunca resmen yuzum tuy kaplı sızdede boyle bısey yaptımı ????
hoşgeldin tatlım.hadi kolay gele.[COLR="Red"][/COLOR]slm canlar vay be bu dertten tek sorunlu ben sanıyodum ama roaccutane kardeslıgı varmısda haberım yok :dance: bende kullanmaya basladım bu 5.günüm dudaklarım henüz kurumadı ama burnum soyulmaya basladı ama olsun hiç umrumda deil insanların aaa sana nolmus böyle demelerınden kurtulcagım ıcın cokc mutluyum sırnaşık şey saygılar sivilcesiz günlerr..:hooray:
slm kızlar çok mutluyum :dance:5 gün sonra 6. aya giriyorum.:teytey:sırnaşık şeyhani hepimiz her görenin "aaaa! senin yüzüne ne oldu?"demesinden bıkmıştık ya.tedavi sonunda o kişiler aaaaaaaaa yüzün ne güzl olmş diolar.yanaklarmda izler var biraz hatta yanaklarımda çıkmayı bekleyen derimin altında ben geleceğim der gibi bi potansiyele sahip sivilceler var ama ben pek takmıyorum açıkçası.ayrıca ben tedavim boyunca hep pudra kullandım herkes sürme şu şeyi dio ama ben yine de sürüyodum göz zevklerini bozduğumu biliyorum ama ne yapayım kendimi tatmin etmeye çalışıyorum.ama hiç fondoten kullanmadm.önümüzdeki pazar kuzenmin düğünü var bi o zaman kullanmayı düşünüyorum.ya inanın zaman jet gibi geçiyor.herkese Allah sabır versin.sivilcesiz günler kızlar
[COLR="Red"][/COLOR]slm canlar vay be bu dertten tek sorunlu ben sanıyodum ama roaccutane kardeslıgı varmısda haberım yok :dance: bende kullanmaya basladım bu 5.günüm dudaklarım henüz kurumadı ama burnum soyulmaya basladı ama olsun hiç umrumda deil insanların aaa sana nolmus böyle demelerınden kurtulcagım ıcın cokc mutluyum sırnaşık şey saygılar sivilcesiz günlerr..:hooray:
ya arkadaslar sıze onemlı bı soru sorucam benım 6.ayım ve dıkkatımı ceken bı durum var yuzumdekı tuyler sankı daha cogaldı yanı yıne sarı ama gunes vurunca resmen yuzum tuy kaplı sızdede boyle bısey yaptımı ????
yerimseniben Teşekkürler, biraz geç bi teşekkür oldu ama, kusura bakma bi haftadır karne notlarını veriyodum çocukların. Bu arada yarın sen de ÖSS'ye girenlerdenmişsin, sana ve herkese başarılar diliyorum. şutarafagitti Gerçi sen şu sıralar yusuf yusufsundur ya... Ha bu arada yarın sınavda başındaki gözetmenlere iyi bak, belki biri ben olabilirim şakkıdı Gerçi nerden tanıcan ya.. Ama sen sıranın kenarına, sınava giriş belgenin ve kimliğinin yanına roaccutane kutunu koyarsan ben seni hemen tanırım. :roflol:muhahahaha öss ye de giricem ama bu sorular çok kolay geldi :)
Canıom şimdi;
1. Yüzünü güzelce yıkadıktan sonra
2- lekelerin üzerine sürüyorsun ama eğer cildin aşırı hassas değilse komple yüzüne sürüyorsun(yüzün çok beyazsa sadece izlere sür)
3.Ben tedavimin 4,5. ayında başladım sürmeye,
4- cildi soyuyor yani lekeleri soyarak izleri hafifletmeye başlıyor.
5_bende hiç kızarma yanpmadı ama yanma yapabilir o da çok az...(alkol içeren temizleyici kullanıyorsan yakması normal)
6- Reçeteyle alınmıyor ve her eczanede bulunmuyor maalesef
7. Fiyatı ise 38*42 ytl arasında değişmekte..
Krem 30 ml ama yayıldığı için çok fazla gidiyor. ben martta aldım hala kullanıyorum...lekeler için kullanılan ilaçlar genelde reçetesiz ve parayla satılıyor sigort karşılamıyor..
Bu yüzden bir çok soyucu kullanmak yerine avene diacneal i tavsiye derim..
Termal sulardan yapılır ve hiç bir yan etkisi yok..
Dudak ve göz çevrene sürme tabiki
Geçmiş olsun
tatlım benim izlerimde felaketti ama ben daha önce dedim gibi gözümü karartıp pudrasız çıktım :) şimdi ben bile kendime hayret ediorum o izlerle o kırmısılıkla nasıl dolaşmışım öle die :) ama hafiflio gerçekten sıkma canını bende hiç ama hiç geçimicek zannediodum ama herşeyde olduğu gibi bundada sabır ve zaman en ii ilaç sabredeceksin ... tam anlamıyla geçmedi izlerim ama kapatıcı sürmüorum artık okadar hafiflediler zaten tedavi bitincede kırmısılıklar yok oluomuş izlerin iyileşme süreci bitti dediğimis anda tedavi sonunda başlıo yane.. sonun bi başlangcıda diebiliris bunao bahsettin patavatsızlarla bende karşılaştım bakma sen onlara hepsi aslında kendi egosunu tatmin edio bilmiolarki onlardan daha güsel porselen gibi bi cildin olucak... allahtan benim etrafımda özellikle vaktimi en çok geçirdim yerde okulda benden önce bu ilacı kullanan arkadaşlarım vardı kullanmayanlarda bilinçliydi bu yüsden hep moral verdiler bugün daha ii yarın daha güsel olucak bak artık iyileşti kalmadı gibi ama ben çok inançlıydım çokta takmıodum zaten çünkü kullanan herkes iiki kullanmışım diodu sende öle diceksin bu ilaç hakkaten mucize tamam zor bi ilaç ama değicek görüceksin... ne demişler beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır hehehe ... hatta sana bi hikaye anlatayım... geçenlerde alışveriş yaptım mağazanın kasiyeri dikkatimi çekti yüzü soyulmuş dudakları kan revan içinde ve tabiki sivilceleri ... roaccutane kullandını bütün bu belirtilerin yanısıra yüzündeki o tükenmişliktende anladım biras sohbet ettik dedim sendemi roaccutane mağdurusun evet dedi.. kızın çok kötüydü ama suratı zaten ona uygulanan tedavide 8 aylıkmış yoğundu sivilceleri benimki onun yanında çok çok iyiydi aynı zamanda başladığımıs halde tedaviye... bende biras moral verdim .. bana bişi anlattı müşterileride ona destek olsun die moral olsun die daha önce roaccutane kullanan yakınlarını çocuklarını falan getirp gösteriolarmış geçicek bak onlarda senin gibiydi die ... yane gülsemmi ağlasammı bilemedim ... böle bi incelik beni duygulandırdı dier taraftan ölümcül bi hastaymış gibi merhamet edilmeside güldürdü ... umarım hikaye sanada moral verir bana vermişti çünkü ... yine çok yazdım ooooooooooh yoruldum izleri takma kafana bi şekilde geçicek onlar zaten tedaviden sonra bi ay yüzün dinlenicek ve bi krem var ismini bilmiorum ona başlıcaksın oda yüzünü soyucak binevi peeling işlemi görücek vee hiçbişicik :) kalmıcak pırıl pırıl olucak cildin ... hem sen sivilceyle başa çıkan bi insan olarak izlerin hakkından gelemicenimi zannediosun kesinlikle onun çözümü daha kolay hele bi sivilceler seni sonsuza kadar terketsin tam anlamıyla, izler kolay tamammı fıstıığım çok öpüorum... mezuniyetinde hayırlı olsun tebrik ederim ...hoşçakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?