slm ya aslında bende başlayalı 1 ayı geçti 2.ayımdayımda ne biliyim biraz tereddüt ediyrum bazen ya geçmezse ya da izler kalırsa diye korkuyorum aynaya baktıkça bu cilt nasıl bebek gibi olacakdiye düşünmeden de edemiyorum ama napıyım aslında öyle aşırı çok sivilce olmasa da biraz yanak bölgemde var dün bi arkadaşım gelmişti yüzün çok güzel olmuş bayağı bi düzelme var dedi biraz içim rahatladı ama annem hani ilacın bi faydası yok hiç boş yere içip duruyorsun diyo çevremdeki arkadaşlarım iyi düzelme olmuş diyo iki arada bi derede gidiyorum oooffffffffffffffff ooooofffffffffffff ben napacam ya en çok kaygılandığım konu temmuzun 19 a kuzenim düğünü var bari biraz düzelme olsa sivilcelerim o kadar çok kötü korkulacak dercede değil de yinede düzgün bi cilt istiyorum ya 2.ayın içerisindeyimÇok üzgünüm çoook
slm ya aslında bende başlayalı 1 ayı geçti 2.ayımdayımda ne biliyim biraz tereddüt ediyrum bazen ya geçmezse ya da izler kalırsa diye korkuyorum aynaya baktıkça bu cilt nasıl bebek gibi olacakdiye düşünmeden de edemiyorum ama napıyım aslında öyle aşırı çok sivilce olmasa da biraz yanak bölgemde var dün bi arkadaşım gelmişti yüzün çok güzel olmuş bayağı bi düzelme var dedi biraz içim rahatladı ama annem hani ilacın bi faydası yok hiç boş yere içip duruyorsun diyo çevremdeki arkadaşlarım iyi düzelme olmuş diyo iki arada bi derede gidiyorum oooffffffffffffffff ooooofffffffffffff ben napacam ya en çok kaygılandığım konu temmuzun 19 a kuzenim düğünü var bari biraz düzelme olsa sivilcelerim o kadar çok kötü korkulacak dercede değil de yinede düzgün bi cilt istiyorum ya 2.ayın içerisindeyimÇok üzgünüm çoook
Canımm çok sağol ne de yormuşum seniii ya şuna bak bir destan yazmısın çok sağol .. şu hikayedeki kahraman olan kasiyer kızz ya çok üzüldüm acaba bende öylemiyim dedim bir yandan da bu durumda olan tek ben değilim diyerek sayende moralle gidiyorum gitmeye çalışıyorum... O porselen cilde kavusmak için herşey... gerçekten zafere giden yolda çekilen çile kutsal oluyor...3 ayım kaldı bitmesine izler tek derdim olmaya başladı artık.. Herkes iyiki kullanmısım diyor ama ben hala keşke başlamasaydım diyorum.. birgün bende iyiki yapmışım kullanmısım demek umuduyla bekliyorumm...... Ah şöyle bir 6-7 ay geçse de izlerim debitse gecse azalsa ilaç 3 aydan biticek ama izler ilaç bittikten sonra
Herşey için saol canmmmmmmmm
Kızlar şimdi ben güneş kremimi sürsem sonra fondoten sürsem zararı olur mu ? Hani güneşe çıkmak iyi olmazmış ya ilaç kullanırken böyle yapsam bişi olmaz dimi ? Tecrübesi olan anlayan bilen ?????????? a.s.
3 ayın kalmış bak biş kalmamış dicem ama öle deil çünkü en krirtik dönemler 3. ve 4. ay ben psikolojık olarakta nasibimi almıştım o aylardan yaa hakkaten geçti sanıodum ama şimdi sana yazarken aklıma geldi hatırladımda baya bi sarsmış ilaç beni... ama değio.. çekilen çile kutsal oluoizlerinde sivilcelerinde geçicek artık rahatla biras tamammı
ya kızlar az önce doktordan geldim.5.ayım bitti diyordum ya doktor daha ilaç vermeyeceğini söyledi maksimum dozu aşmışım bile ama ben hala pudralı pudralı dolaşıyorum.:1no2:ayrıca ben doktora 1ay daha kullanmak istiyorm dedm o da 20mg verirm dedi(ben 40 mg kullanıyordum) ya kızlar bi akıl verin bi ay daha mı kullanayım yoksa doktor izler için tedaviye başlayacağını söyledi o tedaviye mi başlayayım.:sm_confused:ama ben memmun diilim yüzümün durumundan:1no2::1no2:YARDIM EDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNsenağlamasenağlama
ya kızlar az önce doktordan geldim.5.ayım bitti diyordum ya doktor daha ilaç vermeyeceğini söyledi maksimum dozu aşmışım bile ama ben hala pudralı pudralı dolaşıyorum.:1no2:ayrıca ben doktora 1ay daha kullanmak istiyorm dedm o da 20mg verirm dedi(ben 40 mg kullanıyordum) ya kızlar bi akıl verin bi ay daha mı kullanayım yoksa doktor izler için tedaviye başlayacağını söyledi o tedaviye mi başlayayım.:sm_confused:ama ben memmun diilim yüzümün durumundan:1no2::1no2:YARDIM EDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNsenağlamasenağlama
cnm 50kiloyum doktor hesapladı yeterli doza ulaşmişiz yani gerektiği kadar içmişim ama ben memmun diilim.cildim bebek gibi diil yani.doktor şimdi izler için tedaviye başlayacak.ayrıca 5 ay boyunca hep 40mg kullandm.canım bu ilaç tedavi bittikten sonra da iyileştirmeye devam ediyor,doktorun en doğrusunu biliyordur diye düşünüyorum....5 ay hep 40 mg mı kullandın?ve kaç kilosun arkadaşım....yazarsan yrd olmaya çalışırım.
cnm yüzüm baya düzeldi ama istedğm gibi diil yani.ben biraz daha kullanmak istiyorum anlayacağın ama dr yeter dedi.ne yapsam bilmiorm.ama duyduğuma göre ilacı bıraktıktan sonra da iyileşme devam ediyormuş.umarım öledir.nasıl yani 5 ay kullandın yüzün daha geçmedi mi demek istedin bende 40 mg kullanıyorum günde 45 kiloyum da bide senin sivilcelerin çokmuydu ya ne yalan söyleyim şu 2 3 gündür bende birz stresliyim ama neyseki kullanan bi arkadaşım vardı yüzü :1shok:BADAMELLA nınkinden beter durumdaydı ama şuan cildi kaymak gibi ayrıca iz leke falanda hiç yok hem çok güzel duruyor hemde makyaj yapmış gibi kusursuz ve de pürüzsüz duruyor gerçi benim sivilceler onun cildindeki gibi değil şükürler olsun aklıma onu getiriyorum biraz moralim düzeliyo benim ki onunki kadar değil rahat düzelir diye ama işte biraz insan kafaya takmadanda edemiyor ama sen nasıl pudralı pudralı dolaşıyorum dedin iz mi var leke falan yoksa sivilcelerinmi tam geçmiş değil biraz geniş açıklama yaparsan iyi olur ayrıca ilacı iyiki de birden kesmemişsin derim çünkü 5 ay aynı dozu kullanıp birden bırakmamışsın bende tedaviyi bitirirken öyle yapmayı düşünüyorum dozu yavaşlatarak bırakmayı düşünüyorum
cnm 50kiloyum doktor hesapladı yeterli doza ulaşmişiz yani gerektiği kadar içmişim ama ben memmun diilim.cildim bebek gibi diil yani.doktor şimdi izler için tedaviye başlayacak.ayrıca 5 ay boyunca hep 40mg kullandm.
3 ayın kalmış bak biş kalmamış dicem ama öle deil çünkü en krirtik dönemler 3. ve 4. ay ben psikolojık olarakta nasibimi almıştım o aylardan yaa hakkaten geçti sanıodum ama şimdi sana yazarken aklıma geldi hatırladımda baya bi sarsmış ilaç beni... ama değio.. çekilen çile kutsal oluoizlerinde sivilcelerinde geçicek artık rahatla biras tamammı
kızlar doktor izler için aknefug BP5 die bi krem verdi daha önce kullanan var mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?