Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
slm canlarr ya benım moralim cok bozukk senağlama burnum kanıyo hep dudaklarımda kuruma fılan olmadı pek sadece burnumun ustu soyuldu ve kanıyo boyle burnu kanayan oldumu hiç ?? geri beklirem lütfenn

hayır canım kan veremezsın derken yani bi insana veremezsin kan testi için verebılırsın tabıkı bagıs yapamazsın yani sadece öptüm muahhh Şeniz

cnm ben ilk kez duydum ayda sadece 1hafta kullanacaksın die bişi.bnm bildiğim bu ilacı 1 gün bile ara vermeden kullanmak gerekiyo yani bnm dr öle demişti ama senin drun da vardır bi bildiği.ayrıca kan testi yaptırabilirsin ama kan bağışışnda bulunamazsın.sen yine de bi drna danış tatlım.

slm canlarr ya benım moralim cok bozukk senağlama burnum kanıyo hep dudaklarımda kuruma fılan olmadı pek sadece burnumun ustu soyuldu ve kanıyo boyle burnu kanayan oldumu hiç ?? geri beklirem lütfenn
cnm bnm burnum kanamadı hiç ama acayip derecede kuruyodu.senin kanamanın nedeni kuruluk olabilir tatlım belki.

İlk defa duydum parçalı kulanma çok ilginç.Benim DR test sonuçlarına bakmıştı ona göre yazmıştı.Kan testi,kolestrol,idrar bir tane birşey vardı ama hatırlayamadım sonuçlarda önemli çünkü.Geçmiş olsunnnnna.s.a.s.a.s.a.s.

Bende kanama diyemicem kadar oldu.Kılcal damar çatlaması gibi ama burun içi ve dudak kuruması hak getire.Dudaklar sürekli kremli ama burun içine birşey kullanmadım bir ara kulak cubuğuyla kremleme gibi fikir geliştirdim ama vazgeçtim kremim çok yağlı, sprey falanda istemedim olurmuydu bilmyorum ama idare ediyorum işte :1closedeyes:Geçmiş olsun yerimseniben

benim şu aralar moralim çok bozuk bu sivilceleri gördükçe sinirim bozuluyor ne zaman bitecek bu kusma çıkan büyük sivilceler bazen sönerken kendiliğinden kanıyor iz fala kalmasından çok korkuyorum biteren arkadaşların gözü aydın 2gündür bairaz dozu artıararak kullanıyorum günde 40 mg alıyorum ama dün 60 mg aldım ama belim ve sırt bölgemde çok ağrı oldu sabah yataktan ölü gibi kalkamadım ooooofffffffffffÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

kızlar 38 günümdeyim 30 gün 30 mg kullandım şiddetli kalça ağrısı yüzünden doktor son gittiğimde 20 mg doza düşürdü
dudaklarımdaki çatlaklar için baphanteneyi gece niveayı gündüz kullanıyorum
yanlız burun çevremde ve alın orta kızmındaki tüm pürüzler geçti
burnumun üstündeki siyah noktalarımdan eser kalmadı
ama işin acı tarafı yanaklarımı yastığa bile değdiremiyorum sivilceler yüzümde çadır kurdular
irili ufaklı sivilcelerim var ve inanılmaz acıyolar senağlama
ellerimde kurumalar oldu dirsek kısımlarına kadar son gidişimde excipial lipo adında bi nemlendirici yazdı doktorum ve inanılmaz yumuşaklığa sahip oldum
ah bide yanaklarımdakiler geçse diyorum rahat edicem...
onun dışında sinir asabiyet olmadı sıkıntı yaşamıyorum :teytey:
düzenli olarak ağrı kesicilerimi kullanıyorum
cilt temizliğimi olay skin adapt yüz yıkama jeliyle yapıyorum
ve çok fazla yumuşaklık kazandırıyo yüzüme
elma ve suyu kesinlikle eksik etmiyorum ki yakında elma ağacına benzicem diye korkuyorum :roflol:
ama tedavi bitince nasıl bi cilde sahip olacağımı anlımdaki yumuşaklık gösteriyo
siyah noktalı olan bölgelerim bebek gibi oldu
kendimi seviyorum bu ilacı seviyorum
doktorumuda seviyorum Şeniz
herkese geçmiş olsun

teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun,bendede aynı seninki gibi 1 ci ayda pek sivilcelenme olmamıştı 2.ci ayın ilk tableti bitiyo yarın ama acayip bi sivilcelenme var şuan yanaklarımda,senin sivilcelerin kaynağı neymiş? benimkisi hormonlarımda dengesizlik varmış ondan dolayı sivilcelenme oluyomuş...bu kontrole gittiğimde dr muayene etti ve düzelme var dedi tahlilleride neşecim gelicek ay yapalım dedi ve 1 aylık ilacımı daha yazdı şu anda onları kullanıyorum işte...ama ilk ayımda çenemde dudak kenarlarımda siyahlaşmış ölü deriler vardı ilaç hepsini soydu bitanem ne güzel şimdi çene bölgeöde sivilce çıkıyo ama en azından cildim daha parlak ve sağlıklı görünüyo bu kısım dahada iyi olucak inşallah şikayetçi olduğum tek şey hamile kadınlardaki gibi göz çevrem hariç yüzümün komple lekelenmiş olması? bunuda doktora sordum ilacın yan etkisi olmadığını sadece cilt bu süreçte dahada hassaslaştığından böle bi sorunla karşılaşabiliniceğini söleyerek bi güneş kremi yazdı onuda eczaneden aldım ama 2 kullandım sadece cildim iğrenç oldu resmen kullanmıyorum şuanda güneşten sakınıyorum kendimi..

İnşallah tatlım ya tek gayemiz o zaten valla inşallah değer bu kadar katlanıyoruz ama...güneş koruyucusuna gelince kullanmıyorum gerçekten bende çok iğrenç duruyoo onun yerine güneşe maruz kalmamak için elimden gelen tüm çabayı gösteriyorum zaten bi sabah bi akşam görüyorum gün ışığını onlarda pek problem olmaz sanırım..

slm seninle aynı gidiyoruz beraber başlamışız anlaşılan benimde yarın 2.ayımın ilk kutusu bitiyor benim sivilcelerimin kaynağı hormonlar değil aşırı bi sivilcem yoktu ama son 3aydır cildimin hiç sivilce çıkmayan yerlerde sivilce çıkmaya başlamıştı dr gittiğimde şiddetli sivilce vakası dedi ama yinede yüzüm sivilceden görünmeyecek halde ki gibi değildi de yinede görüntü açısından çok rahatsız oluyordum kontrole gittiğimde azda olsa yinede ilerleme var dedi hemde daha yenisin demişti alnım çok düzeldi ama hem parladı hemde pürüzsüz duruyo ama bende bide şöyle durum oluyor 15 20 günde bi cildim soyuluyo ama kendim ovalarsam biraz ölü hücre gidiyor burnumun üstünde 20 günde bir siyah noktalar çoğalıyor ama 1 2 gün içinde ölü hücreyle birlikte gidiyo ölü hücreyle siyah noktalar birlite geçtikten sonra güzel oluyo ama şu an benimde yanaklarımda ve dudak kenarlarında siviilcelenme arttı ve de soyuluyor bende güneşe fazla çıkmamaya özen gösteriyorum hatta balkona bile çıkamıyorum güneş kremi vs şeylerde kullnmıyorum dr gerek görmedi güneşten korun sadece dedi ha burada aynı seninki gibi göz çevrem hariç yüzüm benimde lekeli duruyor cildimin hiç sivilce çıkmamış yeelerde dahi sivilceler çokıyo birazda korkuyorum bu lekeler kalırmı diye ya kafamçokkarıştı

NESEE27 ya bu arada sen günde kaç mg alıyorsun ben 40 mg alıyorum yazmayı unutmuşum

canım ben daha yeniyim 1 ayım bitmedi o bende de oldu.Ben şunu farkettim o ilaçla ilgili değil çünkü öle olsa bende onu bu kadar kısa sürede yapamazdı bence sebebi sürdüğümüz nemlendiriciler kremler falan filan.Ben akıllısı yüzümde daha kuruma olmadan bepanthene sürüodum anaaa bi baktım bıyık almakla baş edemiorum işte o an anladım sebebi kremler.Şimdi sana tavsiyem içeriğinde e vitamini olmayan veya çok az olan krem al çünkü e vitamini kıl yapıyoBirde zaten kremler yağlı onlarda yapıyo çok gerekmedikçe güneş koruyucudan başka krem sürme hatta güneş koruyucu yetiyo nemlendiriyoda yüzü ayrıca nemlendiriciye gerek yok.Geçmiş olsuuuuuuuuuuuuunnn

sağolun kızlar yorumlarınız için.benimde doktor idrar,kan,karaciğer testlerime baktı ondan sonra yazdı.ama dediğim gibi ayda sadece 1hafta kullancaksın dedi ve 20 mg verdi.bakalım başlıycam bugün....daha öncede kullanmıştım bunu 5yıl oldu ama 1ay olmadan bırakmıştım.ozamanda 10mg vermişti hergün iç demişti...şimdi farklı söyledi doktor bilemiyorum deniycez
burnu kanayan bi arkadaş vardı(nickini unuttum) canım o da bu ilacın yan etkilerinden biri.bende olmadı ama bir arkadaşımda olmuştu.kısacası canım her yan etki herkeste aynı şekilde gözükmüyor.telaşlanma canım...

Herkese selam,
Yaza guzel bir cilt ile girmek için ocak ayında cilt bakımı yaptırmaya başladım. kimyasal peeling, bitkisel bakım, oksijen ve yosun maskelerini içeren bir kür satın aldım. Fakat bu bakımların 2.ayında birdenbire 2 gün içinde yuzumde çok aşırı sivilcelenme ve açık-kapalı komedonlar oldu. Hemen cilt doktoruna gittim. bakım sırasında kullanılan malzemelerden biri yüzünden cildimdeki komedonların tetiklendiğini , tam zamanında kendisine gittiğimi , biraz daha geç kalsam bütün yüzümü sivilcelerin sarabileceğini söyledi. Hemen ardından başka bir doktora gittim oda aynı şeyleri söyledi. şuan bende bu ilacı kullanıyorum. 3 hafta oldu. Cilt bakımına başladığımda sadece siyah nokta problemim vardı şimdi hem birsürü para verdim hemde kocaman sivilcelerim. pul pul dökülen bir cildim kanayan dudaklarım ve aşırı bozuk sinirlerim var. Lütfen ama lütfen cilt bakımı yaptıracağınız yeri çok iyi seçin. Benim başıma gelenler sizlerede gelmesin. Hepinize geçmiş olsun.

Ben de bugün başladım finaller bitti roc un yüzünü gördüm hayırlısı bakalım..Şimdi sivilceli halimi bekliyorum herkesde oluyormuş (( İnşallah hemen geçer kaç hafta da kaç kere oluyor? Ne kadr sürer dicem de bünyeye göre değişir heralde dimi? Neyse başladk devam etcek inşallah..Geçmiş olsun herkese... (

sırnaşık şeyKızlar haplınızı ne zaman içiyorsunuz???a.s.a.s.
Aslında benim de merak ettiğim bişeyi sormuşsun. Ben akşam yemeği arasında alıyorum. Yani dr. öyle dedi. Mesela çorbamı içiyorum, yemeğimin bitimine yakın hapımı alıyorum sonra hemen pilavımı yiyorum. Yani hapı aldıktan sonra yemeğe devam ediyorum. Ama iki kez dışarda yediğim ve hapımın yanımda olmadığı bi gün eve gelince içtim ve midemi ağrıttı. O yüzden dışarda yeme ihtimaline karşı yanımda hep yedek roac. taşıyorum.
Hepiniz böyle yemek arasında mı alıyorsunuz? benneyaptımki

Benim yemekle aram yok bisküvi yedim ve saat 20.00 da aldım..Doktor tok karnına dedi ama ben sadece bisküvi yiyebiliyorum inşallah miğdeme bişey olmaz 40 mg kullanıyorm ben

canım hayırlı uğurlu olsun ne diyelim:)) merak etme o sizvilce atışı yani kusma dediğimiz şey herkeste lmuyor olsa bile öle aklında sivilceli bi surat hayal etme benim 1. ayım bitmek üzere bi iki tane sivilce çıktı ama geçmiionlar eskiden çıkar iltihap toplar geçerdi şimdi bi kitle şeklinde duruyo yalnız 2,3 gündür onlarda indi biraz.2. ayda oluyodiolar bakalım göreceğiz ama bende olmayacak gibi ben çok az yan etkisini gördüm duak kuruluğu burun içi kuruluğu saçta biras dökülme aşırı değil bi ara baş ağrısı yaptı hıı bi de ateş basması böyle yazınca çok mu oldu ne tatlicadiarzu.Ama tüm b saydıklarım korkacağın dayanılamayacak öyle abartı yan etkiler değil.Sadece kullananlara şunu söyleyebilirim ne kadar az doz kullanırsanız o kadar az yan etkisi oluo emin olun(başka kullananlardan da biliyorum.)Ben 30mg kullanıyorum doktor arttırsa bile istemeyeceğim uzun sürsün biraz daha ama haytımı cehenneme çevirmsin: asigim:

bi sorun olursa sor canım bende yeni sayılırım sana gün gün nelerle karşılaştıgmı yazabiliim çok çok çok geçmiş olsun tekrar. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…