cnm ben ilk kez duydum ayda sadece 1hafta kullanacaksın die bişi.bnm bildiğim bu ilacı 1 gün bile ara vermeden kullanmak gerekiyo yani bnm dr öle demişti ama senin drun da vardır bi bildiği.ayrıca kan testi yaptırabilirsin ama kan bağışışnda bulunamazsın.sen yine de bi drna danış tatlım.kızlar banada verdi dermatolog bugün roaccutanenı.ayda sadece bir hafta kullanıcaksın dedi.günde bir tane dedi.yani bugün ayın 17si bugün başla 24ünde bırak günde bi tane al dedi.gelecek ay temmuzun 17sinde başla 24ünde bırak dedi yine günde bir kez.20 mg lıklardan verdi.eczacı kullanma kullanma yaşın genç etkisi fazla gerek yok dedi ama ben inatla aldım.yan etkilerini biliyorum ama kökten kurtulmak istiyorum artık.krem falan süremiyorum her sabah her akşam...benim size sorum bu ilacı kullananların kanında ne oluyor?bunu kullananlar kan veremez diye duymuştum.yani bir başkasına kan bağışındamı bulunamaz yoksa kan testi için mi kan veremez?benim kan tesiti için kan vermem gerekli önümüzdeki haftalar.kan verene kadar başlamayım mı ilaca???teşekkürler
cnm bnm burnum kanamadı hiç ama acayip derecede kuruyodu.senin kanamanın nedeni kuruluk olabilir tatlım belki.slm canlarr ya benım moralim cok bozukk senağlama burnum kanıyo hep dudaklarımda kuruma fılan olmadı pek sadece burnumun ustu soyuldu ve kanıyo boyle burnu kanayan oldumu hiç ?? geri beklirem lütfenn
kızlar banada verdi dermatolog bugün roaccutanenı.ayda sadece bir hafta kullanıcaksın dedi.günde bir tane dedi.yani bugün ayın 17si bugün başla 24ünde bırak günde bi tane al dedi.gelecek ay temmuzun 17sinde başla 24ünde bırak dedi yine günde bir kez.20 mg lıklardan verdi.eczacı kullanma kullanma yaşın genç etkisi fazla gerek yok dedi ama ben inatla aldım.yan etkilerini biliyorum ama kökten kurtulmak istiyorum artık.krem falan süremiyorum her sabah her akşam...benim size sorum bu ilacı kullananların kanında ne oluyor?bunu kullananlar kan veremez diye duymuştum.yani bir başkasına kan bağışındamı bulunamaz yoksa kan testi için mi kan veremez?benim kan tesiti için kan vermem gerekli önümüzdeki haftalar.kan verene kadar başlamayım mı ilaca???teşekkürler
slm canlarr ya benım moralim cok bozukk senağlama burnum kanıyo hep dudaklarımda kuruma fılan olmadı pek sadece burnumun ustu soyuldu ve kanıyo boyle burnu kanayan oldumu hiç ?? geri beklirem lütfenn
mrb bende 2.ayımın başlarındayım cumartesi günü 1.ayımı bitirdim kontrolüm vardı galiba seninle aynı gidiyoruz ilk başladığımda dr 6ay tedviye başlayalım demişti ama tahlil sonuçları güzel çıkınca yüzümde azda ilerleme olunca dr belki tedavi erken de bitebilir dedi bakalım sonuç nasıl olacak sende ilaç ne gibi gelişme gösterdi yazarsan sevinirim geçmiş olsun
Canım bende ilk kullandığımda sevmemiştim güneş koruyucusunu sonra lekeleri kapattığını farkettim bu kısmı koşuma gitti a.s Zamanı uzayınca tazelemek sorun benim için bir keresinde otobüs durağında elimde ayna krem sürdüm.jeyyar.Kitap yazıcam 'roacuttane halleri' resimli, düştüğüm bütün garip,komik haller belgeli olarak :1closedeyes: Finali umarım düzgün,sivilcesiz bir resim olursengözlerimebaksanab.
Tedavi eninde sonunda bitecek ve ben ne iyi yapmışımda kullanmışım derim umarım.
teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun,bendede aynı seninki gibi 1 ci ayda pek sivilcelenme olmamıştı 2.ci ayın ilk tableti bitiyo yarın ama acayip bi sivilcelenme var şuan yanaklarımda,senin sivilcelerin kaynağı neymiş? benimkisi hormonlarımda dengesizlik varmış ondan dolayı sivilcelenme oluyomuş...bu kontrole gittiğimde dr muayene etti ve düzelme var dedi tahlilleride neşecim gelicek ay yapalım dedi ve 1 aylık ilacımı daha yazdı şu anda onları kullanıyorum işte...ama ilk ayımda çenemde dudak kenarlarımda siyahlaşmış ölü deriler vardı ilaç hepsini soydu bitanem ne güzel şimdi çene bölgeöde sivilce çıkıyo ama en azından cildim daha parlak ve sağlıklı görünüyo bu kısım dahada iyi olucak inşallah şikayetçi olduğum tek şey hamile kadınlardaki gibi göz çevrem hariç yüzümün komple lekelenmiş olması? bunuda doktora sordum ilacın yan etkisi olmadığını sadece cilt bu süreçte dahada hassaslaştığından böle bi sorunla karşılaşabiliniceğini söleyerek bi güneş kremi yazdı onuda eczaneden aldım ama 2 kullandım sadece cildim iğrenç oldu resmen kullanmıyorum şuanda güneşten sakınıyorum kendimi..
ya arkadaslar sıze onemlı bı soru sorucam benım 6.ayım ve dıkkatımı ceken bı durum var yuzumdekı tuyler sankı daha cogaldı yanı yıne sarı ama gunes vurunca resmen yuzum tuy kaplı sızdede boyle bısey yaptımı ????
Aslında benim de merak ettiğim bişeyi sormuşsun. Ben akşam yemeği arasında alıyorum. Yani dr. öyle dedi. Mesela çorbamı içiyorum, yemeğimin bitimine yakın hapımı alıyorum sonra hemen pilavımı yiyorum. Yani hapı aldıktan sonra yemeğe devam ediyorum. Ama iki kez dışarda yediğim ve hapımın yanımda olmadığı bi gün eve gelince içtim ve midemi ağrıttı. O yüzden dışarda yeme ihtimaline karşı yanımda hep yedek roac. taşıyorum.sırnaşık şeyKızlar haplınızı ne zaman içiyorsunuz??? a.s.a.s.
Ben de bugün başladım finaller bitti roc un yüzünü gördümhayırlısı bakalım..Şimdi sivilceli halimi bekliyorum herkesde oluyormuş (( İnşallah hemen geçer kaç hafta da kaç kere oluyor? Ne kadr sürer dicem de bünyeye göre değişir heralde dimi? Neyse başladk devam etcek inşallah..Geçmiş olsun herkese... (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?