Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Çok teşekkür ederim canım Hepimize geçmişler olsun...Hayırlı olur inşllah..Sivilce çıkar ben de ya yağlı cildim var benim..ama olsun..eğer toptan kurtulcaksam çıksın napalım dimi .. Allah sonumuz hayr etsin bakalm ( Sağlıcakla kalın ((=

NESEE27 ya bu arada sen günde kaç mg alıyorsun ben 40 mg alıyorum yazmayı unutmuşum

Merebalar canım evet biz birebir aynı zamanlarda başlamışız hemen hemen...ben sabah 10 + akşam 20 mg olmak üzere günde toplam 30 mg alıyorum,dikkatimi çeken bişi oldu esmer güzelim şimdi bi yorumunu okudumda ben dozunu filan artırdım demişsin dozunu bizmi ayarlıyoruz canım? anlamadım ben onu??

Ben ilaçlarımı sabah kahvaltıdan sonra ve akşam yemekten sonra alıyorum,doktorum her 12 saatte bir alınması gerekir demişti zaten buna göre saatini ayarlıyorum mesela sabah 9/9:30 gibi alıyorum akşam yine aynı şekilde 21 de veya 21:30 gibi alıp çayımı kavemi içtikten sonra ne zaman uykum gelirse uyuyorum :)) ama arkadaşlar dengeli bi şekilde kullanmaya çalışın aksatmayın ilaçlarınızı siz ona özen gösterinki oda size göstersin dimi :))

sırnaşık şeyKızlar haplınızı ne zaman içiyorsunuz???a.s.a.s.

Merakımın sebebi ilaçlarımı alırken eczacı bayan (herzaman aldığım yerden almadım)bana ilaçlarımı ne zaman aldığımı sordu.Doktor tok karınla akşam yemeğinden sonra aksatmadan düzenli herzaman aynı saatte demişti.Eczacıya bahsettim oda unutsan bile ertesi sabah içeyim gibi düşüncen olmasın dedi sebebine gelince ilaç cildi ışığa karşı hassaslaştırırmış lekelenme artarmış vs vs.Zaten bildiğimiz şeylerlaelaelaelaelae

Ben topikte sabah içen arkadaşlar olduğunu da okumuştum merakım bu yüzden gerçi doz düşük olunca çok sorun olmaz sanırım.Aranızda en yüksek dozu benim kullandığımı varsayıyorum 60mg

Bu arada ilk ay sonlarına doğru benim midemde ağrı şişlik gibi rahatsızlığım olmuştu bir kaç gün hap kullandım geçti ama.Benim için normal benim mide multivitamin bile kabul etmiyor.:içelim:Hepimize geçmiş olsunnnnn öpüldünüzzzzŞeniz

Hımm benim lekeler ondanmı oluyo acaba hani gündüz kullanıyoruz ya 10 mg ını ?? neyse doktor kontrolündeolduğu için önemsemiyorum pek çünki o kadar karışık yorumlar varki yukarda kimene 1hafta kullanıcaksın demiş kimine başka bişey ne biliym kafalar karışmasın herkez dru nasıl bi tadavi yöntemi izliyosa onu uygulasın bence..

hayır canım dozunu biz ayrlamıyoruz sadece ben 2 gün öyle içtim bi daha artırmam çok kötü bel ağrısı oldu

selem ya seninle aynı kaderi paylaşıyoruz galiba bende yaza güzel bi ciltle giriyim diye bir sürü cilt bakımı ürünü almıştım kimyasal peeling kil maskesi vs vs şeyler üstelik sivilcem hiç yoktu ama siyah noktalar falan için almıştım bi daha alırmıyım neyse ürünleri kullanmaya başladıktan 1 ay sonra bende aynı senin gibi oldum bende birazda bekledim geçermi falan diye nafile geçmekda ne demek cildimde sivilcelenme oldu dr gittim zaten roaccutane maceram böyle başladı şimdi zaten çok korkuyorum cildime bişey sürmeye sadece su ile yıkıyorum verdiğim o kadar paralarda yanıma cabası ya bencede cilt bakımı yaptıracak olan arkadaşlar bunu çok ciddiye almalı her ürün kullanmamaya özen göstersinler önceden kaymak gibi cldim vardı o hallerimi özlüyorum inşallah geri kavuşurumsenağlama

Canım öle yapma işte şimdi artırma dozunu..

seninle anı bitirecez galiba dr sana kaç ay kullanacaksın dedi ben 6 ay kullanacağım bakalım sonuç nasıl olacak umarım THE END güzel biter istediğim cilde kavuşurum hayal kırıklığına uğramam bide burda 1.ayda kullanıpda sivilce çıkmayan arkadaşlar bende öyle diyordum ama sivilce kusmasını ben şimdi yaşamaya başladım 2.ayımın içindeyim bu kişiden kişiye göre değişiyo zaten önceki yazılarımda da demiştim ben çok rahat geçiriyorum bu süreci diye ama yanakalarımda falan kırmızı kırmızı sivilceler çıkıyor yan etki olarak dudak kuruması var sivilce kusmasını cilt bencede 2.ayda başlatıyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

carmin benim de ciddi sivilce sorunum vardı 7 ay kullandım yan etkileri var elelrin ve dudakların kanayana kadar çatlıyor mesela tedavi sürecinde ayrıca her ay kan tahlili yaptırıyorsun. benim değerlerim hiç yükselmedi bilakis kolestrolüm düştü bile çünkü beslenmeme dikkat ettm kötü etkilenmemek için:) aradan 1 yılı aşkın bir süre geçti artık sivilcesiz pırıl pırıl bir cildim var.

Kaç ay kullanıcağım konusunda bişi demedi dr canım ben ilk yazdığında roaccutaneyi bile bilmiyodum o yüzden sormadım yani, ilacı kullanıp hemen geçicek sanmıştım :)) doktorum sadece ''bu sivilcelerin hepsi geçicek çok güzel bi cildin olucak'' demişti ve biraz sabır neşecim dedi bende sabırlı olmaya çalışıyorum şuan :) çünki roaccutaneyi biliyorum artık zorluk çıkarmicam doktoruma :)).............evet canım katılıyorum ilk ayım benimde öle normal geçti sadece dudaklarım kurudu burnum azda olsa kanadı ve rengimde değişme oldu ama sivilce yok denecek kadar az çıkmıştı şuanda öyle bi sivilce döküyorumki düşman başına gerçekten kusma olayı 2.ci ayda oluyo katılıyorum...

Canım beslenme şeklin nasıldı.Benim tedavi öncesi değerlerim doktoru bile şaşırtmıştı iyi kolestrol yüksek,kötü kolestrol alt sınırın bile altındaydı.Tedavi zaten kolestrolü arttırıyormuş .En son ölçümde üst sınıra yakın çıktı.Ben yeme alışkanlığımda değişiklik yapmadım.Yasak olanları zaten tüketmiyorum.Cips,fast food tarzı yemekler vs.Senin beslenme şeklin nasıldı?Yardımcı olursan sevinirim.sevgiler...

ya bende fazla sivilce yok ama çıkıyo yinede bende gitsem yazarmı acaba :uhm:siyah noktalarım çok fazla ne yapsam geçmiyo. sizinkiler geçtimi tamamen arkadaşlar

Bende senin gibi düşünüyorum .a.s.a.s.

ya bende fazla sivilce yok ama çıkıyo yinede bende gitsem yazarmı acaba :uhm:siyah noktalarım çok fazla ne yapsam geçmiyo. sizinkiler geçtimi tamamen arkadaşlar

Slm canımcım eyer cok cok fazla senı rahatsız etcek kadar dıkkat cekmıcek kadar azsa kullanma derim ben.ama fazlaysa senıde rahatsız edıyosa kullan bende kullanıyorum daha ılk ayım ama farketmeye basladı bıle azalmalar oldu.doktor sen istersen yazar tabi niye yazmasın öpüyorum ins gecer yerimseniben

Kızlar ben 4.ayın içindeyim yüzümdeki lekeler o kadar kötü ki ve hala da sivilce çıkıyor ben bu lekelerin gececeğine hiç inanmıyorum çünkü saolsun ardı kesilmiyor çıkanların
Sivlcem vardı bu ilacı kullanmadan önce ama çok rahatsız edici degil en azından her yanım lekeler dolu degildi her gün kötüye gidiyor ve 2.5 ayım kaldı bitmesine ilk günkinden kötü yaaa

benneyaptımkiBendede izler var ama yalnızca yanak bölgemde benim oralarda çıktı.4. ay içindeyim seninle aynı zamanda bitiricez sanırım.Doktor izleri hap bittikten sonra tedavi edicez dedi ama haklısın izler kapanmıyor ilk ay çıkan sivilce vardı alnımda yerleri hala belirgin.Moralini bozmamaya çalış doktora göre yılbaşında tamamen cildim toparlanacakmış.tatlicadiarzu

Bu arada hala sivilce çıkıyor 2-3 ama deva yaniiKötü Kazen

mrb 4. ayın içindesin lekeler o kadar çok mu kötü görünüyo ayrıca kayseri de misin eğer kayserideysen dr un kim hangi hastanede muayene oluyorsun cvb yazarsan iyi olura.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…