canım hayırlı uğurlu olsun ne diyelim:)) merak etme o sizvilce atışı yani kusma dediğimiz şey herkeste lmuyor olsa bile öle aklında sivilceli bi surat hayal etme benim 1. ayım bitmek üzere bi iki tane sivilce çıktı ama geçmiionlar eskiden çıkar iltihap toplar geçerdi şimdi bi kitle şeklinde duruyo yalnız 2,3 gündür onlarda indi biraz.2. ayda oluyodiolar bakalım göreceğiz ama bende olmayacak gibi ben çok az yan etkisini gördüm duak kuruluğu burun içi kuruluğu saçta biras dökülme aşırı değil bi ara baş ağrısı yaptı hıı bi de ateş basması böyle yazınca çok mu oldu ne tatlicadiarzu.Ama tüm b saydıklarım korkacağın dayanılamayacak öyle abartı yan etkiler değil.Sadece kullananlara şunu söyleyebilirim ne kadar az doz kullanırsanız o kadar az yan etkisi oluo emin olun(başka kullananlardan da biliyorum.)Ben 30mg kullanıyorum doktor arttırsa bile istemeyeceğim uzun sürsün biraz daha ama haytımı cehenneme çevirmsin: asigim:
bi sorun olursa sor canım bende yeni sayılırım sana gün gün nelerle karşılaştıgmı yazabiliim çok çok çok geçmiş olsun tekrar. yerimseniben
NESEE27 ya bu arada sen günde kaç mg alıyorsun ben 40 mg alıyorum yazmayı unutmuşum
sırnaşık şeyKızlar haplınızı ne zaman içiyorsunuz??? a.s.a.s.
Merakımın sebebi ilaçlarımı alırken eczacı bayan (herzaman aldığım yerden almadım)bana ilaçlarımı ne zaman aldığımı sordu.Doktor tok karınla akşam yemeğinden sonra aksatmadan düzenli herzaman aynı saatte demişti.Eczacıya bahsettim oda unutsan bile ertesi sabah içeyim gibi düşüncen olmasın dedi sebebine gelince ilaç cildi ışığa karşı hassaslaştırırmış lekelenme artarmış vs vs.Zaten bildiğimiz şeylerlaelaelaelaelae
Ben topikte sabah içen arkadaşlar olduğunu da okumuştum merakım bu yüzden gerçi doz düşük olunca çok sorun olmaz sanırım.Aranızda en yüksek dozu benim kullandığımı varsayıyorum 60mg
Bu arada ilk ay sonlarına doğru benim midemde ağrı şişlik gibi rahatsızlığım olmuştu bir kaç gün hap kullandım geçti ama.Benim için normal benim mide multivitamin bile kabul etmiyor.:içelim:Hepimize geçmiş olsunnnnn öpüldünüzzzzŞeniz
Merebalar canım evet biz birebir aynı zamanlarda başlamışız hemen hemen...ben sabah 10 + akşam 20 mg olmak üzere günde toplam 30 mg alıyorum,dikkatimi çeken bişi oldu esmer güzelim şimdi bi yorumunu okudumda ben dozunu filan artırdım demişsin dozunu bizmi ayarlıyoruz canım? anlamadım ben onu??
Herkese selam,
Yaza guzel bir cilt ile girmek için ocak ayında cilt bakımı yaptırmaya başladım. kimyasal peeling, bitkisel bakım, oksijen ve yosun maskelerini içeren bir kür satın aldım. Fakat bu bakımların 2.ayında birdenbire 2 gün içinde yuzumde çok aşırı sivilcelenme ve açık-kapalı komedonlar oldu. Hemen cilt doktoruna gittim. bakım sırasında kullanılan malzemelerden biri yüzünden cildimdeki komedonların tetiklendiğini , tam zamanında kendisine gittiğimi , biraz daha geç kalsam bütün yüzümü sivilcelerin sarabileceğini söyledi. Hemen ardından başka bir doktora gittim oda aynı şeyleri söyledi. şuan bende bu ilacı kullanıyorum. 3 hafta oldu. Cilt bakımına başladığımda sadece siyah nokta problemim vardı şimdi hem birsürü para verdim hemde kocaman sivilcelerim. pul pul dökülen bir cildim kanayan dudaklarım ve aşırı bozuk sinirlerim var. Lütfen ama lütfen cilt bakımı yaptıracağınız yeri çok iyi seçin. Benim başıma gelenler sizlerede gelmesin. Hepinize geçmiş olsun.
Canım öle yapma işte şimdi artırma dozunu..
seninle anı bitirecez galiba dr sana kaç ay kullanacaksın dedi ben 6 ay kullanacağım bakalım sonuç nasıl olacak umarım THE END güzel biter istediğim cilde kavuşurum hayal kırıklığına uğramam bide burda 1.ayda kullanıpda sivilce çıkmayan arkadaşlar bende öyle diyordum ama sivilce kusmasını ben şimdi yaşamaya başladım 2.ayımın içindeyim bu kişiden kişiye göre değişiyo zaten önceki yazılarımda da demiştim ben çok rahat geçiriyorum bu süreci diye ama yanakalarımda falan kırmızı kırmızı sivilceler çıkıyor yan etki olarak dudak kuruması var sivilce kusmasını cilt bencede 2.ayda başlatıyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
carmin benim de ciddi sivilce sorunum vardı 7 ay kullandım yan etkileri var elelrin ve dudakların kanayana kadar çatlıyor mesela tedavi sürecinde ayrıca her ay kan tahlili yaptırıyorsun. benim değerlerim hiç yükselmedi bilakis kolestrolüm düştü bile çünkü beslenmeme dikkat ettm kötü etkilenmemek için:) aradan 1 yılı aşkın bir süre geçti artık sivilcesiz pırıl pırıl bir cildim var.
Hımm benim lekeler ondanmı oluyo acaba hani gündüz kullanıyoruz ya 10 mg ını ?? neyse doktor kontrolündeolduğu için önemsemiyorum pek çünki o kadar karışık yorumlar varki yukarda kimene 1hafta kullanıcaksın demiş kimine başka bişey ne biliym kafalar karışmasın herkez dru nasıl bi tadavi yöntemi izliyosa onu uygulasın bence..
ya bende fazla sivilce yok ama çıkıyo yinede bende gitsem yazarmı acaba :uhm:siyah noktalarım çok fazla ne yapsam geçmiyo. sizinkiler geçtimi tamamen arkadaşlar
Kızlar ben 4.ayın içindeyim yüzümdeki lekeler o kadar kötü kive hala da sivilce çıkıyor ben bu lekelerin gececeğine hiç inanmıyorum çünkü saolsun ardı kesilmiyor çıkanların
Sivlcem vardı bu ilacı kullanmadan önce ama çok rahatsız edici degil en azından her yanım lekeler dolu degildi her gün kötüye gidiyor ve 2.5 ayım kaldı bitmesine ilk günkinden kötü yaaa
Kızlar ben 4.ayın içindeyim yüzümdeki lekeler o kadar kötü kive hala da sivilce çıkıyor ben bu lekelerin gececeğine hiç inanmıyorum çünkü saolsun ardı kesilmiyor çıkanların
Sivlcem vardı bu ilacı kullanmadan önce ama çok rahatsız edici degil en azından her yanım lekeler dolu degildi her gün kötüye gidiyor ve 2.5 ayım kaldı bitmesine ilk günkinden kötü yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?