40. günümü kutluyorum :roflol:
sivilcelerim alev alevvv anlkımda bi tane var boynuz gibi duruyo :roflol: ve felaket ağrıyo
yanaklarım kıpkırmızı
ellerim normal dudaklarımda problemçok az sürekli nemlendiricimi kullanıyorum
sönen sivilcelerin yerleri kabuk kabuk soysam olmaz soymasam vebalı gibi duruyorum:roflol:
kızlar size bi önerim var
banyo yaptığınız esnada yüzünüzü keseler gibi ellerinizle ovun ölü deriyi komple soyuyor
ve banyodan sonraki iki gün gayer rahat dolaşıyosunuz sokakta
su içmeyi ihmal etmeyinŞeniz
ben güneş kremini sürekli onutuyorum yakafamçokkarışrı
evet cnm bu ilaç siyah noktalara bire bir benden de sivilce tek tük çıkıyodu ama ilaç kullanmaya başladım birden çoğaldı hani şu kusma dönemi bende 2.5ay kullanıp bıraktım baktım olacak gibi diil 9ay gibi bi süre sonra tekrar başladım 5ay kullandım izler kaldı şimdi de izler için aknefug bp5 die bi ilaç kullaniorum.yüzümü çok kurutuyor ve gerginleştiriyor.bakalım hayırlısı sonuç ne olacak.sen bi doktora danış o ne derse ona göre kullanırsın tatlım.ya bende fazla sivilce yok ama çıkıyo yinede bende gitsem yazarmı acaba :uhm:siyah noktalarım çok fazla ne yapsam geçmiyo. sizinkiler geçtimi tamamen arkadaşlar
ya cnm tedavin bittikten hemen sonra mı pırıl pırıl bi cilde sahip oldun yoksa belli bi süre sonra mı???bnmde tedavim bitti ama cildim öyle pırıl pırıl falan değil yani...dr sana ilaç tedavin sonrası (((ki şayet izlerin olduysa)))izler için hangi kremi verdi???son bişi daha tedavi sonrası iyileşme devam ediyor mu ve ne kadar sonra cildin istediğin gibi oluyooooo???carmin benim de ciddi sivilce sorunum vardı 7 ay kullandım yan etkileri var elelrin ve dudakların kanayana kadar çatlıyor mesela tedavi sürecinde ayrıca her ay kan tahlili yaptırıyorsun. benim değerlerim hiç yükselmedi bilakis kolestrolüm düştü bile çünkü beslenmeme dikkat ettm kötü etkilenmemek için:) aradan 1 yılı aşkın bir süre geçti artık sivilcesiz pırıl pırıl bir cildim var.
Saçma sapan şeylere alınıp ağlama noktasına geliyorum.Sanada bölemi oluyodu:çok üzgünüm:
evet canım oluodu bendede özellikle herşeye çok çabuk öfkelenip etrafımdakilere bağırıp çağırıodum ... ama onun dışında beni resmen leyla yapmıştı ilaç herşeyi unutuodum herşeyi... dikkatim dağınıktı bide sınav zamanına denk gelmişti sınavlara kesinlikle dikkatimi verip çalışamıodum ... unukanlık berbattı ama ... dağılmıştım resmen ama sonra geçti ilk 4 ay beni çok zorladı ... ne öykülerim var bi bilsen bu dikkat dağınıklıyla ilgili :)
kızlar bişi sorucam daha önce roaccutane kullanıpta solaryuma giren yada rahat rahat güneşlenip hiç bişi olmuo güneşin tadını çıkarın diyen arkadaşlar varmı aramızda eğer varsa lütfen yazsınlar ... bi arkadaş doktorunun asla güneşe çıkmaması gerektini söledini söyledi bana lekeler oluşuomuş sanırım yüzde ve vücutta.. ben doktorumla görüştüm koruyucu kullandın sürece istediin kadar güneşlenebilirsin dedi zaten ilacın prospektüsündede güneşlenmenin bi sakıncası olmadı yazıo yinede içim rahat etsin istiorum yaşanmış tecrübeler aktarılırsa sevinirim
meraba arkadaslarrr cook mutluyum :dance: daha 15 gun olmasına ragmen yüzümdeki sivilceler sönmeye ve kurumaya basladıcogalma filan olmadı ama bilmiyorum belkide daha olur dudaklarım hafıf kurulugu ve burnumun kanaması dısında bı sorunum yok yeterki aynayla barısalım herseye razıyım
kızlar bişi sorucam daha önce roaccutane kullanıpta solaryuma giren yada rahat rahat güneşlenip hiç bişi olmuo güneşin tadını çıkarın diyen arkadaşlar varmı aramızda eğer varsa lütfen yazsınlar ... bi arkadaş doktorunun asla güneşe çıkmaması gerektini söledini söyledi bana lekeler oluşuomuş sanırım yüzde ve vücutta.. ben doktorumla görüştüm koruyucu kullandın sürece istediin kadar güneşlenebilirsin dedi zaten ilacın prospektüsündede güneşlenmenin bi sakıncası olmadı yazıo yinede içim rahat etsin istiorum yaşanmış tecrübeler aktarılırsa sevinirim
Merhaba arkadaşlar.Ben de roaccuttane kullanıyorum.bugün 3. ayım bitti,doktora gittim herşey yolunda:)ilaca başlamadan önce araştırırken buldum burayı ancak şimdi üye oldum tecrübelerimi yazamadan duramayacağım:)evet çok fazla yan etkisi var bu ilacın.bende göz kuruluğu yaptı,şu an için rahatsız eden tek şey günde 3 defa göz damlası kullanmam.onun dışında tabi ki dudak ve cilt kuruluğu da yaptı ama bepantene ve nemlendirici çok işe yarıyor.bir ara dudağım yara oldu ağzımı açamıyordum ama doktorum bir krem verdi yaranın üzerine sürdüm ertesi gün normale döndüm:)daha 3. ayım ama sivilcelerim geçti:)ilk ay bütün sivilceler kendini dışarı attı:)yan etkilerini yaz yaz bitmez.ama cildimin bu halini gördükçe hepsine değer diyorum:)yeni başlayacak olan arkadaşlar korkmayın doktor kontrolünde kullanıyorsunuz zaten hiçbirşey olmaz. hepinize geçmiş olsun.
SAKINNNNNNNNNNNNNNNN
Sakın solaryuma girme, solaryum kanserin bire bir nedeni..Sakın sağdan soldan duyduğunuz ben girdim yüzümdeki izler geçti vs gibi konuşmalara kulak asmayın.. Bu ilacı kullanırken a vitamini patlaması yaşıyorsunuz neredeyse ve a vitami bornzlaşmayı kolaylaştırır...Ve verdiği karalık-bronzluk demiyorum dikkat edin- hiç geçmiyor...
Sakın solaryuma ve 11-4 arasındaki gneş ışınlarına maruz kalmayın, cildiniz mahvolur...Denize girebilirsiniz 50 faktörle 11-4 saatleri haricinde güneşlenebilirsiniz ama şapkayla...
Sakın kızlar...Sağlığınız o izlerden daha önemli ve emin olun o izler geçecek
mrb 4. ayın içindesin lekeler o kadar çok mu kötü görünüyo ayrıca kayseri de misin eğer kayserideysen dr un kim hangi hastanede muayene oluyorsun cvb yazarsan iyi olura.s
benneyaptımkiBendede izler var ama yalnızca yanak bölgemde benim oralarda çıktı.4. ay içindeyim seninle aynı zamanda bitiricez sanırım.Doktor izleri hap bittikten sonra tedavi edicez dedi ama haklısın izler kapanmıyor ilk ay çıkan sivilce vardı alnımda yerleri hala belirgin.Moralini bozmamaya çalış doktora göre yılbaşında tamamen cildim toparlanacakmış.tatlicadiarzu
Bu arada hala sivilce çıkıyor 2-3 ama deva yaniiKötü Kazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?