Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
40. günümü kutluyorum :roflol:
sivilcelerim alev alevvv anlkımda bi tane var boynuz gibi duruyo :roflol: ve felaket ağrıyo
yanaklarım kıpkırmızı
ellerim normal dudaklarımda problemçok az sürekli nemlendiricimi kullanıyorum
sönen sivilcelerin yerleri kabuk kabuk soysam olmaz soymasam vebalı gibi duruyorum:roflol:
kızlar size bi önerim var
banyo yaptığınız esnada yüzünüzü keseler gibi ellerinizle ovun ölü deriyi komple soyuyor
ve banyodan sonraki iki gün gayer rahat dolaşıyosunuz sokakta
su içmeyi ihmal etmeyinŞeniz
ben güneş kremini sürekli onutuyorum yakafamçokkarıştı

Son düzenleme:
Kızlar sabredin..Hepimiz bu sorunları yaşadık ve ilacım biteli 1 ay oluyor. Avene diacneal adlı izler için olan kremi kullanıyorum ama lekeler benimde kırmızıydı şimdi ise uçuk pembe oldu...Kremim bitince daha sürmem zaten, bitene kadar kullanıyorum ziyan olmasın diye:)

Benim 4. aydan itibaren yüzümde hiç siivlce çıkmamıştı..bünyeden bünyede dğeişiyor ama tedavinin sonuda mutlaka etkiini göreceksiniz..

bol su için ve ilaçlarınızı hep aynı saatlerde düzenli olarak kullanmaya özen gösterin..Sonuçtan memnun kalacağınıza kalbımı basarım..

İzleri 2. planda düşünün önemli olan kistik aknelerin yavaş yavaş azalıp yok olması...İzlerde zaten ilacın son zamanlarında hafifliyor..

Canım sivilceleri soyma ve kremini mutlaka sür...a vitamini olduğundan güneş aşırı derece yakıyor..Benim ilacın son günlerde dışarı çıktım ve kollarım karardı üstelik sadece 5 dk kalmıştım güneşte...

Yaz aylarında şapkasız kremsiz çıkmayın, 15-20 faktörlük güneş kremlerinden kolunuza açıkta kalan yerlerinize sürün...ama yüzünüz için mutlaka en az 40 faktör kullanın..

Hayırlısı arkadaşlar ya yorumları okudukça derin bir iç çekiyorum bu aylar nasıl geçicek die? temmuzun 5 i abimin kınası ve 6 sı düğünü ( off düşündükçe moralim bozuluyor sivilceden geçtim bu lekeleri nasıl kapatıcam bilmiyorum deli olucam.............

ya bende fazla sivilce yok ama çıkıyo yinede bende gitsem yazarmı acaba :uhm:siyah noktalarım çok fazla ne yapsam geçmiyo. sizinkiler geçtimi tamamen arkadaşlar
evet cnm bu ilaç siyah noktalara bire bir benden de sivilce tek tük çıkıyodu ama ilaç kullanmaya başladım birden çoğaldı hani şu kusma dönemi bende 2.5ay kullanıp bıraktım baktım olacak gibi diil 9ay gibi bi süre sonra tekrar başladım 5ay kullandım izler kaldı şimdi de izler için aknefug bp5 die bi ilaç kullaniorum.yüzümü çok kurutuyor ve gerginleştiriyor.bakalım hayırlısı sonuç ne olacak.sen bi doktora danış o ne derse ona göre kullanırsın tatlım.

Merhaba arkadaşlar.Ben de roaccuttane kullanıyorum.bugün 3. ayım bitti,doktora gittim herşey yolunda:)ilaca başlamadan önce araştırırken buldum burayı ancak şimdi üye oldum tecrübelerimi yazamadan duramayacağım:)evet çok fazla yan etkisi var bu ilacın.bende göz kuruluğu yaptı,şu an için rahatsız eden tek şey günde 3 defa göz damlası kullanmam.onun dışında tabi ki dudak ve cilt kuruluğu da yaptı ama bepantene ve nemlendirici çok işe yarıyor.bir ara dudağım yara oldu ağzımı açamıyordum ama doktorum bir krem verdi yaranın üzerine sürdüm ertesi gün normale döndüm:)daha 3. ayım ama sivilcelerim geçti:)ilk ay bütün sivilceler kendini dışarı attı:)yan etkilerini yaz yaz bitmez.ama cildimin bu halini gördükçe hepsine değer diyorum:)yeni başlayacak olan arkadaşlar korkmayın doktor kontrolünde kullanıyorsunuz zaten hiçbirşey olmaz. hepinize geçmiş olsun.

ya cnm tedavin bittikten hemen sonra mı pırıl pırıl bi cilde sahip oldun yoksa belli bi süre sonra mı???bnmde tedavim bitti ama cildim öyle pırıl pırıl falan değil yani...dr sana ilaç tedavin sonrası (((ki şayet izlerin olduysa)))izler için hangi kremi verdi???son bişi daha tedavi sonrası iyileşme devam ediyor mu ve ne kadar sonra cildin istediğin gibi oluyooooo???

benim 3. ayımda geçti sivilceler her gün farklı daha pırıl pırıl bir ciltle karşılaşıyorum.üstelik doktor tedavi süresi olarak 5 -6 ay dedi.ilk 1 ayda da geçebilirmiş son aylarda da.ama geçse bile 6 ayı tamamlamam gerekiyor.şimdilik tek tük çıkıyor ama dediğim gibi her gün daha da güzel oluyor cildim.benim yüzümde fazla sivilce çıkmıyordu özellikle çene bölgemde çıkıyordu.ama yüzümdeki sivilce izlerini de geçiriyor sanki.sadece biraz sabır.gerçi ben şimdiden yoruldum ama alıştım da bu ilaca:)

Son düzenleme:
Saçma sapan şeylere alınıp ağlama noktasına geliyorum.Sanada bölemi oluyodu:çok üzgünüm:

evet canım oluodu bendede özellikle herşeye çok çabuk öfkelenip etrafımdakilere bağırıp çağırıodum ... ama onun dışında beni resmen leyla yapmıştı ilaç herşeyi unutuodum herşeyi... dikkatim dağınıktı bide sınav zamanına denk gelmişti sınavlara kesinlikle dikkatimi verip çalışamıodum ... unukanlık berbattı ama ... dağılmıştım resmen ama sonra geçti ilk 4 ay beni çok zorladı ... ne öykülerim var bi bilsen bu dikkat dağınıklıyla ilgili :)

kızlar bişi sorucam daha önce roaccutane kullanıpta solaryuma giren yada rahat rahat güneşlenip hiç bişi olmuo güneşin tadını çıkarın diyen arkadaşlar varmı aramızda eğer varsa lütfen yazsınlar ... bi arkadaş doktorunun asla güneşe çıkmaması gerektini söledini söyledi bana lekeler oluşuomuş sanırım yüzde ve vücutta.. ben doktorumla görüştüm koruyucu kullandın sürece istediin kadar güneşlenebilirsin dedi zaten ilacın prospektüsündede güneşlenmenin bi sakıncası olmadı yazıo yinede içim rahat etsin istiorum yaşanmış tecrübeler aktarılırsa sevinirim

:1no2:ahhhh roacutane ahhhhhh !!!!Bende anneme prospektüsü okudum kadıncaz benden nefret etmesin hepsi roacutenın suçu:bbo:

:uhm:Ama benim doktor kesinlikle güneş yok diyor hem krem kullanıyor olmama rağmen leke var yüzümde

meraba arkadaslarrr cook mutluyum :dance: daha 15 gun olmasına ragmen yüzümdeki sivilceler sönmeye ve kurumaya basladı cogalma filan olmadı ama bilmiyorum belkide daha olur dudaklarım hafıf kurulugu ve burnumun kanaması dısında bı sorunum yok yeterki aynayla barısalım herseye razıyım

bende aynı senin gibi diyordum ilk 15 20 gün falan ama 2. aya geldiğim zaman cilt kusmalarını yaşıyorum şuan cildimin hiç sivilce çıkmamaış yerlerinde bile sivile çıkıyo hatta şu an kaşımın arasında kocaman bi iltihaplı sivilce çoktı hele şükür geçiyo acayip duruyordu perçemle kapattım gözükmesin diye yani diyeceğim şu daha çok yol kat edilecek maalesef:1no2::1no2::1no2:

SAKINNNNNNNNNNNNNNNN

Sakın solaryuma girme, solaryum kanserin bire bir nedeni..Sakın sağdan soldan duyduğunuz ben girdim yüzümdeki izler geçti vs gibi konuşmalara kulak asmayın.. Bu ilacı kullanırken a vitamini patlaması yaşıyorsunuz neredeyse ve a vitami bornzlaşmayı kolaylaştırır...Ve verdiği karalık-bronzluk demiyorum dikkat edin- hiç geçmiyor...

Sakın solaryuma ve 11-4 arasındaki gneş ışınlarına maruz kalmayın, cildiniz mahvolur...Denize girebilirsiniz 50 faktörle 11-4 saatleri haricinde güneşlenebilirsiniz ama şapkayla...

Sakın kızlar...Sağlığınız o izlerden daha önemli ve emin olun o izler geçecek

ya sana bişey soracam sen sivilce kusmasını kaçıncı ayında yaşadın tam biraz anlatsan benim ilk ayımda çok güzel oldu kuruyo diyordum ki ama 2.ayımdayım ve sivilce kusmasını yaşıyorum iz falan kalıyo hafif hafif sende de böyle oldumu :teselli:

Bademella sen tıp öğrencisimisin?

benim de ilk günlerde sivilcelerim kuruyordu ve yüzüm feci şekilde soyuluyordu.ilk ayın sonlarına doğru sivilceler çıkmaya başladı 15-20 gün devam etti sonra kurudu.yüzüm de eskisi kadar soyulmuyor.yani sivilcelerin şu an yüzeye çıkmaya başlaması iyi birşey sabret geçecek:)

Son düzenleme:
mrb 4. ayın içindesin lekeler o kadar çok mu kötü görünüyo ayrıca kayseri de misin eğer kayserideysen dr un kim hangi hastanede muayene oluyorsun cvb yazarsan iyi olura.s

Canım merhaba evet hemen hemen cildimin her yeri leke morluk gibi :'( ben gercekten ama gercekten çok pişmanım bu ilaca başladıgmdan senağlamasenağlamasenağlama
4.ayımdayım şu an hani bakılcak lekesiz bir yer yok yüzümde ve alın bölgem üstelik hala yaglı gibi kafamçokkarıştı kayserideyim ama ilaç takibimi bu güne kadar konyada doktorum yaptım kayseriye yeni geldim yani ...okul konyadaydı da işte durum bu senağlama

tşk öncelikle cnm...Benim her yerde var lekeler üstelik inan hala çıkıyorlar tamam 2-3 tane ama her çıkan iz bırakıyor yani zaten bakılmaz durumda lekeler.. ilaca baslamadan önce en azından lekeler bu kadar belirgin kalmıyordu geciyordu şimdi cilt inceldiğinden mi bilmiyorum lekeler apaçık ortada ilacı bıraksam bu sefer daha kötüye gidecek kaç m uzaktan çekilen fotografta bile yaa belli oluyor izler bide yenileri çıkıyor yetmezmiş gibi senağlamasenağlamasenağlama....eylül gibi bitcek benim tedavim seninde öyle galiba ...Ne dersin iyileşcekmiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…