Canım merhaba evet hemen hemen cildimin her yeri leke morluk gibi :'( ben gercekten ama gercekten çok pişmanım bu ilaca başladıgmdansenağlamasenağlamasenağlama
4.ayımdayım şu an hani bakılcak lekesiz bir yer yok yüzümde ve alın bölgem üstelik hala yaglı gibi kafamçokkarıştı kayserideyim ama ilaç takibimi bu güne kadar konyada doktorum yaptım kayseriye yeni geldim yani ...okul konyadaydı da işte durum busenağlama
41. günüm maşallah bana
artık güneş kremimide unutmuyorum bu sabah işe gelmeden sürdüm
ve sanki bu gün yüzüm toparlanıyor gibi...
arkadaşlar size bişey sormak istiyorum bu güneş kremleri izlerin azalmasına yardımcı oluyormu?
merak ettim Şeniz,
sebamed 50+ kullanıyorum
Canım ben la roche posay 50+ kullanıyorum.İzleri kapatıyor gibi daha az belirgin oluyor benimkiler öle en azından :teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:
tşk öncelikle cnm...Benim her yerde var lekeler üstelik inan hala çıkıyorlar tamam 2-3 tane ama her çıkan iz bırakıyor yani zaten bakılmaz durumda lekeler.. ilaca baslamadan önce en azından lekeler bu kadar belirgin kalmıyordu geciyordu şimdi cilt inceldiğinden mi bilmiyorum lekeler apaçık ortada ilacı bıraksam bu sefer daha kötüye gidecekkaç m uzaktan çekilen fotografta bile yaa belli oluyor izler bide yenileri çıkıyor yetmezmiş gibi senağlamasenağlamasenağlama....eylül gibi bitcek benim tedavim seninde öyle galiba ...Ne dersin iyileşcekmiyiz
Canım ya ümitsizliğe kapılma moralini yüksek tutmaya çalış,iş yerimde kullanan iki arkadaş var birinin sırt bölgesi adeta sivilce yuvasıymış şimdi geçmiş bi arkadaşında yüzü sana nasıl diym canavar gibiydi sivilcelerden şimdi nasıl ama bi görsen?? ümidini yitirme lütfen bak ne diyolar bünyeden bünyeye değişiyomuş bakarsın 5.ci 6.cı aydan sonra düzelmeye başlar ? ne dersin fıstık? üzülme lütfen...
bende sürünce azmış gibi duruyo canım ama bilmemki çatlıyorum şu izler geçsede bebek gibi olsam diye
çünkü bi mucize gbi sevdiğim adamın karşısına değişmiş bi biçimde çıkmak istiyorum
ay byapmadığım şey kalmadı halim evlere şenlik :roflol:
Benim 2 tane alnımda diğerleri yanaklarda.Benim izlerde fotolarda kabak gibi malesef bide yüzüme kötü renk seçimi yapılmış fondoten sürmüşüm gibi boyun ve yüz bir birine ait değillermiş gibi :roflol:Çok taktım dert ettim ama doktor düzelecek dedi aynı doktora giden başka bir kız tavsiye etmişti kızın yüzü bebek gibiydi. Bunu düşünüp rahatlamaya çalışıyorum.Yenileride geliyor malesef az 2-3 tane ama ben çıkması durdu sanmıştım hayal kırıklığı oldu:çok üzgünüm:Ben izlerden değil güneş lekesinden muzdaribim hiç hoş durmuyor çünki.İzler nasılsa geçicek ama lekeler için kesin birşey demiyorlar.Bence boşuna izler için kendini üzme çok rahatsızsanda topikte eczanede satılan makyaj malzemelerinden bahsediyorlardı fondoten falan al belki yardımcı olur .Geçmiş olsun a.s.
şakkıdışakkıdıCanım valla bende bu tedavi bitsin diye bekliyorum .4. aydayım eylül gibi biticek galiba uzatmaları olmaz ise :çok üzgünüm:Sonrada izler tdavi olcak falan filan benimki biraz uzun solukluŞiddetli akne problemim vardı birde tekrarlayıp duruyodu.Sanırım bu yüzden doktor herşey yolunda giderse bana alabileceğim maksimum dozu vericek.
klava:Benimde en büyük isteğim sivilclerime hayret edenlerin sonucunda da aynı tepkiyi vermeleri.sengözlerimebaksanabPsikopat bir durum var ama jeyyar
Evet bende de aynen senin dediğin gibi zaten yüzüm pembe bazen kırmızı bazen sapsarı ama kesinlikle benim ten rengimle cildimin kabak gibi ortada farklılıgı.... Benim de tek düşündügüm tedavi bittikten sonra asıl tedavi başlıyor diyorlar yani izler asıl o zaman hafifliyormus bazı arkadaslar öyle yazmıs umarım dgrudur kafamçokkarıştı Bende bir ara durdu sandım artıkk çıkmaz ugras bakalım şimdi lekeler kaldı sadece dedim ama bu sivilceler bu forumda anlasıldıgı kadarıyla en cok beni seviyor herkesde bir iyileşme var beni hala terketmedilerbenneyaptımki
Fondötensiz pudrasız bir hayat haram bana heralde senağlama
Cici kıyafetlerimi giyip saçımı en tepeden toplayıp pırıl pırıl bir ciltle kafam dimdik yürüyemicem hiç.... senağlama
ay keşke bende 4. aymdayım diyebilceğim günleri görsem
senişn sivilcelerin ne durumda canım
birde yanaklarında çıktımı seninde?
arkadaşlar benm temmuz 15 te 4,ayım biticek.ağustos 15 te te 53,aydan sonra büyük bir ihtimalle bırakacağımızı söyledi doktorum...beni de güneş lekeleri çok rahatsız ediyor.avene 50 kullanıyorum.sürdüğümde yüzüm kıpkırmızı ve acaip yağlı grndüğü için önceleri kullanmıyordum.o yüzden olsa gerek ...şimdi mecbur kullanıyorum.ama daha çok güneşte dışarı çıkmamamyı tercih ediorum.akşam dahi çıksam yüzüme bebk pudrası sürüp çıkıyorum.çnkü yüzüm kıpkırmızı oluyor.bir de arkadaşlar tedaviden sonra peeling meselesi nasıl?ben özel bir doktora gidiyorum ne kadar ücret alınır acaba bir fikri olan var mı...bir d ebenm dozum günde 50 mgdı.hapım bitti ve bi süre gidemedim dsoktora.40 kullandım 15 gün falan.sonra doktorum 40 tan devam etmemiz gerektiğini benm dozu kendi kafama göre düşürdüğüm için bi 40 bi 50 olmayacağını söledi
Canım ya ümitsizliğe kapılma moralini yüksek tutmaya çalış,iş yerimde kullanan iki arkadaş var birinin sırt bölgesi adeta sivilce yuvasıymış şimdi geçmiş bi arkadaşında yüzü sana nasıl diym canavar gibiydi sivilcelerden şimdi nasıl ama bi görsen?? ümidini yitirme lütfen bak ne diyolar bünyeden bünyeye değişiyomuş bakarsın 5.ci 6.cı aydan sonra düzelmeye başlar ? ne dersin fıstık? üzülme lütfen...
Canım merhaba evet hemen hemen cildimin her yeri leke morluk gibi :'( ben gercekten ama gercekten çok pişmanım bu ilaca başladıgmdansenağlamasenağlamasenağlama
4.ayımdayım şu an hani bakılcak lekesiz bir yer yok yüzümde ve alın bölgem üstelik hala yaglı gibi kafamçokkarıştı kayserideyim ama ilaç takibimi bu güne kadar konyada doktorum yaptım kayseriye yeni geldim yani ...okul konyadaydı da işte durum busenağlama
Ama bendede sivilce çıkıyor belki benim cildim seninkinden daha kötüdür.Herşey birazda bakış açısı.Üstüne birde güneş lekesi:1ninca:.Açıkcası ben halimden memnunum sebebine gelince benim önceden çıkan sivilceler çok büyüktü yüzümü havluyla kurulyınca patlıyo kanıyodu, yastığımda patlamış sivilce kanları falan mide bulandırıcı ama bu evrelerden geçince küçük bir kaç sivilceyi iyileşme belirtisi olarak görüyorum.Cildim soyulurken berbattım pek çok yer soyuldu attı sivilce tepeleri kalan deri artığıyla ölece duruyodu.İlacın yaptığı gerginlik,ağrılar falan onları saymıyorum biletatlicadiarzu
Tedaviyenin 1-2 ayında hiç tanımdaığım bir bayan benden telefon numaramı istedi yeğenide sivilce tedavisi görmüş onun doktorunun tel. nosunu verecekmiş.Cidden verdide düşün ne kadar acınacak bir halde görünüyordum.Yakın çevremde benzer durumlar oldu:1rolleyes:
Kullanan kızlar var burda yazmışlar zaten kiminde son aylarda bile sivilce çıkmış.Herkez farklı ,ben inanıyorum yalnızca rimel,allık ve dudak parlatıcısı sürüp çıkacağım günler gelecek
senin az kalmış ben daha 2.ayımın içindeyimde ben güneş hastanesinde tedavi görüyorum dr um kemal özyurt geçmiş olsun bende leke yok ama sivilcenin izleri var ya bide yanak bölgemdeki izler druyo ya ona da sinir oluyorum inşallah geçerÇok üzgünüm çoook
Geçer evet umarım aynalara bir gün bende rahat rahat bakabilirimsenağlama
Bademella sen tıp öğrencisimisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?