Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Yorumların herkezden farklıda işin içinde eğitim var sanmıştım ama sen alaylıymışsın :smiley-cool:Herşey gönlünce olsun :))

Bende aynı sorunu yaşadığım için çok araştırıp bilgi edinmiştim canım..Kulaktan dolma bilgilerle insanları yanlış yönlendiren,olumsuz etkileyen herkese karşıyım. O yüzden de elimden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum.Bilgilerimi paylaşıyorum.

Bir çok arkadaş bazı kendini bilmezlerin etkisinde kaldı aylar önce çünkü...Tedavisini bitirip,tecrübesini paylaşan arkadaşlar en iyi anlatabilir izledikleri yolu,böyle bişeyi bilmeden,anlamdan atıp tutan insanlardan uzak tutmaya çalışıyorum tedavi görenleri..

Neyse... Herkes kendine güvensin,sabretsin ve izleride takmasın arkadaşlar...

Bir arkadaş yazın kullanılır mı demiş ; kullanabilirsin ama güneşe çıkmaman lazım. Yani saatlerce güneşlenirsen,tehlikeli sıcaklardagüneşte kalırsan sakıncalı çünkü rengini karartır

mrb doktor bana yoğun güneşte kalmamam gerektiğini ve kesinlikle güneş kremi kullanmam gerektiğini söyledi.ben yine de mecbur olmadıkça çıkmamaya çalışıyorum.

mrb doktor bana yoğun güneşte kalmamam gerektiğini ve kesinlikle güneş kremi kullanmam gerektiğini söyledi.ben yine de mecbur olmadıkça çıkmamaya çalışıyorum.

canım yenimi başladın bende düşünüyorum ama tam sıcakların başlaması biraz düşündürdü beni

arkadaşlar şu güneş meselesi benm de çok aklıma takılıo..genelde akşamüstü 7 de falan çıkıp güneş kremi sürmüyorum.mecbur olmadıkça güneşte dışarı çıkmıyorum.çıkıosam da güneş kremi kullanıyorum.ama aşırı yağlı görünüo..o yüzden dışarı çıkmamayı tercih ediyorum

Benim tavsiyem güneş varsa kremde kullan lekelerden illallah dediğim için saatin önemi yok benim için:1ninca:

canım yenimi başladın bende düşünüyorum ama tam sıcakların başlaması biraz düşündürdü beni

hayır hayatım bence düşünme cunku bende oyle dusunmustum:) doktorum hayır hıc bı sakıncası yok dedi sadece arkadaslarında dedıgı gıbı saatlerce kavurucu güneşin altında durmadıgın surece no problem opüyorum en kocaman seni muuahh

mrb canım bak benim doktorumda bana saat 11:00-15:00 arası güneşe fazla çıkmıyorsun mutlaka güneş koruyucu kullanıyorsun dedi hatta normal ilaç kullanmayanlar bile bu saatler arası güneşlenmemeli demişti ne olursa olsun cilde zararlı.Sana tavsiyem sakın güneşlenme ilaç kullanırken mesele bronz olmaksa merak etme ilaç yüzünden gölgede bile bronzlaşacaksın yeteri kadar. geçmiş olsun

canım benim bende yeni başladım 1 ay oldu bende senin gibi çok düşündüm ama doktorum birşey olmaz güneşe dikkat edip koruyucu kremsiz çıkmayacaksın güneşlemeyeceksin demişti 11 ile 15 arası.ve ben öğretmenim okullar açılmadan bitsin istedim birazda o yüzden başladım yüzün öok kötü değilse biraz daha bekleyebilirsin tedaviyi daha rahat geçirirsin.yerimseniben

3.ayım bitti.şu an çalışmadığım için rahatım mecbur olmadıkça gündüz dışarı çıkmıyorum.doktor birşey olmaz dedi ama ben yine de korkuyorum.çalışıyorsan bence yaz bitince başla.çünkü ben rahat rahat gezemiyorum şu an

bu ilaca başlayalı 3 ay oldu.4. ayıma girdim.ama hala hiiç bir düzelme göremedim.doktorum sabretmemi söylüo...bana eğer 4. aydada bi düzelme olmaması halinde ilacın dozajını arttırcağını söyledi.buda bende tedirginlik yarattı...bende bi türlü ileşme olmamasının nedenini anlayamıyorum...Çok üzgünüm

kaç mg alıyorsun? benimde öyleydi dozajımı arttırdı ve hemen etkisini gösterdi

arkadaşlar acaba ağda yaptırsam birşey olurmu bu konuda tecrübesi olan bi şi sölesin

Merhabalar canım.. benimle aynı derttesin sende sanırım kafamçokkarıştı benimde 3 ay bitti 4.ayımdayım hala çıkıyorlar ve üstüne bıraktıgı izlerde bakılcak gii değil senin doktor doz artırcakmıs benmki 40 la basladık devam edelim dedi artırmadı doz fln benim iyi olmaya inancım gün gectikçe azalıyor senağlama sabretmeliymişiz dediği sey bu tatlicadiarzu senin doz kaç cnm suan ?

bi senedir asık oldugum cocuk benden hoslanmaya basladı ve bulusmak ıstedıgını soyleyıp duruyo bende allah kahretmesınkı bu ilaca basladım ıl dısına cıktıgımı soyledım bı ay sonra goruselım dedım.gercı o benı sıvılcelerım baya kotuykende gordu ama bılemıyorum komık bı haldeyım bı ay sonra ınsan ıcıne cıkamaz halde olmazsam gorusucem eger olursam baslamak ıstemedıgmı soylıcem deli gibi asıgımPPPPPPPPPPP

buarada ılk haftamdayım ama cok umutluyum ya ben aslında takmayan bırıyım ama sevdıgım cocuk sonucta benden dah ayakın bı sekılde yuzumu gorcek cocuga yazık oyuzden kulalnıyorumbuarada gecen sene boyunca cocugun pek yuzune bakmıyodum bunun ıcınde kdurmadan kavga edıyodumkı yuzune bakmamak ıcın bı bahane olsun dıye msn de yazıyo bana yok vucut calsııyomus gelınce onu tanıyamıcakmısım ben ıcımden guluyorum ınsallah sende benı tanıyamazsın yuzum ıyılesıncePPPPP

Mrb fıstık ben daha yolun başındayım.2ci ayımın 2ci tabletibi kullanıyorum şuan,birkaç gün önce cildimde bi kusma oldu ama şuanda sönmüş vaziyetteler bide çok şükür öle çok büyük izler kalmıyo cildimde,ama bi arkadaşında dediği gibi cildimde ilk günkinee göre değişiklikler mevcut mesela sivilceli ama yinede kendime aynada bakmaktan haz duyuyorum rahatsız olmuyorum çünki sivilce olmayan yerler ay gibi parlak çok hoşuma gidiyo bu? evet çevreden söleyenler oluyo ama aldırmamaya çalışıyorum geçen anneme kızdım mesela ''vah kızım yüzün ne hale geldi senin böyle '' diyip acıyarak bakıyo sinir ediyo benii hergün aynı şeyler görsen işten eve gidesim gelmiyo annem başımın etini yiyo kullandığın ilaçlar gelmiyo diye bırakmalıymışım ama bırakmam kesinlikle çünki iş yerimde canlı örneklerini gördüm ben o yüzden ümidimi kaybetmiyorum sende kaybetme bitanem eninde sonunda düzelicek böyle düşün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…