hayırcanım ama doktor sevgilim vardı :)
Yorumların herkezden farklıda işin içinde eğitim var sanmıştım ama sen alaylıymışsın :smiley-cool:Herşey gönlünce olsun :))
mrb doktor bana yoğun güneşte kalmamam gerektiğini ve kesinlikle güneş kremi kullanmam gerektiğini söyledi.ben yine de mecbur olmadıkça çıkmamaya çalışıyorum.
arkadaşlar şu güneş meselesi benm de çok aklıma takılıo..genelde akşamüstü 7 de falan çıkıp güneş kremi sürmüyorum.mecbur olmadıkça güneşte dışarı çıkmıyorum.çıkıosam da güneş kremi kullanıyorum.ama aşırı yağlı görünüo..o yüzden dışarı çıkmamayı tercih ediyorum
canım yenimi başladın bende düşünüyorum ama tam sıcakların başlaması biraz düşündürdü beni
kızlar bişi sorucam daha önce roaccutane kullanıpta solaryuma giren yada rahat rahat güneşlenip hiç bişi olmuo güneşin tadını çıkarın diyen arkadaşlar varmı aramızda eğer varsa lütfen yazsınlar ... bi arkadaş doktorunun asla güneşe çıkmaması gerektini söledini söyledi bana lekeler oluşuomuş sanırım yüzde ve vücutta.. ben doktorumla görüştüm koruyucu kullandın sürece istediin kadar güneşlenebilirsin dedi zaten ilacın prospektüsündede güneşlenmenin bi sakıncası olmadı yazıo yinede içim rahat etsin istiorum yaşanmış tecrübeler aktarılırsa sevinirim
Geçer evet umarım aynalara bir gün bende rahat rahat bakabilirimsenağlama
canım yenimi başladın bende düşünüyorum ama tam sıcakların başlaması biraz düşündürdü beni
bu ilaca başlayalı 3 ay oldu.4. ayıma girdim.ama hala hiiç bir düzelme göremedim.doktorum sabretmemi söylüo...bana eğer 4. aydada bi düzelme olmaması halinde ilacın dozajını arttırcağını söyledi.buda bende tedirginlik yarattı...bende bi türlü ileşme olmamasının nedenini anlayamıyorum...Çok üzgünüm
bu ilaca başlayalı 3 ay oldu.4. ayıma girdim.ama hala hiiç bir düzelme göremedim.doktorum sabretmemi söylüo...bana eğer 4. aydada bi düzelme olmaması halinde ilacın dozajını arttırcağını söyledi.buda bende tedirginlik yarattı...bende bi türlü ileşme olmamasının nedenini anlayamıyorum...Çok üzgünüm
Çook teşekkü ederimm neşe ...Zaten iyileşme ümidi ile devam ediyorum bir bilsen benneyaptımki bıraksam daha kötü olacak çünkü... sabır diyorum 2.ay daha sabır sonra olmazsa artık leke tedavisi fln senağlamasenağlamasenağlama ben pudrasız fln sokaga çıkma ümidim hayat boyu kalmadı sanırım senağlama
Senin durumlar nasıl cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?