Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
dısarı cıktıgında gunesten yuzun kırmızı oluyomu onuogrenmek ıstedım ben kullanmay abaslayalı daha hıc dısarı cıkmadım 1 hafta oldu 1 ay kadar dısarı cıkmıcam sonra yuzume koruyucu surucem ama ınsallah kıpkırmızı olmaz

Benim 5. günüm soyulmalar var normal sanırım dimi kullanan arkdaşlar..Burnumda başladı
Şimdi sivilcelerin çıkmasını bekliyorum çaresizce nasılsa olcak bari olsunda bitsin ( Herkese geçmişler olsun ( Sağlıcakla kalın

cenemde ve yanagımın belırlı bı bolgesınde sıvılceler cıktı.kabuklasıp dusme meyıllıler.ama dayanamıyorumkı .kabugu soyuyorum..offfff..buarada sıvılceler yok olduktan sonra fondoten kullanamazmıyız.tek ıstegım sıvılceler gecsın ve kupkuru olmasın kı fondoten kullanıyım ozmaan lekelerım kayboluyo cunku .kırmızı olmasını da takmam heralde cunku cok beyazım ve ben hep yazın cok fazl ayanarım alsııgım domates gıbıolmaya.yeterkı pütürük bır cıltten kurtulayım.hem tenım fondotene okadar cok alsıık kı sımdı ıkı eskı dostu bırbırınden bukadra cok ayırmak ayıp olur :teytey:

Son düzenleme:

ya aslında ben izler için istemiorum izleri takmıorum çokta yok zaten iz hatta neredeyse hiç kalmadı ama ben tatile gitmek istiorum güneşlenmek istiorum bronzlaşmak istiorum yaa benneyaptımki ee bide doktorum koruyucu kullandın sürece istedin kadar güneşenebilirsin dedi.. napıcam ben şimdi senağlama bu arada teşekkür ederim canım

saolasın canım.. ama işte bu bronzluk tutkuma söz geçiremiorum işallah şeytana uymam :)

Canım tatile gidebilirsin tabiama 11 ve 3 arası güneşe çıkarsan solaryumdan farklı olmaz. Bronzlaşmaz kararırsın ve o karalıkta hiç geçmiyormuş maalesef...Zaten sağlık açısından 11-3 arası güneşlenmmek çok zararlı, bu saatlerin dışında kremlerini sürüp çıkabilirsin. Denize girerkende kremlerinden sür ve çıktıktan sonra hemengölgeye geç...
Cildinin sağlığı tatikden de bronzluktanda daha önmeli unutma

Bazı arkadaşlar kızarıklıktan bahsetmiş. Güneşke ilgisi yok bu ilacı kullanırken insan çocuklar gibi kızarıyor maalesef :) Gülünce utanınca bişeyler içinde kıpkırmızı oluyor yüzünüz ama geçiyor

yeni cıkan sıvılcelerınız kabuklanıp dusme egılımındemıler??????? benımkıler beyaz basları varken sonra kabuk seklıne donusup kahverengı sekılde dusuyolar bu ıyı bısey sanrıım ama tabı ben dayanamayıp kabukları yoluyorum.of cok salagımmm bıde alnımda ve sol yanagımda hıc yoklar sag yanagım ve cenemde var ama yetıyooo

arkadaşlar benim tedavim birkaç gün önce bitti fakat henüz son muayene için doktora gidemedim. bilen varsa söyleyebilirmi son kezde kan testi yapıyorlarmı.
bide arkadaşlar valla bitiyomuş o altı ay ben bizzat gördüm :) bide kimi arkadaşlar diyor yüzümde kızarıklıklar var bazende yoluyorum diye inanın ben ilaç bitimine 1 hafta kalana kadar o kızarıklıklarla ve yolmalarla uğraştım sonunda son iki gün kızarıklıklarda bitti gitti. ama tedavi boyunca en çok ellerimde çıkan pütürlerden çektim. hatta o pütürler dirseklerime kadarda tırmandı çok zor bi dönemi atlattım bakalım doktor ne diyecek bundan sonra. herkese kolay gelsin :)

benim 3.ayim bitiyor..yüzüm cok sükür düzeldi baya..ayni sadece kizarikliklar var.. ve hic sivilce cikmiyor..
gecenki kan sonuclarimda harika cikti.. ama dusuk doz kullaniyorum 60 kiloyum ve 20 mg kullaniyorum... yazin herkese dusuk doz tavsiye ediyorum arkadaslar..hem etkileride az oluyor..
yarin yola cikiyoruz turkiyeye gelicez ins :)))) korkuyorum guneste ne yaparim diye ama okuyorum sizlerden bas edicez artik..

aklima bir soru geldi

ben 7200/9000 mg doldurmam gerekiyo diye okumustum roaccutanenin resmi web sayfasinda (kiloma göre) simdi burda hep aylardan bahsediliyo 6 ayimi doldurucaz yoksa mg mi mi tamamliycaz?

bence mg ı doldurmamız lazım zaten herkeze 6 ay kullandırmıyolarkı bazıları bunu asıyo bazılarıda daha kısa suruyo kullandıgın mg a gore degsııyo

bu ilacı kullanan arkadaşlarım piskolojik olarak olumsuz etkilerini gördünüz mü bu ilacın?ben öyle duymuştum çok hassas oluyomuş insan , ağlama nöbetleri oluyomuş..sizde de oldu mu?ben kullanmadım ama kullanmayı düşündüm.bu zararları yüzünden yine vazgeçtim.şuan ilaç kullanıyorum yüzüme iyi geldiğini söyleyebilirim..eskisi gibi pütürlü ve kırmızı değil.ama ilaçları bırakınca eski haline dönüyo cildim.bende kökten çözüm istiyorum..ama bu zararları çok korkutuyo beni.çok hassasım çünkü hem vücüt olarak hemde duygusal olarak.

depresyona sokuyo dıyolar.benım etrafımda kullanan bırı vardı o anlatmsıtı kalabalık yerlerde fılan durmak ıstemıyomus.benım 8.gunum oldu hıc bı degsııklık yok moral bakımından eskıden gecme umudum olmdagı ıcın dahastreslıydım sankı sımdı umudum var enazından PPPPPPPP

Bende düşünüyorum ki acaba yüzde ilk aylar soyulmalar kızarmalar sivilcelenmeler fazlasıyla oluyodur.bu da insanı etkiliyodur.yoksa başka bi açıklaması olmaz heralde dimi..ama zaten bu sivilceli suratlarla da hep öleyiz en azından dedğin gibi geçme ümidi var...

arkadaslar dusunsenıze regly donemlerınızı.benim regly donemımde acayıp karın sırt agrım oluyo .ayrıca gereksız bı sınırlenme halı oluyo..bu ılacı kullanırkende boyle seylerın olması normal sonucta vucuduna hıc kasrsılasmadıgı bısey verıyosun.tamam regly ıle tamamen alakasız ama vucudun degısıklıklere karsı yanıt vermesı normal bence yeterkı karacıgere bıse olmasınnn((((((

arkadaşlar depresyon stres falan yapıo mu gibi düşünceler var.o tamamen size bağlı.yapıyorsa nedeni şudur:yüzünüz devmalı soyulucak...snra devmlı kızarıcak..elinizde dewmlı kremlerle geziceksiniz...snra üstüne üstlük aileniz arkadaşlarınız da sivilceleri kusma sürecinde yüzünü mahvettin gibi tepkiler vericekler..güneşe çıkamıcaksınız.çıksanız da dewmlı güneş kremi sürmeniz gerekecek.güneş kremi sürünce yine rahat olmıcaksınız çnkü yüzünüz pırıl pırıl parlıcak.yağ sürüosunuz snçta.ben avene kullandıım halde öle yane..herneise asıl mevzuya gelelim.bunlar yüznden insanlarla çok yüzyüze gelemk istemiceksiniz vs..ama bi de şöyle düşününü sonçta 6 ay ve tüm bunlar bittiğinde yüzünüz harika olucak.şu anda tek derdimiz güneş.fazla güneşe çıkmayıp gneş kremini aksatmıcaz artık.bana şimdiden olumlu tepkiler gelio.yüüzmn düzeldiği konusunda.diorum bi de 2 ay sonra görün.benm 5, ayda bitio tedavim.herkese sağlıklı gnler:)

Hayırlı olsun, bende 4. aydayım izler için tedavi oldun mu 6 ay içinde .Kaç mg tamamladın biliyormusun?

ya doktora gittim bir ümitle 6. ayımı doldurdum diye.Fakat 1 ay daha kullanıcam,cildimin altında sertlık var 1 yerinde ve kırmızı izler var.Herkeste işe yaradı bir bende yaramadı gibi.Tamam artık sıvılce cıkmıyor ama izler geçmiyor geçmiyor geçmiyor Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…