SAKINNNNNNNNNNNNNNNN
Sakın solaryuma girme, solaryum kanserin bire bir nedeni..Sakın sağdan soldan duyduğunuz ben girdim yüzümdeki izler geçti vs gibi konuşmalara kulak asmayın.. Bu ilacı kullanırken a vitamini patlaması yaşıyorsunuz neredeyse ve a vitami bornzlaşmayı kolaylaştırır...Ve verdiği karalık-bronzluk demiyorum dikkat edin- hiç geçmiyor...
Sakın solaryuma ve 11-4 arasındaki gneş ışınlarına maruz kalmayın, cildiniz mahvolur...Denize girebilirsiniz 50 faktörle 11-4 saatleri haricinde güneşlenebilirsiniz ama şapkayla...
Sakın kızlar...Sağlığınız o izlerden daha önemli ve emin olun o izler geçecek
mrb canım bak benim doktorumda bana saat 11:00-15:00 arası güneşe fazla çıkmıyorsun mutlaka güneş koruyucu kullanıyorsun dedi hatta normal ilaç kullanmayanlar bile bu saatler arası güneşlenmemeli demişti ne olursa olsun cilde zararlı.Sana tavsiyem sakın güneşlenme ilaç kullanırken mesele bronz olmaksa merak etme ilaç yüzünden gölgede bile bronzlaşacaksın yeteri kadar. geçmiş olsun
ya aslında ben izler için istemiorum izleri takmıorum çokta yok zaten iz hatta neredeyse hiç kalmadı ama ben tatile gitmek istiorum güneşlenmek istiorum bronzlaşmak istiorum yaa benneyaptımki ee bide doktorum koruyucu kullandın sürece istedin kadar güneşenebilirsin dedi.. napıcam ben şimdi senağlama bu arada teşekkür ederim canım
arkadaşlar benim tedavim birkaç gün önce bitti fakat henüz son muayene için doktora gidemedim. bilen varsa söyleyebilirmi son kezde kan testi yapıyorlarmı.
bide arkadaşlar valla bitiyomuş o altı ay ben bizzat gördüm :) bide kimi arkadaşlar diyor yüzümde kızarıklıklar var bazende yoluyorum diye inanın ben ilaç bitimine 1 hafta kalana kadar o kızarıklıklarla ve yolmalarla uğraştım sonunda son iki gün kızarıklıklarda bitti gitti. ama tedavi boyunca en çok ellerimde çıkan pütürlerden çektim. hatta o pütürler dirseklerime kadarda tırmandı çok zor bi dönemi atlattım bakalım doktor ne diyecek bundan sonra. herkese kolay gelsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?