of nasıl cümle kurmuşum yabenneyaptımki, demek istediğim kollarımda kararma olmuş dedin ya, bu kararma kullandığın ilaçlardan mı oldu...?a.s.
merebalar arkadaşlar ben geldim..şikayetler dizilmiş yine sırayla :) e bende söliym içimde kalmasın barim :) ya arkadaşlar şu kararma mevzu gerçekten yüzümü geçtim bu kollarım nasıl oldu bi görseniz kapkara kömür gibi bakasım bile gelmiyo bide kolumu sivri sinek ısırmış uyurken en az 2/3 hafta oluyo küçücük yer iyileşmedi ya halen öle kızarıK bi şekilde duruyo ,önceden 1/2 günde kaybolurdu anlam veremedim ilacın bi yan etkisi sanırım...
selam roacutane kardeslerim aranıza yeni katıldım ya ben bişi sorcam bende siyah nokta cok fazla we roaccutane ye baslayalı dört gün oldu siwilcelerin yanında bide siyah noktalarım war bu ilac siyah noktaları geciriyo diyolar bende size bi soruyum dedim cewaplarınızı bekliyorum öptüm herkesi muck muck bundan sona sürekli beraber olcaz heralde bu agır dönemi sizinle atlatmak istiyorum cewaplarınızı bekliyorum
selam roacutane kardeslerim aranıza yeni katıldım ya ben bişi sorcam bende siyah nokta cok fazla we roaccutane ye baslayalı dört gün oldu siwilcelerin yanında bide siyah noktalarım war bu ilac siyah noktaları geciriyo diyolar bende size bi soruyum dedim cewaplarınızı bekliyorum öptüm herkesi muck muck bundan sona sürekli beraber olcaz heralde bu agır dönemi sizinle atlatmak istiyorum cewaplarınızı bekliyorum
arkadaslar tabıkı ızler ılac bıtınce duzelıcek (buyuk cogunlukta tabı)cunku ılac kullanırken yzuunuz hep soyuld uılac bıtınce derı kendını oanrıcak ve lekelerde bıtıcek bukadar basit..ama bazılarında dırek ılac kullanırken de bıtıyo ı nsalalh onlardan oıluruz
buarada duduak ıcın nemlendırıcı yazarmsıınzı ben almak ıstıyorumda
la roche un roaccutan kullananlar ıcın gelıstırdıgı ıyı dıyolar
sonra novaldin stick ıyı dıyolar
onerılerınızı yazarsanız cok sevınıcek yarın alıcam buyuk ıhtımalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?