Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
of nasıl cümle kurmuşum yabenneyaptımki, demek istediğim kollarımda kararma olmuş dedin ya, bu kararma kullandığın ilaçlardan mı oldu...?a.s.

Kullandığımız ilaç cildi güneşe karşı hasaslaştırıyorya ondan bronzlaşma gibi hatta daa kötüsü kararıyorsun.Ben beyaz tenliyim yanınca kırmızı olurum ama bu ilaç sayesinde direk kararıyorum .Güneş koruyucusunu ihmal etmeyin a.s.

kararma bende de var zaten esmer tenliyim 1 dk bile olsa güneş görüyüm bende kömür gibi oluyorum ayrıca şu 2 gündür bişey dikkatimi çekti yüzümde aynaya bakıyorum da yanaklarımdaki sivilceler azaldı hatta geçiyor diyebilirim elimi yüzüme dediğim zaman pütür pütür değil ama şunu da söyleyim bu sivilceler burnumun kenarındaki yerlere kusma yapıyo ama o da geçecek bende şu aralar olumlu gidiyor son bişey daha demek istiyorum bazı düğünlerimiz falan var fondötenlerimi hep atmıştım ama bi daha aldım bu sefer yağsız su bazlı hafif fodöten aldım mecbur kaldım ama sadece çok özel günlerde kullanacam onu da kızardığımdan dolayı iz mevzusu konusunda da şunu diyebilirim sivilcelerin söndüğü yer kırmızı ama zamanla o da geçiyo :dance::dance::dance::dance:

ben 2 sene önce kullandım. zararını görmedim aksine yararını gördüm...
zarar demek ne kadar doğru bilmiyorum ama dudaklarda kuruluk yapıyor ki doktorumun söylediği dudak nemlendiricisi kullandım..
vücutta kuruluk olur yine doktorumun verdiği nemlendiriciyi kullanarak bununda üstesinden geldim.
sadece hamile olmamanız önemli, ve ilacı kullandığınız dönem ve sonrasında birkaç ay içinde kan vermemeniz çok önemli...
kısaca arkadaşlar ben çok memnunum.. şimdi sadece regl dönemlerinde ya bi tane çıkar sivilcem ya da çıkmaz...

3.ayıma gırmıs bulunmaktayımm ve hersey superr otesıı sımdıden bellıııııı ama utancımı gızleyemıorum artıkınnnn hemen kızarıyorumm yaneyse etrafımdakı herkes yuzun duzelıooo dıoo mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm kotu dusunmeyın herey cok guzel olacak su dudaklarım kurumasa sokakta bıle suruyorum nemlendırıcı herkes bakıoo kokaos mu dıolar acep

yaff bişi sorcam benim beşinci ayımın dolmasına 13 gün falan kaldı ama yaklaşıkta bir aydır yanaklarımdaki izler sanki aynı bi değişme yok gibi bir buçuk ay sonra 6 aylık tedaviyi dolduruyorum ama doktoruma izler için bi tedavi uyguluycakmıyız die sorduğumda hyr dedi o izler ilaçtan sonraki 6 ay sürecinde geçer dedi.bi 6 ay daha mı bekliycem ben yaaa

arkadaslar tabıkı ızler ılac bıtınce duzelıcek (buyuk cogunlukta tabı)cunku ılac kullanırken yzuunuz hep soyuld uılac bıtınce derı kendını oanrıcak ve lekelerde bıtıcek bukadar basit..ama bazılarında dırek ılac kullanırken de bıtıyo ı nsalalh onlardan oıluruz

buarada duduak ıcın nemlendırıcı yazarmsıınzı ben almak ıstıyorumda
la roche un roaccutan kullananlar ıcın gelıstırdıgı ıyı dıyolar
sonra novaldin stick ıyı dıyolar
onerılerınızı yazarsanız cok sevınıcek yarın alıcam buyuk ıhtımalle

buarada dudak kurulugu kotu gorunuyo fakat dudagın yanlarının kurulugu cene kısmının fılan daha kotu gozukuyo sankı

Son düzenleme:
arkadaşlar bu ilacı abim ve kuzenim kullandı gerçekten iyi geldi.ama çok fazla yan etkileri var bazı ülkelerde kullanımı yasak.tüm vücudunu etkiliyor insanın.benim kuzenimde sadece dudak kuruluğu yaptı vede bi süre sanki görünüşü deişmiş gbiydi.sersemletiyor sanki ilaç.abimdeyse saç ve dudaklarında yan etkisini gösterdi.psikolojik olarakta çok az etkiledi sanırım ama öyle intihar falan gibi büyük şeyler değil tabiki.ama abimde tekrar çıktılar ilacı bıraktıktan sonra.kuzenimdede dönem dönem oluyor ama çok değil.

selam roacutane kardeslerim aranıza yeni katıldım ya ben bişi sorcam bende siyah nokta cok fazla we roaccutane ye baslayalı dört gün oldu siwilcelerin yanında bide siyah noktalarım war bu ilac siyah noktaları geciriyo diyolar bende size bi soruyum dedim cewaplarınızı bekliyorum öptüm herkesi muck muck bundan sona sürekli beraber olcaz heralde bu agır dönemi sizinle atlatmak istiyorum cewaplarınızı bekliyorum

Cnm gecmıs olsun, aramıza hosgeldin :) benim de 14. günüm yeni sayılırım. burnumda acip derecede siyah nokta var benimde.siyah noktalar dökülüyormus zamanla. buradan takıp ettiğime gore bir arkadasın 2 ayda tüm siyah noktaları kaybolmus. zaman gösterecek bizimkisini de. ben her gun burnuma bakıyorum bi değişiklik var mı die ama suan icin yuzumde oyle aman aman bi degisiklik yok. sabırla beklıyıp görcez güzel günler bizi beklıyor

Doğru tespit ilk ayda bende sivilce ve siyah nokta patlaması oldu.siyah noktalar çabuk kayboldu ama sivilcelerin çıkması 3. aya kadar devam etti.Ne demek istediğimi 2. haftadan sonra yaşayarak görürsün problem yapma geçiyor.:lepi:

öncelikle bu dudak kuruluğu için en çok verilen pantenol ya da aynı özellikteki bepanthen bunun yanında hafif kurumalardada nivea nın dudak besleyicilerinden-şu şeffaf renkli yani beyaz olan-kullanılabilir demişti doktorum.

La roche un stick'ini internette gördüm 50+ koruması vardı yaz için süper
Bana doktor neutregena önerdi ondada onarıcı özellik ve 15+ koruma var çok yağlı değil.Yada bana öle geliyo pantenolden sonra normaldir tabii.Ben genelde dışarı çıkınca sürüyorum evde pantenole devam alıştım yağlı şıkır şıkır dudaklara kesmiyoo malesefffkafamçokkarıştı

arkadaşlar ben bu ilacı 5 ay kullandım hekim önerisiyle. gayette de memnundum. kullanmadan önce karaciğer enzimleri için tahlil yapıldı. kullanırken de bi kaç kere yapıldı. onun dışında bana çok iyi geldi ama arada bir de olsa sivilce yine çıkıyor. kullanırken bendeki tek yan etkisi dudakları aşırı kurutması ve de cildimi kurutması oldu ki bu da çok normal. sonuçta yağ moleküllerine etki ediyor.onun da çözümü cildim için eksipial lipo,dudak için bepanten oldu. ama tabi yine de düşünün derim kızlar sonuçta baya bi yan etkisi yazıyodu prospektüsünde

cnm ben de 24 gündür kullanıyorum..çenemdeki siyah noktalar nerdeyse tamamen kayboldu..burnum da hızla soyuluyor çok hafif kaldı ordakilerde...aynaya yapışık geziyorum artık..artma azalma var mı diye sırnaşık şey

bir de özellikle kışın kullandım ilacı hekimin önerisiyle. çünkü güneş ışınları daha fazla zarar veriyornuş ilacı kullanırken.

bir de kızlar hekimin önerisi ile ilacı kışın kullandım. çünkü güneş ışınları ilacı kullanırken daha fazla zarra veriyormuş. o nendle tavsiyem siz de sonbahar kış gibi başlayın ilaca,ilkbaharda bitirin. ayrıca benden başka iki arkadaşım daha kullandı ilacı.

sıyah noktalarım 29 .gune dogru yok oldu .hemde okadar zevklı geldıkı bana... ben sıktım burnumun ustundekılerı okadar rahat sıkıldılarkı ınanamadım cenemde de vardı onlarda gıttı sıyah noktalara cabuk cozum bulunuyo da ah su sıvılce cıkmaları benı oldurecek .

arkadaşlar ben 5, ayıma girdim.yani tedavinin son ayındayım.ağustosun 15 inde ilacı bırakıyorum.ben 50 mg başladım snradan 40 a düştü.yüksek dozda başladığm için bende yan etkileri çok belirgin oldu.dudaklarım parçalandı resmen.bepantene sürüyorum devmlı.yüzüm acayip kuruo ztn ve kıpkırmızı oluyor.güneşe çıkamaıyorum leke oluşuo.avene 50 faktör gneş kremi var ama çok yağlı gsterdiği için güneşe çıkmamayı tercih ediyorum.inş tedavi bittikten sonra sivilce çıkmaz da emeklerimize değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…