cnm ben de 24 gündür kullanıyorum..çenemdeki siyah noktalar nerdeyse tamamen kayboldu..burnum da hızla soyuluyor çok hafif kaldı ordakilerde...aynaya yapışık geziyorum artık..artma azalma var mı diye sırnaşık şey
İlacın zaten etkilerinden biri gözenekleri sıkılaştırması bildiğim kadarıyla.Siyah noktalar gittiği an sımsıkı olmaz ama zamanla kapanıcak.[/QUOTE insallah ya cok sewindim bunu duyduma allah hepimizin yardımcısı olsun Çok üzgünüm çoook
evet yaa insanın acayip psikolojisini bozuyo senağlama
benim yüzümde birden çıktı sonra o kadar fazlalaştıki bir anda bende noldunu anlıyamadım bir iki ay içersinde işin içinden çıkamadım yani ole sıkmıyordumda üstelik.böyle bir anda çıkınca etraftan çok tepki duyuyorsunuz aa nolmuşş yaa ne kadar güzeldi yüzüne noldu falan acayip gıcık konuşmalar sinir bakışlar....
alışmaya çalıştım ama bazen olmadık yere gözlerim dolardı hamdolsun demek lazımdı herşeye rağmen...ilaç beni psikolojik yönden azda olsa etkiledi çünkü zaten psikolojim ii diildi böyle birden ağlamalar aşırı sinir ve kızmalar falan bu gibi şeler oldu başta sonra yavaş yavaş alıştım sanki yani ağrılarıma bile alıştım diebilirim..dudaklarım kurudu yara oldu kenarları uçuk gibi.pantenol kullanıyordum sürekli ama buna rağmen yara olmuştu.aşırı kuruma oluyo soyuluyo cilt yani tuhaf bakışlara her an maruz kaldım birde hergün okulda bu çok zordu ve derslere olan verimimi bile etkiledi.:çok üzgünüm:
ama tek ümidim geçicek inş..ve bir daha tekrarlamazz inş. bir buçuk ay kaldı haa gayret diyorum sonra daha güzel olucak inş...inş...inş...
cümlemize geçmiş olsun...selametle kalın...hoşçakalın...:a015:
Yüzünde kaşınma olanlar var mı? Sanki hafif hafif iğne batırıyolar gibi.
ya şimdi bunu devlet hastanesinde doktor veriyomu kızlar CADIARZU
benimde adet olcağım zamanlar çok çıkıo sinir oluom burnumda sivilce çıkmış annemde özele götürmem yüzünle gözünle oynama sen çok takıosun ergenlikte olur dio ya ergenliğimi kaldı 20ye girdik hala sivilcelere devam edios :1shok:
cildiye doktoruna gidip sölesem bana bu haptan ver bakalım die jeyyar
verirmiki gamyoncuiremsu
bende aynı senin gibi düşünüyodum verirmi acaba diye.ağzımdan sivilce lafını duyar duymaz yazıverdi.bendede fazla sivilce yok ama yazdı hemen
peki etkisi oluomu geçiriomu=?
of nasıl cümle kurmuşum yabenneyaptımki, demek istediğim kollarımda kararma olmuş dedin ya, bu kararma kullandığın ilaçlardan mı oldu...?a.s.
kararma bende de var zaten esmer tenliyim 1 dk bile olsa güneş görüyüm bende kömür gibi oluyorum ayrıca şu 2 gündür bişey dikkatimi çekti yüzümde aynaya bakıyorum da yanaklarımdaki sivilceler azaldı hatta geçiyor diyebilirim elimi yüzüme dediğim zaman pütür pütür değil ama şunu da söyleyim bu sivilceler burnumun kenarındaki yerlere kusma yapıyo ama o da geçecek bende şu aralar olumlu gidiyor son bişey daha demek istiyorum bazı düğünlerimiz falan var fondötenlerimi hep atmıştım ama bi daha aldım bu sefer yağsız su bazlı hafif fodöten aldım mecbur kaldım ama sadece çok özel günlerde kullanacam onu da kızardığımdan dolayı iz mevzusu konusunda da şunu diyebilirim sivilcelerin söndüğü yer kırmızı ama zamanla o da geçiyo :dance::dance::dance::dance:
evet esmer bendede öyle geçenki yorumumda mutsuzum filan diyodum ama iki üç günde sanki bi güzelleşti cildim :) benimkide pütür pütür diğil fıstık elimle dokununca öle hoşuma gidiyo ki daha da iyi olucak ama biliyorum...bide şu fondötenin ismini yazsana canım bana sana zahmet??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?