Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
cok sewindim ya bu siyah noktaların gecmesine bişi daha sorcam siyah noktalar gidince gözeneklerde kapanıyomu bu ilacı kullanırken gözenek sıklastırıcı falan kullansam bi zararı olurmu

İlacın zaten etkilerinden biri gözenekleri sıkılaştırması bildiğim kadarıyla.Siyah noktalar gittiği an sımsıkı olmaz ama zamanla kapanıcak.

ben bu ilacı tam 1,5 sene kullandım ve kesinlikle faydasını gördüm ve öneririm. Ayrıca eğer ki benim gibi sivilcelerini dert ediyorsan kesinlikle öneririm çünkü inan psikolojin o dönemden daha fazla bozaman.evet kuruma,burunda kanama yapıyor ama belli bir dönem sonra vücut da alışıyor ve rahatlıyor.

evet yaa insanın acayip psikolojisini bozuyo senağlama
benim yüzümde birden çıktı sonra o kadar fazlalaştıki bir anda bende noldunu anlıyamadım bir iki ay içersinde işin içinden çıkamadım yani ole sıkmıyordumda üstelik.böyle bir anda çıkınca etraftan çok tepki duyuyorsunuz aa nolmuşş yaa ne kadar güzeldi yüzüne noldu falan acayip gıcık konuşmalar sinir bakışlar....
alışmaya çalıştım ama bazen olmadık yere gözlerim dolardı hamdolsun demek lazımdı herşeye rağmen...ilaç beni psikolojik yönden azda olsa etkiledi çünkü zaten psikolojim ii diildi böyle birden ağlamalar aşırı sinir ve kızmalar falan bu gibi şeler oldu başta sonra yavaş yavaş alıştım sanki yani ağrılarıma bile alıştım diebilirim..dudaklarım kurudu yara oldu kenarları uçuk gibi.pantenol kullanıyordum sürekli ama buna rağmen yara olmuştu.aşırı kuruma oluyo soyuluyo cilt yani tuhaf bakışlara her an maruz kaldım birde hergün okulda bu çok zordu ve derslere olan verimimi bile etkiledi.:çok üzgünüm:
ama tek ümidim geçicek inş..ve bir daha tekrarlamazz inş. bir buçuk ay kaldı haa gayret diyorum sonra daha güzel olucak inş...inş...inş...
cümlemize geçmiş olsun...selametle kalın...hoşçakalın...:a015:

Canım ben 2 hafta önce doktorumu arayıp bu ilaç beni yordu herşeye alınır oldum vs vs dedim.Doktorda bana demesin mi ilacın böle etkisi yok internetten okuduğuz şeyleri kendiniz yaşıyor sanıyorsunuz.Benim hastalarım ilaçla birlikte iyileşmeyi görünce tam tersi depresyondan çıktılar.:1shok:O an ne dicemi şaşırdım valla ben bazen düşük mg B vitamini alırdım arada onu içebiirmiyim dedim oda olur hergün iç dedi ve telefonu kapattım.
Doktoruma güvenirimde neden böle dedi anlmadım ama B vitamini içmeye başladım :çok üzgünüm:

tkş ederim cnmcm yaw vala dediğim gibi benim zaten yüzümü o halde gördüğümden psikolojim bozuktu ondan sanmış olabilirim tabiki :) ama şimdi daha güzel düzelmeyi fark ediyo insan moralmanda düzeliyor hafiften ...inş. dahada iiye gider...hepimizinki inş....

Yüzünde kaşınma olanlar var mı? Sanki hafif hafif iğne batırıyolar gibi.

ya şimdi bunu devlet hastanesinde doktor veriyomu kızlar CADIARZU
benimde adet olcağım zamanlar çok çıkıo sinir oluom burnumda sivilce çıkmış annemde özele götürmem yüzünle gözünle oynama sen çok takıosun ergenlikte olur dio ya ergenliğimi kaldı 20ye girdik hala sivilcelere devam edios :1shok:
cildiye doktoruna gidip sölesem bana bu haptan ver bakalım die jeyyar
verirmiki gamyoncuiremsu

bende aynı senin gibi düşünüyodum verirmi acaba diye.ağzımdan sivilce lafını duyar duymaz yazıverdi.bendede fazla sivilce yok ama yazdı hemen

bende kullandım jnm evet sinir yapıyo sürekli patlamaya hazır bi bomba gibi dolaşıosun ortalıkta ve her ay kan aldırıosun ama bitti artık bnm tedevim kullanmıyorum ve de çıkmıyo artık öyle iz bırakan sivilce falan....seçim senin yinede......

of nasıl cümle kurmuşum yabenneyaptımki, demek istediğim kollarımda kararma olmuş dedin ya, bu kararma kullandığın ilaçlardan mı oldu...?a.s.

Canım kullandığımız ilaçlar cilddi dahada hassaslaştırıyo ee güeşede maruz kalınca haliyle kararma kaçınılmaz oluyo sanırım çünki geçmiş yıllarda güneşte kalsam bile böle karamıyodum

evet esmer bendede öyle geçenki yorumumda mutsuzum filan diyodum ama iki üç günde sanki bi güzelleşti cildim :) benimkide pütür pütür diğil fıstık elimle dokununca öle hoşuma gidiyo ki daha da iyi olucak ama biliyorum...bide şu fondötenin ismini yazsana canım bana sana zahmet??

kıslar roaccutane kullanmaya başlayacaklar için bi öneri, dudak nemlendiricisi alacağınız zaman gidip de nivea fln alanızı tavsiye etmem şahsen benimkiler öle bi kuruodu ki nivea kesmiodu. ama sebamedinki vardı çok güseldi bi de neutrogenanınki iiydi onlardan alın derim ben. hep bunlardan kullanıodum benim dudaklarım da kurudu, soyuldu ama asla ve asla çatlamadı...

aynaya bakmaya öyle tiksiniyordum ki aynı senin gibi 3 5 gündür ilerlemeyi farkadince kendimi aynadan alamıyorum artık fondetenin ismine gelince vichy normaderm in normateint yağlı ciltlere birebir ayrıca sivilce falan yapmıyo ve de akıp gitmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…