Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Bende de ilerleme var eski halime göre,yinede kurumuş,kabuk olmuş 5-6 sivilce,sinir etmeye yetiyor.Çok geç iyileşiyolar ilacı kullanmaya başladığımdan beri ve elim, süremiyorum 2 haftadır orda olanlar var,iz kalmasın diye ellemeye kıyamıyorum.

arkadasım burada moral bozmaya gerek yok. soncta sen kullanmadın bu ilacı...

benim bgn 15.günüm. 1 kutu ilac bitirdim. ve aman aman bi değişiklik yok. ama ben inanıyorum iyi olacak....

cnm evt burun tıkanıllıgı yapıyor. bende yaptı ve burun kanaması da yapıor. ztn bu yuzden tıkanıklık oluyor gibi..

canım burya yorumlarınızı yazarken biraz daha dikkatli dawranın zaten bu ilacı kullanan herkes endiseli sen böle yazarak dahada moral bozyosun bu ilacı kullanıpta etkisini göremedim diyen kişiler genelde tedawiyi yarım bırakanlar onun için hiç moralinizi bozmayın arkadaslar insallah cildimiz pırıl pırıl olcak buna inanalım tedawimiz bitince bizden fıstıgı olmayacak öptüm hepinizi roaccutana kardeslerim:lepi:

ya arkadaslar bişi daha sorcam afedersiniz ama bu ilacı kullandımdan beri terim bi baska kokuyo:a015: sanki baskasının teri gibi sizdede öle oldumulaelaelaelaelae

o ter olayını yazan bendım eet kesınlıkle terım ılk ay da baskasının terı gıbı gelıyodu cok ıgrenc bı durum du
ama ıkıncı ayıma grıdım sımdı oyle hıssetmıyorum

o ter olayını yazan bendım eet kesınlıkle terım ılk ay da baskasının terı gıbı gelıyodu cok ıgrenc bı durum du
ama ıkıncı ayıma grıdım sımdı oyle hıssetmıyorum

Kızlar ben kolaltı sticklerden kullanıyorum nedense yinede ter koktuğumu düşünüyordum demek sebep buymuş.laelaelaelaelae

ben de yasadım aynı seyi.. ama sıcaklara bağlamıstım.. evde annemlere snrm ilac yaptı bunu da diyorum kızıyorlar bana hala kullanıyorsun die. ama sabredicez. bu sabah kalktıgımda burnum tıkanmıstı en cok zararı burnum ve dudaklarım görüyor.

aslında yazın kullanmak iyi değil.bende aldım bekliyorum eylül gibi kullanıcam nasip olursa.yazın yan etkileri daha çok oluyor galiba

Benim dün tam 2 ay bitti,bugün üçüncü ay başladı.Ben bilerek yaza denk getirdim,bu sene üniversiteye başlıyorum ve daha 2 ay tatilim var , tamam kötü bişey kendimi eve kapattım ama en azından yeni okuluma ve yeni çevreme sivilcesiz girmek istiyorum.Önyargı yeter.

arkadaşlar bu ilaç yurt dısında yasaklanmıs doğrumu ?

emin değilim ama burada amerikada intahar vakalarından dolayı yasaklandığı yazılmıştı.O kadar kötü olsa türkiyede toplanacağanı düşünüyorum.Birde amerikalılar hakkındaki hikayeleri duymuşsunuzdur Bir bayan Mcdonalst'an aldığı kahveyi bacak arasına koyup araba kullanmış dolayısıyla artık kahve dökülmüşmü yada bardağın sıcaklığımı nedir organını yakmış ve McD' mahkemeye vermiş yüklü tazminat almış bardakların üzerine uyarı yazsı eklenmiş falan....Ordaki insanların beyni biraz farklı çalışıyor.Madonna bile ingiltereye taşındığında burdaki insanlar zeki veya buna benzer bir kelime kullanmıştı.

evet fecii zayıflattığını duydum ama :)

Ben zayıfladım ama ilaçtanmı emin değilim yani yedilklerimede dikkat ediyorum.Porsiyonlarımı küçülttüm açlık hissimi yulaf ezmesi yiyerek bastırmaya çalışıyorum kolestrolüde düşürüyor.Kilo vermeye çalışıyordum zaten 5 kilo vermişim bide göbek erirse süper olur.Bana kilo verdireceğini hiç düşünmemiştim 2 yıldır bir türlü 55 e inemedim.şimdilik 2 kilo kaldı gitmesi gereken.Ben çok memnunum açıkçası birde sivilce yerlerindeki kızarıklar gitsin süper olucak.Yaz mevsiminde kullanmanın tek sakıncası yazları sıcak geçen memleketimizde güneşten saklanmak jeyyar

kişiden kişiye değişir diyolar bence bozma moralini.Gerçi benim hala çıkıyo sivilceler..

Arkadaşlar bu zayıflama mevzusuna bukadar takılmayın bence ilacın böyle bi yan etkisi yok diye biliyordum az öncede hastaneye tel açıp hem kendimle ilgili birkaç şey sordum hemde bu soruyu araya sıkıştırıverdim kesinlikle öle bişiyin söz konusu olamicağını söledi doktorum yani tamamiyle psikolojikmiş,hasta kilo verebilir yada alabilir bunun ilaçla bi bağlantısı yok tamamiyle vücudun aldığı besinlerle ilgiliymiş...

Esmer canım teşekkürler...

Bu ilaç hepimiz için inşaallah çözüm olur arkadaşlar,bide yukarda bi arkadaş bi yakınının bu ilacı kullanıp memnun kalmadığını hatta sivilcelerin sürekli çıktığından ve iz bıraktığından bahsetmiş? bence bunda alınıcak bişi yok insanlar olumlu yada olumsuz düşüncelerini paylaşabilir gayet doğal,bu arkadaşımız kötü bişi yazmamış ve yazdığı yorum için hiç gerek yokken özür dileme gereksinimi duymuş?? kimsenin morali bozulmasın elbette ama bizlerin morali bozulmicak diye insanlar kendi düşüncelerini ifade edemicek gibi bi durumda asla söz konusu diğil !! olumlu düşünceler kadar olumsuz düşüncelerde gerekli olumluya inanıyoruzda? olumsuza neden inanmak istemiyoruz?? oda olabilir yani sonuçta? uyarı maiyetinde temiz düşüncelerle yazılmış sözler bunlar herangi bi art niyet taşımıyo bana göre o yüzden sabredelim arkadaşlar allah büyüktür bu ilaç %90 ınımıza cevap vericektir bundan şüphem yok ama geride kalan %10 luk kesimde olmicağımız ne malum dimi...herkese sevgiler saygılar bir başka yorumda görüşmek üzere öpüldünüz...

arkadaşlar ben 5, ayımdayım ağustosun 15 inde bitiyor.teyzem hemşire ve onun söylediklerinden snra tamamlamadan bitirmeyi bile dşnyrm.ilerde çok yan etkisini görürsün dedi.karaciğerde depo yaptığı için böbrekler ve karaciğerin iflas noktasına gelebileceğini söyledi.bol sıvı almamız gerekiyormuş..ayrıca güneş lekeleri baya uğraştıracak gibi.ve benm yüzümde ödem var ilaçtan dolayı şiş ...öyle ..

içmeye korkar oldum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…