arkadaşlar ben kullanmadım ama çok yakınım olan biri kullandı:1shok:keşke kullanmayaydı:1no2:yüzünde hiç olmadığı kadar sivilce çıktı bunların zamanla kuruması gerekirken tam olarak kurumadı:1no2::1no2::1no2:üzerinden zaman geçmiş olmasına rağmen yüzünden izleri gitmedi hala eskisi kadar olmasada büyük büyük sivilceler çıkıyo yüzünde:bbo:
arkadaşlar ben kullanmadım ama çok yakınım olan biri kullandı:1shok:keşke kullanmayaydı:1no2:yüzünde hiç olmadığı kadar sivilce çıktı bunların zamanla kuruması gerekirken tam olarak kurumadı:1no2::1no2::1no2:üzerinden zaman geçmiş olmasına rağmen yüzünden izleri gitmedi hala eskisi kadar olmasada büyük büyük sivilceler çıkıyo yüzünde:bbo:
o ter olayını yazan bendım eet kesınlıkle terım ılk ay da baskasının terı gıbı gelıyodu cok ıgrenc bı durum du
ama ıkıncı ayıma grıdım sımdı oyle hıssetmıyorum
Kızlar ben kolaltı sticklerden kullanıyorum nedense yinede ter koktuğumu düşünüyordum demek sebep buymuş.laelaelaelaelae
aslında yazın kullanmak iyi değil.bende aldım bekliyorum eylül gibi kullanıcam nasip olursa.yazın yan etkileri daha çok oluyor galiba
arkadaşlar bu ilaç yurt dısında yasaklanmıs doğrumu ?
evet fecii zayıflattığını duydum ama :)
bende üniversitede 1.sınıfa başlıcam ve sivilcesiz bi suratla tanısınlar isterimdim beni ama bu mümkün olmayacak galiba çünkü haftaya cuma birinci ayımı bitirmiş ve ikinci ayıma başlamış olcam tam da sivilcelerin kusma döneminde okul başlıcak ama ne yapalım :sm_confused:
arkadaşlar ben 5, ayımdayım ağustosun 15 inde bitiyor.teyzem hemşire ve onun söylediklerinden snra tamamlamadan bitirmeyi bile dşnyrm.ilerde çok yan etkisini görürsün dedi.karaciğerde depo yaptığı için böbrekler ve karaciğerin iflas noktasına gelebileceğini söyledi.bol sıvı almamız gerekiyormuş..ayrıca güneş lekeleri baya uğraştıracak gibi.ve benm yüzümde ödem var ilaçtan dolayı şiş ...öyle ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?