Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
arkadaslar bır ay 10 gun oldu ve ben cok mutsuzzum buaralar baska sebebler de var mutsuz olmam ıcın ama yuzum duzelmıcekmı cok mutsuzuummmmmm kımseye anlatamıyorum konusamıyorum bu konu hakkında

tabiki düzelicek en zor dönemindesin sen şuan daha 1 ay olmuş.moralini bozma canım.bu ilaç gerçekten geçiriyo.eğer sivilcelerin inatçıysa bundan başka kalıcı çözümü yok hernekadar çok ağır bi ilaç olsada

Bugün tam 2 ay 2 gün oldu , maya senin içinde yazim biraz şimdiye kadar olanları.İlk 2 hafta yüzümde değişiklik olmadı,zaten kötüydü başlarken durum,onlar düzeldi hafif iyi oldu. İki hafta sonra yüzüm felaket bir duruma geldi , kocaman aknelerin yanında kist çıktı 2-3 tane , yüzüm şiş durdu hep , 2 hafa sürdü toparlanmaları , ilk ay sonu kontrole giderken azalmışlardı baya hatta doktora demiştim , tam size gelirken biraz düzeldi çok fenaydı diye,ikinci ay,sadece sivilce artmasıyla geçti,ilk 3 haftası yani.Biri gitti diye sevinirken diğeri çıktı,bazı sivilceler kabul oldular ama 2-3 hafta orda kaldılar,hiç ellemiyorum çünkü hep dikkat ediyorum,bazıları uykuda falan düşüyo.Son 1 haftadır biraz azaldı , yeni 2-3 tane çıktı ama eskiler baya düzeldi,kızarıklıklar hafifledi,moral oldu bana.Anladığım kadarıyla genel iyileşme üçüncü ayda oluyomuş zaten,ümitliyim o yüzden bu aydan.Doktor bana %80 4 ay sonunda biter tedavin dedi ama bakıcaz,okuduğum kadarıyla herkesin 6 ay civarı.

Ayrıca benim yüzümde strese bağlı egzama çıktı,yer yer domates gibi oldum yani kızardım,şimdi oda geçti sadece burun kenarlarımda çok az kaldı,onun için ayrı kremim var, belki bazı arkadaşların kızarma ve kaşınma dediği aslında egzama olabilr,doktorunuza sorun derim ben.Tam onun belirtileri.

Kısaca bozmayın moralinizi,hepimiz iyileşicez bu sıradan bir tedavi değil,ben şubattan beri uğraşıyorum çeşit çeşit kremler tedaviler,son çare bu oldu artık aslında doktorum bana başka tedavi vermişti,olmazsa hap demişti ama ben artık dayanamadım.Hepinize kolay gelsin hiç kolay değil,canım evden dışarı adım atmak istemiyo hatta öylede oluyo ama en büyük derdimiz bu olsun,en azından geçeceğini biliyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
cok sagolun aglama krızı tuttu.ya ben de umutluydum hep eskı yazılarımıda okuduysanız.ama sankı hıc duzelmıyo artık
bıde sınıf arkadasımla cıkamya baslıcaktım..sonra yold akarsılastık ıkı kez bulusma gunumuzden oncekı ıkı gun sonra ben bunla pek fazl akonsuamadım dudaklarım fıaln kuru dıye oda benım baksa bıa rkaadsıma benle konusmuyo bıle gorunce kacıyo artık olcagına ınanmıyorum dmeıs..

cok uzuldum cunku bılmıyokı nedne yuzune bakmadııgmı onla konustugumu

herseyı ertelıyorummm ama herseyı cok mutsuuzum

arkadaslarımla konsuurken cok rahatım sasgolsunlar cok ıyı arkadaslarım var ama sevdıgım cocuktan suana kadar hep kactımmm yzuumu gormesın dıye ..ama tabı o bunu anlayamaz ..ona karsı bı tavır sanıyo heppp....mesela yuzum ıyıydı bı ara ozaman onun yzuune rahatca bakıp gulerek konusuyodum
oda sorna benden hoslandıgını soyledı..ama artık yıne bakamıyorummm(((((((((

sonsuz yanlızlık ve hayat a cok tesekkur ederım szıın dısınızda hangı arkadaımla konussam anlayamazlar benı sızın gıbı..

Ben sadece kendimi böyle bunalımda sanırdım ama merak etme ilacı kullanan çoğu kişi öyle,senin şansına yaz tatiline denk geldi,en kötü süreler yazın biticek,okula gidip gelme sorunun yok hergün,biraz sabret , sadece bir yaz , sonraki tüm yazlar senin :) daha çok gezip tozucaz

Bence bekleyin,dünya üzerinde 11milyon kişi bu ilacı kullanıyo,tamam arada istisnalar olabilir ama onlarda tedavinin bitmesini beklemeyenler,buda bir gerçek.Siz bence hapınızı için zamanın geçmesini bekleyin,hepimiz iyi olucaz.

kızlar bende yarın doktora gidecektim haftasonu tatile gittikte şimdi okudukça yazılanları bu ilaçtan korkmaya başladım ve kafam çok karıştı kafamçokkarıştı

Sizde abartmayın isterseniz ilknur hanım,kimse kafadan aa ben roaccutane kullanim canım çekti demiyo zaten?? herkes doktor kontrolünde kullanıyo farkındaysanız,kendi tecrübeleriniz paylaşabilirsiniz ama insanları yönlendirmeyi doktorlara bırakalım isterseniz...

benim kuzenim kullandı 6 ay.yüzü sivilceden görünmüyodu inanılmaz bi bunalıma girdi.bu ilacı kullanınca bebek gibi oldu dolayısıyla bunalımdanda çıktı.şuan çok mutlu bi şekilde hayatını sürdürüyo.darısı bütün kullananların başına

benim bugün tam 3.5 ay oldu bakıyorum da yazılara yeni arkadaşlar 1 ay 2 ay olanlar daha herşey çok yeni ilk 1 ay içinde mucize beklemek imkansız ayrıca bende bile halen çıkıyo eskiye nazaran bayağı bir gelişme oldu ama sivilceler 2. ayda kustu diye bitti anlamına gelmez evet bana 3.5 ay oldu ama hala devam ediyo bide yanaklarım düzelmeye döndü bide burda birinin arkadaşı kullanmış düzelmemiş yazısını okudum ona kalırsa benimde yakın çevremde 2 kız kullanmıştı cildi çok güzel oldu kaymak gibi o bide bünyeden bünyeye değişiyo tutup da onun iyi olmadı diye başkasının iyi olmayacak diye bi konu söz konusu değil belki bende de ya iyi sonuç alırım ya da almam bende bi mucize beklemiyorum ama yine de moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ayrıca bebek gibi cildim olacak diye kaide koymuyorum ya iyi bitecek ya da sivilceli hayata devam edecem hepsi bu

of of nedir bu sivilcelerden çektiğimizsenağlamabende yeni kullanmaya başladım ama açıkçası korkmaya başladım :çok üzgünüm:1.ayım bittikten sonra kullanmamaya bile kararlı gibiyim bilmiyorum ya çok korkuyorum...!

kızlar ya benim 10. günüm olmasına ramen yüzüm bir anda hiç olmadı kadar sivilce oldu senağlamayanaklarım sivilceyle doldu aslında siwilcelerin artacagını bilyodum ama daha erken diil mi CADIARZU

Vallahi benim 1 ay 5 gün falan oldu sivilce falan çıkmadı..Ha çıktı ha çıkacak diye bekliyorum ama yok ( çıkmaz inşallah..Düzelmeye başladı yüzüm..Çevremdekilerden gelen tepkiler de çok iyi..İnşallah iyleşiriz hepimiz (

kzılar bende kullanıyorum bu ilacı doktor verdi.bu ilacın yanında doktorun verdiği miktar kadar eczaneye solüsyon hazırlatıp kullansam olur mu ki?

kızlar ya benim 10. günüm olmasına ramen yüzüm bir anda hiç olmadı kadar sivilce oldu senağlamayanaklarım sivilceyle doldu aslında siwilcelerin artacagını bilyodum ama daha erken diil mi CADIARZU

normaldir ya a.sama herhalde benim anormal aksine benim tek tük hariç hiç çıkmadı bundan şikayetçi diğilim:dance::teytey:inş çıkmazdasenağlamaama kullananların çoğudan kusma olmuşCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…