arkadaslarımla konsuurken cok rahatım sasgolsunlar cok ıyı arkadaslarım var ama sevdıgım cocuktan suana kadar hep kactımmm yzuumu gormesın dıye ..ama tabı o bunu anlayamaz ..ona karsı bı tavır sanıyo heppp....mesela yuzum ıyıydı bı ara ozaman onun yzuune rahatca bakıp gulerek konusuyodum
oda sorna benden hoslandıgını soyledı..ama artık yıne bakamıyorummm(((((((((
ya yukarıdaki yazımdan dolayı bana kızmıştınız ama ben bugün hani ilacı kullanan yakınımla konuştum.sizleri üzmek istemiyorum ama okadar yan etki depresyona girmeler kendinizi eve hapsetmeler üzgünüm arkadaşlar:çok üzgünüm:yani düzelecek ama böyle tam pürüzsüz bi yüz beklemeyin.siz kızıyosunuz ama yazmamın nedeni başlamamış olanlar bence başlamazsın.
ya yukarıdaki yazımdan dolayı bana kızmıştınız ama ben bugün hani ilacı kullanan yakınımla konuştum.sizleri üzmek istemiyorum ama okadar yan etki depresyona girmeler kendinizi eve hapsetmeler üzgünüm arkadaşlar:çok üzgünüm:yani düzelecek ama böyle tam pürüzsüz bi yüz beklemeyin.siz kızıyosunuz ama yazmamın nedeni başlamamış olanlar bence başlamazsın.
kızlar ya benim 10. günüm olmasına ramen yüzüm bir anda hiç olmadı kadar sivilce oldu senağlamayanaklarım sivilceyle doldu aslında siwilcelerin artacagını bilyodum ama daha erken diil mi CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?