Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
zeynep canım peki sivilcelerin çokmuydu azmıydı ondanda çıkmamış olabilir benimkilerde fazla değil

canım hiç ara vermeden eczaneden al doktorun gelince yazdırırısınn tamam...

Canım yönlendirmen için tşşkr ederim. Eğer ilacı almasaydım 6 gün içmeden geçecekti.Ben ilacı aldım kullandım deyince şaşkın şaşkın baktı

Bugün kontrolüm vardı nihayet doktorum izinden geldi biraz sinirliyim ama, özel hastaneye gidiyorum devlet hastanesi olsa hadi neyse anlarım insan kayıtlarını kontrol etmezmi kimin tedavisi aksayacak laf sırasında aksatmak yok deniyoda, ben fal açmadım sonuçta nerden bileyim nezaman tatile gidecek beyfendi

Esas sorun 8 ay kullanabilirmişim izler için olacakmış ne kadar çok kullanırrsam izler okadar düzelir ve tekrarlama olmazmış.Bu arada 5. aydayım 40-50-60-60-60 kullandığım dozlar ben 5. aydan sonraki ay azaltır sonrada bitirir diye ummuştum.Çok üzgünüm çokkkk bitmiyo yaaa....

hülyalı karışmak gibi olmasın ama ben senin resmini gördüm cildin gayet güzel. nacizane fikrim kullanma bu ilacı derim.tabi sen bilirsin yinede

şimdi banada kızacaksınız belki ama kızlar gerçekten paylaşmak zorundayım.kardeşim aşırı akne problemi sebebiyle DOKTOR TAVSİYESİ ile kullandı bu ilacı.2 ayın sonunda sivilcelerde ciddi bi azalma oldu ancak ilacı bıraktıktan 3 ay kadar sonra vucudundaki kuruluk çatlamalara sebep olacak kadar çoğaldı.ve tavsiye eden doktora tekrar gittiğimizde kısa bi tedavi olmasına rağmen karaciğerdeki yağ enzimlerinin nerdeyse yok olduğunu öğrendik.neden tavsiye ettiniz diye soruncada size mesuliyet kabul etmem kendi isteğinizle kullamdığınıza dair kağıt imzaladınız dedi.şimdi sakinleştirici ilaçlarla birlikte karaciğer destek vitaminler ve bol şekerli gıdalar tüketiyoruz.allah herkese şifa versin

hülyalı karışmak gibi olmasın ama ben senin resmini gördüm cildin gayet güzel. nacizane fikrim kullanma bu ilacı derim.tabi sen bilirsin yinede

cnm zaten sorunum alnımda çıkması alnımda sivilce çıkınca çok sinir oluyorum
ama bu ilacın ruhsal sağlığımı bozmasını hiç istemiyorum
zaten sosyofobiden yeni kurtuldum
hani psikolojik sorun oluyo diyorlarya korktuğum o depresyon falan yani :1shok:

canım ALLAH şifa wersin umarım düzelir ben daha 10. günümdeyim kuruma falan olmadı henüz Bildiğim kadarıyla kuruma basladığı andan itibaren doktorun etkili bi nemlendirici tawsiye etmesi lazımdı catlamaları falan önlemek için insallah en kısa zamanda saglına kawusur

ya kafam iyice karıştı kullansammı kullanmasammı karar veremedim daha

canım sonsuz yalnızlık haklı pek siwilcen yok sanırım baska tedawi uyguladın mı daha önce eger baska tedawiler uygulayıpta bi sonuc alamadıysan bu ilac son çare umarım düzelirsin:1rolleyes:

canım sonsuz yalnızlık haklı pek siwilcen yok sanırım baska tedawi uyguladın mı daha önce eger baska tedawiler uygulayıpta bi sonuc alamadıysan bu ilac son çare umarım düzelirsin:1rolleyes:

cnm işte krem falan verdi doktor ama çıktıktan sonra kurutuyordu yani bir kaç gün o sivilce duruyo ben hiç çıkmasın istiorum ama depresyona falan girersem hap yüzünden ondan korkuyorum :1no2:

Bugün 2 tane hamburger yedim ve şuan vicdan azabı çekiyorum,kiloyla ilgili hiçbir sorunum yok sadece yağlı yağlı yedim diye korktum bu ilaç artık paranoyak etti beni stres yaptım yine.

Canım bende 5. aydayım son bitiyo derken izler içinde 8 aya kadar kullanacaksın dedi doktor.Sende sivilcelerin yerleri belirgin mi bende kırmızı ,kırmızı kahve bir hal varda yüksek doz kullandığım için hayal kırıklığına uğradım açıkçası .Sende genel durum nasıl?

cnm senin dozların nasıldı?? kacla baslayıp kaca yukselttin ?

cnm senin dozların nasıldı?? kacla baslayıp kaca yukselttin ?

Benim dozlar 40-50-60-60 bu ayda 60 mg.Ben 60 kgmım.Benim hesaba göre önümüzdeki ayda 9000mg geçmiş olacaktım 10mg verse dahi.8. aya uzar sivilce yerlerinin geçmesi içinde roacc. kullanıcan dedi ben yıkıldım açıkçası kremle devam ederiz sanmıştım.hiç sivilcem yok ama :1no2:.6 ayda olan arkadaşlar yokmu yawww yada bitirmişte olabilir.

kızlar yüzünüzü temizlerken ne kullanıyosunuz sabun olarak.Bana dr dove'u önermişti.fakat katı sabunda siyah noktaya sebep olurmuş.sizler ne kullnıyosunuz acaba

ben mecburen sabunluyorum sabah kaltığımda yüzüm vıcık vıcık oluyo malesef.sebamedin jelini kullnmayı düşünüyorum iyi diye duymuştum

ben mecburen sabunluyorum sabah kaltığımda yüzüm vıcık vıcık oluyo malesef.sebamedin jelini kullnmayı düşünüyorum iyi diye duymuştum

İlk başladığımda bana hiçbirşey sürmiyeceksin nemlendirici bile dedi.Bu sebeple mecbur kalmadıkça birşey sürmüyorum.Bazen kuruluk kaşıntı yapıyor ancak o zaman yağ oranı çok düşük nemlendiricim vardı onu.Bende geçenlerde göz altı kremi kullanayım dedim çünki cildim çok kurudu.Hemen göz altında minicik bir beze oldu bugün sordum kullanma dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…