canım hiç ara vermeden eczaneden al doktorun gelince yazdırırısınn tamam...
ya kafam iyice karıştı kullansammı kullanmasammı karar veremedim daha
canım burya yorumlarınızı yazarken biraz daha dikkatli dawranın zaten bu ilacı kullanan herkes endiseli sen böle yazarak dahada moral bozyosun bu ilacı kullanıpta etkisini göremedim diyen kişiler genelde tedawiyi yarım bırakanlar onun için hiç moralinizi bozmayın arkadaslar insallah cildimiz pırıl pırıl olcak buna inanalım tedawimiz bitince bizden fıstıgı olmayacak öptüm hepinizi roaccutana kardeslerim:lepi:
hülyalı karışmak gibi olmasın ama ben senin resmini gördüm cildin gayet güzel. nacizane fikrim kullanma bu ilacı derim.tabi sen bilirsin yinede
zeynep canım peki sivilcelerin çokmuydu azmıydı ondanda çıkmamış olabilir benimkilerde fazla değil
şimdi banada kızacaksınız belki ama kızlar gerçekten paylaşmak zorundayım.kardeşim aşırı akne problemi sebebiyle DOKTOR TAVSİYESİ ile kullandı bu ilacı.2 ayın sonunda sivilcelerde ciddi bi azalma oldu ancak ilacı bıraktıktan 3 ay kadar sonra vucudundaki kuruluk çatlamalara sebep olacak kadar çoğaldı.ve tavsiye eden doktora tekrar gittiğimizde kısa bi tedavi olmasına rağmen karaciğerdeki yağ enzimlerinin nerdeyse yok olduğunu öğrendik.neden tavsiye ettiniz diye soruncada size mesuliyet kabul etmem kendi isteğinizle kullamdığınıza dair kağıt imzaladınız dedi.şimdi sakinleştirici ilaçlarla birlikte karaciğer destek vitaminler ve bol şekerli gıdalar tüketiyoruz.allah herkese şifa versin
ya kafam iyice karıştı kullansammı kullanmasammı karar veremedim daha
canım sonsuz yalnızlık haklı pek siwilcen yok sanırım baska tedawi uyguladın mı daha önce eger baska tedawiler uygulayıpta bi sonuc alamadıysan bu ilac son çare umarım düzelirsin:1rolleyes:
arkadaşlar ben 5, ayımdayım ağustosun 15 inde bitiyor.teyzem hemşire ve onun söylediklerinden snra tamamlamadan bitirmeyi bile dşnyrm.ilerde çok yan etkisini görürsün dedi.karaciğerde depo yaptığı için böbrekler ve karaciğerin iflas noktasına gelebileceğini söyledi.bol sıvı almamız gerekiyormuş..ayrıca güneş lekeleri baya uğraştıracak gibi.ve benm yüzümde ödem var ilaçtan dolayı şiş ...öyle ..
Canım bende 5. aydayım son bitiyo derken izler içinde 8 aya kadar kullanacaksın dedi doktor.Sende sivilcelerin yerleri belirgin mi bende kırmızı ,kırmızı kahve bir hal varda yüksek doz kullandığım için hayal kırıklığına uğradım açıkçası .Sende genel durum nasıl?
cnm senin dozların nasıldı?? kacla baslayıp kaca yukselttin ?
kızlar yüzünüzü temizlerken ne kullanıyosunuz sabun olarak.Bana dr dove'u önermişti.fakat katı sabunda siyah noktaya sebep olurmuş.sizler ne kullnıyosunuz acaba
ben mecburen sabunluyorum sabah kaltığımda yüzüm vıcık vıcık oluyo malesef.sebamedin jelini kullnmayı düşünüyorum iyi diye duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?