canım ALLAH şifa wersin umarım düzelir ben daha 10. günümdeyim kuruma falan olmadı henüz Bildiğim kadarıyla kuruma basladığı andan itibaren doktorun etkili bi nemlendirici tawsiye etmesi lazımdı catlamaları falan önlemek için insallah en kısa zamanda saglına kawusur
benm sivilce izleri çok belirgin diil ama lekelenmeler var biraaz.8 ay demez inş yha hiç çekemem
cnm zaten sorunum alnımda çıkması alnımda sivilce çıkınca çok sinir oluyorum
ama bu ilacın ruhsal sağlığımı bozmasını hiç istemiyorum
zaten sosyofobiden yeni kurtuldum
hani psikolojik sorun oluyo diyorlarya korktuğum o depresyon falan yani :1shok:
bi danışim doktoruma cnm teşekkür ederim..kimyasal peeling yaptırmayı dşnyrm ztn eğer geçmezse...off sivilceler gidio sonra izle uğraşıyoruz hiç bitmio sorunlar
cnm işte krem falan verdi doktor ama çıktıktan sonra kurutuyordu yani bir kaç gün o sivilce duruyo ben hiç çıkmasın istiorum ama depresyona falan girersem hap yüzünden ondan korkuyorum :1no2:
cnm kimyasal peeling yapmıo güzellik merkezleri ilaç kullananlara benim bildiğim...geçen sene ben lazer ep. için gittiğimde bi arkadaşım da geldi oda istedi kimyasal peeling... ilaç kullanıodu...ilaç bitmeden yapamayız dediler.bence riske girme çünkü yanma olacak kimyasal peelingde sıkıntı olabilir...
kızlar ben 2. ayıma girdim..doktora burnumun kanadığını sööledim fito adında bi krem yazdı burnuma bir de gözlerim kuruodu onun için de suni gözyaşı verdiler ve doktor normal dedi...var mı başka kullanan bunları??
Arkadaşlar doktor size roaccutane, yanında losyon ve jelde verdi mi, geceleri sürmek için..?:uhm:CADIARZU
arkadaşlar yüzü kaşınan var mı? Bugünlerde çok kaşınmaya başladı korktum biraz.
maya canım çok acelecisinyerimseniben.ilk 2 ayı kusma dönemi.3.ayda mutlaka çok belirgin düzelmeyi göreceksin hayırlısıyla......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?