Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
öncelikle hepinize slm olsun yoldaşlarr...
yoldaşlar diyorum çünkü,aynı yolda belli bi hedefe doğru ilerliyoruzz...Rabbim sonumuzu hayırlı kılsın inş...
bugün benimde hayırlısıyla 5.ayımın bitmesine 9 gün kaldı.
burda konuşulan bi mevzu dikkatimi çekti.olumsuz yorumlarla ilgili..
tabiki olumsuz yönlerindende bahsedilmeli fakat tamamen umut kırıcı cümleler asla kullanılmamalı.hani derler ya umut fakirin ekmeğidir....aynen öyle,biz bu ilaca başlarken belki bizim derdimize çare olur niyetiyle başladık.bi yola koyulduk bekliyoruzz.sayılı gün çabuk geçer inş.ve bi bakmışızz bu günleri unutuvermişizz :)
ayrıca yorumlardada okuduğumuz gibi kimileri tamamen geçti hiç bi eser kalmadı derken kimileride hala bu dertten muzdaripiz diyorlar :çok üzgünüm:...
bizler,yani şu anda tedaviyi bitirmemiş olanlar sonucun ne olacağını bilmiyoruz elbetteki ama umudumuz var ki düzelecek inş. diyoruzz...
ama nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz arkadaşlar yani bunu çekmemiz gerekiyormuş ve çekiyoruz.çaresi neredeyse onuda bizzat arıyoruz,temenni ediyoruzki bu ilaç bizlerede çare olucak...
hayatta bazı şeyleri erteliyoruz belki ama sonuçta hala yaşıyoruzz diil mi...
hala hayatta bi hacmimiz var..bizimle üzülen bizimle gülen yakınlarımız var bu site gibi derdimizi paylaştığımız ve sizin gibi güzel insanlarla tanışma fırsatı bulduğumuz bi yer var...
çok uzattım biliyorum dostlar eğer yazımı okuduysanız ve gözlerinize yorgunluk verdiysem şu garibi affedin :çok üzgünüm:içimden geldiği gibi yazdım hiç birinizi yabancı görmedim :)
zaten tek derdimiz bu olsun inş. ve bunun çareside kullandığımız ilaç olsunki sonuçtada herbirimiz şifa bulalım...kendinize ii bakın..:1rolleyes:sağlıcakla kalın..
geceniz güzel olsun dostlarr...hoşçakalın...

benm sivilce izleri çok belirgin diil ama lekelenmeler var biraaz.8 ay demez inş yha hiç çekemem

canım bu tahmin ettiğin gibi bi kuruluk değil tüm vücudu yarılıyo ve kanıyo maalesef nemlendiriciler banamısın demiyo.. aylık kanamalrdada problemler başladı... kesinlilke moralinizi bozmak istemiyorum ama allah kahretsin o doktoru ruhende vücut olarakta çöktü kardeşim.bide suçlu biz olduk kullanmayı kendimiz kabul ettik diye.yani böyle o imzalanan lanet kağıt yüzünden hiçbir hak iddia edemiyosunuz inşallah sizde böle problemler olmaz

bence bugün gidiçem dermotologa vede bu ilaçı istiyiçem bakalım ne diyiçek buraya yazarım arkadaşlar bıkdım bu sivilçelerden 30 yaşındayım hala cıkıyor

benm sivilce izleri çok belirgin diil ama lekelenmeler var biraaz.8 ay demez inş yha hiç çekemem

canım siwilce izleri için cantiractubex diye bi ilac duydum cok etkili diyolar bi doktoruna danış istersen amaliyat sonrası kalan izlerde we siwilce izlerinde etkiliymiş:1rolleyes:

canım ya sosyofobi demişin ya biraz açsana onu merak ettim bendede war galiba ondan tedawimi oldun da mı kurtuldunCADIARZU

bi danışim doktoruma cnm teşekkür ederim..kimyasal peeling yaptırmayı dşnyrm ztn eğer geçmezse...off sivilceler gidio sonra izle uğraşıyoruz hiç bitmio sorunlar

bende ilacı kullanmaya başlıyalı 15 gün oldu daha erken olduğunu düşünüyorum şimdilik hiçbir değişiklik yok cildimde ama dudaklarım çatlıyor çok onun içinde zaten nemlendirici kullanıyorum inşallah hayal ettiğim bir cilde sahip olurum .Çok ilaç kullandım ve hiç biri iyi gelmedi inşallah bu son olur kullanana arkadaşlara da aynı şeyi diliyorum........

Kimyasal peelingde yüzüne bir madde sürüyolar , o yüzünde yanma hissi uyandırıyo biraz ve deriyi havaya kaldırıyo yanlış hatırlamıyosam , üstte kalan kısımları temizliyolar her seferinde yeni deri çıkıyo biraz biraz gibi bişey.

cnm işte krem falan verdi doktor ama çıktıktan sonra kurutuyordu yani bir kaç gün o sivilce duruyo ben hiç çıkmasın istiorum ama depresyona falan girersem hap yüzünden ondan korkuyorum :1no2:

bak tatlım ciltle uğraşmaya gelmez.aşırı sivilce problemin yoksa hiçbir şey kllanma ilaç olarak dışardan sürülen kremler merhemler vs kullan sadece... çok az çıkyo diyosun hiç elleme tatlım bekle biraz geçer onlar kapatıcı falan kullanmayı dene. bide kayısı yağı kullanabilirsin

ılaca baslarken cok umutlu oluyorusun hemen gecıcegıne ınanıyosun bır ay gıbı bı surede az da olsa amacına ulasırsın sanıyosun ama oyle lmuyo heo sıvılce cıkamsı suruyo bu yuzden depresyon demeyelım de bu sebeble moralım baya bozuk bu aralar gercı regly oldum bugun belkıde osebeble buara baya sıvılcem cıkmsıtı rbılmıyorum tam sebebını

maya canım çok acelecisinyerimseniben.ilk 2 ayı kusma dönemi.3.ayda mutlaka çok belirgin düzelmeyi göreceksin hayırlısıyla......

cnm kimyasal peeling yapmıo güzellik merkezleri ilaç kullananlara benim bildiğim...geçen sene ben lazer ep. için gittiğimde bi arkadaşım da geldi oda istedi kimyasal peeling... ilaç kullanıodu...ilaç bitmeden yapamayız dediler.bence riske girme çünkü yanma olacak kimyasal peelingde sıkıntı olabilir...

kızlar ben 2. ayıma girdim..doktora burnumun kanadığını sööledim fito adında bi krem yazdı burnuma bir de gözlerim kuruodu onun için de suni gözyaşı verdiler ve doktor normal dedi...var mı başka kullanan bunları??

suni gözyaşı damlası ben de kullanıyorum günde 3 defa.benim gözlerimde çok sorun oldu ,bunun yanında birkaç defa antibiyokli damla filn da kullandım.birara günde 10 defa filn damla kullanıyordum.yarın tekrar göz doktoruna gideceğim bakalım ne olacak:)

arkadaşlar yüzü kaşınan var mı? Bugünlerde çok kaşınmaya başladı korktum biraz.

maya canım çok acelecisinyerimseniben.ilk 2 ayı kusma dönemi.3.ayda mutlaka çok belirgin düzelmeyi göreceksin hayırlısıyla......

eet haklısın cok acelecıyımdır.ben bunun ılk aylar duzelmeyecegını dusunerek basladım ama ıste bazen baska seylere sıkılınca gıtömen gereken yerlere gdıemeyınce hele tatıldeyken ne denıze gıdebılıyosunuz ne arkadaslarınl acok fazla gorusemıyosun.......ve ozmaan ınsan bazen ya bıktım artık dıyooooo..ve benım yapımda da acelecılık var her ıs hemen olmalı bıtmelı ama burası cok ıyı gelıyo yazılanalrı okumak desteklerınızı grmek supersınızzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…