Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim..bi arkadaş da belirtmş aşağıda..eğer yüzünüzde kistik şekilde sivilceler yoksa ya da çok ciddi derecede diilse sorununuz kesinlikle ilaç falan kullanmayın.çünkü bilindiği gibi kullandığımız her ilacın bir de yan etkileri var.ve bu ilacın yan etkileri ciddi boyutta.bi defa karaciğerde depo yapıyor.ve yaz aylarında kullandığımız için böbrekelri çok yoruyor.bol bo lsıvı almamız lazım.bi anda böbreklerimizin iflas ettiğini ya d akaraciğerlerimizin mahvolduğunu görebiliriz..bunları moraliniz bozulsun die söylemiyorum çnkü aynı ilacı ben de kullanıyorujm ve son ayımdayım.amacım kullanmaya yeni başlayanlara ya da başlıyacak olanlara yardımcı olmak.ben de çok düşündüm bu ilacı kullanırkne.ve sivilceler kistik şekilde falan diildi.hatta doktorun verdiği jellerle cildim baya bi düzelmşti..ama aşırı yağlanma vardı o yüzden başladım.günde 50 mg la başladım 40 a düştü snra.doktorum nemlendirici ve yatştırıcı krem yazdı.markası avene.ama çok pahalı old. için sadece güneş kremini aldım ve hiç memnun kalmadım.nemlendirici loreal kullandım şimdi başka bi marka kullanıyorum ama ondan da memnun kalmadım.loreal ideal.güneş kremi kullanıp güneşe çıktığım halde yüzüm acaip karardı.bu arada yiyecek konusunda hiç dikkat etmedim yağlı herşei yedim.ama sonradan şunu düşündüm(lafım benm gibi davrananlara:) ) madem ki ilaç kullanıyoruz o seviyedeyiz nie yağlı şeyler yemkte ısrar edioruz ki.hade ilaç bittikten sora yeniden başladı sivilceler osamn napıcaz?hepsi boşa:s o yüzden artık yediğim içtiğim şeylere dikkat etmeye ve bol su içmeye karar werdim.ayrıca gözlerde aşırı bir kuruluk oluyor.damla ve suni gözyaşı var.ama çok nadir kullanıyorum ben .gerek olamdığından diil işengeçlikten:d burnum acaip kuruo..doktorun yazdığı damlayı daha yeni aldım ve bgn kullanmaya başaldım.ayrıca kilo kaybı ya d aalımı gibi bi yan etkisi olmadı bende.saçlarımda anormal bir dökülme oldu.bi şampuan aldım .onu kullanıyorum ama pek bi faydasının olduğunu söyleyemeceğim.bir d eyüzümde aşırı bir terleme oluyor..sizde d eoluyor mu?çok knştum galiba:d bgnlük benden bu kadar arkadaşlar...grşleriniz paylaşırsanız sevinirim...

arkadaşlar yüzü kaşınan var mı? Bugünlerde çok kaşınmaya başladı korktum biraz.

Canım benim kusma döneminde kaşıntı vardı sivilceler kaşınıyodu Doktor ciltteki kuruluktan demişti bu aralarda boynum kaşınıyo böle tatlı tatlı yara yaptım nerdeyse.Bir doktoruna danış istersen ,aşırı kuruluk egzamaya kadar götürenide olmuş çok problemli ise eminm ilaç,krem vs verir.

Arkadaşlar merhaba

bu ilacı kullanırken makyaj yaptınız mı ?
Fondoten kullanıyorum çünkü mecburum bu kırmızı benekli suratla gezemem ki..
fondoten kullanıorum die geçmezse die korkuorum ,aslında doktorum kullanabilirsin sakıncası yok dedi ama en iyis kullananlar varsa onlardan öğrenmek

Evet ben bazen dışarı çıkarken güneş kreminin üstüne sürüyorum..Kapatıcı benimki..Geçmiş olsun a.s.

banada dr yııllar önce bu ilacı kullnırken yazmıştı fondoten ama ben kullnmadım.yazdığına göre bi sakıncası yoktur heralde.tabi sivilceli ciltler için olanlarının

merhaba flood, benimde yaklaşık üç aydır bitti tedavim, şimdi çok şükür yüzümde hiç kalmadı. Üstelik ben bu ilacı kullanırken yüzümde kızarıklıklar çok çıktı sarışın olduğum içinde çok belli oluyordu. Ben tedavim süresince hep makyaj yaptım açıkcası ama çok şükür şimdi hiç yapmıyorum yani yapmanda bence bir sakınca yok yeterki yüzünü daha sonra iyice yıka ve dışarı çıktığın her zaman yüzüne güneş kremi sür...:1hug::1hug::1hug:

Teşekkür ederim canım.Bende çok beyaztenliyim bide hassas bi cildim var ondan benimde çok kızarıo. şimdi 3. aydayım hala sivilceler çıkıyor mlesef .çalıştıım içinde sabahtan akşama kadar makyaj yüzümde kalıyor. o yüzden endişeleniyorum ama sürmede de çıkmam mümkün değil :1no2: kapatmam şart.

banada dr yııllar önce bu ilacı kullnırken yazmıştı fondoten ama ben kullnmadım.yazdığına göre bi sakıncası yoktur heralde.tabi sivilceli ciltler için olanlarının

Doktorun hangi fondoteni önerdi çok merak ettim ? ben doktoruma soruorum söylemiyo istediğini kullanabilirsin ben marka önermem dedi.

Doktorun hangi fondoteni önerdi çok merak ettim ? ben doktoruma soruorum söylemiyo istediğini kullanabilirsin ben marka önermem dedi.

Benim şahsi fikrim çok yoğun kullanma..Bir de ben gülsuyu ile siliyorum yüzümü yumuşacık oluyor onunla temizliyorum yani a.s.

canım dr küçük bi kağıda yazmıştı bana bunu kullnabilirsin diye.bende eczaneye sordum fakat bulamadım.kağıt hala duruyor ama inanki yazıyı okuyamıyorum.ancak eczacılar okuyabilir

tam okuyamıyorum öyle bi yazmışki.aknil G ..zol O noktalı yeri okuyamıyorum işte

selam arkadaşlar.bende aynı dertten muzdaribim SİVİLCELERDEN. yüzümde çok aşırı bir sivilce yok aslında sadece çene bölgemde var birazcık 3.5 ay kadar benzamycn kullandım sonra isotrexin ve sivex losyon verdi doktorum yaklaşık 6 ay kadar da bunları kullanıyorum. sivilceler bira gisdiyor sonra tekrar çıkıyor ah tamam düzeldi derken tekrar başlıyorgeçen ay doktoruma dedim artık bu ilaçları kullanmak istemiyorum tam tedavi etmiyor dedim o da bana başka ilaçlarda var ama sende sivilce çok yoğun olmadığı için onları vermiyorum dedi. çok ağır ilaç dedi rouccatene i kastederek. ama eğer istersen ağustosda gel rouccatene e başlayalım dedi. şimdi sizlerin yazdıklarınıda okuyunca iyice kararsız oldum iyi gelirmi bilmiyorum yan etkileri nasıl olur çok daha kötülermiyim diye düşünüyorum sivilcelerim geçer ama bu seferde karaciğerimden falan olmayayyım Allh korusun. kullanan arkadaşlardan tavsiye istiyorum sizce başlamalımıyım yoksa kullandığım ilaçlardan farklı başka bir ilaç önerirmisiniz...

Ben başlayalı 1 ayı geçik bir süre oldu..Gördüğüm yan etkiler..Dudak kuruluğu bu Allah ın emri zaten kaçış yok ((= Aşırı derecede kuruyor dudaklar..Sonra bazen iştahsızlık bu çok sık olmuyor ama..Sırt ağrısı kullandıkça daha çok ağrımaya başladı..Zorluyor gerçekçi olmak gerekirse sırt ağrısı..Onun dışında yok intihar ettirirmiş..falan filan yok öle bişi..Sivilce kusması hala olmad ben de..Bazı arkadaşlarda 7. günde başlıyoruş..ben de toplasan 8 tane falan çıkmıştır..Cidim düzeldi..Sağ yanağımda hiç yok..Sol yanağımda da 2 tane ufacık..Alnımda zaten yoktu..Çenemde ve burunla üst dudak arasında çıkardı önceden hiç bişi yok şimdi..Kullanıcaksan güneş kremsiz asla dışarı adım atma..allık falan da kullanma..Şimdilik bu kadar benden..Geçmiş olsun a.s. a.s.

Canım ben ilaca başlamadan önceki durumum içler acısıydı önceden kullandığım antibiyotik ve kreme cvp vermediği için başladım.(Tetradox ve isotrexin)önceden geçirir sonra yine çıkardı ben problem yapardım ama son durum çok farklıydı.Ama burada hafif akneler içinde kullanan arkadaşlar var.Karar sana kalmış doktorun dediği gibi kullanımı zor ilaç son çarem diyorsan olabilir tabii.yasakkelime

Dermokozmetik ürünler kullandınmı ben loreal,avon kullanırdım yıkama jeli,krem olarak çok bilinçsiz olduğumu farkettim. Tedavim bitince sebamed yada La roche posay ürünleri kullanıcam.Bu tarz ürünlerin sivilce tekrar şiddetini azaltacağını düşünüyorum.

Ben şuan ki halimden memnunum 5 ay öncesinde sivilcesiz kalabileceğimi düşünemezdim.Şuan ki problemim gelecek ay biteceğini umduğum tedavinin 8.aya uzaması.:dilcikar:

arkadaslar inanın su an hıckırarak aglıyorum demin bi salaklık yaptım siwilcemi sıktım su an sıktıgım yer kıpkıırmızı kan oturdu resmen yüzüme ya napcam ben kesin iz kalacak orası of annem bile yardımcı olmuyo tek bildigi bagırmakEWDEN DISARI BİLE CIKMIYORUM SİWİLCELER YÜZÜNDEN.yarın öss tercih yapcam onun için bile günlerdir düsünüyorum nası dısarı cıkcam diye offf nese ya öle yazmak istedim işte dertleşcek kimse yok annemle bile konusamıyorum öle daraldım ki arkadaslarımlada konusmuyrum telefonlarına bile cıkmıyorum cok bunaldım

siz sakın sıkmayın siwilcelerinizi ben bi salaklık yaptım siz yapmayın

discowery benim annem gidiyo tercihler için hatta bugün gitti,ayrıca bu kadar endişelenme,istersen özel olarakta konuşabiliriz seninle.

discowery benim annem gidiyo tercihler için hatta bugün gitti,ayrıca bu kadar endişelenme,istersen özel olarakta konuşabiliriz seninle.

arqadaş manbyaq mısın yha..nie o kadar dert ettin.biz d eaynıyız ama ewden çıkamamk falan da nein nesi.ben de çıkmıorum ama güneş olduuğu için saat 8 de kendimi dışarı atıyorum.kendinle barışıl ol az ltfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…