arkadaşlar yüzü kaşınan var mı? Bugünlerde çok kaşınmaya başladı korktum biraz.
Arkadaşlar merhaba
bu ilacı kullanırken makyaj yaptınız mı ?
Fondoten kullanıyorum çünkü mecburum bu kırmızı benekli suratla gezemem ki..
fondoten kullanıorum die geçmezse die korkuorum ,aslında doktorum kullanabilirsin sakıncası yok dedi ama en iyis kullananlar varsa onlardan öğrenmek
Arkadaşlar merhaba
bu ilacı kullanırken makyaj yaptınız mı ?
Fondoten kullanıyorum çünkü mecburum bu kırmızı benekli suratla gezemem ki..
fondoten kullanıorum die geçmezse die korkuorum ,aslında doktorum kullanabilirsin sakıncası yok dedi ama en iyis kullananlar varsa onlardan öğrenmek
merhaba flood, benimde yaklaşık üç aydır bitti tedavim, şimdi çok şükür yüzümde hiç kalmadı. Üstelik ben bu ilacı kullanırken yüzümde kızarıklıklar çok çıktı sarışın olduğum içinde çok belli oluyordu. Ben tedavim süresince hep makyaj yaptım açıkcası ama çok şükür şimdi hiç yapmıyorum yani yapmanda bence bir sakınca yok yeterki yüzünü daha sonra iyice yıka ve dışarı çıktığın her zaman yüzüne güneş kremi sür...:1hug::1hug::1hug:
banada dr yııllar önce bu ilacı kullnırken yazmıştı fondoten ama ben kullnmadım.yazdığına göre bi sakıncası yoktur heralde.tabi sivilceli ciltler için olanlarının
Doktorun hangi fondoteni önerdi çok merak ettim ? ben doktoruma soruorum söylemiyo istediğini kullanabilirsin ben marka önermem dedi.
Doktorun hangi fondoteni önerdi çok merak ettim ? ben doktoruma soruorum söylemiyo istediğini kullanabilirsin ben marka önermem dedi.
selam arkadaşlar.bende aynı dertten muzdaribim SİVİLCELERDEN. yüzümde çok aşırı bir sivilce yok aslında sadece çene bölgemde var birazcık 3.5 ay kadar benzamycn kullandım sonra isotrexin ve sivex losyon verdi doktorum yaklaşık 6 ay kadar da bunları kullanıyorum. sivilceler bira gisdiyor sonra tekrar çıkıyor ah tamam düzeldi derken tekrar başlıyorgeçen ay doktoruma dedim artık bu ilaçları kullanmak istemiyorum tam tedavi etmiyor dedim o da bana başka ilaçlarda var ama sende sivilce çok yoğun olmadığı için onları vermiyorum dedi. çok ağır ilaç dedi rouccatene i kastederek. ama eğer istersen ağustosda gel rouccatene e başlayalım dedi. şimdi sizlerin yazdıklarınıda okuyunca iyice kararsız oldum iyi gelirmi bilmiyorum yan etkileri nasıl olur çok daha kötülermiyim diye düşünüyorum sivilcelerim geçer ama bu seferde karaciğerimden falan olmayayyım Allh korusun. kullanan arkadaşlardan tavsiye istiyorum sizce başlamalımıyım yoksa kullandığım ilaçlardan farklı başka bir ilaç önerirmisiniz...
Derin başladığında kaç kiloydun acaba ?
discowery benim annem gidiyo tercihler için hatta bugün gitti,ayrıca bu kadar endişelenme,istersen özel olarakta konuşabiliriz seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?