...ya ne intiharı allahınızı severseniz inanmayın şöle safsatalara ya...
3.cü ayımı 12 gün sonra dolduruyorum şükürler olsun,geçen zaman süresince cildimde baya bi düzelme gözlemliyorum zaten artık etrafımdanda düzeliyomu ne? gibi tepkiler alıyorum buda hoşuma gidiyo bakalım daha nelerle karşılaşıcaz :)) allahım bugünleri görmekte varmış? bazen moralim bozuk oluyo kendimi çok mutsuz hissediyorum ama yok yok bu ilaç kesinlikle işe yarıyo...
yan etkilerine gelince aylık test yapılıyo şuana kadar değerlerim normal,yan etkilerini kafama takmıyorum kafaya taktıkça dertler çoğalıyo çünki...
sende de durumlar güzel gidiyo bayağı benim cildim çok güzel oldu pürüzsüz yanaklarda söndü sivilcenin çıktığı yerlerde kırmızı ufak izler var o da zamanla gidiyo alnım zaten ilaca başladığım ilk ay içinde düzelmişti yanaklarda biraz problem vardı onlar iyi oldu şimdi arkadaşlar benim yüzüme imrenerek bakıyorlar nasıl güzel duruyo diye (bi zamanlar ben onların cildie imrenerek bakardım tabiki) sende de havalar iyiye benziyo yazdıklarına göre
...evet esmer 2.5 aylığım :)) ama güzel gidiyo fark artık gözle görülür derecede en azından çevremden düzeliyomu ne gibi eleştiriler alıyorum artık dahada güzelleşicek allahın izniyle canım hergün bir başka heyecanla uyanıp bakıyorum aynalara artık ve sonuç harika :)) kimbilir 5.ci 6 cı ayda nasıl olur cildim inan hayali bile güzel...:teytey:
duzeldıgını soyleyen arkadaslarımız acaba ılk ıkı ay neler yasadıkalr onları yazabılrılermı cok onemlı:)lutfen
arkadaslar inanın su an hıckırarak aglıyorum demin bi salaklık yaptım siwilcemi sıktım su an sıktıgım yer kıpkıırmızı kan oturdu resmen yüzüme ya napcam ben kesin iz kalacak orası of annem bile yardımcı olmuyo tek bildigi bagırmakEWDEN DISARI BİLE CIKMIYORUM SİWİLCELER YÜZÜNDEN.yarın öss tercih yapcam onun için bile günlerdir düsünüyorum nası dısarı cıkcam diye offf nese ya öle yazmak istedim işte dertleşcek kimse yok annemle bile konusamıyorum öle daraldım ki arkadaslarımlada konusmuyrum telefonlarına bile cıkmıyorum cok bunaldım
benim 3.5 ay oldu ilk 1 ay içinde burnuma ne kadar siyah nokta varsa kustu ki benim siyah noktalarım yok denecek kadar azdı alnım düzeldi hemen 1 ay içinde alnım çok pütür pütürdü ama 2.ayı hiç sorma acayip derecede sivilcelerim çoğaldı hatta yanaklarımda falan benim sivilcem yoktu yüzümün hiç sivilce çıkmayan yerllerinde sivilce çıktı bu arada tahlillerim temiz çıktı sorun yoktu günde 40 mgla başladım ve de öyle devam ediyorum 3.ay kontrole gittiğimde bile sivlcelerim vardı ama şu 10 gündür cildimde bayağı bi değişim oldu sivilcelrim söndü elimi yüzüme dediğim anda bile çok güzel duruyor görüntü olarakda öyle iz konusunu sorarsan iz falan yok ben bunda çok korkuyordum şükür öyle sorun yaşamadım ama sıcaktan mıdır nedir öğlen vakti biraz kırmızı oluyo cildim ama sonra eski ten rengime geri dönüyorum bi dudak kuruması var ki o da normal burdan kanayan arkadaşlar soruyo benim burnum hiç kanamadı hatta burnuma bile krem sürmedim (bepantehen) onun dışında hiç sorun yaşamadım MAYA sen kaçıncı aydasın başka sorun varsa cevaplarım hepsi ayrıca bide çok kafama takmadım geçecek öyle yap boşver:teytey::teytey::teytey::teytey:
arkadaslar inanın su an hıckırarak aglıyorum demin bi salaklık yaptım siwilcemi sıktım su an sıktıgım yer kıpkıırmızı kan oturdu resmen yüzüme ya napcam ben kesin iz kalacak orası of annem bile yardımcı olmuyo tek bildigi bagırmakEWDEN DISARI BİLE CIKMIYORUM SİWİLCELER YÜZÜNDEN.yarın öss tercih yapcam onun için bile günlerdir düsünüyorum nası dısarı cıkcam diye offf nese ya öle yazmak istedim işte dertleşcek kimse yok annemle bile konusamıyorum öle daraldım ki arkadaslarımlada konusmuyrum telefonlarına bile cıkmıyorum cok bunaldım
gercekten cevap verdıgın ıcın cok sagol .ben bır ay on gunlugum .bılıyorum yolun basında oldugumu .benım de sıyah notktalar sneınkı gıbı ılk ayda gectı.alnımda gectı .ama roaccutane da sınır oldugum sey tam dıyosun yoluna gırdı bundan sonra hep ıyılseme gerceklesır dıye mutlu mesut yasarken bırden sıvılcelerın cıkması hemde dedıgın gıbı hıc cıkmayan yerlerde..buarada her gun duzenlı olarak sıvılcelerım cıkıyolar .burda brıı yazmıstı o cıkan sıvılcelere acıyarak bakın son cırpınısları dıy ecok hosuma gıtmıstı
yenı baslıyacaklar ıcın::::cok beter olmuyo ılyılesme goruluyo ..ılk aylarda dahı .dudkaların kuruması nı artık kımse yazma geregı bıle duymuyo cunku onlenemıcek bısey. degıl.onun dısında oynamazsanız cok ıyı olr ama oynasanızda cok ccabuk kendını tamır edıyo onu farkettım....herkesden duyduguma gore ıyılesme 3.ayda baslıyomussssss 4.aydada tam kurtulunuyo sanırım .yardım etmeye calsıan herkese cok saygı ve sevgıler herkesın en kısa zamanda kurtulması dılegıyle
Canım merhaba yerimseniben Seni ben gerçekten çok iyi anlıyorum. Bende kpss sınavına hazırlandım bu yıl boyunca. Çok samimi söylüyorum ben aptallıgım dayanamazlıgım yüzünden yüzümde çıkan birçok sivilceyi sıktım 1 ne ki yanii... hepsi koskocaman yara olurdu..Dısarda el kol sallayıp gezen insanlara özenirdim bende çıkabilecekmiyim birgün die..bi yandan da sınava calıs ; ders calısrken elim yüzüme gider pütür pütür ve ben yine dayanamam koparırdım :çok üzgünüm:
Ama artık çıkmıyor şükürler olsun ben 4.ayımdayım hatta 4.5 ay tam olarak.. izlerim var tabiki ama inan çok çok göz rahatsız edici deiller.. ve çok fazlaydı izlerim aynaya hiç bakamıyordum..bu ilaç yüzünü soyuyor ya bu da gercekten izlere de iyi geliyor her gğn beyazlasıyorsun lekeler azalıyor.. ve ben ilaç bitip yüzüm normale döndügünde deri kalınlasacagı için daha da belirginligini gidecegine inanıorum .. Forumda diger yazılarımı okumussundur belki içler acısı seyler yazmsm naniknanik Şükür hersey iyi gidiyor bu ileç gercekten işe yarıyor yerimseniben
Sende lütfen sabretmeye çalış zor olsa da meyvesi güzel olacak
Kendine güven hersey yoluna girecek sırnaşık şey
duzeldıgını soyleyen arkadaslarımız acaba ılk ıkı ay neler yasadıkalr onları yazabılrılermı cok onemlı:)lutfen
arkadaslar kaybedemeyınce anlayamıyoruz bız cogu seyı ne yazıkkı .mesela yurumenın soluk almanın degerını bılmıyoruz .bu sıvılce olayı da onun gıbı sıvılcelerı olmayanların nasıl rahatca dolastıklarını onlar anlayamazlar.ben hıc yuzume bakmadan sokaga cıkamayı ozledım.arkadaslarla bulsutugumuzda oturacagım yerı bıle dusunurdum kı az gunes alan bı yer olsun yzuum cok dıkkat cekemsın ..yada bı yerde kalıcam ama sabah nasıl uyanırım ya sıvılcem cıkarsa cok belırgın naparım dıye dolu sey dusunmekten pskopat oldumPPPPPPPPPP en kotusu de kı buaralar benım cok moralımı bozan bı .olay da sevdıgım cocugun yuzune bakamdıgımdan baslamadan bıtırdık herseyı.cok guzel gıdıyodu..ama o hıc bılemıcek salak neden yuzune bakamadıgımı .neyse suan atlatmıs sayılırım ama yanı ınsanalra cok basıt gelen okadra cok sey kafamızı kurcalıyokı ınsalalh bunlardan kurtulacagız
ama unutmayalımkı bzıım cok rahat yaptıgımız cok sey de baskaalrı ıcın bı luks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?