cidden ebn de aynı durumdaydım senle demek ki tek ben diilmşim
BENDE 5.AYI VE 6.AYI İPLE ÇEKİYORUM ŞİMDİDEN BÖYLEYSE ELİMİ YÜZÜME DOKUNDUĞUM ZAMAN PÜTÜR PÜTÜR DEĞİL EN ÇOK BUNU HAYAL EDİYORDUM AMA ARTIK ÇOK ŞÜKÜR EPEY Bİ YOL ALDIM İLK BAŞLARDA ÇOK ENDİŞERİM VARDI AMA ARTIK YOK:dance::dance::dance:
Arkadaşlar sizde burun kanaması oluyor mu ? Ben de 2 kere oldu da onun için soruyorum
duzeldıgını soyleyen arkadaslarımız acaba ılk ıkı ay neler yasadıkalr onları yazabılrılermı cok onemlı:)lutfen
yaa hanımlar ben yazdıklarınızın bayağı bir kısmını okudum. ama kafamdaki sorulara tam anlamıyla yanıt bulamadım. ben nerdeyse on yılı aşkındır sivilcelerle boğuşuyorum. resmen boğuştum. aynen sizin gibi denemediğim ilaç yöntem kalmadı. şimdi 31 yaşındayım. sivilcelerim en son kullandığm aknefug ve kil maskesiyle bayağı bir toparladı. son iki haftadır kızımı sütten kesme operasyonu yürüttüm. çok zorlu bir iki hafta geçirdik . bu sürenin sonunda baktım ki cildim yine berbat olmuş.canıma hakikaten tak etti bu sivilceler artık kurtulmak istiyorum. iki yıl önce dr. roaccuttan önermişti ama bebek düşündüğümüz için kullanamamıştım. şimdi kullanmak istiyorum.biraz tedirginimama...yan etkilerini biliyorum fakat hani günlük hayatınızı aksatacak kadar etkiliyor mu onu merak ediyorum. bazl yazılar beni korkuttu.bir kızcağızın vücudu çatlıyormuş ve daha bir sürü yan etkisini görmüş.vb. bu illetten kurtulan ya da kurtulmak üzere olan güzel arkadaşlarım bana ne önerirsiniz.:sm_confused:a.s.
eet tek degılız ama ne yazıkkı ben cevremde ttekımPPPPP
su sıvılcelerden kurtulayım cok rahat bı kzıımdır on kat daha rahat olucam valla
buarada bzıım tanıdıgımız verem olmustu onu atlattı sonra tum vucudu sıvılce dolmus daha onceden de unıversıteden kalma yuzunde ızler vardı delık desıktı daha dogrusu
gecen ablam gormus bu ılacı kullanmıs t6 ay bebek gbıı cıldı varmıs
oyuzden delıkler gecmez dıye dusunmeyın ok
...evet esmer bakalım bizi daha neler bekliyo ne güzel bişi ya insanın böyle problemsiz gezebilmesi inan saçlarımı bile topluyorum artık çekinmeden önceden hep açık bırakırdım yanağımdaki sivilceler görünmesin diye ama şimdi değişik değişik kullanıyorum değişik modellere sokuyorum ohh beah...acaba 3 cü aydan sonrada kusma olurmu dersin esmer??:dance:
yaf bişi sorcam ben 5.ayımı bitiriyorum.ilk zamanlar yoktu fakat bir kaç aydır gözlerimde iltihaplanma oluyor.yani ben sürme çekerdim ama olmazdı önceden bu ilaçtan sonra sanki çektiğim her sürme sonrası gözümde iltahaplanma oluyor ve göz kapağım şişiyor bir iki günde şiş duruyorböyle sürme çekilen bölgede genelde üst kısmında çıkıyor.ama bir iki defa diil baya oldu böyle bende sürmeyi çok seviyorum.artık çok nadir sürme çekiyorum bu yüzden flormar kullanırdım hep oda fena marka diil,böyle olunca bi ara değiştirdim başka markadada aynısı oldu yani markadan diil her türlü alerji oldu sanki doktorum ilaçtan oldunu sanmıyorum dedi.ama onunla birlikte oldu,hiç olmasdı sizde hiç böyle bi duruma rastlayan yok mu ...???senağlama gözlerime noluyo yaaa senağlama
eet tek degılız ama ne yazıkkı ben cevremde ttekımPPPPP
su sıvılcelerden kurtulayım cok rahat bı kzıımdır on kat daha rahat olucam valla
buarada bzıım tanıdıgımız verem olmustu onu atlattı sonra tum vucudu sıvılce dolmus daha onceden de unıversıteden kalma yuzunde ızler vardı delık desıktı daha dogrusu
gecen ablam gormus bu ılacı kullanmıs t6 ay bebek gbıı cıldı varmıs
oyuzden delıkler gecmez dıye dusunmeyın ok
cnm çok tşk ederim.biliyomusun bende göz doktorlarından çok tırsarım :) gözlük kullanmıyorum ama doktor banada gözlük verebilir =( valla inş. geçer çok acıtıyo gözlerimi o iltihaplanmalar =(Canım bende olur bazen ilaç öncesindede olurdu kaşıntı ve şişkinlik çok kötü bazen kitap okuyunca olur, el iş yapınca olur eczaneden damla istedim çok sık kullanmayın kortizonlu göze zarar verebilir demişlerdi.Evde bir krem vardı sakın sürme körlüğe bile götürürdediler .Makyaj malzemeleri yapar demişti eczacı mantıklı ama ben sık makyaj yapmam.Doktora gitmek istemiyordum biliyorum bana gözlük verecek gözlük takmayıda sevmem.Alerji gibi bişey ama ben ne sebep oluyor anlayamadım.Doktora git derim ben önümüzdeki ay kontrolünde göz doktorunada gimeyi düşünüyorum 4-5 ay rahattım ama yine tekrarladı hazır muayene ücretleri düşmüşken aradan çıkartayım.:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?