Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ben de 9 ay kullandım biteli 3 ay oluyor tek tük çıkıyor sivilcelerim çok memnunum denemeye değer

cnm ben nişsanda başladım ve tedavini neredeyse hepsi yazın sürdü ve doktor bırakmamı falan sölemedi:sara verilio demişsin ya yaz aylarında..ağustos 15te de tadavi bitio

yazın güneşin etkisiyle ciltte değişiklikler meydana gelio we sivilceler güneşin etkisiyle kuruo ama eylül ekim gibi yeniden canlanıo buyüsden yazın kullanmaya gerek görülmüo ben ocakta başlamıştım haziranda bıraktım eylülde tekrar başlamıştım kasım gibi tamamen sona erdi

bu ılac depolanıyokı yazın da kullansan depolanıyo kısında kullansan amac bı mg ra ulasmak dgeılmı ya bence enteresan bı dusunce yazın bırakmak gerektıgı .

cnm ben nişsanda başladım ve tedavini neredeyse hepsi yazın sürdü ve doktor bırakmamı falan sölemedi:sara verilio demişsin ya yaz aylarında..ağustos 15te de tadavi bitio

Cnm bunun nedeni cildin çok hassaslaşması hatta tedavi bittikten 6 ay kadar süre peeling falan yapılmıyor mesela.Benim tavsiyem güneşe çıkcakasan eğer güneş kremi kullanman bana doktorum vermişti bi güneş kremi şu anda markasını hatrlamıyorum ama

Bugün 3. ayın ilk sivilcesi çıktı , çenemde minicik bir beyaz nokta,üzülsem mi sevinsem mi anlamadım,13 gün içindeki ilk sivilce ve eski kocaman aknelerle alakası yok,zor gördüm bugün.Umarım böyle küçüle küçüle yok olurlar.

slm geçicek merak etme senyerimseniben ama işte tedavinin ortalarında şiddetlenebilir o da ilaçın dışarı vurması sivlceleri ki kurutsun iltihabı

slm bende sivilce derdinden müzdariptım senağlama.Rouccatane kullanana kadar. :teytey: doktorum başlarken 8 ay demişti ama 6,5 ayda bitirmeye karar verdi.
karar verdi derken yanı artık cildim düzeldiği için kullanmam gerekmediğini söyledi..lülülülülülü yan etkileri oldukça fazla ama hiç biri sizin yüzünüzdekı sivilcelerle aldıgınız tepki ve içe kapanıklıgınız kadar değil nemlendiribi be bepanthen kullandıgınız sürece yan etkileride o kadar kalmıyo zaten sengözlerimebaksanab ben evlenmeden önce başlamıştım tedaviye :CüvCüv:şimdi görenler ve ilaç kullandıgımı bilmeyenler evlilik sana yaradı güzelleştin deyip duruyo layhayhoy kötükedihüso

ha bide yazın ara verenler için doktorum ilaçlar dolayısıyla cilt hassaslaştıgı için yazın direk güneş ışıgının zararlı oldugunu sivilceden kurtulurken güneş lekelerinin olmaması için oldugunu söyledi
zaten güneş kremleri veriyo ben ocakta başladm temmuzda bitti ama şimid çok memnumun cildim pürüzsüz kendime güvenım geri geldi artık aynaya bakmaktan korkuyorum.........

Ben kullanmaya başlayalı 1 ay 15 gün oldu tek tük sivilceler var acaba diyorum 2 aydan sonra artar mı ? YA da 2. aya doğru ? Artmasın yaaaaaaaaaa okullar açılcak ühüüüüü senağlama senağlama senağlama

Daha var baya ya okulların açılmasına :) Koca ağustos ayı önüzümde.Bende ilk 2 ay durmadan çıktı,üçüncü ayın ilk gününden itibaren değişti,artık denk geldi heralde.

benımde 1 ay 15 gun oldu .cok mesutum allahım bugune kadar nıye kullanammısım
gercekten cok fazla korkmasın ınsanalr ama yan etkıelrı vardır elbet ve belkıde yıllar sonra gorucez ama suan mutluyum sevdıgım cocugun yuzune bakabılıyorum artık oda sasırıyordur ::::::::::::PPPPP
herkes moralını yuksek tutsun fondotende kullanın bısey omuyo ama ben la roche un 50+ olan gunes kremını kullanmanızı tavsıye ederım

bıde cokkkkkkk ONEMLI IIIIII.henı yzunuzu yıkıyosunuz ya ben dove la yıkıyorum neys esonraaa kesınlıkle gul suyuuuuuuuuu kullanınnn ben bu ısın ustası ooldum kuruluk fılan kalmıyooo

bıde uyurken dıslerınızı kesın fırcalayın ben fırcalamazdım aksamalrı ama yatmadan fırcaların kesınlıkleee

Elinden geldiğince fondöten kullanmamaya çalış derim ben çünkü cildin kuruduğundan hem çatlamış gibi kötü bir görüntü verir(en azından kullanmadan önce nemlendirici sür yüzüne)hem de şimdi yaz olduğundan sıcakta cildinin hava almasını da engellersin.Doktoruma sormştum ben de hangi fondöteni kullanayım bundan sonra diye La-roche posay toleriene önerdi hassas ciltler içinmş sivilce yapmaz dedi kullanıyorum çokta memnunum eczanelrde satılıyor.En azndan öyle birşey kulanırsan sivilce de yapmaz.Benim 2. kez roaccutane kullanmamın sebebi de makyaj yaptığım içindi:çok üzgünüm: ama şimdi la-rocheden başka fondöten kullanmıyorum.a.s

Gül suyu gerçekten de çok güzel yapıyor cildi..Ben ilaçtan önce de kullanıyordum..Ben de tavsiye ederim (=

Gülsuyunun gerçekten bir etkisi var mı? Bilmediğim için soruyorum.Cildi temizler denir ama acaba psikolojik mi birazda roaccutane etkisi yanında gülsuyu?

Gülsuyunun Faydaları

Cilt bakımı, boğaz, ağız iltihapları, sindirim sistemi iltihapları, ishal, saçtaki kepeklenme , eklem iltihaplarında, göğüs hastalıkları, küçük cilt yaraları, burun akıntıları, kesikler, burkulma ve ezikler, ergenlik sivilceleri gibi pek çok derde deva gül suyu. Gül suyu cilt için çok güzel bir toniktir.

Alıntıdır

selam arkadaslarr
nasilsiniz?
bugün 4. ayim bitti..gecen ay türkiyedeydim korkuyodum ama iyi gecti dikkat ettim güneste ve suan gercekten cildim duzeldi su haline bile raziyim uzun süredir sivilce cikmiyor
arkadaslar mumkun oldugu sürece dpzu cok yükseltmeyin yan etkileri az oluyor yani yaz diye söylüyorum bunu.. iskenceyede cevirmeyelim diymi bu tedaviyi

benim sorum olucak ya
simdi benim okuduguma göre 7200 ila 9000 mg doz almam lazim tam tedavi icin resmi sitesinde okumustum kiloya göre... simdi 4.ayim bitti ve daha 3200 mg almis oluyorum :S daha yari bile olmadi
trde 20 mg almistim sicaklardan
simdi 6 yada 7 ayi doldursam yeterli mi sizce? yoksa mg mimi hesaplamak zorundayim?
aslinda suan bile cildim iyi ama tedaviyi bitirmek istiyorum korkuyorum yeniden cikmasindan bi fikri , önerisi olan var miiiiiii? kucakliyorum sevgiyle hepiniziiiiiiii muck

Canım mgla alakalı değil sanıyorum en azından benim için öle .Öyle olsaydı doktor eylülde bitirirdi ama bitirmiyor şimdiki duruma göre eylülden sonra 2 ay daha kullanıcam sivilce yok ama izler kaldı :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…