Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
:1shok: benimde tedavim 2 hafta önce bitti, ve hala izlerim var kırmızızlıkta var ama benim doktorum bi daha gel demedi geçen ay! izlerim nolucak dedim 4 5 aya kaybolur merak etme dedii! bak şimdi!

Çok şaşırdm şimdi sonuçta hadi kızarklık bi şeklde geçer de çukurckllar nasıl geçicekCADIARZU ben şimdi bu verdiklerini de kullanıcam sonra kasımda bi daha gidicema.s bu verdiği ilaçlar soyucu fakat peeling için değil.Zaten peeling tedavi bitiminden sonraki 6 aylık devrede yapılmıyr ben de nisan sonu bitrdim kasıma kadar 6 ay falan geçmş oluyor demek ki ozamn başlayacak peelingesüprizzzzz

Of dalgınlıkla biyeri kaşıdım ordada minik sivilce varmış,kızardı yine moralimi bozdu.Bişey çıkar diye ordan korku sardı şimdi.

Bugün tam 2.5 ay oldu artık iyileşme istiyorum ya.Düzeldi baya yeni sivilce yok ,1 tane minicik var ama taa ne zaman önceden 3-4 tane kabuk duruyo,kızarıklıklar var , insan isyan ediyo bazen.

Son düzenleyen: Moderatör:
:1no2: teşekkür ederim kimse cvp vermiodu:çok üzgünüm:
bnm tedavimin 3. ayı bi 2 hafta bıraktım tekrar kullanmaya başladığımda tekrar çıkmaya başladısenağlama tabi ilk günkü gibi deil ama yinede çıkmaya başladı işte bnde geçmicek die iyice panikledim
tekrar teşekkürler

Merhaba kızlar,

Aranızda yüzüne bepanthene süren var mı? Ben korkudan yüzümü hiç ama hiç ellemezdim,sadece sabahları suyla yıkardım o kadar ve o yüzden deri yenilediği için üstte artık tabaka gibi olmuştu,şimdi yüzümü sabunladım , o artık deriyi elimle incitmeden kazır gibi toplamaya çalıştım ama bazı yerlerde minik minik kızarıklık oldu,doktara bepanthene sürsem iyi gelir mi dedim , zararı yok dedi,faydası olur mu dedim bende , olur dedi ama yinede emin olamadım.

Sizden süren var mı?

bazen ben de kullanıyodum bişey olmadıneden olsun ki ztn cilt için(yanıklarda cilt kuruluğunda vs.)olan bir merhem hem yüzümüze nemlendirici de sürmüyomuyuz o da onun gibiyerimseniben

İnsan yüzüne bişey sürmeye korkuyo ya :) Bu kadar sivilce tecrübesinden sonra.

arkadaslarr ben gttm bgn doktora..benım bayaı psikolojim bozuk da aglasanda zırlasanda sana roaccutane wermem ddi:1no2::1no2:hele bi üniwerste sınawı sonucları acıklansın,bi duzelsın psikolojin öle ddi:çok üzgünüm::çok üzgünüm:simdilik tetralet we azelderm werdi..3hafta kullancam işte..bide temızlemek için biodermanin ürünlerinden werdi..tum bunlar iii gelebilir ddi:)roaccutane kullanmana gerek kalmayabılır ddı:)laelaelaelaelaeişe yaramassa kullncakmısızigne migene bişeler daa ddi ama orayı tam annamadim nese işte bakalım artık hayırlısı kullanan warmı doktorcuumun bana werdıklerını daa önce??

mehaba arkadaşlar bende zoretanine başladım bugün 1 hafta oldu ve şimdiden yüzümün derisi soyulmaya başladı dudaklarımda müthiş bi duyarlılık var ve çok kuruyor birhafta da bu kadar etkisini göstermesi bni biraz korkuttu açıkçası..neyse kırmızı lekeler için size tavsiyem expigment krem %4 lük. gerçekten işe yarıyacağını düşünüyorum gece yatmadan 1 saat önce lekelerin üzerine uyguluyorum bnce siz kullanmıyorsanız denemelisiniz.. herkese geçmiş olsun.

slm canlarrrr bugun doktora gittim ve sonuclarım mukemmel cıktı cok mutluyum 3.ayıma girdim ve hersey yolunda dudak kuruması dısında bı sorunum yok ins herkes benım gıbı olur herkesı öpüyorum kocaman :)

Tekrar ben ve yine soru :) Uykusunda sivilce koparan var mı? Sabah kalktığımda kanatmıştım biyeri minik , sinir oldum yine.

slm millet...bişi sorcam
ben 4 aydır roaccutane kullanıorum
bu ay 5. ayım.doktorum yine roaccutanne yazdı ama eczacı içeriklerinin aynı olduunu söleyip zoretanin verdi...
bende tedirgin oldum.
doktorumda tatile çıkmışş...
sizce o ilacı kullaniim mi yoksa doktorumun gelmesini mi bekliim???

Evet ve bu durum gayet sinirimi bozuyo :) Tüm gün elimi yüüme yaklaştırmamak için uğraştıktan sonra sabah bi kalkıyorum sivilce gitmiş,kanamış.

Ben sırtüstü yatıyorum baya kasıyorum yani :) Başaralı sayılırım 2.5 ayda 2 kayıp sadece :) Senin nasıl gidiyo tedavin?

Evet.Benim 2 ay 17 gün oldu tam,bugün bir tane yeni çıktı sağ yanağımda,beyaz beyaz Ama ilk 2 ay sürekli çıkıyodu,bu ay ikinci sivilcem sanırım,ilki çoktan kayboldu.Yvaş yavaş azalıyo herhalde.Sen hapları yutup günlerin geçmesini bekle :) Başka yapıcak bişey yok geçicek eninde sonunda.

Ya benim yanağımın sağ tarafında kırmızı kırmızı lekeler var,sivilceden farkı yok gibi görünüyo ve iyice moralimi bozdu bu sabah,2 ay 17 gün oldu başlayalı,moralimi bozmak için erken mi sivilceler için? Yoksa sizce umut var mı kaybolmalarına?

Senin kaçıncı ayda hafifledi peki izler? Mesela benim sol tarafım iyileşti sayılır,açık renk izler var,onları dert etmiyorum ama sağ tarafta böyle daha büyük koyu kurmızı gibi olanlar,yara gibi duruyo.Doktor bana 4 ay sürer %80 tedavin demişti o yüzden heyecan yaptım,ben yinede kendimi 6-7 ye hazırladım tabi çoğu insanın o kadar sürmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…