Bence o kadar sorun etmiyosan başlama çünkü kesin birşey yok,ilk 1-2 hatta 3 ay sivilcelenen insanlar çok,deri altında ne kadar olduğunu bilemezsin istersen doktoruna danış bu konuda.
Benim 2 buçuk ay oluyo yarın ve ilk iki ay inanılmaz sivilce çıktı,bende öss'ye girdim bu sene,biraz daha erken başladım o yüzden ilaca,yazın iyileşirim,en azından yeni okuluma yeni bir görünüşle giderim diye.
3. ayımı bitirmek üzereyim kızlar 7 gün sonra kontrolüm var anlımda tek bi tane bile sivilcem kalmadı ama yanaklarımda hala çıkmaya devam ediyorlar ve hala kıpkırmızı pozitifliğimi yitirmeye başladım senağlama
3. ayımı bitirmek üzereyim kızlar 7 gün sonra kontrolüm var anlımda tek bi tane bile sivilcem kalmadı ama yanaklarımda hala çıkmaya devam ediyorlar ve hala kıpkırmızı pozitifliğimi yitirmeye başladım senağlama
bence ilaca başlamalısın çünkü benimde senin gibi azdı çenemde ve alnımda küçük küçük sivilceler vardı ki çenemdekilerde bu sene çıkmıştı ilaca başlarken çok korkmuştum ama şimdi hiç üzülmüyorum bnm de 1 ay 8 gün oldu kan tahlillerim normal çıktı doktora sordum 2. ay artarmı die hayır artmaz çünkü senin sivilcelerin kistik değil dedi gerçi çıkıo sivilceler ama önceden nerde varsa orda yani alnımda ve çenemde vardı orda .çıkıolar ama halime bin şükür öyle fazla çıkmadı zaten çıkanlarda hemen kuruyup düşüo yüz kurumasına gelince doktorun verdiği excipial hydro yu sür damla kuruluk olmuo doktor yüzüme bakıp hiç kuruluk yok parlıo cildin dedi ama 1 ay boyunca çok sürdüm fazla sürme gözenekleri tıkar o da sivilce yapar dedi şimdi pek sürmüorum bende üniversite 1.sınıfa başlıcam bnm de kaygılarım vardı sivilceli mi başlıcam okula die ama doktor o zamana kadar bi şey kalmaz dedi:sm_confused:
oofffff napcam ben yhaa: galiba baslıcam bende ama yurtdısında biçok ülkede yasaklanmıs ilac dogrumuki acaba??
kızlar bu kadar moralinizi bozmayın lütfen:1no2:.Sonuçta hepimiz bu tedaviyle kurtulduk sivilcelerimizden.elbetteki tedavi aşamasında bizimde sivilcelerimizn arttığı dönmler oluyordu. 2 ayda hemen yok etmezki eğer sivilceler ortadan kalksa okadar zamanda 6 ay kadar tedavi süresi neden versinki doktorunuz daha kaç ayınız var.Bana kalırsa ayna karşısında da çok durmamaya da çalışın çünkü sonuçta stres yaparsanız sivilcelerinizi de arttırabilirsinz.bunu daha öncede söylemştm ama ben doktoruma gittiğim zamn o kadar sivilceli deildim ve gerek yok bence o ilaca dedim naniknanik(çünkü daha önce de kullanmıştım lenste kullandıım için istemedim)ama derinin altında var dısardan her ne kadar görünmeselerde dedikafamçokkarıştı ben de mecbur başladım:çok üzgünüm: 2. ayında falan bayaı sivilcelendim çünkü hepsini dışarı vurdu ama şimdi çok güzel cildimdarısı sizn başınızaa.s.
..$€L!n..;3484852 .!.:ya kıslar neden kimse bana cevap vermedikiiisenağlama
benim sivilcelerim 2. ayında geçmişti doktor tatile gittiğinde 1 hafta içme bırak dedi bende 2 hafta içmedim güneş lekesinden dolayı tabi bu sonra tekrar başladığımda sivilceler ilk zamanki gibi artış olmsada arttı:1no2:
ben cildimin bebek gibi olmasını istiyorum herkes öyle istiyodur ama ben çok ümitsizim olmıcak gibi geliyo bu ilacı kullananlar çok memnun ama benim yüzüm geçmicek gibi aynaya bakasım gelmiyorsenağlamasenağlama
kafayı yicem inanın okulda sanki tek benim yüzüm böyle gibi geliyor bide ben bu ilacın sizin gibi fazla etkisini görmedim acaba bende işe yaramıyomu yani ben ağdada yaptım kaşta aldım ama deri kalkması felan olmadı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
benim yüzüm geçmicek gibi eğer bu ilaç işe yaramazsa gerçekten kendimi biraz zor toparlarımsenağlama
evet yurt disinda yasak
özellikle roaccutane ilaci...
arkadaslar 60 mg kullanan var mi aranizda?
senin kacinci ayin peki??
evet yurt disinda yasak
özellikle roaccutane ilaci...
arkadaslar 60 mg kullanan var mi aranizda?
ya yurtdısında yasaksa nasıı bu kadar rahat kullanıosunuz kızlar??ben cok korkuorum ya yapılan yorumlardan??
benim bitti tedavim şu anda sadece izler var birazda kızarıklık.şimdi cildimi soyması için 2 ilaç verdi.kasıma kadar onu kullanıcam herhalde ondan sonra da peeling yapara.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?