Senin kaçıncı ayda hafifledi peki izler? Mesela benim sol tarafım iyileşti sayılır,açık renk izler var,onları dert etmiyorum ama sağ tarafta böyle daha büyük koyu kurmızı gibi olanlar,yara gibi duruyo.Doktor bana 4 ay sürer %80 tedavin demişti o yüzden heyecan yaptım,ben yinede kendimi 6-7 ye hazırladım tabi çoğu insanın o kadar sürmüş.
peki sivilcelerin 2.aydan sonra mı çıkmamaya başlaıdı bnm de yoktu da fazla sivilce problemim ondan soruorum bi de saçma bi soru daha diş çektirmem yada dolgu yaptırmam da bi problem olmaz dimi morifn var yaCADIARZU
mrb hayat izlerini dert ediyorsun sanırım.. tabii doğal olarak.. kırmızı lekeler için expigment %4 lük.. krem bnce işine yarar.. görüşmek üzere.
kızlar ya ben ikinci ayımdayım ama bu dudaklarım öldürecek..gülemiyorum ağzımı açamıyorum...burnum da çok kuruo kanıodu sürekli doktorum bir krem yazdı onu sürünce de burnum akıosizde de var mı benzer problemler??
Doktorum hiçbişey kullanama dedi,tabi bize hiç yetmez böyle cevaplar.
kızlar ya ben ikinci ayımdayım ama bu dudaklarım öldürecek..gülemiyorum ağzımı açamıyorum...burnum da çok kuruo kanıodu sürekli doktorum bir krem yazdı onu sürünce de burnum akıosizde de var mı benzer problemler??
doktordan doktora ne kadar fark ediyor yhaa gerçekten şaşırıyorum :bbo:
:çok üzgünüm: boşuna mı kullanıyoruz yani biz bu ilacı?? ya da tam tedavi süresinin bitmesini beklemeden karar vermek yanlış mı bilmiyorum ama tek istediğim iyileşmek.. hepimizin allah yardımcısı olsun.4.ayıma bugün girdim 3.ayın içinde içinde cildim çok güzel olmuştu ama şu 1 hafta 10 gündür yaşadığımı ancak ben anlarım
4.ayıma bugün girdim 3.ayın içinde içinde cildim çok güzel olmuştu ama şu 1 hafta 10 gündür yaşadığımı ancak ben anlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?