Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
sankı yuzum sıstı azcıkkkk kendımı pek ıyı hıssetmıyorummm cok asırı sıvılce yok ama yzum kırmızı 8cok degılll) ama sıusı gıbı...artıkkkk ıstemıyorum sıvılceeeeee bem beyaz bıy uz ıstıyroummmmm rahat foto cektırmek ıstıyrummmm cokmu sey ıstıyorum((((((((((((

benm tedavim 5 aydı ve ağustosun 15 inde bitiyor.1 tablet hap kaldı sadece kullanmam gereken.son ayki tahlilleri doktora gstermedim ihmalkar davrandım biraz.bazen kalbim sıkışıyor annem onu bile haptan buluyor...ölüp gidersen hap yüzünden dio o derecede benm merak ettiğim tedavi bittikten sonra da güneş kremi kullanmak zorundayım:s vıcık vıcık yha...bir de yüzüm tedaviden sora eskisi gibi yağlı yağlı olmaz dimi çnkü benm kistik derecede akne problemmim yoktu sadece aşırı bi yağlanma ve hafiif sivilce old.için başladım ilaca.onun haricinde yeni başlayan arkadaşlara mutlaka ama mutlaka güneş kremi kullanmalarını tavsiye ediyorum.ben ilk başladığım aylarda kullanmadım hafif lekeler kaldı.sorasında 2 adımlık yere bile çıkarken kullandım gneş kremini ama iş işten geçti..yağlı bi görünüm verio dişe kullanamıodum insanların yüzüne bakmaya çekiniodum o halde..ama şimdi dşncem deişti leke kalmasından idir ..5 ay snra bebek gibi olucak çnkü cildiniz..

mrb hayat izlerini dert ediyorsun sanırım.. tabii doğal olarak.. kırmızı lekeler için expigment %4 lük.. krem bnce işine yarar.. görüşmek üzere.

peki sivilcelerin 2.aydan sonra mı çıkmamaya başlaıdı bnm de yoktu da fazla sivilce problemim ondan soruorum bi de saçma bi soru daha diş çektirmem yada dolgu yaptırmam da bi problem olmaz dimi morifn var yaCADIARZU

bence bi sakıncası yok arkadaşım; ama sen yinede doktoruna danış. geçmiş olsun.

kızlar ya ben ikinci ayımdayım ama bu dudaklarım öldürecek..gülemiyorum ağzımı açamıyorum...burnum da çok kuruo kanıodu sürekli doktorum bir krem yazdı onu sürünce de burnum akıo sizde de var mı benzer problemler??

dudak kurulugu ıcın sureklı bepanthen merhem kullanmanız lazım..ben bu ılacı gecen yıl kullandım..bepanthenı hıc elımden dusurmedım dıyebılırm..o zaman cok kurumuyor..

doktordan doktora ne kadar fark ediyor yhaa gerçekten şaşırıyorum :bbo:

Bilmem,senin cilt yapını inceleyip ona göre karar veriyolar demek isterdim ama içten içe pek inanamıyorum :)

Kendi fikirleri heralde hepsinin.Bazıları roaccutane varken başka bişey olmasın diyo bazıları kremde tavsiye ediyo.Bende böyle kararsız kalıyorum arada.

bn de ikinci ayımı bitircem ama hala çıkmaya devam ediyolar.. ve şu an çıkanlar sanki kalıcı iz bırakıyo dokunmadığm halde.. bunlarda geçr mi

herkese slm uzun süredir giremiyordum 15 gündür yoktum bu arada bugün 4.ayıma girdim tahlillerim için sırf kayseriye geldim tatilden neyse 3.5 ayın içinde cildim çok güzel oldu düzeldi diyordum ki tam şu 1 haftadır yaşadıklarım inan anlatılmaz yaşanırdı ya cildimdeki sivilceler kustu bitti diye seviniyordum son 10 gündür bi daha kusma yaşadı yanaklarım hemde öncekiler gibi değil kırmızı kırmızı kocamandı hatta yüzüm yara bere içinde gibi oldu bu arada milletin aaa sivilcelerin bu sene çok çoğalmış yüzün bozulmuş falan filan laflarıda beni delirtti ki evden bile çıkamadım eve gelenlerin yüzüne bile bakamadım ya ayrı bi oda da tek başıma vakit geçirdim sivilcelerim 200 metre uzaktan bile belli desem yeri var aynaya bakamaya bile utanıyordum saçımı taramaya bile aynayla yüz yüze gelemiyordum bide düğünler üst üste gelmeside cabası oldu bugün tahlil yaptırmya gittiğimde bile dr çok şaşırdı ilaçların yanında 'fito' diye krem verdi yara yerlere sür diye ilk sürmemde bile işe yaradı yara izlerini yok etti dr korkma iz kalmaz dedi 11 senedir ben hastalarıma bu ilacı yazıyorum dedi sadece biraz daha sabret geçecek dedi kesin inşallah öyle olur bu arada çok konuştum ya ama acayip doldum:1ninca:

4. ayıma girdim ve 3.5 ayın içinde demişsin,4. ayın bitti mi yoksa ben mi bişeyleri yanlış anlıyorum?

4.ayıma bugün girdim 3.ayın içinde içinde cildim çok güzel olmuştu ama şu 1 hafta 10 gündür yaşadığımı ancak ben anlarım

Benimde içim içimi yiyo izler için bişeyler kullanmak istiyorum ama doktor hiçbişey kullanma dedi,napıcam bilmiyorum.

4.ayıma bugün girdim 3.ayın içinde içinde cildim çok güzel olmuştu ama şu 1 hafta 10 gündür yaşadığımı ancak ben anlarım
:çok üzgünüm: boşuna mı kullanıyoruz yani biz bu ilacı?? ya da tam tedavi süresinin bitmesini beklemeden karar vermek yanlış mı bilmiyorum ama tek istediğim iyileşmek.. hepimizin allah yardımcısı olsun.

Canım merhaba,doktoruma sordum oda fito kullanabilirsin dedi,dün ilk defa kullandım.Sende gerçekten işe yarıyo mu yoksa psikolojik midir,bana faydası olur gibi geldi sonuçta deri yenileyici bir krem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…