merhabalar. benim 37 gun oluyor kullanalı. ama dudak kurulugu dısında Cildim PUL PUL DOKULMEDİ. YANİ YÜZÜMDE KURULUK YOK. DUDAK KURULUGU dısınsa.ACABA GRAM MI AZ? ben 40 MG kullanıyorum. sizlerin goruslerinizi almak istedim. lutfen yardım.
arkadaşlar bu kadar tecrübeli insan var şunu merak ediyorum ben yıllarca önce kullandım geçti sivilcelerim ama 6 ay sonra tekrarladı kendini şimdi 7 ayımdayım sanırım bu ay biticek ilacım endişem şu kendini tekrarlarmı
arkadaşlar bu kadar tecrübeli insan var şunu merak ediyorum ben yıllarca önce kullandım geçti sivilcelerim ama 6 ay sonra tekrarladı kendini şimdi 7 ayımdayım sanırım bu ay biticek ilacım endişem şu kendini tekrarlarmı
merhabalar. benim 37 gun oluyor kullanalı. ama dudak kurulugu dısında Cildim PUL PUL DOKULMEDİ. YANİ YÜZÜMDE KURULUK YOK. DUDAK KURULUGU dısınsa.ACABA GRAM MI AZ? ben 40 MG kullanıyorum. sizlerin goruslerinizi almak istedim. lutfen yardım.
mrb gülçin..benimde bugün 13.gün oldu ama dudaklarım aşırı kuruyo.. ve ayrıca yüzümde öyle. deri değiştiriyorum sanki o derece soyuluyo. bende 40 mg kullanıyorum; ama senden daha az süre kullanmama rağmen bn daha çok yan etkisini gördüm sanırım..bi sabah uyandığımda saçlarımın arasında deri parçacıkları vardı :bbo: ve yine bi sabah uyandığımda gözlerim kıpkrmızıydı ve dişetlerim kanamıştı. vs.. eğer sen bunları yaşamamışsan ne mutlu sana bence bu farklılıklar bünyeden kaynaklanıyo.. görüşmek üzere.
peki sivilcelerin 2.aydan sonra mı çıkmamaya başlaıdı bnm de yoktu da fazla sivilce problemim ondan soruorum bi de saçma bi soru daha diş çektirmem yada dolgu yaptırmam da bi problem olmaz dimi morifn var yaCADIARZU
merhaba, daha önce yazmış olabilirsin bilmiyorum ama sen kaç kaç mg kullanıyorsun ? benim bugün 57 gün oldu kırmızı lekeler oldu demişsin korktum valla. mutlaka çaresi vardır da kullanmaya başladıktan ne kadar süre sonra oluştu bu lekeler?Birkaç gün sonra 3 ay olucak,sivilce çıkmıyo ama çok iz kaldı,kırmızı kırmızı yara gibi birsürü.Onlarla kafayı bozmuş durumdayım.Doktora bu izler nasıl gidicek dedim , tedaviden 6 ay sonra peeling yaparız geçmezse dedi,tedaviyle birlikte izler için bir krem kullanamaz mıyız dedim,
bence senin psikolojik yardıma ihtiyacın var dedi,tek söylediğim 'krem kullanamaz mıyız' , bende sinirlendim.Başka doktor araştırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?