ben aralıktan mayıs ayına kadar bu ılacı kullandım sıvılcelerım gıttısadece ızler kaldı onları kısın halletcem ama benım baska bı sorunum var bu ılacı kullanırken son 1 ay ozellıkle va ılacı bıraktıktan sonra cok sacım dokuluyo agustos ayındayız hala sacım dokuluyo :1no2::1no2: sızdede bole mı lutfen yardım
kesinlikle pinpirikli başlarda benim için kullanılacak en uygun deyimdisırnaşık şeyçünkü aklım çok karışmıştı bi sitede okuyorum a vitamini yemek yasak bi sitede yiyebilirsin falan çok şaşırmıştım ne yapacağımı yan etkilerden gözüm korkmuştu ilk bir hafta ama artık gerçekten çok rahatım artma var bende ama çok fazla deil şükür... izler kalıo sadece ama onları da takmıorum artık.. sizinde sivilceniz azdı 30 mg ile başlamıştınız çok merak ettim:1rolleyes:sizin hiç çıkmamış çok sevindim
tavsiyeniz için çok saolun a.sdoktor ilk ay yazcaktı ama yetkim yok die yazmadı ben alcaktım eczaneden babaannem doktora gitmeden alma bişi olur dedisırnaşık şeyama en iyisi almak bnm sivilcelerim de boynumda ve çenemde arttı izleri kaldı hep alnımda da 5 6 iz kaldı ama her gören geçtiğini sölüo maşallah dio :dance:bi ben farkedemiorum sanırımCADIARZU1 hafta sonra bende 3.ayıma gircem sonunda:dance:ilk ay çok nemlendirici sürdüm yüzüme şimdi sürmüorum doktor fazla sürme gözenekleri tıkar o da sivilce yapar dedi bende bu ay hiç sürmedim kurulukta yok zaten inş benim mg yide 40 a çıkarır:Saruboceq:
evet normalde onu uzman göz doktoru yazıyor benim çok yakın iyi bi hemşire tanıdığım var.onların hastanesindeki göz doktoru bu ilacı kullananların ilk aydan göz damlası kullanması gerektiğini söylemiş.bende gittim eczaneden aldım işte.sende ankaradasın sen hangi doktora gidiosun[/QUOTa]
ada hastanesine gidiorum ben siz?bi de bugün bi tanıdığım moralimi bozdu baskı yaptı sende akıl var sanıodum bu ilacı nasıl kullanırsın yan etkilerine bak bırak bu ilacı bilmem ne ordan annemi etkilemeye çalıştılar nasıl izin verirsin falan die yani, kalıcı yan etki bırakmasında bu yan etkiler o kadar da kötü deil önlemini almak gerekio sadece artı sırt mide eklem ağrısı baş edilemez sorunlarda deil 5 dk sürüo geçio hemensırnaşık şeyvallahi hiç ama hiç bırakmayı da düşünmüorum işe yarayacağına da inanıyorum bu arada bi sorum olcak ben doktora gittiğim zaman şikayetlerini anlat dediğinde ne kullandıysam geçmedi dedim ki daha önce hap kullanmamıştım acaba hapları da kullandım da yinede geçmedi mi sandı bi de ben günde 2 3 paket cips yerdim her gün istisnasız onu yemeyincede zaten geçerdi bunu da söylemedim doktora:çok üzgünüm:acaba bu ilaç bana fazlamı yani bunları belirtseydim antibiyotik verirdi herhalde ama şu ana kadar da nie bu ilaca başladım die bi pişmanlık da duymadım memnunumda şimdi yeter ki kalıcı yan etkiler olmasın ki zaten doktor kontrolünde her ay kan alınıo testler yapılıo ama anlatsamda çevremdekiler anlamıo beni sen aklına koymuşsun ne yaparsan yap diolarkötükedihüso
bende sen gibi yaptım..ne kullandıysam geçmedi dedim ama kullandığım jellerden ibarethaplar bgn bitti.son kontrole gidicem.merak ettiğim bundan sorası..mesela hap bitii ama ben bu yaz yine güneş kremi sürerek mi çıkıcam güneşe..sora yağlı şeler yiyince yine sivilce mi fışkırcak?çukur şeklinde olmasa da izler kaldı onlara ille de peeling mşi yaptırcas yoksa kremlerle geçicek mi? ilacı bıraktım die yüzüm yine yağlancak sora parlama falan mı olucak:s
arkadaşlar kendimi çok kötü hissediyorum. sabah uyandığımdan beri ağlıyorum :çok üzgünüm: ne zaman etkisini gösterecek bu ilaç!! offff bıktım artık sivilcelerimden senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?