bu aralar canım çok sıkkın =(
6 ay 13 gün oluyor bugün..altı aylık bir tedaviydi 7 ay oldu =( hayırlısı demekten başka hiç bi şey diyemiyorum...
yanaklarımda kırmızı izler var..
elimi dokununca pek bişi yok gibi aynaya bakınca öyle diil
banada hiç bir ek ilaç vermiyceni izlerin kendisi geçeceğini söyledi doktor... bir sabırda onlar için çekiceksin dedi napalımm çekerizz dedim =(
gözenekler sanki çok belirgin kızarıklık hala var..akşam evin ışığında daha düzgün görünüyor cildim ama gün ışığı öyle diil senağlama gündüz elimde bir aynayla pencereye yaklaşıyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum dışarı falanda hiç çıkmak gelmiyor içimden =(
evdekiler falan eskiden nasıldı şimdi nasıl tabiki çok daha ii sen görmüyormusun nie bu kadar üzülüyorsun falan filan diyolar ama derdi çeken bilir kanısındayım hala sanki beni kimse anlamıyor =(
herkes bi arada fotograf çektirirken ben hep çeken kişi oluyorum...bunu kendim istiyorum =(
bir gün fotolarda hiç çekinmeden en önde bulunurumm inş. ...
doktor ilaç bittikten bir buçuk ay sonra falan gel dedi.. okula kadar falan çok güzel olur gibi hayal peşindeyken pek bi umudumun kalmadığını hissettim..
kendi yüzümüde,etrafımdakilerin cildinide sürekli inceliyorumm...boyle yaparakta kendime acı çektiriyorum...sadistmiyim neyim :bbo:
ama herşeye rağmen HAMD OLSUN eskisinden çok çok daha iii ..
gün gelicekk geçicek ..iinnşşş....
geçinçede hep beraber bi foto çekerizdir yerimseniben hele bi geçsinde.... :)
yaaaaa burdan bırılerıyle msn den fılan konusmam mumkunu
Canım merhaba,doktoruma sordum oda fito kullanabilirsin dedi,dün ilk defa kullandım.Sende gerçekten işe yarıyo mu yoksa psikolojik midir,bana faydası olur gibi geldi sonuçta deri yenileyici bir krem.
Merhaba Demet Hnm. öncelikle bize aktarmış olduğunuz bilgiler için çOOOk teşekkür ederim a.s. Ben 2,5aydır roaccutane kullanıyorum dr. tedavi 6 ay sürecek dedi ve günde 40 mg alıyorum şuanda yüzünde 2 tane küçük sivilce var yaklaşık 3 haftadır tek tük çıkmaya başladı onlarda çabuk sönüyo yüzümdede çok fazla kırmızılıkta bende dudak kuruluu oluyo onun içinde sürekli bepanthol sürüyorum. :Burun jelini ben kullanmadım şimdilik ihtiyacım olmadı :dance: Ay ten'in sanırım burnunda kuruluk olmuş onun için kullanabileceğini yazdım şimdilik herşey çok güzel gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?