Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
buarada ılk kez bugun farkettım dudaklarım sısmıs ve gozlerım zonkluyoooooo
belkıde ılac daha yenı etkısını gostermeye baslıyodurrr

fotograf cekılme olayı hep benı de cok uzmusturr..foto cekılır sonra aksam arkadasalr sıze yollarlar ve onu gormek ıstemezsınız ne acıdırkı

ne yapmayalımmm kardaşşşş
benım cok moralım bozuk baska sebelerde var ama sıvılcelerım yuzunden hayattan soyutlanmaktan bıktımmm

2. ayım bitti benim..bakalım beklemedyiz işteHala gönderilemiyor..sen dene istersen ..

Son düzenleme:
Aynen bende de hata veriyor burda vermek de yasak )=nasıl yüzünün durumu yan etkileri falan deniyorm bu arada ben hala ...

ya bugun aksam bırısıyle buluuscaktım sanrıım stres yaptım daha cok cıktı bıde aksam bulsuucam dıye oynadımm yuzum cok kotu oldu bende gorusmek ıstemedıgımı soylemek zorunda kaldımmm cok onemlı aksam olacaktııı hayatımı hep boyle ertelıyorum cok mutsuzumm aslında duzelmıstı ama adet oldum yıne bozuldu

yaf keşke oynamasydn ben de bazen oynuyorum nra kızıyorum kendime :S kötü oluyor...Stres bende yapıyorm :S çok sivilce kusmasıda olmadı ben de bundan sonra olur diye de çok korkuyorum..topla 10 tane flan çıktı düzldi baya cildim ama ya sonrası :S moralini bozma ama daha tedavin bitmediki...böyle karamsar olursan tedavi sürecini de etkiler bu senin..

benim profilm de ilitişim bilgilernden özel mesj gönder kısmından olmuyıor mu ya :S sen de iletişim bilgileri yok

arkadaşlar...ben 2007 baharında 4ay roaccutane kullandım.9-10ay herşey yolundaydı.bebek teni gibi olmuştu yüzüm.ama9-10 ay sonra tettük çıkmaya başladı.pek kafaya takmamıştım ama şu an tedavim biteli 14ay oldu ve gitgide çogalıyor sivilceler.ne yapmam gerek.aranızda hiç bu durumla karşılasan oldu mu?peki tekrarladıysa bu durum tedaviye tekrar mı başladınız?lütttffeeeeeeeeeeeeeennnbana cevap verin.bir bayanım ve evliyim sivilceler çıktıkça moralim bozuluyor ve kendime güvenim azalıyor.insanlarla muhatap olmak istemiyorum böyle olunca.cvp bekliyorum arkadaşlar...sizce ne yapmam gerekiyor?

Canım merhaba,doktoruma sordum oda fito kullanabilirsin dedi,dün ilk defa kullandım.Sende gerçekten işe yarıyo mu yoksa psikolojik midir,bana faydası olur gibi geldi sonuçta deri yenileyici bir krem.

meraba uzun süre olmadığımdan cevap yazamadım yaklaşık 2 haftadır kullandım iyi o sivilceden oluşan yara izlerini ilk kullandığım andan itibaren azalttı fena değil

ben bugün 4.5 ay oldu 2 3 hafta kadar önce neydi ya cildim felaket aynaya bakmaya bile utanıyordum 4.ayın kontrolüne gittiğimde dr fito diye bi krem vermişti yara gibi olan yerlere sürdüm işe yarıyo ama ama gel gelelim iz konusuna o ilk 2.aydaki kusmalarda bile böyle iz kalmadı son cıkan sivilcelerde izler kaldı napacam bilmiyorum dr um geçecek sabret dedi ya neyse cildimin şu an kidurumuna gelelim sivice denen bişey hiç yok elimi yüzüme dediğim anda cildim çok güzel pürüzsüz sadece izler var onu da zamana bıraktım birzda hava değişimi yüzünden mi oldu ne sivilceler çok güneşe maruz kaldım bide gittiğim yerde insanların tuhaf bakması benim moralimi de bozdu işte öyle böyle 4.5aya geldim

Selam. Ben 4. aya girdim bi kaç gün önce.Benim sırtımda kollarımda ve yüzümde vardı ama sırtımdakiler ve kollarımdakiler tamamen geçti şu anda bi tane bile yok sadece yüzümde küçük küçük bir iki tane çıkıyo benim sıkıntım burnumun ve dudaklarımın aşırı kuruması çatlayıp kanaması ve yüzümde sivilcenin geçtiği yerde kırmızılıkların kalması bunları ne zaman atlatacağım?????

tedavi biteli 1 ay oldu.Sivilce cıkmıyor tamam pürüzsüz de izler geçmiyor geçmiyor geçmiyor ne yapayım ne kullanayım akıl verin bana lütfen

Chelzy ben bundan 1.5 yıl önce bıraktım roaccutane ı 6 ay filan kullanmıştım.hiç sivilcem yoktu bittiğinde şuanda da çokçok nadir çıkıyor ve hemen hiçbirşey yapmadan kayboluyor.
moralinizi bozmak istemem ama roaccutane sadece sivilceyi geçiriyor ama izler kalıyor ilaçtan sonra krem filanda kullandım izler için ama nafile birtürlü geçiremedim.kötü durmuyor hatta herkes çok güzel oldu artık yüzün hiçbirşey kalmadı diyor ama ben bebek gibi pürüssüz bir cilt istiyorum. en son nisanda gittim dr'um ben izlerden çok şikayetçi olduğumu söyleyince eylülde kimyasal peelin uygulayabiliriz duruma göre dedi ama ondanda korkuyorum daha kötü olur diye o yüzden artık bıraktım uğraşmayı. seneye filan lazerle ameliyatla artık nasıl olucaksa en son çare neyse ona başvurucam geçirmeden ölürsem gözüm açık gitcek yoksa şu izleri.
inş. sizin izleriniz çok kalmazda roaccutane sonrası istediğiniz cilde kavuşursunuz..

merhaba arkadaslar ben 15 yaşındayım bugün docktora gitmistim..cild docktoruna bana bu ilaçı önerdi Roaccutane.ama ben korktum tabikide önce kanama felan derken..:çok üzgünüm: sonradan nese dedim baska bi ilaç yazın bana dedim oda dedi iste 9 ay felin sürer die..bende baska ilaç yazın dedim..ve bir ay sonra kontrole gitcem eger benim yaşımın sakıncası yoksa bu ilaçı kullanabilirmiyimki yoksa daha küçükmüyüm...:çok üzgünümana cvb verin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…