Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
merhaba arkadaslar ben 15 yaşındayım bugün docktora gitmistim..cild docktoruna bana bu ilaçı önerdi Roaccutane.ama ben korktum tabikide önce kanama felan derken..:çok üzgünüm: sonradan nese dedim baska bi ilaç yazın bana dedim oda dedi iste 9 ay felin sürer die..bende baska ilaç yazın dedim..ve bir ay sonra kontrole gitcem eger benim yaşımın sakıncası yoksa bu ilaçı kullanabilirmiyimki yoksa daha küçükmüyüm...:çok üzgünümana cvb verin lütfen

merhaba arkadaslar ben 15 yaşındayım bugün docktora gitmistim..cild docktoruna bana bu ilaçı önerdi Roaccutane.ama ben korktum tabikide önce kanama felan derken..:çok üzgünüm: sonradan nese dedim baska bi ilaç yazın bana dedim oda dedi iste 9 ay felin sürer die..bende baska ilaç yazın dedim..ve bir ay sonra kontrole gitcem eger benim yaşımın sakıncası yoksa bu ilaçı kullanabilirmiyimki yoksa daha küçükmüyüm...:çok üzgünümana cvb verin lütfen

kızlar benim arkadasım kullandı resmen vücüdundaki bütün yagları kurutuyo ama işe yarıyo harika oldu kız.. sadece dudakları soyuldu onun içinde krem kullanıyodu dudak parlatıcısı gibi duruyordu bi zararını görmedi hamile kalacaklar kullanmasın. doktor der zaten

inchy darisi basimiza

delikiz cok kucuksun yaa ergenlik sivilceleridir ve eger cok degilse kullanma canim

9 gün sonra 5. ayim bitiyorrrhihoyyyt
galiba 7-8 ay surucek benimde..olsun sonuc suanda iyi ki, henuz2-3- ayim var daha da guzel olucak ins..
sayenizde daha kolay geciyor günler..tskler herkese

bende msn uzerinden yazismak isterim ..isteyen olursa ozel yazabilir banadakaydirigubbakcemile5

Benimde 1 ayı geçiyo tedawim biteli.. Yeni çıkan hiç siwilcem yok,
ama izlerim war tabi.. Geçen hafta doktora gittim deediki normal izlerin oolması amaa
6 aya kadar tüm izlerin geçicek.. geçmesse peeling uygulıcaz dedi..
bi krem felan istedim gerek yok dedi
ama alışkanlıkk oldu ben hala ben hala gece yatmadan we sabah kalkar kalkmaz
bepanthen plus sürüyorum..
yüzüm yumusacık pamuk gibi herkes değişikliğin farkında.. çektiğim tüm sıkıntıları
unutuyorum aynaya her baktığımda.. yeni kullanmaya başlayanlarda sıkamsın canını
sonuç mükemmel olucak.. güzel günler görüüceezz güzell.. güzell...yerimseniben

ya ben bişey sorcam sizlere benim ayak tırnaklarım 2 aydır kenarları iltihaplı acaba ilaçla bi ilişkisi var mı bide yan etkilerinde okudum tırnak distrofisi diye dr kontrole gittiğimde soracam bide bu arada benim cildim çok gerildi botoks yaptırmış gibi duruyo hele gülerken acayip oluyorum soran cildine bişey mi yaptırdın diyor çok gergin sizde de böyle sorunlar yaşayanlarınız var mı ayrıca burdan nasıl msn yollanacak bende görüşmek istiyorum ama yapamıyorum eğer yollayabilirseniz siz yollarmısınız msn nizi

merhaba :)
ben 16 yaşındayım roaccutane bırakalı 5 ay oldu ve 6 ay kullandım yüzüm sabah kalkınca çok güzel göürüyor ama öğle saatlerine doğru çok kızarıyor herlde sıcaklıktan.Bu sivilce denen illet çok çektim 13 yaşımdan beri vardı yüzüm sanki yanmiş gibiydi yolda görenlşerin bu kzın yüzüne nolmuş deyişlerini hep duyuyodum şimdi ise geçti gözenek falan yok ama birz kırmızı izler var bende anlayamadım eylülde tekrar doktoruma gideceyim bana kimyasal peeling önerdi ama ben biraz kokuyorum aranızda yaptıran var mı yan etkileri neler ? :)

aslında bende de biraz izleri var benim 4.5 ayım oldu bu konuda araştırma yaparken lazer veya kimyasal peeling size bi site önereceğim sivlceler lekeler hakında bilgi almak isteyen arkadaşlar googlede buldum 'MDDERMATOLOJİ' bu sitede uzman dr lar bayağı konulara açıklık getirmiş ayrıca roaccutane kullanımı sırasında ve de ilacı bıraktıktan 6 geçmeden lazerle cildi soymuyorlarmış yeniden sivilcelenme olur diye

iki aydır kullanıyorum,30 mg,dudaklarımda çok az kuruma var,ama sivilcelerim gözle görünlür biçimde azaldı,inşallah geçicek,yan etkilerini takmayın arkadaşlar,ağızlar torba değilki büzelim,bilip bilmeden kerkes konuşuyo...boşverin siz tedavinize bakın...sevgiler saygılar...

arkadaşlar ben geçen sene 2 ay roaccutane kullandım.kullanırken baya kuruttu ve cildim de kıpkırmızıydı(beyaz tenliyim)ama ilacı bıraktıktan bir süre sonra aşırı kırmızılk geçti,sadece sivilce lekelri kalmıştı.aslında makyaj yapmadan da dışarı çıkılabilecek bi ciltti.ama ben daha da iyi olsun istedim ve 2 seans peeling yaptırdm pek bişey farketmedi.onun üzerine bi müddet sonra lazer yaptırdım.lazer denilen şeyden önce yüzüme krem sürüp uyuşturdular falan.bi seans yaptırdm ve inanın o acıya o korkuya değmez.hiçbişeye yaramadı.ve yaklaşık 3-4 ay sonra başka yerlerde de durduk yerde lekeler çıkmaya başladı yüzümde.şu an tretin krem kullanıyorum ve geçmesini umuyorum.uzun lafın kısası lazer düşününlere çok iyi araştırmalarını ve çok iyi düşünmelerini tavsiye ediyorum.başa dönebilsem ben yaptırmazdım(bu arada lazerden kastım leke için tüm yüze yapılan lazer,lazer epilasyon değil)

a.s. merhaba arkadaşlar,benim tedavi şimdilik iyi gidiyor,ama başka problemler var,bu ilaca başladığımdan beri içimden kendime bakmak hiçmi hiç gelmiyor.ne saç,ne makyaj vs vs vs..bıraksalar 7-24 uyucam..kendimden geçmiş durumdayım..önceden çok kokoştum şimdi böyle..bu yüzden canım sıkkın,aynı şeyleri yaşayan varmı?? a.s.

Evet var, ben içimden gelmiyor Çünkü yüzüm dökülüyor Neyse geçsin de makyajı sonra yaparız Geçmiş olsun (

evet çok fena kabız yapıyorben sırf bu yüzden tedaviyi yarım bırakmıştım.46 kilodan 41 e düşmüştüm.ama tekrar başlamak zorunda kaldım.başka türlü geçmiyo yaaaaaaaaaaaaaaa bu sivilcelerrr

yüzde sivilcelerden kalma lekelerin geçmesi için ben bir jel kullandım. yüzün ölü tabakasını soyuyor ve altından pırıl pırıl bir cilt çıkıyor. çillerim bile yokoldu ama jelin ismini veremem doktorunuza sorun uygun görürse verecektir. roaccutane mucize gibi bir ilaç 3. aya bugün başladım , ilk iki ay çok kuduruyor sivilceler , ikinci ayın sonunda duruluyor ve iyileşmeye başlıyor. hepimize geçmiş olsun.

13 yıl önce bende kullandım ve o gunden bugune yuzumde sıvılce çıkmıyo..gerçekten mucıze..ve soylenen hiçbir yan etki bende olmadı.sadece her gun deri değiştirdim bır ay : ))

yüzünüzdeki kızarıklıklar için üzülmeyin herşey geçıyo..dudaklar çok soyuluyo vazelın işe yarıyo..ılk etapta tum sıvılceler kusuyo,sivilcesız tek bi noktam yoktu...sadece sabredinnnnn

benim 5 ay oldu ve ilacı bıraktım.kendi doktorum yıllık izne çıkmıştı aynı hastahanede başka bi doktora gittim son ayımda.genelede tedavinin 6 ayda tamamlandığını faakat hastanın isteğine göre tedavinin şekllendiğini söyledi.benim cildimde ztn kist şeklinde sivilceler yoktu aşırı bir yağlabnma vardı.ilaca asıl başlama nedenim buydu.doktora bunları da söyleyince o zmn bırakalım dedi.5 ay 40 mg kullandım ve bıraktım yani.arkadaşlar bu ilacın tüm yan etkileri geri dnşmlü o yüzden hiç endişelenmeyin.dudaklarım eski haline döndü mesela...tek sevmediğim nokta doktorum güneş kremini ömr boyu kullancaksın dedi:s ben ztn güneş kremi sürme derdine dışarı çıkmıodum.cildim yapış yapış oluo die.madem ömr boyu kullancam ne anladım ben bundan bi fikri olan var mı bu konu hakkında?kmyasal peeling yaptırmayı istediğimi söyledim .cildimin çok genç olduğunu ve leke olmadığını o yüzden de gerek olmadığını söyledi.cildi yenileyen kremlerle dewm edelim dedi soradan onu da yazmadı ne yapsam ki:s

Evet var, ben içimden gelmiyor Çünkü yüzüm dökülüyor Neyse geçsin de makyajı sonra yaparız Geçmiş olsun (

selam cnim,teşekkür ederim..sana da geçmiş olsun..ikinci ayımdayım bitmek üzere ve bugün tekrar sivilceler çıktı ama deri altında ben elimle hissediyorum görünmüyo...
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff ne zmn tamamen kesilecek bu lanetler

Selam Bitecek elbet bozma moralini..benim de tek tük çıkıyor 2 ay 1 hafta oldu benim de.. Hiç sıkma canını sen :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…