merhaba :)
ben 16 yaşındayım roaccutane bırakalı 5 ay oldu ve 6 ay kullandım yüzüm sabah kalkınca çok güzel göürüyor ama öğle saatlerine doğru çok kızarıyor herlde sıcaklıktan.Bu sivilce denen illet çok çektim 13 yaşımdan beri vardı yüzüm sanki yanmiş gibiydi yolda görenlşerin bu kzın yüzüne nolmuş deyişlerini hep duyuyodum şimdi ise geçti gözenek falan yok ama birz kırmızı izler var bende anlayamadım eylülde tekrar doktoruma gideceyim bana kimyasal peeling önerdi ama ben biraz kokuyorum aranızda yaptıran var mı yan etkileri neler ? :)
arkadaşlar kolesterolü bnm gibi normalin altında çıkan var mı ?çok zararlıymış düşük olmasıbile:/yükseltmek için ne yapmam gerekio ya yağlı yesem sivilce yapıo ama doktor yağlının sivilce yapmadığını iddia edio artı kullananların abarttığını sölüo ilacı halbuki o kullanmadığından bilemio hatta kabızlık yapıo ilaç dedim öle bi etkisi yok dedihalbuki prospektüsünde yazıo ilacın bide bana bu ilacı kullanma dio herkes yan etkisi çok die dedim bana bunları nie anlatıosun o zaman kullanma dedi roaccutane kullandığından şüphe ediorum doktorumun davranış bozukluğu var da...
Evet var, beniçimden gelmiyor Çünkü yüzüm dökülüyor Neyse geçsin de makyajı sonra yaparız Geçmiş olsun (
selam cnim,teşekkür ederim..sana da geçmiş olsun..ikinci ayımdayım bitmek üzere ve bugün tekrar sivilceler çıktı ama deri altında ben elimle hissediyorum görünmüyo...
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff ne zmn tamamen kesilecek bu lanetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?