kızlar dudak kuruluğu ne zaman başlıyor kaçıncı günde soyulmaya başlıcak
sağol canım sanada çok geçmiş olsun.3. günüm aceleciyim biraz.hala bi kuruma yok dudağımda. soyulmasını istiyorum çünkü dudağımda çil gibi bişey oldu.inş soyulur
sağol canım sanada çok geçmiş olsun.3. günüm aceleciyim biraz.hala bi kuruma yok dudağımda. soyulmasını istiyorum çünkü dudağımda çil gibi bişey oldu.inş soyulur
SelamBitecek elbet bozma moralini..benim de tek tük çıkıyor 2 ay 1 hafta oldu benim de.. Hiç sıkma canını sen :1hug:
merhaba cnim,sen kaç mg kullanmaya başladın,ben mesela 30 mg kullanıyorum, 2 ayın sonlarındayım ve dudaklarım hiç kurumadı benim,yani çok nadir hissediyorum uruluk,hafif bi nivea sürünce hemen geçiyo...
:1hug:
arkadaşlar benim 12. günüm bugn zoretanin kullanıyorum.yıllardır doktora gidiyorum agopa yıllarca gittim fakat kalıcı bi çözüm alamadım.roaccutane kullanmak isyedigimi söledim fakat bana öle resimler gösterdiki kendimi riske atamadım.istersen veriyim dedi.ama istemedim.2 hafta önce bi doktora gittim 500 evler şafak hastanesi şehriyar nazari diye bi doktor zoretanin verdi bana 20 mg 30 kapsül.ve gercekten cevremdeki herkes cildimin düzeldigini farkediyor.cok cok hafif kırmızılk var suanda dudagımda kuruma yapıyor fakat nıveanın nemlendırıcısını kullanıyorum ve o kadarda sorun yaratmıyor.ayna gördügüm yerden kacardım bakamazdım yüzüme cünkü cok kafama takıyordum.şimdi makyajsız istedigim her an aynaya rahatlıkla bakabiliyorum:)ama bi kaç hafta sonra nolur bilemem illaki kusturcak bi ara.ama biliyorumki sonu güzel olacak.benimde cok korkularım vardı depresyon fln yapıo diolardı ama öle bişey yapmıo inanın tamamen psikolojik.keşke 3-4 yılönce kullanmış olsaydım.kullanan arkadaşlrm var ve tek bi sivilceleri yok yüzlerinde.ocak sonu biticek bakalım sabırsızlanıyorummm:)[/B:dance::sm_cool:]
benim ismim deniz..arkadaslar bende doctora gitmistim..geçen hafta cumartesi anadolu hastanesine.doctor bana roaccutaneyhi öneride..tabi ben yan etkilerini duyunca doğrusunu sölemek gererkirse çok korktum.burnumdan kan gelcekmis bide dudaklarım kuruyacakmıs dudak nesede normal yany...ama burnumdan kan gelcekmis..ve bende doctora baska ilaç yazın dedim..oda sen bilirsin ve bundan ii ilaç yok dedi..ve bende keske kullansaymıydım die kendi kendime yedim simdi baska ilaçlar kullanıyorum....yüzümü yakıyor ama dayancam..önümüzdeki ay kontrole gitcem..eğer geçmesse bu roaccutaneyi kullancam...ya bide ben 15 yaşındayım sizce bu sorunu olurmu daha gencim yhaa..yardımcı olun bana lütfenn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?