Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
sağol canım sanada çok geçmiş olsun.3. günüm aceleciyim biraz.hala bi kuruma yok dudağımda. soyulmasını istiyorum çünkü dudağımda çil gibi bişey oldu.inş soyulur

Sağol Soyulur ya kesin benim dudaklarım kötü oldu..bence şimdiden bephanten falan sürmeye başla ben biraz geç kalmışım..Yüzüm de çok dökülüyor..Pul pul ağız çevresi özellikle..senin de yavaş yavaş dökülcektir....

sağol canım sanada çok geçmiş olsun.3. günüm aceleciyim biraz.hala bi kuruma yok dudağımda. soyulmasını istiyorum çünkü dudağımda çil gibi bişey oldu.inş soyulur

merhaba cnim,sen kaç mg kullanmaya başladın,ben mesela 30 mg kullanıyorum, 2 ayın sonlarındayım ve dudaklarım hiç kurumadı benim,yani çok nadir hissediyorum uruluk,hafif bi nivea sürünce hemen geçiyo...
:1hug:

Selam Bitecek elbet bozma moralini..benim de tek tük çıkıyor 2 ay 1 hafta oldu benim de.. Hiç sıkma canını sen :1hug:

umarım sabrım tükeniyo bi gün iyi olupta ertesi gün çozutunca ..
alıcam bi kilo mazot yakıcam yüzümü yoksa kaydirigubbakcemile2
hehehe.. teşekkür ettim canımcım.. işin şakası tabi geçicek yani 3.ayın sonunda epey farkediyomuş..

20 mg lık kullanıyorum canım.sabah akşam içiyorum yani günde 2 tane

kızlar sonra bu yazdıklarınıza güleceksinizz.14 yıldır çıkmadı daha..ve yuzumde boşyer yoktu..hiçbişey kalmadı..sıkın dişinizi..çok aynaya bakmayınn.sonra bol bol bakacaksınız...: )))

dayanın kızlar... şimdi sizi deli edenlerin hepsi kaybolucak.kim ne derse desin kötü şeylere de sakın kulak asmayın.porselen gibi olucak cildiniz :))

herkese merhaba.ben bu ilacı 10 yıl önce kullandım.tedavim 1,5 yıl sürdü çünkü ilacı kaldıramadım ve çok yan etkisi oldu.10 mg' a kadar düşürdük dozu.ama sonra herşey geçiyor :)) biraz sabır :))

merhaba:) bende yeni kullanmaya basladım ilacı umarım iyi olur hersey...
herkes cok kötü yorumda bulunup korkutuyor:S biraz snir bozucu...

arkadaşlar haftaya doktora gideceğim roaccutane kulladım ve 5 ay oldu biteli yüzüm önceden tanınmaz haldeydi şimdi ise ellediğmde yüzümü hiç bişi yok prüzsüz ama kızarıklar geçmedi sabah saatlerinde hiçbişi olmuyor yüzümde ama öğelene doğtu aynaya bile bakamıyorum doktor kimyasal peeling dedi ama ben yaptırmıcam başka türlü geçmez mi bu lekeler krem falan yardım edebirimisiniz??

arkadaşlar benim 12. günüm bugn zoretanin kullanıyorum.yıllardır doktora gidiyorum agopa yıllarca gittim fakat kalıcı bi çözüm alamadım.roaccutane kullanmak isyedigimi söledim fakat bana öle resimler gösterdiki kendimi riske atamadım.istersen veriyim dedi.ama istemedim.2 hafta önce bi doktora gittim 500 evler şafak hastanesi şehriyar nazari diye bi doktor zoretanin verdi bana 20 mg 30 kapsül.ve gercekten cevremdeki herkes cildimin düzeldigini farkediyor.cok cok hafif kırmızılk var suanda dudagımda kuruma yapıyor fakat nıveanın nemlendırıcısını kullanıyorum ve o kadarda sorun yaratmıyor.ayna gördügüm yerden kacardım bakamazdım yüzüme cünkü cok kafama takıyordum.şimdi makyajsız istedigim her an aynaya rahatlıkla bakabiliyorum:)ama bi kaç hafta sonra nolur bilemem illaki kusturcak bi ara.ama biliyorumki sonu güzel olacak.benimde cok korkularım vardı depresyon fln yapıo diolardı ama öle bişey yapmıo inanın tamamen psikolojik.keşke 3-4 yılönce kullanmış olsaydım.kullanan arkadaşlrm var ve tek bi sivilceleri yok yüzlerinde.ocak sonu biticek bakalım sabırsızlanıyorummm:)[/B:dance::sm_cool:]

ne resmi bunlar:S ayrıca canım zoretaninle roaccutan aynı sayılır çok fark yok yani.banada dr zoretanin yazdı ama eczacı roaccutane verdi

benim ismim deniz..arkadaslar bende doctora gitmistim..geçen hafta cumartesi anadolu hastanesine.doctor bana roaccutaneyhi öneride..tabi ben yan etkilerini duyunca doğrusunu sölemek gererkirse çok korktum.burnumdan kan gelcekmis bide dudaklarım kuruyacakmıs dudak nesede normal yany...ama burnumdan kan gelcekmis..ve bende doctora baska ilaç yazın dedim..oda sen bilirsin ve bundan ii ilaç yok dedi..ve bende keske kullansaymıydım die kendi kendime yedim simdi baska ilaçlar kullanıyorum....yüzümü yakıyor ama dayancam..önümüzdeki ay kontrole gitcem..eğer geçmesse bu roaccutaneyi kullancam...ya bide ben 15 yaşındayım sizce bu sorunu olurmu daha gencim yhaa..yardımcı olun bana lütfenn....

a.s. şekerim 15 yaşında genelde vermiyolar bu ilacı,18 yaş sınırı var,ailenin onayı olmalı imzası,öyle alabilirsin..
ayrıca roaccutane yi 18 yaş üstü ,her yol denendikten sonra geçmeyen kistik sivilcede genelde veriyolar,seninki daha ergenlik be tatlım,gelişme çağındasın riske atma kendini..
18ne bi gel baktın geçmiyo,o zaman kullan derim ben,şahsi fikrim...

MERHABA.BEN 17 YAŞINDAYIM.BU İLACI KULLANALI 5 AY OLDU.6. AYIMA GİRDİM.BENİM YÜZÜMDE İKİ AYDIR TÜYLENME VAR.GEÇEN AY CİDDİYE ALMADIM.AMA BU AY İİCE ARTTI.DOKTORUM ŞEHİR DIŞINDA...VE BEN ÇOK TEDİRGİN OLDUM.ACABA İLACI BIRAKIRSAM DÖKÜLÜR MÜ BUNLAR??CEVABI MAİL'İME ATARSANIZ SEVİNİRİM.BU SAYFAYA GİRMEK SAATLERİMİ ALIYOR.MAİLİM:aise_afra@hotmail.com...ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İLGİLENDİİNİZ İÇİN....

bende bugün tam 1 ay oldu ilaca başlayalı ve yüzümde hiçbir değişme yok ya da bana öle geliyo tam bilmiyorum.. hatta yağlanma bile var.. yalnızca dudaklarım etkilendi herhalde hadi bakalım hayırlısı..

arkadaslar ben doctordan bu ilacı yazmasını istememistim zaten arkadasın bana dedigi gibi yaşım daha küçük 15 ergenlik sivilceleri.. size bi krem vereylim doctorlarınıza sorun ve benim yüzümde gercekten degisme var beya..1 hafta oldu bunları kullanalı size msnemi vercem ekleyin orda ilaçların ismini sölerim...en büyükk güçünüz inanmaktır inanın ve kendinize güvenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…