ya arkadaşlar bu ilacın kısırlık yaptığı doğru mu:uhm:
ya arkadaşlar bu ilacın kısırlık yaptığı doğru mu:uhm:
roaccutane ı kullanırken lekeler içinde ilaç kullanan varmı?bi sitede dermatolog bi hastasına aktif sivilceler sönünce tabi galiba 3.aydan sonra haftada bir kaç kez tretin kullanabilirsin demiş
roaccutane kısırlığa yol açmıyo,sadece tedavi sırasında hamile kalınmaması gerekiyo.
Kızlar tedavim bitti sonunda çok mutluuym suratım bebek suratı gıbı ellıorum elıme hıccbısey gelmıo hihoyyyt kızarıklıklarıda gıdıo . 8 ayın sonunda oohhhh yanı :teytey: cok sabır ısteyen bı ılac ama sonucu guzel oluo hepınıze kolay gelsın aklına bısey takılan olursa yardımcı olmaya calısırım.
Kızlar tedavim bitti sonunda çok mutluuym suratım bebek suratı gıbı ellıorum elıme hıccbısey gelmıo hihoyyyt kızarıklıklarıda gıdıo . 8 ayın sonunda oohhhh yanı :teytey: cok sabır ısteyen bı ılac ama sonucu guzel oluo hepınıze kolay gelsın aklına bısey takılan olursa yardımcı olmaya calısırım.
..$€L!n..;3766615 .!.:bn sebamed 50 faktörlüsünü kullanıyorm cnm ihmal etme güneş kremini geçmiş olsun
bugün 11.günüm dışarı çıkmak zorunda kaldım.yüzüm yanıyo.özellikle çene ve dudaklar.biraz nemlendirici sürdüm korkuyorum bişe sürmeye güneş kremide süremiyorum sivilceler azar diye.siz güneş kremi hangi markayı kullnıyosunuz arkdaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?