Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
roaccutane ı kullanırken lekeler içinde ilaç kullanan varmı?bi sitede dermatolog bi hastasına aktif sivilceler sönünce tabi galiba 3.aydan sonra haftada bir kaç kez tretin kullanabilirsin demiş

ya arkadaşlar bu ilacın kısırlık yaptığı doğru mu:uhm:

hayır cnım doğru değil,öyle birşey olsa zaten yasaklanırdı ,haksızmıyım???
o kadar kişi bu ilacı kullanıyor ülkemizde ve başka bi çok ülkede,lütfen böyle kulaktan dolma bilgilerle kullanan arkadaşlrımızın moralini bozmayalım..

roaccutane ı kullanırken lekeler içinde ilaç kullanan varmı?bi sitede dermatolog bi hastasına aktif sivilceler sönünce tabi galiba 3.aydan sonra haftada bir kaç kez tretin kullanabilirsin demiş

tretin de antıbıyotık degılmı roaccutane'ı kullanmadan once bı ara kullanmıstım ben ama faydasını gormedım.7 ay kullandım roaccutane ı sıvılce cıkmıyor ama izler var .İyi gelıyormu acaba izlere bu ılac ??CADIARZU

roaccutane kısırlığa yol açmıyo,sadece tedavi sırasında hamile kalınmaması gerekiyo.

Doğru, ilacın advers etkilerinde kısırlık yer almıyor, hatta üreme sistemi ile ilgili bir bozukluk da bulunmuyor.
Tedavi sırasında hamile kalınmaması gerektiğinin yanında, tedavi bittikten sonra da 1 ay hamile kalınmaması gerekiyor; çünkü ilaç vücuttan geç atılıyor.

Son düzenleme:
teşekkür ederim arkadaşlarrr a.s.
bende böyle biliyordum ama işte bazıları kısırlık yapıyor diyince kafama takıldı:uhm:
zaten doktoruma da sormuştum oda öyle birşey yok demişti :1no2:ama yinede sizlere sormak istedim...!a.s.a.s.

xD__EmO__xD@windowslive.com arkadaslar bu msnemi ekleyin size baska ilaç tavsiye edicem ve docktorunuza sorun ben çünkü kullanıyorum çokta memnunum böle riskli ilaçlara gerek yok bence ama siz bilirsiniz..

evet bende katılıyorum neden bu ilacın adını buraya yazmıyorsun
ayrıca msn adresi vermek yasaktır
ve bu ilacın bi riski yok her ay kan tahlili verirsen vede hamile kalmadığın sürece
bende bu ilaca ilk başlıyacağım zaman burdaki bazı kişilerin çok fazla etkisinde kalmıştım ve başladım 4 ay oldu o kadarda korkulcak bişi deilmiş:1closedeyes:
LÜTFEN İNSANLARIN GÖZÜNÜ KORKUTMAYIN..!!!kötükedihüso
bazı kendini bilmez insanların sözüne bakmayın bence bazıları laf olsun diye konuşuyor(bu sözümüde kişisel olarak algılama ama çoğu kişi böyle davranıyor genelleme konuştum)

Benimde bugün tam 3 ay 15 gün oldu , bu ay 2 tane yeni sivilce çıkmıştı , bugün gitti neyse ikiside , izler var ama bende fazlasıyla , onlar için doktorum bir ürün önerdi , fazla cildi tahriş etmeyen,şimdi onların geçmesini bekliyorum.

Kızlar tedavim bitti sonunda çok mutluuym suratım bebek suratı gıbı ellıorum elıme hıccbısey gelmıo hihoyyyt kızarıklıklarıda gıdıo . 8 ayın sonunda oohhhh yanı :teytey: cok sabır ısteyen bı ılac ama sonucu guzel oluo hepınıze kolay gelsın aklına bısey takılan olursa yardımcı olmaya calısırım.

neden 8 ay kullandın kaç mg dı?geçmiş olsun darısı başımıza

kızlar oncelıkle erkeklık hormonunuza baktırın eer sonuclar duzgun cıkarsa roaccutaneye baslayın en iisi ama dedım gıbı once hormonada baktırın ondan kaynaklanıoda olabılıomus.sakın tedavıden vazgecmeyın bıtene kadar ılk baslarda cogaltma yapıo ama sonuc guzel oluo 4.aydan sora duzelmelerı anlıcaksınız ben kullandım memnun kaldım fakat erkeklık hormonum yuksek oldundan kaynaklanabılıomus bu sıvılcem bunu tedavım bıttıkten sora orendım sımdı hormonlarımı duzene sokmaya calısıorum

tedavin bitmiş ne güzel bende pzt günü 5.ayıma giriyorum cildim bayağı düzeldi sivilceler gitti elimi elleyince pürüzsüz kaymak gibi de ama biraz izler sende de varmıydı tam gitti mi izler biraz o konuda kafam karışık lütfen tam açık ve net şekilde yazarsan sevinirim geçmiş olsun darısı kullananlara ve bana

çok geçmiş olsun canıma.s. sen,n adına sevindim:dance:
darısı bizim başımıza:Saruboceq:

bugün 11.günüm dışarı çıkmak zorunda kaldım.yüzüm yanıyo.özellikle çene ve dudaklar.biraz nemlendirici sürdüm korkuyorum bişe sürmeye güneş kremide süremiyorum sivilceler azar diye.siz güneş kremi hangi markayı kullnıyosunuz arkdaşlar

..$€L!n..;3766615 .!.:
bn sebamed 50 faktörlüsünü kullanıyorm cnm ihmal etme güneş kremini geçmiş olsun

merhaba ,sebamed yağlı değil mi ???

ben ilk etapta onu aldım ama kullanamadım ,daha da arttırdı...

şimdi coppertone 45 kullanıyorum o su bazlı..

bu tedavi süresinde yağ bazlıları kullanmayın diyorlar..

bilginize...

canım bende sana coppertone önerim...

aldığında mutlaka su bazlı al...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…