coppertone u duymuştum bi dr tavsiye ediyodu hastalarına.eczanelerdemi satılıyor.fiyatı ne kadar acaba?
Kızlar tedavim bitti sonunda çok mutluuym suratım bebek suratı gıbı ellıorum elıme hıccbısey gelmıo hihoyyyt kızarıklıklarıda gıdıo . 8 ayın sonunda oohhhh yanı :teytey: cok sabır ısteyen bı ılac ama sonucu guzel oluo hepınıze kolay gelsın aklına bısey takılan olursa yardımcı olmaya calısırım.
tedavin bitmiş ne güzel bende pzt günü 5.ayıma giriyorum cildim bayağı düzeldi sivilceler gitti elimi elleyince pürüzsüz kaymak gibi de ama biraz izler sende de varmıydı tam gitti mi izler biraz o konuda kafam karışık lütfen tam açık ve net şekilde yazarsan sevinirim geçmiş olsun darısı kullananlara ve bana
neden 8 ay kullandın kaç mg dı?geçmiş olsun darısı başımıza[/
saol canım ben ayda 30mg ıcıodum son aylarda 40mg cıkardı doktor o yuzden 8 ay kullandım dozaj az oldugundan.
..$€L!n..;3757720 .!.:çok geçmiş olsun canıma.s. sen,n adına sevindim:dance:
darısı bizim başımıza:Saruboceq:
Merhaba kızlar ,
çok uzun zaman oldu yazmayalı.6. ay içindeyim .tedavisi sonlanması yakın olan kimler var onlara sorularım var Kırmızı izlerim geçmedi hala vede yüzüm çöktü sanki bir garip oldu gerçi ben kolestrolü düşürücem diye baya kastım ve kilo kaybım oldu. Biran önce bitsin istiyorum ama bende dalgınlık yapıyo konsantre olamıyrum bunları yaşayan var mı((
Kızlar burun kanaması yaşıyan var mı benim her gün burnum kanıyor )= Aşırı hem de )=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?