Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
coppertone u duymuştum bi dr tavsiye ediyodu hastalarına.eczanelerdemi satılıyor.fiyatı ne kadar acaba?

tebrikler sonunda bu stres bitti desene canım bende bitireli 5 ay oldu çooooooooooooook şükür ama hala kızarıklarım var krem kullanıyırum ama ne kadar kullanıcam daha bilmiyorum . sen ne kullanmayı düşünüyorsun bi öneri varmı ??

tesekur ederım aaynurcum :dance: şimdilik bişey kullanmıorum 1 bucuk ay sonra doktora kontrole gıdıcem. kızarıklıklar için kımyasal peeling falan yapıolarmıs ihtiyaç olursa işte doktor kontrolunden sonra artık ne kullanıcam belli olur

kızarıklıklar wardı ilacı kullanırkende canım ama tedavı sonunda yawas yawas onlarda gecıo zaten eğer gecmezsede doktorunun onerdıgı kremlerden kullanırsın

Merhaba kızlar ,

çok uzun zaman oldu yazmayalı.6. ay içindeyim .tedavisi sonlanması yakın olan kimler var onlara sorularım var Kırmızı izlerim geçmedi hala vede yüzüm çöktü sanki bir garip oldu gerçi ben kolestrolü düşürücem diye baya kastım ve kilo kaybım oldu. Biran önce bitsin istiyorum ama bende dalgınlık yapıyo konsantre olamıyrum bunları yaşayan var mı ((

Merhaba kızlar ,

çok uzun zaman oldu yazmayalı.6. ay içindeyim .tedavisi sonlanması yakın olan kimler var onlara sorularım var Kırmızı izlerim geçmedi hala vede yüzüm çöktü sanki bir garip oldu gerçi ben kolestrolü düşürücem diye baya kastım ve kilo kaybım oldu. Biran önce bitsin istiyorum ama bende dalgınlık yapıyo konsantre olamıyrum bunları yaşayan var mı (nazar:

izleri geçirmiyorki canım.ayrı ilaç kullanmak lazım onlar için.bennde zayıflamamk için sürekli bişeyler yiyorum.zaten insanı halsiz yapıyor bu ilaç.ama ben 13.günümdeyim ve çok faydasını gördüm.cildim baya düzeldi

bende pzt günü 5.ayıma giriyorum bende kızarıklık hafif derecede oluyo o da güneşin etkili olduğu saatlerde oluyor ama bende izler var biraz kilomda hiç bir değişiklik olmadı şimdiye kadar da pzt dr a gittiğimde bu izleri soracam nolcak bakalım ama unutkanlık konusuna geldiğin zaman bende de çok dalgınlık ve de unutkanlık oluyo yani uzun süre bende konsantre olamıyorum demekki tek bende değilmiş o sorun

meraba ben daha öncede yazmıştım ama ablam bu ilacı kullandı we tedawisi bitti sadece izleri kaldı onun içinde krem werdi doktor. ben roaccutana başlayalı 5 gün oldu ama bi yan etkisini görmedim sadece hafif bi kuruma hissediyorum yüzümde çok fazla siwilce yok ama beyaz nokta ve siyah nokta war özellikle çene bölgemde çok fazla sayılamiycak kadar beyaz nokta var doktor 30mg la başlattı çok korkuyorum bu seneden össye hazırlanmam gerekiyo we bu ilaç konsantrasyonu çok etkiliyomuş bide erkek arkadaşımla aynı sınıftayız wücüt sivilceleri kustuğunda napıcam ben ya

arakdaşlar!!! bugün 2 ay 7 gün oldu..
ve üç gündür yanağımda koskocaman iltihaplı bi sivilce var klava: klava: klava:
ve üç gündür bunu çekiyorum dışarı bile çıkmıyorum.. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
3.kutuya geçtim ,normal mi hala böyle sivilceler çıkması biri yardım etsin ?????

omayra ben bu ilacı 6 ay kullandım ve 2 ay önce tedavim bitti.benim 3. ayıma kadar sivilcelerim vardı.ama 3. aydan sonra bi daha çıkmadı.bu kişinin yapısına bağlı olarak değişiyor.sabretmelisin.sakın kendini bırakma.umutsuzluğada kapılma.unutma tedavi bittiğinde bebek gibi bir cildin olacak.aklına kötü şeyler geldiğinde hep bunu düşün.ben öyle yaptım.biçok hastalıkta olduğu gibi bundada moral önemli.
suan çok mutlu ve huzurluyum.cildim çok güzel oldu.bu arada size tavsiyem yaz kış farketmez güneş koruyucusu kullanmak ve özelliklede ilacı kullanırken bol bol su içmek....

elife katılıyorum omayra sabret 3. ayda baya bi düzeliyo.ben çok memnunum şimdilik.ama izleri nasıl geçecek bilmiyorum.elif sen izler için bişey kullandınmı?

Kızlar yalnız olmadığıma çok sevindim .Yeni işe başladım ve konsantre bozukluğu unutkanlık diz boyu işimi seviyorum ama bana daha ne kadar tahammül edebilecekler bilmiyorum.sivilcelerden kurtulalım derken, canım çok sıkkın yaaaa senağlamasenağlamasenağlama

Hayır hiçbirşey sürmüyorum nemlendirici bile yani aldım kargoda daha onuda zorla verdi doktor güneş kremini sür dedi ısrar edince nemlendirici verdi hap bitince krem verecekmiş

Kızlar burun kanaması yaşıyan var mı benim her gün burnum kanıyor )= Aşırı hem de )=

kaçıncı ayındasın.sanırım bu tür yanetkiler 3.aydan sonra başgösteriyo.benim normalde çok burnum kanardı fakat şuan hiç kanamıyor.dr una sordunmu.geçmiş olsun...
ben ilk başlarda kabızlık çektim(ki normalde hiç öyle bi sorunum yok)eğer aranızda bundan şikayetçi olan varsa polen ve keçiboynuzu pekmezini tavsiye edebilirim birebir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…