Kızlar burun kanaması yaşıyan var mı benim her gün burnum kanıyor )= Aşırı hem de )=
kızlar uzun süre ayrı kaldım sizden 4. ayımın sonuna yaklaştım 5 günüm kaldı yanaklarımda hala çıkmayı bekleyen sivilcelerim var oturup ağlasammı halime gülsemmi asker yolu bekleyen yavuklular gibi günlerin geçmesini izlediğime mi yansam ne yapsam şaşırdım dudaklarımdaki kuruluk hala devam ediyorsenağlama
benimle aynı döneme denk gelen arkadaşlar vardı durumlarını merak ediyorum ne haldeler acaba senağlama
Günaydın kızlar,bi konuda tekrar fikrinizi almak istiyorum..günlük 30mg alıyorum..
En son ki tahlillermde LDL kolestrolümün 140,8 a yükseldiği saptandı.
Doktorum aynı dozdan devam dedi.bu yükselme bi sorun yaratırmı acaba?
Aknelerim sadece yanak bölgemde ve kistik.hafif bi temasta iltihabı akıyor,kaşıntı yapıyor ve çok uzun süre geçmiyor..sizce doz düşük mü ya?
70 gün oldu hiç bi ilerle me yok,normal mi?
sevgi ve saygılarımla.hoşçakalın..
mrb seninle aynı gidenlerden biri de benim pzt günü yani dün 5.ayıma girdim kontrole de gittim biraz daha devam edecem dr sabret dedi sivilce konusuna gelince şuan eskisiler kadar sivilcem yok cildim bayağı bi düzeldi kusma dönemlerini de atlattığımı düşünüyorum ama benim sağ yanağımda 1 tane küçük bi sivilce çıktı o da söndü günde 40 mg alıyorum tedavim 6 ayda sürebilirmiş 8 ayda tam emin değilim yeterki kullandığım ilacın faydasını görüyüm 2 ay daha ullansam bişey olmaz dudak kurumasını halen yaşıyorum ama eskisi gibi pek bi kuruma olmuyo ama yinede bepantehensiz günüm geçmiyo senin tedavi kaç ay sürecek ve günde kaç mg alıyorsun:CüvCüv::CüvCüv:
ya canım benim dozum çok şaşırdı sinirim birazda ondan bozuluyo ilk ay 30 ikinci ay 20 üçüncü ay 30 dördüncü ay 40 beşinci ay 40
dengem şaşırdı artık
bide ben doktor değiştirdim
yanlız benimde yüzüm çok düzeldi alın burun çene hiç bişey kalmadı ama yanaklarıma dokunduğumda halaaa kabarcıklar şişlikler var senağlama
doktorla bu gün konuştum 6 ayı bi dolduralım sabret dedi en son kutunda bakarız dedi devam edip etmeyeceğine benim eskisi kadar dudak kurumam olmuyor hiç bi yanetki yaşamıyorum artık ne burun ne göz sadece sinirimi bozan şu yanaklarımdaki ağrılı kabarcıklar kusma devam ediyo senağlama
kızlar bnm 16.günüm ve hala dudklarımda kuruluk olmadı=)
yanagımın bir tarafında sivilceden eser kalmadı ama öbr tarafında kırmızı kırmızı izler var..alınımda birazcık gecti iyi gidiyor bir sorun yasamadım daha..ama niye dudagım hala kurumadı anlayamıyorum..doğal mı kurumaması:S[/QUOT
daha yeni başlamışsın dudakların kurumaya başlar.sivilceler de her an yok olup çıkabilir.tedavinin sonuna kadar böyle gider.benim tedavim bir aksilik olmazsa 1 hafta sonra bitecek:)benim sadece çenemde kist şeklinde sivilceler vardı ama hiç sivilce çıkmayan yerlerde bile sivilce çıktı ama şu an gerçekten çok güzel oldu cildim,tek tük izler var onlar da zamanla geçer,bakalım 1 hafta sonra doktor ne diyecek.geçmiş olsun canım sabret geçecek:)
yanagımın bir tarafında sivilceden eser kalmadı ama öbr tarafında kırmızı kırmızı izler var..alınımda birazcık gecti iyi gidiyor bir sorun yasamadım daha..ama niye dudagım hala kurumadı anlayamıyorum..doğal mı kurumaması:S
yanagımın bir tarafında sivilceden eser kalmadı ama öbr tarafında kırmızı kırmızı izler var..alınımda birazcık gecti iyi gidiyor bir sorun yasamadım daha..ama niye dudagım hala kurumadı anlayamıyorum..doğal mı kurumaması:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?