Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Sağol.. 2 ayı geçiyor kullanalı..Doktoruma sormadım daha gidince sorucam..İnşallah geçer )= Sağ tarafım da hiç svilce yok ama sol da 1 - 2 tane var şimdilik dudaklarım kötü )= bakalım nolcak ... Geçmiş olsun herkese ...

kızlar uzun süre ayrı kaldım sizden 4. ayımın sonuna yaklaştım 5 günüm kaldı yanaklarımda hala çıkmayı bekleyen sivilcelerim var oturup ağlasammı halime gülsemmi asker yolu bekleyen yavuklular gibi günlerin geçmesini izlediğime mi yansam ne yapsam şaşırdım dudaklarımdaki kuruluk hala devam ediyorsenağlama
benimle aynı döneme denk gelen arkadaşlar vardı durumlarını merak ediyorum ne haldeler acaba senağlama

Kızlar burun kanaması yaşıyan var mı benim her gün burnum kanıyor )= Aşırı hem de )=

benim kanıyo ama ben nezle oldum burnumda akıntı var sanıyorum o gene kan akıyomuş. son 1 ayda sıklaştılar.Rahatsız olup burnumu temizleyince meydana çıkıyo. yoksa çok fazla değil aslında iyi bile içerde birikiceğine aksın ...

mrb seninle aynı gidenlerden biri de benim pzt günü yani dün 5.ayıma girdim kontrole de gittim biraz daha devam edecem dr sabret dedi sivilce konusuna gelince şuan eskisiler kadar sivilcem yok cildim bayağı bi düzeldi kusma dönemlerini de atlattığımı düşünüyorum ama benim sağ yanağımda 1 tane küçük bi sivilce çıktı o da söndü günde 40 mg alıyorum tedavim 6 ayda sürebilirmiş 8 ayda tam emin değilim yeterki kullandığım ilacın faydasını görüyüm 2 ay daha ullansam bişey olmaz dudak kurumasını halen yaşıyorum ama eskisi gibi pek bi kuruma olmuyo ama yinede bepantehensiz günüm geçmiyo senin tedavi kaç ay sürecek ve günde kaç mg alıyorsun:CüvCüv::CüvCüv:

Günaydın kızlar,bi konuda tekrar fikrinizi almak istiyorum..günlük 30mg alıyorum..
En son ki tahlillermde LDL kolestrolümün 140,8 a yükseldiği saptandı.
Doktorum aynı dozdan devam dedi.bu yükselme bi sorun yaratırmı acaba?
Aknelerim sadece yanak bölgemde ve kistik.hafif bi temasta iltihabı akıyor,kaşıntı yapıyor ve çok uzun süre geçmiyor..sizce doz düşük mü ya?
70 gün oldu hiç bi ilerle me yok,normal mi?
sevgi ve saygılarımla.hoşçakalın..

zaten drun sorun olsaydı derdi bence 140 normal ben günde 40 mg akıyorum bi sorun yaşamıyorum ayrıca 70 gün için çok erken daha 2.5 ayın içinde oluyorsun galiba ben 5. ayıma yeni girdim 1 2 tane küçük sivilcelerimin çıktığı oluyor sabredelmesi gereken bi tedavi bence hemen öyle her çıkan sivilceyi kafaya takmamk lazım daha yolun başındasınsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ben 32 yaşına kadar aşırı derecede akne problemi olan bir şahsiyetim :) hiç bir kozmetik ürün çözüm getirmedi. nihayet gectigimiz yıl doktora gittim ve roaccutane verdi. tedavi 5 ay kadar sürdü. ilk 3 ay içinde etkisi gorulmuyor, hatta mevcutlari arttiriyor bile diyebilirim. ancak sonuçtan çok memnunum. sivilcelerim geri donmemek üzere gitti, buyuk sozume tovbe :) şimdi sadece regl donemlerinde 1 tane falan cikiyor. insallah hep boyle devam eder. yalniz oldukca agir bir ilac biliyorsunuz, yan etkileri de cok fazla. tedavi boyunca cildimi, ozellikle de dudaklarimi cok fazla kuruttu. tedavi bittikten hemen sonraki ilk reglim tam 1 ay surdu. zaten doktorunuz tedavinin etkilerinin de 3 ila 6 ay surecegini aciklamistir. tamamen bitene kadar moralinizi bozmayin. gecmis olsun :)

ya canım benim dozum çok şaşırdı sinirim birazda ondan bozuluyo ilk ay 30 ikinci ay 20 üçüncü ay 30 dördüncü ay 40 beşinci ay 40
dengem şaşırdı artık
bide ben doktor değiştirdim
yanlız benimde yüzüm çok düzeldi alın burun çene hiç bişey kalmadı ama yanaklarıma dokunduğumda halaaa kabarcıklar şişlikler var senağlama
doktorla bu gün konuştum 6 ayı bi dolduralım sabret dedi en son kutunda bakarız dedi devam edip etmeyeceğine benim eskisi kadar dudak kurumam olmuyor hiç bi yanetki yaşamıyorum artık ne burun ne göz sadece sinirimi bozan şu yanaklarımdaki ağrılı kabarcıklar kusma devam ediyo senağlama

ben 40la başladım ve de öyle devam ediyorum sağ yanağımda 1 2 tane sivilce var elimi değdiğim an içerde biraz kist şeklinde 1 2 gün içinde onu da dışarı vurur benim ne kadar devam edip etmeyeceğim şu an belli değil benim dr da 6 ayı bi dolduralım dedi belki 8 ayda sürebilirmiş bakalım bakleyip görecem zaten gelişmeleri buraya yazıyorum ama yüzüm çok düzeldi ilk başladığım gibi değil kaldı 1 2 küçük sivilce canımı sıkamaz takma kafaya o da geçersengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

Kızlar ne kadar süreceği almanız gereken doz miktarı ile alakalı.
Benim doktor 8 ay kullanabilirsin demişti ben hesaplayınca doz aşımı olacağını farketti ama doktor ancak 5. ay sonu kontrolünde kanaat getirebildi :mymeka:gerekli dozu almışsın bu ay azaltıp keselim dedi ki, olması gereken de buydu.Ama nedense hiç ne kadar kullandığımı kontrol etmemiş.klava:
Son ay içideyim bitiyo sivilce yok ama yüzüm çöktü ben 5 kilodan fazla verdim kolestrol yüzünden.Bide güneş yanıklarım var :çok üzgünüm:Şimdiki derdimde bunlar :1rolleyes:

arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza dün keşfettim bu siteyi ve yalnız olmadıgımı anlayınca mutlu oldum. benim bugun 6. günüm. falza kilolu olmamama ragmen kollesterolüm ilk tahlilde 240 cıktı ve doktor 15 günde bi kontrole gitmemi söyledi bu ciddi birşey mi? bir de yorumları okudugumda arkadasların yazdıgı bazı yan etkiler gözümü çok korkuttu sacların fazlaca dökülmesi gibi hele ki bir arkadasın ilacı kestikten soraki ilk adetim bir ay sürdü demesi çok korkuttu gözümü ilacı bırakmayı bile düşünür oldum yardım ederseniz sevinirim

arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza dün keşfettim bu siteyi ve yalnız olmadıgımı anlayınca mutlu oldum. benim bugun 6. günüm. falza kilolu olmamama ragmen kollesterolüm ilk tahlilde 240 cıktı ve doktor 15 günde bi kontrole gitmemi söyledi bu ciddi birşey mi? bir de yorumları okudugumda arkadasların yazdıgı bazı yan etkiler gözümü çok korkuttu sacların fazlaca dökülmesi gibi hele ki bir arkadasın ilacı kestikten soraki ilk adetim bir ay sürdü demesi çok korkuttu gözümü ilacı bırakmayı bile düşünür oldum yardım ederseniz sevinirimsenağlama

kızlar bnm 16.günüm ve hala dudklarımda kuruluk olmadı=)
yanagımın bir tarafında sivilceden eser kalmadı ama öbr tarafında kırmızı kırmızı izler var..alınımda birazcık gecti iyi gidiyor bir sorun yasamadım daha..ama niye dudagım hala kurumadı anlayamıyorum..doğal mı kurumaması:S

daha yeni başlamışsın dudakların kurumaya başlar,benim de öyle olmuştu.sivilceler de her an yok olup çıkabilir.tedavinin sonuna kadar böyle gider.benim tedavim bir aksilik olmazsa 1 hafta sonra bitecek:)benim sadece çenemde kist şeklinde sivilceler vardı ama hiç sivilce çıkmayan yerlerde bile sivilce çıktı ama şu an gerçekten çok güzel oldu cildim,tek tük izler var onlar da zamanla geçer,bakalım 1 hafta sonra doktor ne diyecek.geçmiş olsun canım sabret geçecek:)

daha yeni başlamışsın dudakların kurumaya başlar.sivilceler de her an yok olup çıkabilir.tedavinin sonuna kadar böyle gider.benim tedavim bir aksilik olmazsa 1 hafta sonra bitecek:)benim sadece çenemde kist şeklinde sivilceler vardı ama hiç sivilce çıkmayan yerlerde bile sivilce çıktı ama şu an gerçekten çok güzel oldu cildim,tek tük izler var onlar da zamanla geçer,bakalım 1 hafta sonra doktor ne diyecek.geçmiş olsun canım sabret geçecek:)

selamlar..
yeni baslayan arkadaslarimiz eger ciddi ise cildinizdeki problemler baslayin tabiki , degilse siz bilirsiniz

gelelim bana 6. ayimin icindeyim 2 kutu 20mg 60 kpsl olan paketlerden kullanirsam benimde dozum dolucak 7400mg oluyor..ama hersey yolunda

su ilaci kullanirken cektigimin zahmetin yüzlerce mislini cekiyordum o sivilcelerle

benim bu ayda kollarimda inanilmaz kuruluk oldu hergun nemlendirici suruyorum..birde 6 aya kadar yuzum iyidi kizarmiyodu cok ..simdi biraz sohbet ediyim disari cikiyim fln ciger gibi oluyo yaaa

arkadaslarin bahsettigi kizarikliklar böyle biseymi yoksa kücük kücük lekecikler mi? sanki sonlarina dogru yüz iyice kizariyo mg artttikca:uhm:

herkese iyi ramazanlarrr:lepi:

selam arkadaşlar,
ben 8 yıl önce kullandım.çünkü hiç bir ilaç çare olmamıştı.
işe girmiştim ve yüzüm sırtım sivilce doluydu.
iltahaplı sivilceler çok utanç vericiydi.
makyaj yapmayı bile istemiyordum.
6 ay gibi bi sürede kurtuldum.ardından daha pürüzsüz olsun diye bikaç kez kimyasal peeling yaptırdım.
o kadar yıl geçti sivilceler tekrarlamadı.ilacın yan etkisini de görmedim.
tabi kullanırken dr kontrolünde olmak lazım.
acayip kurutuyor cildi.
dudaklarım o sürede yara içindeydi.
ama şimdi çok iyiyim tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…