kızlar bnm 16.günüm ve hala dudklarımda kuruluk olmadı=)
yanagımın bir tarafında sivilceden eser kalmadı ama öbr tarafında kırmızı kırmızı izler var..alınımda birazcık gecti iyi gidiyor bir sorun yasamadım daha..ama niye dudagım hala kurumadı anlayamıyorum..doğal mı kurumaması:S
selam arkadaşlar,
ben 8 yıl önce kullandım.çünkü hiç bir ilaç çare olmamıştı.
işe girmiştim ve yüzüm sırtım sivilce doluydu.
iltahaplı sivilceler çok utanç vericiydi.
makyaj yapmayı bile istemiyordum.
6 ay gibi bi sürede kurtuldum.ardından daha pürüzsüz olsun diye bikaç kez kimyasal peeling yaptırdım.
o kadar yıl geçti sivilceler tekrarlamadı.ilacın yan etkisini de görmedim.
tabi kullanırken dr kontrolünde olmak lazım.
acayip kurutuyor cildi.
dudaklarım o sürede yara içindeydi.
ama şimdi çok iyiyim tavsiye ederim...
Kızlar benim bugün 3. ayım biticek...Sivilcem yok çok şükür..Ancak kızarıklar var bu aralar acaba normal mi ? Benim burnum çok kanadı bir aralar sorucam kontrollerde bakalım.. Hepinize geçmiş olsunnn
Ben de çok artış olmadı ilk başlarda geçti çoğu sonra 5-6 tane çıktı..Yani kusma denen dönemi yaşamadım ben..Şu anda yok sivilcem hafif kızarıklar var ama önceden yoktu bakalım doktor ne diycek..Çabuk geçer günler dert etme
mrb arkadaşlar bende yenı üye oldum cok güsel bı yer burası benım dah 15 gün olmadı ılacı kullanıyorum ama yüzümdekı akneler daha cok olmaya başladı uclarıda beyaz oluyo dışarı cıkmak istemıyorum ve okuduklarıma göre föndöten sürmeyın dıyorlar dudaklarım da kurumaya başladı cok erken deılmı bu yan etkıler ne kadar süre bu aknelerde artmaya devam edecek sacalarım da dökülüyo vazmı geçsem acab dıye düşünüyorum ama artık bıktım föndöten sürmekten hele yazın hiç cekılmıyo bıde cılt yağlıysa off bıde sunu sormak istıyorum ılaç bıttıkden ne kadar süre sonra hamıle kalbılıyon herkes farklı bişey söylemiş bı oğlum var ama ıkıncı cı için ne kadar beklemem doğru olur sızce tşkürler
kızlar bende roaccutane kullandım 6 ay boyunca bite 2 sene oluyo ve yüzüm tekrar sivilcelendi bugün dr. a gittim tekrar başlayalım düşük dozda roaccutane dedi bende istemediğimi söyledim çünkü o ilaca başlarsam yüzümde tekrar çok sivilce çıkacak dudaklarım kuruyacak ve şiddetli ağrılar yaşamak istemiyorum oda bana TETRADOKS yazdı bunu kullan dedi emin değilim bide doğum konbtrol hapı kullan oda ii gelir dedi bugün başladım YASMİN kullnmaya hakkımızda hayırlısı
çok rahatsız oluyorum 1 tane sivilce çıksa hemen panik oluyorum yüzümün cildimin pürüzsüz olmasını istiyorum inşallah o günlerde gelir acaba napıyorumda yüzümde sivilce çıkıyoçok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?