Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Merhaba arkadaslar

Benim de 18. günüm beraber gidiyoruz. Dudaklarım benim çok az kurudu ya da sürekli elimde bepanthenle dolaşığım için kuruluk olmadı. Bende sivilceler çıkmaya devam ediyo eskisinden daha çok. Benim hala yüzüm kurumadı, pul pul da olmadı daha erken mi bunun için acaba :1rolleyes:

bende 20. günümdeyim.dudak kuruluğu ve ciltte pul pul dökülme 1.hafta içinde başladı.sivilcelerim hemen kuruyo.şimdilik tedavimden çok memnunum

merhaba ben de son aydayım hayırlısıla bitecek.Sivilce yerleri geçiyormu kırmızılık ve hafif çöküntü var birde güneş lekeleri kimyasal peeling le bunlardan kurtulabilirmiyim sence

Kızlar benim bugün 3. ayım biticek...Sivilcem yok çok şükür..Ancak kızarıklar var bu aralar acaba normal mi ? Benim burnum çok kanadı bir aralar sorucam kontrollerde bakalım.. Hepinize geçmiş olsunnn

merhaba

Kızlar benim bugün 3. ayım biticek...Sivilcem yok çok şükür..Ancak kızarıklar var bu aralar acaba normal mi ? Benim burnum çok kanadı bir aralar sorucam kontrollerde bakalım.. Hepinize geçmiş olsunnn

ne güzel:1rolleyes: benim daha 21. günüm, sivilcelerim de artmaya devam ediyor, ne zaman geçmeye başlıcak merak ediyorum. Sizde ne zaman iyleşmeler başlamıştı?

Size de geçmiş olsun

Ben de çok artış olmadı ilk başlarda geçti çoğu sonra 5-6 tane çıktı..Yani kusma denen dönemi yaşamadım ben..Şu anda yok sivilcem hafif kızarıklar var ama önceden yoktu bakalım doktor ne diycek..Çabuk geçer günler dert etme

arkadaşlar benim 1. ayım bitti.20 mg kullanıyorum.sivilcem hiç çıkmadı tam tersi gecti.makyajsız cıkıorum artık.4 ayım kaldı.tek sorun dudaklarım cok kuruyo.ancak doktorum bana tahlil fln yapmadı.bu hafta gidicem ve sorucam.burda yorumları okuyunca endişelendim bana nie yapmadı die.cok aşırı bi sivilcem yoktu ama küçük küçük heryere yayılmştı.fondoten sürmeden cıkamıodum.ayrıca depresyon fln yapıo diolar hepsi yalan psikolojik şartlarsan kendini depresyon olursun:)

bugun ben de doktora gittim, cok fazla sivilcem olmuyor ama zaman zaman birden cikiyor. kan verdim tahlil sonuclarini 2 gun sonra alicam. eger hersey uygunsa ben de kullanmaya basliycam. cok yakin arkadasim kullandi soncu mukemmel. umarim benim icin de oyle olur. bu arada 1 1 bucuk sene hamile kalmamam gerekiyormus. umarim yan etkilerini fazla yasamam. tecrubelerimi yazarim.

Desteğin için teşekkürler:) ne güzel sende kusma olmamış. Biraz sıkılmıştım bu duruma ama nasıl olsa geçicekler. Sabretmek lazım biraz.:lepi: Umarım her şey istediğin gibi olur

bende kullandım hiç korkulacak bişeyi yok aslında dudak çatlakları haricinde ib rahatsızlık vermedi bana ha bide suyu az içtiğim günlerde baş ağrım oldu ama onun dışında bişe yapmadı bence bi an önce tedaviye bak sonuçtan memnun kalacaksın sadece biraz sabır eğer daha fazla beklersen daha çok izle uğraşmak zorunda kalırsın benden söylemesi o daha zor üstelik hem düşünecek olursan hangi ilacın zararı yokki?

arkadaşlar sivilcelerin üstüne madecassol süren varmı.ben 1 haftadır sürüyorum hemen iyileştirip soyuyor.izlerim baya hafifledi bilginize

sizin yorumlaranızı okuyunca bi an aklıma o sıkıcı roaccutaneli günler geldi.. kurumuş dudklar hiç geçmeyen günler.. ne kadar sabırsızdım hemen bitsin kurtulayım artık diye.. sonunda bitii hemde 5 ay önce o kadar basittii..şimdi sivilce adına hiç birşey yok gören hayran kalıyo nerde o sivilceli günler çoktan delete yaptım bile.. şimdi tretin kullnayorum izler için yavaş yavaş kızarıklarda gitti sorun olmadan bittirdim çok şükür sizde inş böyle mutlu bir şekilde bittirir yorumlarınızı yazarsınız şimdilik hoşçakalın roaccutane kardeşler

kızlar bende roaccutane kullandım 6 ay boyunca bite 2 sene oluyo ve yüzüm tekrar sivilcelendi bugün dr. a gittim tekrar başlayalım düşük dozda roaccutane dedi bende istemediğimi söyledim çünkü o ilaca başlarsam yüzümde tekrar çok sivilce çıkacak dudaklarım kuruyacak ve şiddetli ağrılar yaşamak istemiyorum oda bana TETRADOKS yazdı bunu kullan dedi emin değilim bide doğum konbtrol hapı kullan oda ii gelir dedi bugün başladım YASMİN kullnmaya hakkımızda hayırlısı
çok rahatsız oluyorum 1 tane sivilce çıksa hemen panik oluyorum yüzümün cildimin pürüzsüz olmasını istiyorum inşallah o günlerde gelir acaba napıyorumda yüzümde sivilce çıkıyoçok merak ediyorum

genelde sivilce tedvisi zamanında bi kadın doğuma görülmesini istiyorlar doktorlar bencede gidilmeli hormanlarda etkiliyo çünkü bende gitmiştim hormon ilacı verdi sivilcelerin erken gitmesine yardımcı oldu gitmeyen arkadaşlarım sonradan çok pişman oldu görünmekte fayda var

mrb arkadaşlar bende yenı üye oldum cok güsel bı yer burası benım dah 15 gün olmadı ılacı kullanıyorum ama yüzümdekı akneler daha cok olmaya başladı uclarıda beyaz oluyo dışarı cıkmak istemıyorum ve okuduklarıma göre föndöten sürmeyın dıyorlar dudaklarım da kurumaya başladı cok erken deılmı bu yan etkıler ne kadar süre bu aknelerde artmaya devam edecek sacalarım da dökülüyo vazmı geçsem acab dıye düşünüyorum ama artık bıktım föndöten sürmekten hele yazın hiç cekılmıyo bıde cılt yağlıysa off bıde sunu sormak istıyorum ılaç bıttıkden ne kadar süre sonra hamıle kalbılıyon herkes farklı bişey söylemiş bı oğlum var ama ıkıncı cı için ne kadar beklemem doğru olur sızce tşkürler

bence vazgeçmeyin.o yanetkiler çok normal.ben yıllar önce aynen sizin gibi düşünüp bırakmıştım.yeniden başladım işte.karım ne oldu boşuna geçirdiğim bi sürü sivilceli yıl.bende 26.günümdeyim sivilcelerim arttı.kusma oluyor.3.ayda çok belirgin bi düzelme oluyo.ama 6 ay kullnmayınca hemen tekrar çıkıyor.siz bilirsiniz yinede ama ben bırakmayın derim.çocuk konusunda bişey diyemem dr unuz daha iyi bilir.geçmiş olsun

mrb daha yolun çok başlarındasın 15 gün olmuş ben 5.5 ay oldu kullanılı bayağı bi değişim düzelme oldu sivilceler gitti ama biraz izler var genelde sağ yanağımda biraz ama o kadar da ötü durmuyo o da zamanla geçer denişti dr ayrıca daha 6 ayı tamamlamadım vede kaç ay kullanacağım da belli değil belki 8 ayda olabilirmiş ama bence kullanmanı tavsiye ederim önceden bende fondötensiz dışarı çıkamazdım şimdi 0 makyajla rahat çıkabiliyorum ama diyorum ya daha tedavim sürüyo cildim kendini iyice toparlayacak hamilelik konusunda da dr dan rahatça bilgi alabilirsin o seni en iyi şekilde yönlendirir

Kızlar selam,

eski kullanıcılar beni bilir, mayısta tedaivm bitmşti ve cildim mükemmel olmuştu. Hala pürüsüz ve izsiz bir cldim var ancak bugün bir baktım mnicik 2 tane sivilce çıkmış.Aylardır regl dönemim de bile çıkmazdı şimdi neden çıkıyor anlamadım.Acaba doktora gitsem mi?Korkuyorum çünkü geçen yıl birden bire yüzümü sivilce basmıştı ve bu minik minik olanlardan bir sürü çıkıp,sonra da kocaman olmuştu.

Şaşırdım yani..Tedavi gayet başarılı geçti ..4ay sonra nereden çıkyı bu anlamadım :S

Selam canım..Hoşgeldin.. a.s. Umarım önemli bişey değildir ya..1-2gün bekler değişme olursa büyüme felan ya da artış doktora git ne olur ne olmaz.. İnşallah bişey olmaz ama..Geçmiş olsun kuzu :1hug:

canım hangi doğum kontrol hapı kullanıorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…