Selam canım..Hoşgeldin.. a.s. Umarım önemli bişey değildir ya..1-2gün bekler değişme olursa büyüme felan ya da artış doktora git ne olur ne olmaz.. İnşallah bişey olmaz ama..Geçmiş olsun kuzu :1hug:
sen neyaptın canım? bir sorun var mı
saol cevabın çin birde sen ne kullanıorsun güneş kremi olarskerken başlamış seninki ben 2.ayıma girdim belim çok ağrımaya başladı.göğüs kafesi sıkışması bendede çok oldu
Arkadaşlar ben de 15 gündür sizdenim.Şu an dudak kuruluğundan başka hiç bir şey hissetmiyorum bepanthen kullanıyorum dudaklarım için ama sanki hiç faydası yok.Ben bu ilacı 6 ay kullanıcam .Kullananlara sormak istiyorum tedavi bitimine kadar dudaklar hep bu durumda mı olacak ve şu an içim cildimde sivilce konusunda hiç bir değişiklik yok aynen duruyorlar ve hatta hergün yeni yeni çıkıyorlar kaç aydan sonra düzelme oluyor.Bu arada ben aşırı sinirli bir insan olduğum halde bu ilaç bana sinir yapmadı arkadaşların dediği gibi hayret yani....bir de burun kanaması ilerleyen günlerde mi başlıyor ?Bilgi verirseniz sevinirim.
saol cevabın çin birde sen ne kullanıorsun güneş kremi olarsk
Arkadaşlar ben de 15 gündür sizdenim.Şu an dudak kuruluğundan başka hiç bir şey hissetmiyorum bepanthen kullanıyorum dudaklarım için ama sanki hiç faydası yok.Ben bu ilacı 6 ay kullanıcam .Kullananlara sormak istiyorum tedavi bitimine kadar dudaklar hep bu durumda mı olacak ve şu an içim cildimde sivilce konusunda hiç bir değişiklik yok aynen duruyorlar ve hatta hergün yeni yeni çıkıyorlar kaç aydan sonra düzelme oluyor.Bu arada ben aşırı sinirli bir insan olduğum halde bu ilaç bana sinir yapmadı arkadaşların dediği gibi hayret yani....bir de burun kanaması ilerleyen günlerde mi başlıyor ?Bilgi verirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?