Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ben kullanalı 3sene oldu 6ay kullandım çok sancılı günlerdi ama çok şükür geçti. Sivilcesiz bir yüzü düşünemiyordum.Ama şimdide korkudan yüzüme ne kullanacağımı bilemiyorum . Nasıl bir bakım uygulamalıyım onu araştırıyorum

tedaviyi yarım bırakınca hiç bi etkisi olmuyor.bende 3.ayımda bırakmıştım.6yıl sonra şimdi tekrar başladım

off yapma bade korkuttma seni biliyorum resimlerinide hatirliyorum ..ben suan 6.ayin icindeyim ve 2 ay daha kullanicam cok zorlaniyorum zor sabrediyorum ..tedavi sonu cikarsa yine yikilirim .. haberdar edersen bizi gelismelerden seviniriz.. ins devam etmez canim

sen neyaptın canım? bir sorun var mı

4. aya doğru ilerliyorum sivilcem yok çok şükür Kusma da olmadı zaen..Hafif kızarıklar var ama azaldılar onlar da..Devam ediyorum işte bakalım hayırlısı.. Burun kanaması cok oluyordu ben de durdu bu aralar Allah tan umarım tekrarlamaz Daha var ama napalım katlancaz.. Senin sivilcelerinin önemli bir şeyi var mıymış :uhm: Görüşürzzz canımm :1hug:

merhaba arkadaslar. ben bugun 17. günümdeyim dudak kurulugum war. 2 ay önce dogum kontrol hapı kullandım ve cildimde kusma oldu. roaccutane kullanıyorum die bir daha olur mu? bi de yanaklarım cok fazla kasınmaya başladı bu da bir yan etki mi? yardım ederseniz sevinirim

roaccuntane bu ilacı çok yakın bir arkadaşım kullandı 2 ay kadar ilk başta dudaklarda uçuk yüzde gerginlik dudak çevresinde yaralar yanaklarda kızarıklık kaşıntı oldu kan tahlillerini sakın ihmal etmemenizi öneririm çünkü kandaki dengeyi bozabilen bir ilaç . AMA sonucu mükemmeldi ilk başta kendinizden tiksinebilirsiniz acı çekebilirsiniz ama sonunda harika bir cilt ve bir daha sivilcelerden aknelerden eser yok. Ama sadece gelip geçici sivilceler için kullanmanızı önermem vücudunuzu kimyasalla doldurmanın alemi yok birde hamile kalma yada olma riskiniz varsa asla ne kullanırken nede kullandıktan en az 2 ay sonra hiç olmamalı.

Ya çok bariz değildi sadece yakındanbakınca görünüyordu ama sivilce sonuçta doktora gitmedim onun için.. O kadar alıştım ki pürüzsüzlüğüne falan aylardır fondoten pudra kullanmıyorum, hele ki o sıcaklarda terleyip fondotenin akması falan iğrenç oluyordu aylardır bir sorun yaşamadım ama bu ay küçücük çıktı 2 tane moralim bozuldu tabi noluyorz diye..

Şimdi geçti ama bir daha çıkarsa doktora gidicem

erken başlamış seninki ben 2.ayıma girdim belim çok ağrımaya başladı.göğüs kafesi sıkışması bendede çok oldu

Arkadaşlar ben de 15 gündür sizdenim.Şu an dudak kuruluğundan başka hiç bir şey hissetmiyorum bepanthen kullanıyorum dudaklarım için ama sanki hiç faydası yok.Ben bu ilacı 6 ay kullanıcam .Kullananlara sormak istiyorum tedavi bitimine kadar dudaklar hep bu durumda mı olacak ve şu an içim cildimde sivilce konusunda hiç bir değişiklik yok aynen duruyorlar ve hatta hergün yeni yeni çıkıyorlar kaç aydan sonra düzelme oluyor.Bu arada ben aşırı sinirli bir insan olduğum halde bu ilaç bana sinir yapmadı arkadaşların dediği gibi hayret yani....bir de burun kanaması ilerleyen günlerde mi başlıyor ?Bilgi verirseniz sevinirim.

Selam..Dudakların gittikçe daha da kuruyacak..Bepanthen pek işe yaramadı ben de dudaklarım dağılmıştı benim de nivea tasvsye ederim dudaklarım düzeldi..Burun kanaması ben de belirsiz ortaya çıktı herkesde görülmeyedebilir..Baya devam etti şmdilik yok..Sivilce kusması da olmadı ben de..Çok çıkmadı..Düzgün cildim şuanda..4.ayıma doğru gidiyorum..Hafif kızarıklar vardı..onlar da yok bakalım..Ben de sinirlyim..Bana da etkisi olmadı o bakımdan..;Psikolojik o yani..Geçmiş olsun : ))

Benim de dudaklarım berbat gözüküyodu,nivea ve vazelin kullanmıstım.İkisi de cok ise yarıyo.Dudaklarım tedavi bitiminden sonraki ay duzeldi.Saçlarım da çok fazla kuruduğu icin doktor bepantheni banyodan sonra az miktarda saclarıma surmemi soylemisti.Burun kanaması herkeste olmasa da,burun mukozasında kuruluk oluyo,ben sprey kullandım.Benim tedavim bitti,sonuca bakınca bu tarz yan etkilerin önemsiz oldugunu dusunuyorum.

arkadaşlar gözlerimde kırmızı kırmızı damarlar oluştu geçmiyolar:S sizdede oldumu geçicimidir

gözleri etkilediği kesin,bende böyle göz yanması yapıyo ve kızarık,,,

bide sanki boş bakıyorum gibi geliyo...

inşallah geçici bu durumdur..

Bende göz yanması ve kızarıklık var daha önceden de göz kuruluğum vardı ama ilaca başladıktan sonra şiddeti arttı tabi
suni gözyaşıyla gözler biraz olsun rahatlatılabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…